" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ARISTERA_ISTORIA
Γράφει ο Αθανάσιος

Το αναρχομαρξιστικό πλέγμα των “καθηγητών”, “διανοούμενων” και γενικότερα των πάσης φύσεως ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ οπαδών του σταλινισμού και της κομμουνιστικής δικτατορίας, έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου και με χαρακτηριστικά ψυχωτικής εμμονής, εκστρατεία συκοφάντησης και σπίλωσης του Εθνικιστικού Κινήματος, γενικότερα των ευρωπαϊκών κρατών, αλλά ειδικότερα και στοχευμένα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο «ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ» διοργανώνει λοιπόν στις 7-11-14 άλλη μία παρουσίαση ενός λιβελογραφήματος εν ονόματι “Το «βαθύ κράτος» στη σημερινή Ελλάδα και η Ακροδεξιά. Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία, συλλογικός τόμος”, μια άμεση δηλαδή στοχοποίηση θεσμών και αξιών οι οποίοι διαχρονικά και ειδικότερα για την Πατρίδα μας, αποτελούν το θεμέλιο λίθο και τον κύριο πυλώνα στήριξης της ύπαρξής ενός ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Είναι βέβαια γνωστή και δεδηλωμένη η εχθρότητα του μαρξιστικού τερατουργήματος απέναντι σε αυτούς τους θεμελιώδεις θεσμούς μιας συντεταγμένης κοινωνίας, εφόσον είναι διαχρονικά τα κύρια κέντρα αντίστασης της ελεύθερης ανθρώπινης σκέψης, απέναντι στις μισαλλόδοξες, ολοκληρωτικές και μισάνθρωπες αντιλήψεις της μαρξιστικής “ιδεολογίας”.

Αυτής που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους ως απλά “όργανα” και υποχείρια της επικράτησης της “δικτατορίας του προλεταριάτου”, αυτής που διαγράφει κάθε έννοια πολιτισμικής και φυλετικής διαφορετικότητας μεταξύ των ανθρώπων και τους θεωρεί απλά “μάζες”, οι οποίες πρέπει να ελέγχονται και να κατευθύνονται από το ιδεολογικό τους μόρφωμα.

Τα δείγματα γραφής της “διεθνιστικής αντίληψης” που έχει ως προμετωπίδα η παγκόσμια μαρξιστική συμμορία, τα βίωσε η ανθρωπότητα με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στα “σοσιαλιστικά κράτη” του προηγούμενου αιώνα, στις στυγνές και απάνθρωπες ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ δικτατορίες που βασάνισαν και δολοφόνησαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους, προκειμένου να διαιωνίσουν τη μιαρή ύπαρξή τους.

Η κατάρρευση του σταλινικού παραπετάσματος μπορεί βέβαια να έδωσε μία “ανάσα” ελευθερίας στα επί σειρά ετών καταπιεσμένα από την κομμουνιστική τυραννία Έθνη, όμως δημιούργησε κι ένα “κενό ισχύος” που αντιπροσώπευαν αυτοί οι σιχαμεροί, αμετανόητοι και ιδιοτελείς “ακόλουθοι” της απάνθρωπης μαρξιστικής “ιδεολογίας”.

Έτσι λοιπόν οι τύραννοι του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου, αποφάσισαν να “υιοθετήσουν” τα “ορφανά του Στάλιν” ανά την υφήλιο, εκμεταλλευόμενοι τη “διεθνιστική” ρητορική τους και βρίσκοντας έναν πολύτιμο γι αυτούς σύμμαχο απέναντι στο μοναδικό και σημαντικό εχθρό των δόλιων παγκοσμιοποιητικών τους σχεδίων, τον Εθνικισμό.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα ελεγχόμενα από τις πολυεθνικές των παγκοσμιοποιητών – πλουτοκρατών ΜΜΕ, εχθρεύονται, συκοφαντούν και πολεμούν μετά μανίας κάθε έκφραση των εννοιών “Έθνος” και “Φυλή”, όπως και κάθε πολιτικό σχήμα που τις ενστερνίζεται ως αρχές του.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ενώ παγκοσμίως τα μαρξιστικά κινήματα εκφράζονται διαχρονικά με πράξεις ακραιφνούς ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όχι απλά δεν απεμπολούνται αυτά και οι “ιδέες” που πρεσβεύουν, αλλά στις δυτικές “δημοκρατίες” γίνονται ένα “προστατευόμενο είδος”.

Είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι ενώ οι αναρχομαρξιστικές συμμορίες έχουν ως στόχο (σύμφωνα με τις δικές τους διακηρύξεις) την κατάλυση του καπιταλιστικού συστήματος, τα μέλη τους και οι επίσημοι υποστηρικτές τους γίνονται μέρος του κρατικού μηχανισμού κάθε δυτικού τύπου “δημοκρατίας” (καθηγητές πανεπιστημίων, στελέχη κυβερνητικών και μη οργανισμών, στελέχη και υπουργοί κυβερνήσεων).

Επίσης αποτελεί μέγιστη υποκρισία για τους ίδιους τους αναρχομαρξιστές και εν προκειμένω για τη χώρα μας, το γεγονός ότι οι “ηγέτες της αριστεράς” συχνάζουν και συναναστρέφονται με διεθνώς αναγνωρισμένα παγκοσμιοποιητικά κέντρα εξουσίας, αθετώντας τις δικές τους πομπώδεις και μεγαλόστομες δηλώσεις περί “αντίστασης”.

Είναι χρήσιμη βλέπετε η “διεθνιστική” ρητορική των αναρχομαρξιστών στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια της οικονομικής ολιγαρχίας, όπως και η χρησιμοποίησή τους σε καίριες κρατικές θέσεις, προκειμένου να υλοποιήσουν την εσωτερική αποδόμηση και διάβρωση των Εθνών.

Τέλος οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” ακραιφνείς αναρχοαριστεροί, υλοποιούν τις “βρώμικες δουλειές” που τα διεφθαρμένα καθεστώτα, μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών – σιωνιστών, αποφεύγουν να “διεκπεραιώσουν”, τη βία και την τρομοκρατία απέναντι σε κάθε Εθνικό Ιδεώδες, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να διατηρήσει την ταυτότητά του και το δικαίωμα να ζήσει σύμφωνα με τις ιδέες του και τα πιστεύω του.

Αυτά δηλαδή που πρεσβεύει και για τα οποία αγωνίζεται το Κίνημά μας και οι διωκόμενοι για τις ιδέες τους συναγωνιστές μας, δεσμώτες ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, ενός υποχείριου ξένων κέντρων εξουσίας.

Ας έχουν υπ όψη τους οι παγκοσμιοποιητές – σιωνιστές και οι παρακρατικές τους συμμορίες των αναρχομαρξιστών, ότι ιστορικά δικαιώνονται και αναγνωρίζονται η ΠΙΣΤΗ, η ΑΦΟΣΙΩΣΗ και η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ των ανθρώπων και ουδέποτε η υποτέλεια, οι δολοπλοκίες και η απληστία.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου