" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σφαγή ἐσεῖς; Λογοκρισία ἐμεῖς. Ἡ «ἀπαράδεκτη» συνέντευξις μέ τόν τραγουδιστή τῶν Eagles of Death Metal, μετά τήν σφαγή στό Παρίσι.



  
Λόγω επικαιρότητας…

«Καταδικάζουμε την βία», «ενωμένοι ενάντια στον τρόμο», «το μίσος δεν θα νικήσει», «αγάπη μόνο», “imagine all the people..”, έλα να το πιάσουμε πάλι από την αρχή. Μην ξεχάσετε λουλούδια, σήματα της ειρήνης και αρκουδάκια. Οι Ελόι είναι «ενωμένοι» και αποφασισμένοι. Οι Μούρλοκ τα έχουν κάνει πάνω τους. Πως θα αντέξουν ένα ακόμα «ζε σουί»… Πρώτα ήταν το «ζε σουί Τσαρλί», μετά το «ζε σουί Παρί», μετά το «ζε σουί Μπρουσέλς». Στο τσακ γλυτώσαμε το «ζε σουί Σταντ ντε Φρανς». Στο μεσοδιάστημα είχαμε και το «ζε σουί Ρεάλ Μαντρίτ Ιράκ φαν κλαμπ» και ίσως μου διαφεύγουν και άλλα «ζε σουί». Και να τώρα ήρθε η σειρά του «ζε σουί Ορλάντο γκέι μπαρ». Τι θα ακολουθήσει; Ποιο «ζε σουί» θα έρθει να μπει επιτέλους φραγμός στην τρομοκρατία; «Ζε σουί Παρκ ντε Πρενς» ή «Σταντ Βελοντρόμ»; «Ζε σουί πλαζ Σεν Τροπέ»; «Ζε σουί Κρεπερί του Φρανσουά»; «Ζε σουί πίτσα ντι Νάπολι»; Ή «ζε σουί ο γύρος του Θανάση»; Ο «τρόμος» είναι παντού γύρω μας, αλλά μην φοβάστε, εμείς έχουμε δηλώσεις ομπάμα, «ζε σουί», κεράκια και «αγάπη μόνο». Και αλλοίμονο σε όποιον βγάλει καμιά «φάλτσα» νότα...

 
 
O τραγουδιστής των "Eagles of Death Metal", Jesse Hughes, που επέζησε της τρομοκρατικής επίθεσης των ισλαμιστών στο συναυλιακό χώρο του Le Bataclan στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου «προκάλεσε» με μία συνέντευξη που έδωσε στο TakisMagazine (του Τάκη Θεοδωρακόπουλου), καθώς ο Hughes υπονόησε ότι οι σεκιουριτάδες του La Bataclan ήταν στο κόλπο με τους τρομοκράτες. Επίσης είπε μερικά πράγματα «απαράδεκτα» για τους ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας. Αμέσως δέχτηκε λυσσαλέα επίθεση από το σύστημα (ακυρώθηκαν δύο συναυλίες του συγκροτήματος) και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Guardian δημοσίευσε την «οργισμένη» επιστολή ενός μουσουλμάνου αραβικής καταγωγής Βρετανού, με το φοβερό αντεπιχείρημα «Όλοι εσείς οι γα…νοι μισαλλόδοξοι και τα σκ…παραμύθια σας είναι το πρόβλημα». Πάντα όταν συμβεί μία σφαγή από μουσουλμάνους «φανατικούς», θα βγει κάποιος και θα προσπαθήσει με ευγενικό ή «οργισμένο» τρόπο να μας πει ότι «δεν ξέρουμε το πραγματικό ισλάμ» και λοιπά. Το πιο αηδιαστικό όμως είναι άλλο. Είναι ο αγιάτρευτος εθνομαζοχισμός της Δύσης.

89 οπαδοί του Jesse Hughes δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από ένοπλους μουσουλμάνους. Τους εννέα τους είδε να εκτελούνται μπροστά του, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα που της φώναζε να βγει στο δρόμο. Κομμάτια από τα δόντια και από τα κόκαλά της πετάχτηκαν στο πρόσωπό του και τον τραυμάτισαν. Ο άνθρωπος έζησε φρικτές στιγμές. Παρόλα αυτά το σύστημα δεν του συγχώρεσε ότι άφησε υπονοούμενα για τους μουσουλμάνους.

Παρακάτω η επίμαχη συνέντευξη:

Μετά από μια περιοδεία που ολοκλήρωσαν οι Eagles of Death Metal στον Καναδά, ο Gavin McInnes για λογαριασμό του Takimag είχε μια συζήτηση με τον τραγουδιστή Jesse Hughes, όπου μίλησαν για την επίθεση στο Bataclan του Παρισιού που είχε θύματα 89 οπαδούς του συγκροτήματος. Αν και θα μπορούσε να αποφύγει μία τέτοια κουβέντα, ήταν πρόθυμος να το κάνει. Το βλέπει ως κάθαρση.

 
Ο Hughes δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσίασαν την ιστορία. Απομόνωσαν στοιχεία από τις συνεντεύξεις του και αφού τις επεξεργάστηκαν, παρουσίασαν ένα σενάριο διαμετρικά αντίθετο με τις πεποιθήσεις του. Ο Jesse Hughes ανήκει στην Εκκλησία Universal Life. Είναι υπέρ της οπλοκατοχής, υπέρ του Trump και υπέρ της ζωής του αγέννητου. Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα και η πολιτική ορθότητα στην κυριολεξία μας σκοτώνει.

Takimag: Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για την επίθεση χωρίς να ηχεί σαν να κατηγορείς τα θύματα, αλλά είναι αδύνατο να αρνηθεί κάποιος ότι ο φόβος της «ισλαμοφοβίας» και ο φόβος της οπλοκατοχής οδήγησε σε πολλούς θανάτους εκείνο το βράδυ.

Jesse Hughes: Είδα τον φόβο να πέφτει όπως μια κουβέρτα σε όλους τους ανθρώπους και πράγματι έπεσαν σαν το σιτάρι στον άνεμο, σαν να προσκυνάνε μπροστά από ένα θεό. Το συνειδητοποίησα αυτό από την αρχή. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνω ήταν να βρω το κορίτσι μου. Ο φόβος πέρασε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο «πού είναι το κορίτσι μου;». Μύριζα μπαρούτι στα παρασκήνια και ήξερα ότι κάποιος πυροβολούσε. Είδα έναν άντρα με ένα FN FAL και όταν γύρισε να με δει τα μάτια του έμοιαζαν με μάρμαρα. Ήταν το μυαλό του πετρωμένο, και τώρα ξέρουμε ότι ήταν εξ αιτίας Xanax και κοκαΐνης. Τον αναγνώρισα. Τον είχα δει νωρίτερα εκείνη την ημέρα και τον παρατήρησα να με κοιτάζει.

Ήταν στο χώρο νωρίς. Αυτό συνεπάγεται ότι ορισμένα μέλη του προσωπικού ήταν μέσα στο κόλπο.

Μπλέχτηκα πολύ που το είπα αυτό. Ξέρω σίγουρα ότι ήταν εκεί από νωρίς. Θυμάμαι να με κοιτάζουν, φίλε. Τους δημιούργησα τον αραβικό φθόνο. Ξέρεις τι εννοώ; Όταν ένας μουσουλμάνος βλέπει έναν αλαζόνα αμερικάνο μάγκα με τατουάζ, τον κοιτάζει. Κατάλαβα αργότερα ότι ήταν ο Αμπντεσλάμ και με κοίταζε φίλε, γιατί νόμιζαν ότι ήμουν μια απειλή. Δεν υπάρχει καμία άρνηση ότι οι τρομοκράτες ήταν ήδη μέσα, και πρέπει με κάποιο τρόπο να μπήκαν μέσα. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, πήγα έξω και η πόρτα της πίσω σκηνής ήταν ανοιχτή διάπλατα με στηρίγματα. Πως έγινε αυτό;

Νομίζετε ότι η πολιτική ορθότητα σκοτώνει τα φυσικά μας ένστικτα και μας κάνει ευάλωτους;

Οπωσδήποτε. Υπήρχαν δύο κορίτσια που συμμετείχαν. Ήταν στο χώρο και εξαφανίστηκαν πριν από τους πυροβολισμούς και αυτές οι γυναίκες ήταν με την παραδοσιακή μουσουλμανική περιβολή. Γνώριζαν ότι οι άνθρωποι δεν θα τις έλεγχαν, λόγω του τρόπου που ήταν ντυμένες. Πιάστηκαν μερικές ημέρες αργότερα.

Ο φόβος μήπως προσβληθούν οι μουσουλμάνοι είναι το μεγαλύτερο όπλο ενός τρομοκράτη. Προτιμούμε να πεθάνουμε παρά να χαρακτηριστούμε «φανατικοί».

Πώς μια πίστη συνδέεται με το ρατσισμό; Απλά βγάλτε τη λέξη "Ισλάμ" και αντικαταστήστε την με την λέξη «κομμουνισμός». Είναι μια ιδεολογία. Με τον ίδιο τρόπο που οι Ρόζενμπεργκ μπορούσαν να πουλήσουν πυρηνικά μυστικά μέσα από την Αμερική, με τον ίδιο τρόπο οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες μπορούν να μας επιτεθούν από μέσα.

Πού προέρχεται αυτή η πίεση; Είναι όλο δικό μας το φταίξιμο;

Φυσικά και όχι. Όταν πας σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και βλέπεις τις λέξεις "Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα," καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πολύ αραβικό χρήμα που ρέει και επηρεάζει την συζήτηση (για το Ισλάμ) και την απομακρύνει. Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι.

Το αραβικό χρήμα είναι ένας ρύπος. Έτσι, πολλές ταινίες γίνονται με αραβικά χρήματα. Ο George Clooney δεν φίλησε τον κ..λο των Αράβων χωρίς λόγο. Οι αμερικάνικες ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσεις τις καρδιές και τα μυαλά του κόσμου.

Ποτέ δεν βλέπουμε κακούς στις ταινίες που να είναι Άραβες τρομοκράτες. Είναι πάντα Γερμανοί ή Γάλλοι...

Ή συντηρητικοί χριστιανοί rednecks. Προφανώς αυτοί φταίνε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Απορώ τι γίνεται με την εποχή των παγετώνων; Δεν υπήρχαν χριστιανοί Ρεπουμπλικάνοι τότε. Τι προκάλεσε λοιπόν αυτή την κατάρρευση;

Το άλλο πρόβλημα με αυτό είναι, ότι όταν απαλλαγείς από αυτούς τους χριστιανούς rednecks, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κενό και να το γεμίσεις με ανθρώπους πολύ χειρότερους. Να το γεμίσεις με Ισλάμ. Και στο τέλος να αντικαταστήσεις τον ευαγγελικαλισμό με το νόμο της σαρία.

Οι πολιτικοί συμπεριφέρονται καλύτερα όταν ξέρουν ότι οι άνθρωποι τους παρακολουθούν. Συμπεριφερόμαστε καλύτερα όταν πιστεύουμε ότι ο Ιησούς μας παρακολουθεί.

Αυτοί οι άθεοι μας λένε ότι δεν χρειαζόμαστε τη θρησκεία, αλλά όλοι φαίνεται να δημιουργούν σαθρά υποκατάστατα που θα την αντικαταστήσουν. Η απεξάρτηση είναι σαν την Σαρακοστή. Ο διαλογισμός είναι σαν την Θεία Λειτουργία. Το να έχεις έναν θεραπευτή είναι σα να μιλάς στον ιερέα σου.

Και το ζήτημα με την Αγία Γραφή είναι ότι είναι όλα γραμμένα. Ο θεραπευτής μπορεί εύκολα να αλλάξει τη διάγνωσή του και δεν μπορείς να του πεις τίποτα.

Ας επιστρέψουμε στην επίθεση. Γιατί οι μπάτσοι δεν ήρθαν νωρίτερα; Φαινόταν σαν οι σκοτωμοί να μην τέλειωναν.

Ο τύπος άκουσε ότι κάποια παιδιά ήταν κλειδωμένα στο δωμάτιο, κι έτσι ανέφεραν ότι υπήρχε κατάσταση ομηρίας. Αυτά τα παιδιά κρύβονταν. Αυτή η παραπληροφόρηση σήμαινε ότι οι μπάτσοι είχαν στηθεί έξω για διαπραγματεύσεις, ενώ στο εσωτερικό δεκάδες άνθρωποι πέθαιναν.

Οι τρομοκράτες πήγαιναν πάνω από τα σώματα και τους κολλούσαν το όπλο. Αν κάποιος κουνιόνταν, τον πυροβολούσαν ξανά. Ένα κορίτσι σηκώθηκε και είπε ότι φοβόταν. Ο τύπος είπε, «Μην φοβάσαι, θα είσαι νεκρή σε δύο λεπτά» και στη συνέχεια την πυροβόλησε, BOOM.

Οι Γάλλοι είναι τόσο απασχολημένοι με το ρατσισμό, ώστε αφήνουν τους μουσουλμάνους να ξεφεύγουν με τις δολοφονίες.

Μια ημέρα μετά, στο γήπεδο, οι μουσουλμάνοι αποδοκίμασαν τη στιγμή του ενός λεπτού σιγή και εμείς ελάχιστα ακούσαμε γι’ αυτό από τον Τύπο. Είδα μουσουλμάνους να γιορτάζουν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Σε πραγματικό χρόνο! Πώς ήξεραν τι συνέβαινε; Πρέπει να υπήρχε συντονισμός.

Άκουσα να λες ότι πιστώνεις την παιδική σου ηλικία με την επιβίωσή σου. Είχες έναν πατέρα που ήταν κοντά σου και σε έμαθε για τα όπλα.

Ήξερα τι είναι οι πυροβολισμοί. Ήμουν σε θέση να σκεφτώ μέσα από αυτό. Ήμουν επίσης σε θέση να θυμηθώ πρακτικά μαθήματα της ζωής μου, γιατί έπρεπε να αγωνίζομαι ως παιδί. Η μαμά μου δεν πήγε να μηνύσει κανέναν. Δεν έζησα με παιδικά πάρτι, μεγάλωσα στην έρημο, και πήρα αρκετά μαθήματα. Επίσης, ο λόγος που το ξεπέρασα όλο αυτό πιο εύκολα είναι εξ αιτίας του τρόπου που μεγάλωσα. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι μια ευλογία από τον Θεό. Όταν οι πρώτες σφαίρες άρχισαν να πέφτουν, οι άνθρωποι με κοίταξαν. Το θυμάμαι αυτό. Τσαντίστηκα επειδή ήξερα τι κακό επρόκειτο να γίνει. Ήξερα ότι αυτά τα παιδιά δεν είχαν ιδέα για το τι ερχόταν. Κανένας. Ποτέ δεν είχαν ακούσει πυροβολισμό στην πραγματική τους ζωή.

Η πολιτική ορθότητα σκοτώνει.

Ο Davey [ο μπασίστας Dave Catching] ήταν στη μέση της σκηνής όταν έσβησαν τα φώτα. Έζησε μια κ..κατάσταση που δεν είχε ξαναζήσει. Δεν υπάρχει όμοιο. Δεν είναι μόνο ο θάνατος. Είναι τα πιο ανυποψίαστα, αθώα θύματα, οι άνθρωποι που είναι εγκλωβισμένοι μέσα στον τρόμο και δεν μπορούν να κινηθούν.

Είναι σαν μια εικόνα μεταφορική για όλους στην Δύση.

Είδα περίπου επτά ανθρώπους να πεθαίνουν. Δύο από αυτούς ήταν δίπλα στο προστατευτικό φράγμα. Θα μπορούσαν να έχουν πέσει προς τα πίσω και να ζούσαν, αλλά ήταν τόσο πολύ φοβισμένοι που ούτε να στρίψουν δεν μπορούσαν. Θυμάμαι μια γυναίκα που απλά στεκόταν με τα χέρια σηκωμένα σα να παραδίδεται. Ο τρομοκράτης την είδε τελικά και το μόνο που έκανε ήταν να πει "Όχι Όχι Όχι". Παραδόθηκε στο θάνατο μπροστά στα μάτια μου. Της φώναζα "Hey!" και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να με ακούσει. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη, που νομίζω ότι είχε ήδη παραιτηθεί. 
 
Είναι σωστό να πούμε ότι η φιλελεύθερη νοοτροπία δημιούργησε αυτή την ανάγκη για «παράδοση»;

Της ρίχνω όλο το φταίξιμο. Όταν λες στους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ότι είναι παιδιά, τους αποδυναμώνεις σε τέτοιο βαθμό που λίγα μέτρα μπροστά τους είναι η ζωή και δεν μπορούν να την δουν επειδή είναι πολύ φοβισμένοι.

Κατά κάποιο τρόπο είμαστε άοπλοι διπλά. Είμαστε κυριολεκτικά άοπλοι και είμαστε επίσης άοπλοι ψυχικά.

Είναι σαν κραυγή προβάτων από την Φάρμα των Ζώων. Λες κάτι που ξεφεύγει από την κατεστημένη αφήγηση και αρχίζει η χορωδία από τα βελάσματα. Αυτή η επίθεση δεν έγινε από ατύχημα.

Πήγα στο Παρίσι μετά τις επιθέσεις και αηδίασα από την έλλειψη οργής. Δεν κατηγορούσαν το Ισλάμ. Στην πραγματικότητα, πολλοί κατηγόρησαν τους Εβραίους (αναφέρεται σε Αλγερινούς - δες εδώ). Φάνηκαν να τους νοιάζει περισσότερο μήπως προωθηθεί η ξενοφοβία από το να ρίξουν το φταίξιμο στους τρομοκράτες.

Βρήκα πολλούς Παριζιάνους που τα είχαν πάρει στο κρανίο, αλλά ήταν ως επί το πλείστον μπάτσοι και στρατιωτικοί. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένας αστυνομικός τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μια κατάσταση ομηρίας και ότι είναι εν ψυχρώ εκτέλεση, και κρατώντας το όπλο του, όρμησε μέσα. Δέχτηκε σφαίρα στο χέρι και στο λαιμό και συνέχισε. Έβγαλε έναν τρομοκράτη έξω, κυνήγησε ένα άλλο στο διάδρομο, ο οποίος ανατίναξε τον εαυτό του, και το έκανε και σε έναν άλλο, ο οποίος ανατίναξε τον εαυτό του στη σκηνή.

Έζησε αυτός ο αστυνομικός;

Ναι, τον γνώρισα στην διαλογή (των θυμάτων). Κάναμε παρέα. Εξαιρετικός τύπος.

Πήγες στο νοσοκομείο;

Κομμάτια από δόντια και ανθρώπινα οστά τραυμάτισαν το πρόσωπό μου. Ένα κορίτσι πυροβολήθηκε ακριβώς δίπλα μου από τον σκοπευτή στην κορυφή της σκάλας που είχα συναντήσει νωρίτερα. Περπάτησε ένα βήμα μπροστά μου και το κεφάλι της μόλις εξερράγη. Κομμάτια από τα δόντια και το κρανίο της έπεσαν στο πρόσωπό μου.

Γιατί δεν ακούμε τίποτα γι’ αυτό;

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θέλουν να δώσουν μία σύνοψη και σημαντικές λεπτομέρειες χάνονται. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ήταν ήδη μέσα. Πρέπει να ήξεραν ανθρώπους της ασφαλείας. Να ήξεραν μπράβους. Να ήξεραν θυρωρούς.

Πιστεύεις ότι ένα ποσοστό του προσωπικού ασφαλείας ήταν μουσουλμάνοι;

Ξέρω ότι ήταν. Κοίτα, οι φρουροί ασφαλείας στα παρασκήνια είναι διαβόητοι ότι είναι σπασαρχ…ς. Ελέγχουν την ταυτότητά σου κάθε λίγα λεπτά και κανείς δεν πηγαίνει πέρα ​​δώθε χωρίς να ελέγχεται, ακόμα και αν είσαι μέλος της μπάντας. Αυτόν τον τύπο δεν τον ένοιαζε τι κάναμε. Ούτε καν με κοίταξε.

Η μόνη φορά που φάνηκε να μας δείχνει ενδιαφέρον εξ αποστάσεως ήταν όταν είπε στη φίλη μου, «Μιλάς Γαλλικά;» και «Από πού είσαι;» Είπε ότι ήταν από το Τέξας και απογοητεύτηκε επειδή δεν ήταν αυτό που εννοούσε. Στη συνέχεια του είπε, «είμαι Αμερικάνα» και έχασε το ενδιαφέρον. Ειλικρινά πιστεύω ότι προσπαθούσε να καθορίσει εάν ήταν αραβικής καταγωγής ή όχι. Είναι μεξικάνικης και θα μπορούσε εύκολα να την περάσει ότι ήταν από το Λίβανο και νομίζω ότι προσπαθούσε να την προειδοποιήσει αν ήταν μουσουλμάνα.

Άνοιγα συνεχώς την πίσω πόρτα για να καπνίσω και αυτό είναι συνήθως κάτι που δεν επιτρέπεται καθόλου γιατί χαλάει ο ήχος. Έχω παίξει εκεί και πριν και το άνοιγμα της πόρτας για κάπνισμα σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Αυτή τη φορά, ο τύπος της ασφάλειας πέρασε δίπλα μου και με αγωνία κοίταζε κάτω στο δρομάκι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ίσως ένας από τους λόγους που οι μπάτσοι είναι πολύ πιο ρεαλιστές σχετικά με αυτήν την απειλή είναι ότι είναι οι μόνοι που έχουν πάει στα προάστια και έχουν αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους. Η αφέλεια είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορούν να αντέξουν.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν εκεί μετά την επίθεση, έκλεισαν, πόσα, 450 τζαμιά; Βρήκαν υλικό στρατολόγησης σε κάθε ένα από αυτά. Τι στο διάολο πάει στραβά με εμάς που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτό;

Οι Παριζιάνοι πιστεύουν ότι οι πάντες είναι αθώοι, αλλά οι μπάτσοι δεν το πιστεύουν. Σου κάνουν έρευνα.

Ήμουν ένα πρόσωπο που τους ενδιέφερε. Με ανέκριναν για τέσσερις ημέρες. Τους βοήθησα πολύ με ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό. Ήταν οι μπάτσοι και το FBI που με ρώτησε για τον υποκινητή και την ασφάλεια. Αυτά δεν ήταν πράγματα που τους ανέφερα πρώτος εγώ.

Υπήρχαν οκτώ αστυνομικοί στο κοινό μας εκείνο το βράδυ. Όλοι είχαν την ίδια συνομιλία με τις συζύγους τους, η οποία ήταν «Να πάρω το όπλο μου μαζί ή όχι;» Όλες τους είπαν όχι. Όταν πήγαμε πίσω να παίξουμε στο Παρίσι και πάλι στάθηκαν στα ίδια σημεία που βρισκόταν στην πρώτη συναυλία, άνοιξαν τα σακάκια τους και μου έδειξαν τα όπλα τους, σαν να λένε, "Όχι απόψε, καρ..λη". Ήταν όμορφα.

Το Ισλάμ είναι ένας λύκος που κλαίει φωνάζοντας «ισλαμοφοβία», προκειμένου να μας κάνει αναίσθητους και να γίνουμε πιο εύκολο θήραμα.

Ξέρουν ότι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα λευκών παιδιών εκεί έξω που είναι ηλίθιοι και τυφλοί. Έχεις αυτά τα εύπορα λευκά παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μία λίμπεραλ εκπαίδευση, από τότε που πήγαιναν στο νηπιαγωγείο, και μας γεμίζουν με αυτές τις υψηλές έννοιες που είναι αέρας κοπανιστός. Να, τώρα ποια είναι η ανταμοιβή τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου