" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σήμερα τά κουμμούνια καί ὁ Καμμένος, ὑπερασπίζονται τό Ἰσραήλ,πού μέχρι ἐχθές ἦταν "Κράτος Δολοφόνος " ! ! !

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ2
«Αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη είναι να σταματήσει άμεσα η θηριωδία στην Παλαιστίνη»

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, εχθές έγινε συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας σχετικά με Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης του κράτους του Ισραήλ και κατά την συνεδρίαση ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής είπε ότι το Κίνημα θα καταψηφίσει την συμφωνία, διότι «το Ισραήλ εφαρμόζει μεθόδους γενοκτονίας του ιθαγενούς πληθυσμού, δηλαδή των πραγματικών ιδιοκτητών της γης της Παλαιστίνης που δεν είναι άλλοι από το μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κράτος φυλακίζει παιδιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κράτος σκοτώνει παιδιά. Συνεπώς ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό το κράτος με την Ελλάδα που αποτελεί την κοιτίδα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού;».

Αμέσως αντέδρασε ο… στρατάρχης Καμμένος (γνωστός φίλος του Ισραήλ…) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε να απαγορευθεί στην Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις… εκλογές, λόγω της προαναφερομένης τοποθετήσεως του εισηγητού της: «Τα πρακτικά της συνομιλίας του κ. συναδέλφου, να πάνε στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου για να κρίνει την εφαρμογή της συμφωνίας της Ελλάδος στα πλαίσια του οργανισμού για την στήριξη της συνεργασίας στην Ευρώπη του ΟΑΣΕ, του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και παράλληλα να λαμβάνονται αυτά υπόψιν όταν νομιμοποιείται ένα κόμμα, παίρνοντας τέτοιες θέσεις δημόσιες να συμμετέχει σε εκλογές».

Βεβαίως, ο πεινασμένος καρβέλια –ψήφους της Χρυσής Αυγής- ονειρεύεται, αλλά για κακή του τύχη τα ίδια και χειρότερα έχουν πει για το αγαπημένο του Ισραήλ οι κομμουνιστές με τους οποίους συνοδοιπορεί (ΣΥΡΙΖΑ) και οι κομμουνιστές με τους οποίους συμφωνεί (χθες, με την Κανέλλα…). Άρα, πρέπει να περάσουν και τα δικά τους λεγόμενα και γραφόμενα από τον… πρόεδρο του Αρείου Πάγου, για να ελέγξει αν με τέτοιες δημόσιες θέσεις νομιμοποιούνται να συμμετάσχουν στις… εκλογές.   

Επειδή ο… ελικοπτεράτος στρατάρχης είναι… πολυάσχολος, ψάξαμε και βρήκαμε ενδεικτικά κάποιες «αντισημιτικές» δηλώσεις, ανακοινώσεις, αλλά και κραυγαλέες αντισημιτικές ενέργειες των κομμουνιστών και του τις παραθέτουμε, για να τις βάλει στον… φάκελο που θα στείλει στον… πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πολιτικό μανιφέστο του ΣΥΡΙΖΑ, το 2012, ζητούνταν η «διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ και η στήριξη της δημιουργίας Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967».

Στις 10 Ιουλίου του 2014, το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «την ακραία και αδικαιολόγητη πολεμική και δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα«, που τη χαρακτηρίζει «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Ιδού ένα μικρό δείγμα:

«Η κυβέρνηση του Ισραήλ, παραβιάζοντας για ακόμη μια φορά τυπικά και ουσιαστικά το διεθνές πλαίσιο που πηγάζει από την Ιδρυτική Χάρτα του ΟΗΕ, βομβάρδισε τη Λωρίδα της Γάζας δολοφονώντας ταυτόχρονα αμάχους μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.
Μόνο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η πράξη».

Ήταν τότε η εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός, φορώντας μια… παλαιστινιακή μαντήλα, συμμετέχει σε πορεία κατά του Ισραήλ, δηλώνοντας:

«Αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη είναι να σταματήσει άμεσα η θηριωδία στην Παλαιστίνη».

Πάμε τώρα στα συντρόφια του ΚΚΕ, που λησμονώντας ποιοι ήσαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι και ιδρυτές του κόμματός τους, αποκαλούσαν «κράτος- δολοφόνο» το Ισραήλ
Έγραφε πριν από 6 χρόνια ακριβώς (την 1η Ιουνίου 2010) ο «Ριζοσπάστης»:

«ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να δυναμώσει την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης, ενώ χτες αντέδρασε άμεσα με διάβημα στον αναπληρωτή ΥΠΕΞ, στην ΕΕ και δυναμικές κινητοποιήσεις της ΚΝΕ στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα και πολλές πόλεις της χώρας. 
Το ΚΚΕ καταγγέλλει με αποτροπιασμό και αγανάκτηση την άγρια δολοφονική επίθεση του ισραηλινού στρατού ενάντια στη νηοπομπή αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, με νεκρούς και τραυματίες. Λαϊκές αντιδράσεις με διαδηλώσεις στις πρεσβείες του Ισραήλ σε πολλές χώρες του κόσμου. Τακτική ίσων αποστάσεων από θύτη και θύματα, από την ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην ισραηλινή θηριωδία».

Ενώ, λίγα χρόνια νωρίτερα (τον Αύγουστο του 2006), το κόμμα που ίδρυσε ο Αβραάμ Μπεναρόγια και άλλοι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, προέβη σε μια κραυγαλέα αντισημιτική ενέργεια – και μάλιστα στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Την βεβήλωση του μνημείου του ολοκαυτώματος, πάνω στο οποίο οι «διαδηλωτές» του ΚΚΕ τοποθέτησαν φωτογραφίες τραυματισμένων παιδιών από τον πόλεμο στον Λίβανο ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ, ταυτίζοντας έτσι τους Θεσσαλονικιούς εβραίους που εκδιώχθηκαν από την πόλη το 1943, με το σημερινό κράτος του Ισραήλ (που ιδρύθηκε το 1948) και τις πρακτικές του!

Αυτά τα ολίγα φτάνουν, λοιπόν, στρατάρχα Καμμένε, για να μην γίνει… βαρύς κι ασήκωτος ο φάκελος που θα στείλεις στον… πρόεδρο του Αρείου Πάγου!

(ΥΓ) 1: Καλό θα ήταν, να φρόντιζαν τα παπαγαλάκια του υπουργοπάνου να συγκεντρώσουν ανάλογες αντισημιτικές (με ή χωρίς εισαγωγικά) ανακοινώσεις και των υπολοίπων κομμάτων για τις κατά καιρούς ισραηλινές πολεμικές επιχειρήσεις κατά των Παλαιστινίων! Θα τα απέκλειε όλα από τις… εκλογές ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κι έτσι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα συγκέντρωναν το… 100% των ψήφων!

(ΥΓ) 2: 100% στον… μεγάλο αρχηγό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου