" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Οἱ …«ἐργολάβοι» τῶν παγκοσμίων «ἐπαναστάσεων» σιγὰ σιγὰ ἀποκαλύπτονται!!!

ΟΙ …«ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ» ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!

O Σιωνιστής Bernard Henri Levy, που το πέρασμά του από κάθε χώρα συνδυάζεται με εμφύλιο, αποκεφαλισμούς και ανυπολόγιστης αξίας καταστροφές …άρχισε να γίνεται αντιληπτός από τα θύματα της Νέας Τάξεως.
Τον απέλασαν από την Τυνησία για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ Δημόσιας Τάξεως. 


Οἱ ...«ἐργολάβοι» τῶν παγκοσμίων «ἐπαναστάσεων» σιγὰ σιγὰ ἀποκαλύπτονται!!

Σχεδιάζουν επίσης αναταραχή και στην Αλγερία. Ο «φιλόσοφος» Bernard Henri Levy (BHL) σε συνδυασμό με τα δίκτυα του άλλου …«φιλοσόφου» George Soros …φροντίζουν να μην μείνει ΟΥΤΕ μία κυβέρνηση στον κόσμο που δεν θα υπηρετεί τον Σιωνισμό και την Νέα Τάξη.
Σ’ αυτό το Αραβικό blog, με μετάφραση από το Google, revfacts.blogspot
θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για το πως διαλύθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία με τις παραπλήσιες δράσεις του πράκτορα Λόρενς (της Αραβίας). 
 
Ένας ακόμα πράκτορας των τοκογλύφων και Σιωνιστής, ο αμερικανόφωνος Jared Cohen, είναι ο αντίστοιχος του γαλλιφώνου Levy, κι οποίος επίσης οργανώνει τις εξελίξεις των …«αυθορμήτων  επαναστάσεων».

 Ο JARED COHEN πανηγυρίζει επάνω από τα ερείπια του σπιτιού του Καντάφι, που ισοπέδωσε το ΝΑΤΟ,  για λογαριασμό του …Ισραήλ.

Οἱ ...«ἐργολάβοι» τῶν παγκοσμίων «ἐπαναστάσεων» σιγὰ σιγὰ ἀποκαλύπτονται!!3


Σίγμα
ἀπό : Φιλονόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου