" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Οἱ Παλιάνθρωποι κολλᾶνε ἀναμεταξύ τους σάν τίς σάπιες σταφίδες.Τοῦ Σπύρου Χατζάρα

Το μεγάλο πολιτικό στοίχημα για το επόμενο διάστημα, δεν είναι φυσικά οι Δήμοι και η Ευρωβουλή αλλά οι Εθνικές Εκλογές.
 Η «Προοδευτική Συμμαχία» του Αλιέκσι Τσιπρόφσκι, δεν αφορά πρωτίστως την Ευρωβουλή αλλά είναι προπαρασκευή για την εκλογική διάσωση των Συριζέσκου, και του αμερικάνικου ονείρου τους. 

«Προοδευτική Συμμαχία», σημαίνει Κοινοπραξία Προδοτών και Παλιανθρώπων ΕΠΕ.

 Ο αμερικανικός παράγων, κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Αμερικανική αριστερά να παραμείνει μεγάλο Κόμμα και αντιπολίτευση στον Κούλη.


 Η φιλοαμερικανοϊσραηλινή Κοινοπραξία συγκέντρωσε άφθονη «Πολιτική σαβούρα», «ανεπάγγελτους» «πρασινοφρουρούς» ,κομματίδια της Αμερικανόδουλης Αριστεράς, και υλικά κατεδαφίσεως του ΚλεπτοΠΑΣΟΚ και συγκρότησαν ένα νέο «τίποτα» που μιλάει για Νίκη.
Προσωπικά μου θύμισε την Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Η συνδετική υλη που ενώνει ,το Τζέισον-Αντιγόνη, τον Τζουμάκα, την Ξεπαπαδέα, και τον Θεοχαρόπουλο, είναι η αμερικανοφιλία και ο παλιανθρωπισμός. 

Οι Παλιάνθρωποι κολλάνε αναμεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες. 

Οι «αριστεροί και προοδευτικοί» Παλιάνθρωποι, σε «κάθε γωνιά της χώρας», θα κληθούν να συμμετάσχουν σε «επιτροπές στήριξης» της Αμερικανόδουλης «Προοδευτικής Συμμαχίας» , για την οποία εργάζεται ο Ανθύπατος Τζέφρι, σε «κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς». 


Όλο το χαφιεδότσουρμο της Κλεπτοκρατίας «που έχουν τις ίδιες αγωνίες» και «το ίδιο όραμα» για το «προοδευτικό μετασχηματισμό» της ελληνικής κοινωνίας. Συνθήματα μεταχειρισμένα και «άδεια σακάκια», που απευθύνονται στην αγέλη των ηλιθίων. «προοδευτικός μετασχηματισμός», «Δίκαιη ανάπτυξη», «αξίες», «όραμα». 
Όλα αυτά συνοψίζονται στο, «ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους». 

Το πράγμα όμως βιάζει. 
Ο Οκτώβριος είναι πολύ μακριά. Οπότε, η αμερικανική πρεσβεία και το επικοινωνιακό «επιτελείο» του Αλιέκσι ετοιμάζουν έναν εκλογικό συναγερμό τριών εβδομάδων. Κάλπες στις 26 Μαΐου, κάλπες στις 2 Ιουνίου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και εθνικές κάλπες στις 9 Ιουνίου, που θα «συνοψίσουν» το μήνυμα της «Νίκης».


 Στην Βασιλίσσης Σοφίας και τα υπόγεια του Μαξίμου περιμένουν το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των Προεδρικών Εκλογών στα Σκόπια οι οποίες διεξάγονται την Κυριακή 21 Απριλίου. Αν κερδίσει το νατοϊκό τόξο θα βάλουν μπροστά. Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα γνωρίζουν και τι αποδίδει δημοσκοπικά το σκάνδαλο «Novartis». 

Τις προάλλες εκεί που κοιμόταν ξεσκέπαστος ο δημοσκόπος , ήρθε στον ύπνο του το πνεύμα του Ανθύπατου Τζέφρυ και του είπε «ΣΥΡΙΖόφσκι 21,1 %». Σηκώθηκε ο δημοσκόπος, το εκτίμησε και ανακοίνωσε στην Τσαρλαμπά: ΣΥΡΙζόφσκι στις Ευρω-εκλογές 26,4%. 
Τέτοια ελπίζουν οι Συριζόφσκι. 25% την πρώτη Κυριακή. Μια αύξηση την Δεύτερη και μια καλύτερη αύξηση την Τρίτη Κυριακή. 

Με την βοήθεια φυσικά των βοθροκάναλων, και η Κοινοπραξία Προδοτών και Παλιανθρώπων ΕΠΕ θα πάει στον Παράδεισο. 


Μόνο που υπάρχει και η εκδοχή, βαθειά, βαθύτερα, Τάρταρα. Διότι, η πολιτική εκτός από τους σχεδιασμούς είναι μια ζαριά. Και αυτό σημαίνει ότι παίζουν και τα «ντόρτια» και οι «δυάρες». 
Και στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα πολλοί Έλληνες. Και αυτό είναι κακό και για το βαθύ κράτος και για τους Συριζόφσκι. 

Και μπορεί ο «προοδευτικός μετασχηματισμός», το Τζέισον -Αντιγόνη , η Πουστιά, και ο αγωνιστής της πρέζας και γνωστός ακτιβιστής LGBD Ζακ, να ηττηθούν από την οικογένεια, τις παραδοσιακές αξίες, τα ήθη και τα έθιμα, και την κοινή λογική. 
Την εθνική Ανεξαρτησία και τη λαϊκή Κυριαρχία και την ισότητα και μπροστά στον τοκογλύφο.

Οπότε, το όραμα των Συριζόφσκι και τον Αλιέκσι, θα τους πάρει ο διάολος μαζί με τους Βόρειους του ΝΑΤΟ.

Ἀπό : Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου