" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Τό «βραχυκύκλωμα»,τό ξεπούλημα,ἡ «ἔξυπνη τεχνολογία» καί οἱ Σίνες...

 

Οἱ εἰδήσεις,πρό τριημέρου ἔλεγαν : 

η επόμενη εξέλιξη για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται στις 19 Φεβρουαρίου

Μία από τις πιο “καυτές” πατάτες που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο ενεργειακός κόσμος στην Ελλάδα είναι αυτή της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ, για την οποία και αναμένονται άμεσα εξελίξεις...η προηγούμενη διοίκηση του ΥΠΕΝ επεδίωκε τη γρήγορη ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία θα ανέρχεται στο 49% των συνολικών μετοχών του τελευταίου, και προς τούτο πραγματοποιούνται διαβουλεύσεις μεταξύ της ΔΕΗ και της Goldman Sachs...η συμμετοχή στο ΔΕΔΔΗΕ θεωρείται μία προσοδοφόρα επένδυση και τραβά το ενδιαφέρον μεγάλων funds...πάντως θα μείνουν εκτός οι Κινέζοι επενδυτές, δηλαδή η εταιρία State Grid, η οποία ούτως ή άλλως συνδέεται με τον ΑΔΜΗΕ με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οι Κινέζοι δεν το βάζουν κάτω και έχουν προσφύγει στις Βρυξέλλες προκειμένου να επιστρέψουν στη μεγάλη επενδυτική αρένα...( ἐδῶ ὅπου ἐπίσης ἐνδιαφέρον ἔχει καί ὁ ἐπικείμενος διαγωνσιμός γιά τήν ἀντικατάστασιν 7,5 ἑκατομ. μετρητῶν,μέ «ἔξυπνους μετρητές»,σ᾿ὅλη τήν ἐπικράτεια,ὁ ὁποῖος θά πραγματοποιηθῇ μετά τήν ἰδιωτικοποίησιν.)

Διαβάζουμε ἐπίσης καί ἐδῶ, ( ...Οι επιτελείς της ΔΕΗ και του υπουργείου Περιβάλλοντος διατυπώνουν την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΔΕΔΔΗΕ, καθώς τα δίκτυα διανομής θεωρούνται πλέον πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, αφού συναρτώνται με τις τεχνολογικές εξελίξεις τόσο σε επίπεδο των «έξυπνων πόλεων» και των «έξυπνων σπιτιών» όσο και σε επίπεδο διείσδυσης των τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών νέας γενιάς, όπως το 5G...)  ὅπου βλέπουμε τήν ΑΜΕΣΟΝ σύνδεσιν τῶν «ἔξυπνων μετρητῶν» μέ τήν ἐγκατάστασιν τῆς  5G τεχνολογίας.Πάρα πολύ ἐνδιαφέρον.

Δέν μποροῦμε ὅμως νά ᾿δοῦμε οὐσιαστικῶς τήν ἀνωτέρῳ εἴδησιν,ἄν δέν διαβάσουμε τί εἶχε προηγηθῆ,ἔνα χρόνο,ἀκριβῶς,πρίν : 

Διπλωματικό θρίλερ με Κίνα, Ε.Ε. και ΗΠΑ για τον έλεγχο του ΑΔΜΗΕ

Τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει να τηρήσει η Ελλάδα έναντι των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον, χωρίς όμως να διαταράξει τις καλές της σχέσεις με το Πεκίνο, αναζητά η κυβέρνηση ενόψει της περαιτέρω αποκρατικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.

Στην πράξη, η εκκίνηση των διαδικασιών για την πώληση κι άλλου πακέτου μετοχών του ΑΔΜΗΕ, στον οποίο η κινεζική State Grid κατέχει το 24%, θα αποτελέσει για την κυβέρνηση μια δύσκολη άσκηση που δεν πρέπει ούτε να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε Ε.Ε. και ΗΠΑ, ούτε όμως και να διαταράξει την θερμή σχέση που αυτή επιχειρεί να «κτίσει» με την κινεζική ηγεσία και η οποία έχει άμεσο αντίκρισμα στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις ευαίσθητες ισορροπίες που πρέπει να κρατήσει η χώρα έναντι της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την επιθετική διείσδυση των Κινέζων σε στρατηγικές υποδομές.... ( 20 Φεβρουαρίου 2020,ἐδῶ)

Διότι τά πράγματα δέν εἶναι καθόλου ἁπλά,ὅπως π.χ. «ἕνα βραχυκύκλωμα» πού ὅλως τυχαίως ( ; ! ) λαμβάνει χώρα σ᾿ἕναν σταθμό πού τροφοδοτεῖ σχεδόν τήν μισή Ἑλλάδα. Ἕνα «βραχυκύκλωμα» πού προκαλεῖ μία ἔκρηξιν καί πυρκαγιά καί βυθίζει στό σκοτάδι Ἀττική,Πελοπόννησον. Καί δέν εἶναι καθόλου ἁπλά τά πράγματα διότι μαζύ μ᾿ὅτι μπορεῖ νά κρύβῃ πίσω του αὐτό τό «βραχυκύκλωμα» ( «κινέζους καί μή κινέζους» , λέω τώρα...),τό σοβαρόν εἶναι πώς ἀπό τήν πυρκαγιά προκλήθηκε τοξικό νέφος,μέ ὅ,τι μπορεῖ νά σημαίνῃ γιά τήν ὑγεία τοῦ κόσμου αὐτό.Διαβᾶστε : 

...Κλιμάκιο του «Δημοκρίτου» μετέβη άμεσα στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει την τοξικότητα του νέφους, ενώ λόγω της έκρηξης σήμανε συναγερμός και στα διυλιστήρια Ασπροπύργου. (ἐδῶ)

Τό «βραχυκύκλωμα»,τό ξεπούλημα,ἡ «ἔξυπνη τεχνολογία» καί οἱ Σίνες... Θέμα γιά ἔξυπνους λύτες; Καθόλου,ἀπεναντίας εἶναι ὅλα τόσο καταφανῆ ! Καί ἡ κατάληξίς τους,ἐπίσης...

Καί ἄν κάποιοι ψάχνουν νά ᾿βροῦν ἐξωγήϊνους καί ΑΤΙΑ,«ἱπτάμενες φωτιές» καί «τόν στρατό τῶν Q,νά κάνῃ συλλήψεις»,πίσω ἀπό τήν χθεσινοβραδυνή ἔκρηξιν,ἕνα ἔχω νά τούς ᾿πῶ :προσγειωθεῖτε διότι ὅταν θά βρεθεῖτε πρό ἑνός «σιδηροῦν παραπετάσματος» ὑποδουλωμένοι,δέν θά ἔχετε κανένα περιθώριο νά περιμένετε τήν «Gesara καί τίς ἐκκαθαρίσεις».Διότι κάποιο ἄλλοι θά ἔχουν ὁργανώση τήν δική μας ἐκκαθάρισιν...


2030 : Δέν μοῦ ἀνήκει τίποτα καί ἡ ζωή ποτέ δέν ἦταν καλλίτερη ! 


Προφανῶς,δέν ἔχετε κατανοήση πόσο ἐπικίνδυνοι εἶναι οἱ Σίνες...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Η κατἀτμησις της ΔΕΗ σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ έγινε από τον Σημίτη για να εισαχθούν στο χρηματιστήριο, ώστε να κερδοσκοπούν οι εγχώριοι και διεθνείς παρασιτικοί τζογαδόροι. Η παράδοσις στην Κίνα το 1/4 της ΑΔΜΗΕ, η Μεταφορά από τα εργοστάσια ως υπερυψηλή μέχρι μέση τάσις ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, όπως και η διαφαινομένη εκποίησις της ΔΕΔΔΗΕ, Διανομή σε κατοικίες καταστήματα κλπ
    Αυτά τα δίκτυα, άτινα ανήκουν στον Ελληνικό Λαό, εκμεταλλεύονται κάποιοι «ιδιώτες» στήνωντας εργοστάσια ηλεκτροπαρωγής με εισαγώμενο φυσικό αέριο και ΑΠΕ πάντοτε με δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ ὅποιο κακό συμβαίνει σ᾿αὐτή τήν χώρα,ἐμφανῶς ἤ ἀφανῶς,αὐτή ἡ ποντικομαμή θά βρίσκεται ἀπό πίσω...

      Καλησπέρα ἀγαῆτέ μου κι᾿εὐχαριστῶ γιά τήν πληροφορία !

      Διαγραφή