" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Στό Εὐρω-κοινοβούλιον μαυρίστηκε ὁ κοκωβιός Νότης Μαριάς καί ὄχι ἡ γενοκτονία τῶν Ποντίων


Πονηρή φάτσα,ὁ ἀπόφοιτος τοῦ London School of Economics ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ! 
Πασχίζει νά ἐκλεγῇ στήν Εὐρωβουλή,στίς πλάτες τῆς Πατρίδος. Καλή δουλειά,σίγουρα καί ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ...Ἔχει καί τρεῖς πανεπιστημιακές ἕδρες...

Η Κυπρία Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους με δελτίο Τύπου που εξέδωσε εξήγησε τι συνέβη με το ψήφισμα που κατέθεσε ο κ. Μαριάς, για να κάνει το κομμάτι του και να προβάλει τον εαυτό του σε βάρος των Ποντίων.

Η κ. Θεοχάρους ανέφερε:

 «Η πραγματικότητα είναι ότι Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι Ευρωβουλευτές καταθέσαμε κοινό ψήφισμα πριν από 3 εβδομάδες στις πολιτικές μας ομάδες για να εγκριθεί από αυτές, να αχθεί στην σύνοδο των προέδρων και να ακολουθηθεί η διαδικασία έγκρισης του από την ολομέλεια.
Αίφνης την περασμένη Δευτέρα ένας ευρωβουλευτής κατέθεσε δικό του ψήφισμα χωρίς να ενημερώσει κανένα και χωρίς να λάβει υπ' όψιν την συλλογική προσπάθεια των υπολοίπων Ελλαδιτών και Ελλήνων Βουλευτών εκ Κύπρου.

Φυσικά, ενώπιον άδειου Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ( ούτε καν το 1/3 των ευρωβουλευτών δεν ήσαν παρόντες, λόγω της ώρας και μέρας που κατέθεσε ο κύριος Μαριάς το ψήφισμα του), δεν μπόρεσε να το περάσει. 
Εμείς έχουμε το δικό μας και θα το περάσουμε. Αυτό είναι σαφές», κατέληξε ο κ. Θεοχάρους.

Οπως βλέπετε οκ. Μαριάς και όχι μόνο, έκανε το προεκλογικό κομμάτι του στην πλάτη της γενοκτονίας των Ποντίων.

Ἀπό : Δελτίο τῶν 11

Ἡ φωτό καί οἱ λεζάντες ἀπό Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου