" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τουρκία και ΗΠΑ ξεφτιλίζουν την ξενόδουλη συγκυβέρνηση - Στο Σούνιο έφτασαν οι Τούρκοι!

Τουρκία και ΗΠΑ ξεφτιλίζουν την ξενόδουλη συγκυβέρνηση - Στο Σούνιο έφτασαν οι Τούρκοι!

Τουρκική κορβέτα στην Αττική - Να φύγουν το συντομότερο οι επικίνδυνοι και οι προδότες
Είδαμε την νέα τουρκική πρόκληση, σήμερα τα ξημερώματα, όπου τουρκική κορβέτα έφτασε μέχρι τα στενά του Καφηρέα. Η συγκεκριμένη πρόκληση ήταν βεβαίως σε συνέχεια των τουρκικών πολεμικών ενεργειών με την παρουσία πολεμικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ, ώστε να συνοδεύσουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros».

Μπορεί ο Δένδιας, θεωρώντας εαυτόν νέο «Καίσαρα» σε γελοία παραλλαγή να ισχυρίστηκε ότι η πρόκληση έγινε εξαιτίας της «ενθρόνισής» του, ελέω Σιών, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, παραπονούμενος ότι τον «ξύπνησαν στις 3 το πρωί», όμως η Τουρκία ουδόλως λειτούργησε ώστε να καταστεί ξυπνητήρι του ξενόδουλου υπουργού. Η πρόκληση ουσιαστικά προκλήθηκε από την στάση των αμερικανών, οι οποίοι σε διαβουλεύσεις που έγιναν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ επί του Κυπριακού αρνήθηκαν να πάρουν οποιαδήποτε θέση υπέρ των κυπριακών θέσεων, παραπέμποντας το όλο ζήτημα στον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Η όλη στάση των αμερικανών, οι οποίοι ουσιαστικά έδωσαν «πράσινο φως» για νέες τουρκικές προκλήσεις, ευκόλως ερμηνεύεται ως «υπόθαλψη του χρήσιμου εγκληματία». Κοινώς, οι αμερικανοί εγκρίνουν τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες, αφού τους προορίζουν για περιφερειακή δύναμη της περιοχής. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε κρίση ειλικρίνειας αρθρογράφος του «Βήματος», επί του δρωμένου: «Οι Αμερικανοί κοιτούν τη «μεγάλη εικόνα» στη Μέση Ανατολή και αυτή περιγράφεται από τρεις λέξεις: Ιράκ - Συρία - ISIS.». Έτσι, την ώρα που το αμερικανοκίνητο Ισλαμικό Χαλιφάτο επιχειρεί για την εξάλειψη του εσωτερικού εχθρού της Τουρκίας, των Κούρδων, η Τουρκία ελευθέρως επιχειρεί στην Ανατολική Μεσόγειο, εν είδει τοπικού «δερβέναγα» των ΗΠΑ.

Και ποια η αντίδραση των  κυβερνώντων εμπρός σε αυτή την καταφανέστατη ανίερη συμμαχία εναντίον του Ελληνικού Έθνους που διαιρείται σε δύο κράτη; Ο Βενιζέλος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, εξέφρασε απλώς έναν… προβληματισμό. Την ώρα που μία τουρκική κορβέτα φτάνει στις παρυφές της Αττικής και οι τούρκοι εισβάλλουν στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Βενιζέλος… προβληματίζεται και αντί να ανάγει τις προκλήσεις σε μείζον ζήτημα της συνέλευσης, κάνει απλώς μια παρένθεση προβληματισμού, στην ομιλία του περί της… Ουκρανίας. Ο Δένδιας από την πλευρά του, ως ΥΠΕΘΑ, αγουροξυπνημένος διέκοψε τα πάντα, προκειμένου να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για… τα «κόκκινα δάνεια».

Οι αμερικανοί και οι τούρκοι σχηματίζουν μία νέα γεωπολιτική πραγματικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Μία πραγματικότητα που θέλει την Ελλάδα υποτελή στην Τουρκία, που προορίζεται για περιφερειακή δύναμη – σύνδεσμο με τον Αραβικό κόσμο και είσοδο για τους αμερικανούς στην ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η όλη επιχείρηση, μάλιστα, εντάσσεται σε κοινό πλαίσιο με τις επιχειρήσεις πλουτοκρατών και αμερικανοσιωνιστών στην Ουκρανία.

Εμπρός στις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, που καθόλου ευνοϊκές δεν είναι για την Πατρίδα μας, οι ξενόδουλοι της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά «σφυρίζουν αδιάφορα» και έτσι καθίστανται για άλλη μία φορά επικίνδυνοι για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό. Είναι επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, η άμεση διεξαγωγή εκλογών ώστε ο Ελληνικός Λαός να τους δώσει το «εισιτήριο χωρίς επιστροφή» για το χρονοντούλαπο της Ιστορίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου