" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ


maziotis

Γράφει ο Αντίοχος

 Σε χθεσινή μας ανάρτηση, σχετική με τον ξυλοδαρμό από αριστεριστές (και όχι «αναρχικούς», δεν υπάρχουν αναρχικοί στην Ελλάδα, παρά μόνο αναρχοκομμουνιστές, δηλαδή αριστεριστές) του αριστερού δικηγόρου Ραχιώτη, υποστηρίξαμε ότι έχει ξεσπάσει ένα είδος «εμφυλίου» πολέμου στον συγκεκριμένο χώρο, μεταξύ των επίστρατων κόκκινων σκυλιών του καθεστώτος (που χρησιμοποιούνται ως παρακρατική αιχμή του καθεστωτικού δόρατος κατά της Χρυσής Αυγής…) και όσων (λίγων) διατηρούν την αξιοπρέπειά τους και αρνούνται να συνεργαστούν με το σάπιο καθεστώς.

Δεν προλάβαμε να το γράψουμε και μας επιβεβαίωσε ο αποδεδειγμένα καθεστωτικός ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης, αποφυλακισθείς λόγω… 18μήνου (παγκόσμια πατέντα!), εν συνεχεία «εξαφανισθείς» (αλλά διαμένων επί διετία δίπλα στη –φρουρούμενη ασφαλώς- οικία του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ) και συλληφθείς τυχαία από αστυνομικούς που δεν ανήκαν στις λεγόμενες «ειδικές υπηρεσίες» (δηλαδή, ΚΥΠ, δήθεν «Αντιτρομοκρατική» κ.λπ.).  

Έτσι, με κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών όπου βρίσκεται (;), περιμένοντας την «απόδρασή» του, επιτίθεται στους Γιωτόπουλο και Τζωρτζάτο, που κατήγγειλαν με στοιχεία τους συνεργαζόμενους με το μνημονιακό καθεστώς ληστροτρομοκράτες, επιχειρώντας να εμφανίσει αυτούς ως… καθεστωτικούς –είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα:

«Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο».

Και γιατί όλα αυτά παρακαλώ; Προφανώς για ξεκάρφωμα, γιατί ο καθεστωτικός ρόλος του είναι κραυγαλέος!

(ΥΓ) 1: Και για να μην παρεξηγηθούμε. Ασφαλώς και δεν υπερασπιζόμαστε τους Γιωτόπουλο και Τζωρτζάτο, αλλά την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

(ΥΓ) 2: Και για να πούμε και τ’ άλλο, με την ευκαιρία: αλήθεια, με ποια στοιχεία έχει φάει ισόβια ο Γιωτόπουλος και μάλιστα ως αρχηγός της 17Ν.; Μήπως με λειψά έως ανύπαρκτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου