" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δυστυχώς, η χώρα χάνεται, οι πολίτες πεθαίνουν από ανέχεια και το πολιτικό σύστημα ασχολείται με "Στύλιους" και "Κανέλλους"

Μα καλά. ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχει απομείνει στον αλήθωρο αρχηγό της νουδου; Έστω ένα ψήγμα που να τον συγκρατεί και να μην τον καρφώνει πως αποτελεί τον δημιουργό του γάμου ψοφοδεξιάς - κόκκινης βρωμιάς-δυσωδίας ( βλέπε αριστερά) ! 

Μόλις θίχτηκε η μπολσεβίκα της Εκάλης, σε δευτερόλεπτα έτρεξε να διατάξει την τιμωρία του τολμηματία Στύλιου, υφυπουργού παρακαλώ! ΑΠΟΠΟΜΠΗ ήταν η ετυμηγορία και εκείνος χέστηκε επάνω του και βγήκε με παρακάλια και συγνώμες να πάρει πίσω το "ατόπημα" προς το κόκκινο (σκυλί - σκύλα- σκύλο; διαλλέγετε και παίρνετε...)

Και όπως είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης : "Όποιος τολμήσει να πει μια αυτονόητη αλήθεια για την αριστερά της Εκάλης, με τα πολλά λεφτά και το ύφος βαρύμαγκα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Δυστυχώς, η χώρα χάνεται, οι πολίτες πεθαίνουν από ανέχεια και το πολιτικό σύστημα ασχολείται με "Στύλιους" και "Κανέλλους", δηλαδή ασήμαντα πρόσωπα που φέρουν όμως ακέραια ευθύνη για την παρακμή της Ελλάδος."


Ελλάς Αιώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου