" ...μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Ξεφτίλισε τόν Τσίπρα ὁ “φίλος” του, Πάμπλο Ἰγκλέσιας: Ἡ Ἰσπανία δέν εἶναι μνημονιακό προτεκτορᾶτο ὅπως ἡ Ἑλλάδα!


Μεγάλο άδειασμα, το οποίο έγκειται στην σφαίρα του εξευτελισμού, προς τον «σύντροφο» Αλέξη Τσίπρα έκανε ο ηγέτης των Podemos στην Ισπανία Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Συγκεκριμένα, ο Ιγκλέσιας δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα El Mundo αναφερόμενος στην Ελλάδα: «Μιλάμε για ένα προτεκτοράτο και είναι τρομερό το γεγονός ότι στο πλαίσιο της Ε.Ε. υπάρχει χώρα χωρίς κυριαρχία στα χέρια αυτών που την κυβερνούν. Δεν είναι αυτή η περίπτωση της Ισπανίας και ούτε πρόκειται να γίνει».

Ο «σύντροφος» Ιγκλέσιας εξευτελίζει, επί της ουσίας, τον Τσίπρα παρομοιάζοντας την Ελλάδα ως ένα προτεκτοράτο, το οποίο δεν έχει έστω και ελάχιστη κυριαρχία.

Το γεγονός ότι αυτή η επισήμανση γίνεται από έναν πολιτικό πολύ φιλικά προσκείμενο προς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει το μέγεθος της ξενοδουλείας και της εξάρτησης που διέπει (και) αυτή την κυβέρνηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου