" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ἀπό τό χειρότερο στό πιό χειρότερο πᾶμε : Ἀριστερίστρια μέ ἐχθρικές ἀπόψεις γιά τήν ἀστυνομία θά κατευθύνῃ τήν ...ἀσφάλεια τῆς χώρας !



Το παρακάτω σχόλιο είναι από τον «Βηματοδότη»:

«Απρόσμενη επιλογή
Έκπληξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η τοποθέτηση στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας – ΚΕΜΕΑ (συμβουλευτικό όργανο του υπουργείου για θέματα ασφαλείας) της καθηγήτριας Εγκληματολογίας στο Παρίσι Αναστασίας Τσουκαλά. Έκπληξη γιατί έχει διατυπώσει μάλλον «εχθρικές» απόψεις για την Αστυνομία και είχε προκαλέσει αρκετές προστριβές. Στις αρχές του 2014 είχε καταγγείλει ότι σε ομιλία της στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. «μαθητές της Σχολής παραδέχθηκαν ενώπιόν της ότι είναι φασίστες» και είχε ζητήσει τη λήψη μέτρων».

Ας αναφέρουμε κάποια στοιχεία ακόμα για την εν λόγω κυρία, για να καταλάβετε σε ποια χέρια είναι η… ασφάλειά σας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η έχουσα «εχθρικές» απόψεις για την Αστυνομία καθηγήτρια καταλαμβάνει θέση στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Το χρονικό διάστημα 2010-2012 (πασοκοκρατία) διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Παπουτσή. Το 2013 (επί σαμαροκρατίας – Μπουμπούκο σκάσε!) έκανε διαλέξεις για τον «ρατσισμό» σε δόκιμους αξιωματικούς – όπου και δημιουργήθηκε το γνωστό επεισόδιο με δοκίμους που εξέφραζαν ελεύθερα την άποψή τους.  

Πέρυσι δε, είχε γράψει ένα άρθρο στο αριστερίστικο περιοδικό Unfollow με τίτλο «Υπέρ της βίας στα γήπεδα», στο οποίο κατέληγε ως εξής: «Είναι προτιμότερη η εν δυνάμει ελεγχόμενη οπαδική βία εντός των γηπέδων από την ανεξέλεγκτη εξάπλωσή της εκτός γηπέδων και την εκτεταμένη επιτήρηση όλων των φιλάθλων».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου