" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Διαβᾶστε πῶς ἡ λέσχη Bilderberg κατασκεύασε τήν οἰκονομική ὕφεσιν πού θά ὁδηγήσῃ στήν Παγκοσμιοποίησιν !


Ἄρθρο τοῦ 2009, πρίν τήν διεξαγωγή τῆς διασκέψεως τῶν καρχαριῶν τῆς ἀνθρωπότητος, στήν Ἑλλάδα ( Ἀστέρας Βουλιαγμένης)

«Leaked Agenda: Bilderberg Group Plans Economic Depression» 
 

Άρθρο του Paul Joseph Watson, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Prison Planet.com, στις 6 Μαΐου 2009.
Οι ελιτιστές είναι διχασμένοι για το εάν θα βυθίσουν γρήγορα την οικονομία και θα την αντικαταστήσουν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ή θα ενεργοποιήσουν μια μακροχρόνια, αγωνιώδη ύφεση.
Την παραμονή της διάσκεψης της Λέσχης Bilderberg για το 2009, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 14-17 Μαΐου στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Ναυσικά Astir Palace Hotel στην Βουλιαγμένη, ο ερευνητής δημοσιογράφος Daniel Estulin έχει αποκαλύψει συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτού που οι ελιτιστές προγραμματίζουν να κάνουν με την οικονομία κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg είναι μια ετήσια διάσκεψη στην οποία συμμετέχουν περίπου 150 από τους πιο ισχυρούς και σημαίνοντες ανθρώπους του κόσμου στους τομείς της κυβέρνησης, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των επιχειρήσεων, του ακαδημαϊκού χώρου και της πολεμικής βιομηχανίας.

Η μυστικοπαθής Λέσχη λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες «Chatham House,» (http://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House_Rule) που σημαίνει ότι καμία λεπτομέρεια αυτού που συζητείται δεν μπορεί ποτέ να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, παρότι οι συντάκτες των παγκόσμια μεγαλύτερων εφημερίδων, Washington Post, New York Times και The Financial Times, είναι παρόντες στη συνεδρίαση .

 Σύμφωνα με τις πηγές του Estulin, (φωτο), που έχουν αποδειχθεί υπερβολικά ακριβείς στο παρελθόν, η ομάδα Bilderberg είναι διχασμένη για το εάν θα θέσει σε κίνηση, «μια παρατεταμένη, αγωνιώδη ύφεση που καταδικάζοντας τον κόσμο σε δεκαετίες στασιμότητας, κατάπτωσης και ένδειας… ή μιας έντονης-αλλά-βραχύτερης ύφεσης που θα προετοιμάσει το έδαφος για μια νέα βιώσιμη οικονομική παγκόσμια τάξη, με λιγότερη κυριαρχία αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.»

Οι πληροφορίες αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι προηγούμενες οικονομικές προβλέψεις του Estulin, που βασίστηκαν στις διαρροές από τις ίδιες πηγές, έχουν αποδειχτεί (δυστυχώς) απόλυτα ακριβείς.
Ο Estulin πρόβλεψε σωστά τη συντριβή του κλάδου της κατοικίας και την οικονομική κατάρρευση του 2008 με βάση αυτά που του είπαν οι πηγές του μέσα στη Bilderberg σχετικά με όσα η ελίτ προγραμμάτιζε βάσει όσων ειπώθηκαν στη συνεδρίασή τους 2006 στον Καναδά και τη διάσκεψη του 2007 στην Τουρκία.
Οι λεπτομέρειες της οικονομικής ατζέντας περιλήφθηκαν σε ένα προπαρασκευαστικό της συνάντησης τεύχος που διανέμεται στα μέλη της Bilderberg.
Σε μια πιο συγκεκριμένη σημείωση, ο Estulin, προειδοποιεί ότι η Bilderberg ενθαρρύνει μια ψεύτικη εικόνα της οικονομικής αποκατάστασης, που θα ξεγελάσει τους επενδυτές να επενδύσουν τα χρήματά τους ξανά στο χρηματιστήριο, μόνο για να εξαπολύσει αργότερα μια άλλη μαζική μείωση που θα δημιουργήσει «ογκώδεις απώλειες και οξύ οικονομικό πόνο τους επόμενους μήνες,» σύμφωνα με μια έκθεση του Canada Free Press report. (Ελεύθερου Τύπου του Καναδά).
Σύμφωνα με τον Estulin, η Bilderberg υποθέτει ότι τα ποσοστά τις ανεργίας στις ΗΠΑ θα φτάσουν περίπου στο 14% μέχρι το τέλος του έτους, διπλασιάζοντας σχεδόν τον τρέχοντα επίσημο αριθμό 8.1 τοις εκατό.
Οι πηγές του Estulin λένε επίσης ότι η Bilderberg θα προσπαθήσει πάλι να πιέσει για τη θέσπιση της Συνθήκης της Λισσαβόνας, ένα κεντρικό θέμα της ατζέντας, για να περιχαρακωθεί πλήρως το ομοσπονδιακό υπερκράτος της ΕΕ, με τον εξαναγκασμό των Ιρλανδών να ψηφίσουν πάλι για το έγγραφο το Σεπτέμβριο/Οκτώβριο παρότι το έχουν απορρίψει ήδη, μαζί με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, στα εθνικά δημοψηφίσματα.

«Μια από τις ανησυχίες τους είναι να εξουδετερώσουν το κίνημα ενάντια στη Λισσαβόνα που αποκαλείται «Libertas» του οποίου ηγείται ο Declan Ganley (φωτο πάνω).
Σε μια από τις προγραμματισμένες κινήσεις των Bilderbergers να χρησιμοποιήσουν μια εκστρατεία ψιθυρισμού στα Αμερικανικά ΜΜΕ, μεταδόθηκε ότι ο Ganley χρηματοδοτείται από τους εμπόρους όπλων στις ΗΠΑ που συνδέονται με τον Αμερικανικό στρατό,» αναφέρει το CFP.
Ο Ντάνιελ Estulin, ο Jim Tucker, (φωτο) και άλλες πηγές που έχουν διεισδύσει στις συνεδριάσεις της Bilderberg στο παρελθόν έχουν παράσχει επανειλημμένα πληροφορίες για την ατζέντα της Bilderberg που αργότερα γίνεται εμφανής στην παγκόσμια σκηνή, αποδεικνύοντας έτσι ότι η οργάνωση δεν είναι μια ομάδα που απλά κουβεντιάζει, όπως υποστηρίζουν οι αμφισβητίες, αλλά ένα ολοκληρωμένο φόρουμ για την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Πράγματι, μόλις τον περασμένο μήνα ο Βέλγος υποκόμης και νυν πρόεδρος της Bilderberg Étienne Davignon, καυχήθηκε ότι η Bilderberg βοήθησε στη δημιουργία του Ευρώ, με το να εισαγάγουν πρώτα την πολιτική ατζέντα για ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας του '90 (θα γράψει σχετικα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε επόμενο άρθρο).

Εντούτοις, τα έγγραφα δείχνουν ότι η ατζέντα για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής κοινής αγοράς και ενός ενιαίου νομίσματος ξεκινούν δεκαετίες νωρίτερα.
Mια έρευνα του BBC αποκάλυψε έγγραφα από τις πρώτες συνεδριάσεις της Bilderberg που επιβεβαίωσαν ότι η ΕΕ και το Ευρώ ήταν το αποτέλεσμα οραματισμού της Bilderberg.

Την άνοιξη του 2002, όταν τα γεράκια του πολέμου στην κυβέρνηση Μπους πίεζαν για μια εισβολή στο Ιράκ το καλοκαίρι, οι Bilderbergers εξέφρασαν την επιθυμία τους για μια καθυστέρηση και η επίθεση δεν ξεκίνησε μέχρι το Μάρτιο του επόμενου έτους.

Το 2006, ο Estulin πρόβλεψε ότι η Αμερικανική στεγαστική αγορά θα επιτρεπόταν να πετάξει στα ύψη προτού να σκάσει η φούσκα, το οποίο ακριβώς και συνέβη.
Το 2008, ο Estulin πρόβλεψε ότι η Bilderberg δημιουργούσε τους όρους για μια οικονομική καταστροφή, το οποίο ακριβώς άρχισε μερικούς μήνες αργότερα με την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Η Bilderberg έχει επανειλημμένα εξασκήσει τους μυς της στο να καθιστά ηγέτες. Η Λέσχη επιλέγει συνήθως τους υποψηφίους για την προεδρία, τους υποψηφίους συνεργάτες τους καθώς επίσης και τους πρωθυπουργούς.
Ο Μπιλ Κλίντον και ο Τόνι Μπλερ προετοιμάστηκαν από τη μυστικοπαθή οργάνωση στις αρχές της δεκαετίας του '90 πριν την ανέλιξή τους.


Ο προταθείς υποψήφιος συνεργάτης του Barack Obama, Joe Biden, (φωτο), επιλέχτηκε από την αυθεντία της Bilderberg James A. Johnson, και ο John Edwards προταθείς υποψήφιος συνεργάτης του John Kerry το 2004, χρίστηκε επίσης από την ομάδα αφότου έκανε μια ένθερμη ομιλία στη διάσκεψη του 2004.
Οι συμμετέχοντες στη Bilderberg παρέβησαν ακόμη και τους επίσημους κανόνες για να επιδοκιμάσουν τον Edwards στο τέλος μιας ομιλίας που έδωσε στους ελιτιστές για την Αμερικανική πολιτική.
Η επιλογή του Edwards (φωτο), ήταν απρόσμενη από τις αυθεντίες των ΜΜΕ που είχαν απόλυτα σίγουρη την εξασφάλιση της θέσης από τον Dick Gephardt. Η New York Post ανέφερε ότι ο Gephardt είχε επιλεγεί και τοποθετούνταν αυτοκόλλητες ετικέτες στα οχήματα της εκστρατείας που έγραφαν «Kerry-Gephardt», πριν αφαιρεθούν όταν αναγγέλθηκε ο Edwards ως ο υπ’ αριθμόν δύο του Kerry.
Μια Πορτογαλική εφημερίδα, το 2008, επεσήμανε το γεγονός ότι ο Pedro Santana Lopes (φωτο) και ο Jose Socrates συμμετείχαν στη συνεδρίαση του 2004 στη Stresa της Ιταλίας, προτού και οι δυο τους συνεχίσουν για να γίνουν Πρωθυπουργοί της Πορτογαλίας.
Αρκετές βασικές γεωπολιτικές αποφάσεις λήφθηκαν στη συνεδρίαση του Bilderberg του περασμένου χρόνου στην Ουάσιγκτον DC, υπογραμμίζοντας πάλι το γεγονός ότι οι συνομιλίες είναι πολύ περισσότερο από μια άτυπη συγκέντρωση.


Όπως είχαμε αναφέρει τότε, η Bilderberg ανησύχησε για το ότι η τιμή του πετρελαίου επιτάχυνε πάρα πολύ γρήγορα αφότου χτύπησε $150 ένα βαρέλι και θέλησε να εξασφαλίσει ότι οι «τιμές του πετρελαίου θα άρχιζαν πιθανώς να μειώνονται». Αυτό ακριβώς συνέβη το τελευταίο εξάμηνο του 2008 δεδομένου ότι το πετρέλαιο βυθίστηκε πάλι κάτω από τα $50 ανά βαρέλι. Ήμαστε αρχικά ικανοί να προβλέψουμε τη γρήγορη άνοδο στις τιμές του πετρελαίου το 2005 όταν ήταν το πετρέλαιο στα $40, επειδή η Bilderberg είχε απαιτήσει να αυξηθούν οι τιμές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εκείνου του έτους στο Μόναχο.
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στη Γερμανία, ο Henry Kissinger είπε στους λοιπούς συμμετέχοντες ότι η ελίτ είχε αποφασίσει να εξασφαλίσει ότι οι τιμές του πετρελαίου θα διπλασιάζονταν κατά τη διάρκεια των επόμενων 12-24 μηνών, το οποίο ακριβώς και συνέβη.
Επίσης στη συνεδρίαση του περασμένου χρόνου, η πρώην Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών Condoleezza Rice επισημοποίησε τα σχέδια για την υπογραφή μια συνθήκης για την εγκατάσταση μιας βάσης Αμερικανικών ραντάρ στη Δημοκρατία της Τσεχίας, με τον Τσέχο Υπουργό Εξωτερικών Karel Schwarzenberg.

Στη συνάντηση με τη Rice, συμμετείχε ο Υπουργός Άμυνας Robert Gates, ο οποίος ενθάρρυνε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης (globalists) της ΕΕ να υποστηρίξουν μια επίθεση στο Ιράν. Ω του θαύματος, μερικές ημέρες αργότερα, η ΕΕ απείλησε το Ιράν με κυρώσεις εάν δεν ανέστειλε το πυρηνικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου.
Έντονους προβληματισμούς επίσης προκάλεσε το ότι η μυστική συνάντηση της Hillary Clinton και του Barack Obama που επιτεύχθηκε με τη βοήθεια της «τακτικής του μανδύα και του στιλέτου» όπως πχ., με το να κλειδώσουν τους δημοσιογράφους σε ένα αεροπλάνο για να τους εμποδίσουν από το να τους παρακολουθήσουν, πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Bilderberg στην DC.
Απομένει να φανεί τι είδους την κάλυψη Τύπου από τα δεσπόζοντα ΜΜΕ θα επιτρέψουν οι Bilderberg το 2009, επειδή, παρά το αποδεδειγμένο ιστορικό των Bilderberg στο να έχει πρωταρχικό ρόλο στον επηρεασμό των μεταγενέστερων γεωπολιτικών και οικονομικών παγκόσμιων γεγονότων, και παρότι η συνεδρίαση του περασμένου χρόνου πραγματοποιήθηκε στην Washington DC, τα εταιρικά ΜΜΕ παρέβλεψαν μια σχεδόν καθολική συσκότιση στην κάλυψη της διάσκεψης, τους συμμετέχοντες, και τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ακόμη μια φορά, θα αφεθεί στα εναλλακτικά ΜΜΕ να γεμίσουν το κενό και να πληροφορήσουν τους ανθρώπους για το τι ακριβώς έχουν προγραμματίσει οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης για εμάς κατά τη διάρκεια του ερχόμενου έτους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου