" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ὁ Γιούνκερ καρφώνει τόν Τσίπρα: Ἔκανε συμφωνία ἑνάντια στό δημοψήφισμα γιά νά μείνῃ στήν ἐξουσία!

Ο Γιούνκερ καρφώνει τον Τσίπρα: Έκανε συμφωνία ενάντια στο δημοψήφισμα για να μείνει στην εξουσία!

Ο ξεπεσμός και η ξετσιπωσιά των συριζαίων, προκειμένου να διατηρηθούν στη  εξουσία, δεν έχουν όρια. Έτσι συμβαίνει και με τους πρόσφατους επαίνους προς τον Γιούνκερ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι συριζαίοι «γλείφουν» πατόκορφα τον Γιούνκερ, ο οποίος φυσικά και το απολαμβάνει.

Όταν, όμως, ακούτε τον ίδιο τον Τσίπρα να μιλά, με απύθμενο θράσος, για τον «μεγάλο φίλο της Ελλάδας», ο οποίος τόσο… βοήθησε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, να θυμάστε ότι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ο Τσίπρας και η λοιπή συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον Ελληνικό Λαό να πει ΟΧΙ στο Σχέδιο Γιούνκερ!

Βεβαίως, ο Γιούνκερ, από την δική του την πλευρά, όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση της υστεροφημίας του, δεν ακολουθεί σε καμία περίπτωση την γραμμή «περασμένα-ξεχασμένα» των «με φτύνουν αλλά υποστηρίζω ότι βρέχει» συριζαίων, αλλά δεν διστάζει να γίνει δηκτικός.

Όπως τώρα, που αναφερόμενος στα του Ελληνικού δημοψηφίσματος, είπε ότι αυτό «αφορούσε λιγότερο τον ρόλο της Ελλάδας στην ΕΕ και περισσότερο τον ρόλο του κυρίου Τσίπρα στην Ελλάδα.  Ήθελε νέα εντολή και την έλαβε. Και πολύ σύντομα συμφώνησε μέσα από τις διαπραγματεύσεις σε έναν δρόμο που δεν ήταν οπωσδήποτε σε συμφωνία με αυτό που προπαγάνδιζε στην προεκλογική του εκστρατεία για το δημοψήφισμα», καταλήγοντας ακόμη πιο δηκτικά: «Αυτό δεν ήταν η δική μου ανησυχία, αλλά αυτή του κυρίου Τσίπρα».

Αυτό το «σφάξιμο» μόνο ως… φιλικό δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις, αλλά αντιθέτως ως μια επιχείρηση πολιτικού εξευτελισμού του Τσίπρα.
Διαβάστε επίσης: Εξευτελισμός Τσίπρα: Αυτός που μετέτρεψε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων σε «ΝΑΙ», ζητάει να γίνει σεβαστό το «ΟΧΙ» των Βρετανών!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου