" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ἀλήθεια,τί γύρευε τό κοράκι τοῦ διεθνοῦς σιωνισμοῦ,Ἀνρί Λεβύ,στήν Ἑλλάδα;


Πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητη η επίσκεψη στην Ελλάδα του «Γάλλου φιλοσόφου» Ανρί Λεβύ, που έγινε δεκτός από τον συνεργό στην προδοσία των Πρεσπών, συριζοπρόεδρο Πάκη.


ὤχ,ὤχ,τί εἶπε; « Θέλω αναζωπυρώσω το κίνημα του Φιλελληνισμού στην Ευρώπη  »
Που βρήκε την ευκαιρία και… ευήκοα ώτα, να πει το «ποίημά» του –για χιλιοστή φορά;- για:
 «το φαινόμενο των μορφωμάτων λαϊκισμού, που αναδύονται μ’ εφιαλτικό θράσος στα ευρωπαϊκά κράτη. Μορφώματα, τα οποία έχουν πια ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του ρατσισμού και τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα επιδιώκοντας την κατεδάφισή του, επέκεινα δε την κατεδάφιση της ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού…». 

Αηδία κατάντησε πια…

Τι μέρος του λόγου, όμως, είναι ο Ανρί Λεβύ;



Γεννήθηκε στην Αλγερία από πάμπλουτους Εβραίους γονείς, που λίγο καιρό μετά την γέννησή του μετακόμισαν στην Γαλλία.

Ο Ανρί σπούδασε στο ξακουστό École Normale Supérieure, από το οποίο αποφοίτησε το 1968 με πτυχίο στην φιλοσοφία. Από την εποχή εκείνη μέχρι σήμερα, εμφανίζεται παντού όπου υπάρχει αναταραχή, εμφύλιος πόλεμος και κάθε είδους συμφορά, υπό τον μανδύα του… δημοσιογράφου, φυσικά με το μέρος των… καλών.

Γνωστό και σεσημασμένο κοράκι του διεθνούς σιωνισμού, πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα – προετοιμασία της κοινής γνώμης υπέρ των αμερικανονατοϊκών επιδρομών στην Σερβία, στην Λιβύη και στην Συρία, τις οποίες και επόπτευσε από κοντά!

Αλήθεια, τι γύρευε ένα τέτοιο κοράκι στην Ελλάδα μας; Τι συμφορές μας ετοιμάζουν οι… φίλοι μας και τον έστειλαν για προπομπό;

πηγή

Εἶναι δυνατόν νά συναντοῦσε τόν Παυλόπουλο καί ν᾿ἄφηνε ἀπ᾿ἔξω τόν Ἄξελ Χαβαναγκίλα,τόν ὁποῖο θεωρεῖ ἕναν ἐκ τῶν μεγαλυτέρων εὐρωπαϊκῶν ἡγετῶν ! ! ! Ἄν εἶναι δυνατόν ! ! !

Ἔχει πολύ πλάκα,διαβᾶστε : 

Ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy περιλαμβάνει τον Αλέξη Τσίπρα στις «μείζονες φυσιογνωμίες» των Ευρωπαίων ηγετών!


Πώ ! Τί μᾶς ἑτοιμάζουν,οἱ Χαβαναγκίλες ; ...


Οἱ …«ἐργολάβοι» τῶν παγκοσμίων «ἐπαναστάσεων» σιγὰ σιγὰ ἀποκαλύπτονται!!!

Ὁ …πανταχοῦ παρὼν Bernard-Henri Lévy.

Πίσω ἀπὸ τὴν παγκόσμια δυστυχία ἕνας …Bernard Henry Levy!!!

Κάποιοι κατάλαβαν ποιος είναι και του προσέφεραν ένα …επιδόρπιο.
Ἀλλά,τέτοιες ειδήσεις …κρύβονται από τα ΜΜΕ, με εντολή της Πρεσβείας, για να μην απαξιωθεί στα μάτια μας η …«φιλοσοφική» βιτρίνα των τοκογλύφων.


 Ἀπολαύσετε τό παραλήρημα (σχετικῶς μέ τό Brexit )  ἑνός ἀντιδημοκράτη ἡλιθίου ἀριστεροῦ πού τιτλοφορεῖτε καί ...φιλόσοφος ! ! !

Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Το 1947 μαζευτηκαν 40.000 αναστημενοι λαζαροι ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δημιουργησαν την πολη των ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ... ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ο οποιος επωνομαστηκε πολη των ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ...Ο ΛΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΤΟΝ 666 ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ μετα απο τους 72!!!χρονους επιστρεφουν για να φτιαξουν με τους γυφτουςΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ το ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.Σαλουτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄγγελε,καί πάλιν μοῦ ἔδωσες «τροφή» πρός ἔρευναν : Σάν τίς σφῆκες,ξανά-βρῆκαν τήν φωλιά τους !https://sxolianews.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

      Ὑπάρχει βεβαίως ἕνα κενό,αὐτό μέ τήν πολη των ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ,ὅπως τήν λές.Κάτι περισσότερο ἐπ᾿αὐτοῦ,ἴσως ;

      Σ῾εὐχαριστῶ πολύ ! Ἀνεκτίμητος ἀναγνώστης,σχολιαστής καί ἐπέτρεψέ μου καί φίλος !

      Διαγραφή
    2. Κάπως συμπληρώσαμε τό κενό μέ τούς ἑβραίους σαλονικιούς στό Τέλ Ἀβίβ.Κάπως...

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ;;;;;; ΛΑΖΟ...ΠΟΥΛΟΣ;;;;
      ΕΒΡΑΙΟΣ;;;
      ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

      Διαγραφή
    4. Τί νά σοῦ λέω τώρα...

      Ὅμοιος ὁμοίω ἀεί πελάζει...

      Καησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή