" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


karatzaferis-samaras-660x480

Καιρό είχε να φανεί στην πολιτική πιάτσα ο μπάρμπα-Γιώργης ο Καρατζαφέρης, μετά από το στραπάτσο που του επιφύλαξε ο φον Αντωνάκης, που δεν τον μάζεψε στη νουδούλα. Εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο του καθεστωτικού Βήματος, όπου αποκάλυψε το ρόλο που θα έχει στις προσεχείς εκλογές. Δηλαδή, αυτόν που είχε πάντα: αυτόν του αναχώματος («δεξαμενή συγκράτησης» τον χαρακτήρισε ο ίδιος…) στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής:

«Δεν λεηλάτησαν το δικό μου ποσοστό, με τη βοήθεια μέρους του συστήματος; Ξυπνάω συνειδήσεις, αφαιρώ κερί από αυτιά και τσίμπλες από μάτια. Ό,τι έχω πει, έχει βγει. Δεν ψαρεύω ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν θα ποινικοποιήσω ένα 9% του λαού που τους ψήφισε και δεν είναι φασίστες, αλλά αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι πολίτες που ψάχνουν διέξοδο και αν σοβαρευτεί η αστική δημοκρατία, όλοι αυτοί θα παλινοστήσουν. Τώρα, που αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θέλουν να λακίσουν. Αφήστε κάποιους να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ ή θα τους συγκρατήσουμε εμείς. Και είμαι εδώ, ως δεξαμενή συγκράτησης αυτών των αγανακτισμένων».

Ας μην ορέγεται ο μπάρμπα-Γιώργης και οι υποβολείς του, γιατί οι καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα ο κόσμος ξέρει κι όποιος ξέρει δεν είναι δυνατόν να εμπιστευθεί τον… πρωτομνημονιακό Καρατζαφέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου