" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

To Eurogroup διέταξε: Το ΔΝΤ θα έρθει και θα μείνει - Μνημόνιο για πάντα!

To Eurogroup διέταξε: Το ΔΝΤ θα έρθει και θα μείνει - Μνημόνιο για πάντα!

Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε η «έξοδος από το μνημόνιο». Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια συνέχιζαν παρά τα συνεχή «χαστούκια» να προπαγανδίζουν το «τέλος των μνημονίων», στην προσπάθειά τους να θολώσουν τα νερά του πολιτικού σκηνικού μπας και διασωθεί από την καταστροφή η «αγαπημένη της διαπλοκής» Νέα Δημοκρατία.

Η τελευταία αναβολή που είχε πάρει η «έξοδος» ήταν για την διάσκεψη του Eurogroup, η οποία υποτίθεται θα διαβεβαίωνε την «αλληλεγγύη» των «ευρωπαίων εταίρων μας» έναντι της «ελληνικής προσπάθειας». Η διάσκεψη όμως του Eurogroup έγινε και πέρασε και τα νέα δεν είναι αυτά που θα περίμενε η εγχώρια κλεπτοκρατία για να ασκήσει την προπαγάνδα της.

Το μήνυμα του Eurogroup σχετικά με την Ελλάδα ήταν ότι θα συνεχιστεί κανονικά η μνημονιακή πολιτική, με την συνεχή εμπλοκή του ΔΝΤ, απλώς θα υπάρξει μία αλλαγή του ονόματος για την παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού. Συγκεκριμένα επί του ζητουμένου ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είπε ότι «πρώτα θα γίνει η αξιολόγηση και μετά η συζήτηση για τα επόμενα βήματα», επιμένοντας να μην πιστεύει τα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση και αναζητώντας την αξιολόγηση της τρόικα.

Κοιτάζοντας κανείς τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ αντιλαμβάνεται ότι η τρόικα δεν πρόκειται να φύγει συντόμως από την Ελλάδα, αντιθέτως επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενα Χαρδούβελη ο οποίος είχε πει ότι περνάμε σε «νέα σχέση» με την τρόικα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Eurogroup είπε: «Είναι επιθυμητή η συμμετοχή του ΔΝΤ γιατί ενισχύεται η αξιοπιστία του προγράμματος. Θα πρέπει να μιλήσουμε με το Ταμείο, την Αθήνα και τους υπόλοιπους θεσμούς για δούμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του».

Κοινώς το μνημόνιο θα συνεχιστεί κανονικότατα και μάλιστα με την αγαστή συνεργασία του ΔΝΤ. Η προπαγάνδα των καναλιών είναι παντελώς ψευδής και έχει σαφή ημερομηνία λήξης τις εκλογές. Μετά θα εξαπολύσουν μία επικοινωνιακή τρομοκρατική καταιγίδα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την συνέχεια της λιτότητας, τα χειρότερα που αναπόφευκτα θα έρθουν.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Σε απόλυτο διασυρμό της χώρας εξελίχθηκε η «σκληρή» διαπραγμάτευση του Σαμαρά στο Eurogroup για το υποτιθέμενο «τέλος των μνημονίων». Η προδοτική συγκυβέρνηση το μόνο που κατάφερε είναι να αλλάξει την ονομασία στα νέα αιματηρά μέτρα που θα επιβάλλει, συνεχίζοντας το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές. Μόνη λύση η καταγγελία της άθλιας μνημονιακής πολιτικής και η άμεση προσφυγή στις κάλπες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου