" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Φάρατζ καί Λεπέν σφυροκοποῦν τούς τοκογλύφους: Καλῶς ἤρθατε στήν Εὐρώπη τῶν Ἐθνῶν ! 2 BINTEΟ




Εξαιρετικά... άβολη υπήρξε η σημερινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους διεθνιστές και φεντεραλιστές απολογητές της πολιτικής των διεθνών τοκογλύφων. Το σύνολο της πολιτικής τους βομβαρδίστηκε ανηλεώς από τον Φάρατζ και την Λεπέν, οι οποίοι ως θιασώτες της Εθνικής Κυριαρχίας έδωσαν κυριολεκτικό ρεσιτάλ μέσα στο ναό της παγκοσμιοποίησης.

"'Έσπασε η αλυσίδα που ένωνε τους Βρετανούς με την Ευρωπαϊκή Ένωση”, τόνισε η Λεπέν. “Ανόητες και παράλογες πολιτικές οδήγησαν σε μαζική ανεργία και μαζική μετανάστευση... Πόσο δύσκολο είναι να δει κανείς την πραγματικότητα και να αντιληφθεί τι συμβαίνει σήμερα;".


Και συνέχισε καταιγιστικά: «Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές από την ευρωπαϊκή ένωση αριστεροί υποτίθεται, ή του κέντρου ή της δεξιάς... ε, λοιπόν τώρα στα μούτρα σας, τι θα κάνετε; Την οργή σας κάντε τη στην μπάντα και χαρείτε για την απόφαση αυτή. Ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε να είναι λαός κυρίαρχος που θα ελέγχει τα σύνορά του και δεν θα δίνει πια λεφτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλοι πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τον πατριωτισμό που επέδειξαν οι Βρετανοί»



Ο Φάρατζ από την πλευρά του, κάνοντας στην άκρη τους εξυπνακισμούς του Σούλτς και του κάθε «Σούλτς», οι οποίες προβλήθηκαν κατά κόρον από τα εγχώρια μέσα, συνέχισε τον καταιγισμό, σαν να είχε μπροστά του τον Μητσοτάκη, τον Κουτσούμπα και τους υπόλοιπους ελλαδίτες (και όχι Έλληνες) πολιτικούς: «Γνωρίζω ότι κανείς από εσάς στη ζωή σας δεν έχετε κάνει ποτέ μία κάποια δουλειά. Δεν έχετε δουλέψει ποτέ για κάτι σωστά».


Και συνέχισε αναφερόμενος στους αστεϊσμούς του Σούλτς και το BRexit, του οποίου ήταν υποκινητής: «Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε. Δεν γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι δεν λέτε την αλήθεια στους πολίτες. Όταν οι πολίτες το 2005 οι πολίτες στη Γαλλία και αλλού ψήφισαν κατά του Συντάγματος τους αγνοήσατε και περάσατε τις ρυθμίσεις από το παράθυρο. Τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50. Αυτό που περιμένω να δω είναι μια συνεννόηση ενηλίκων για την νέα σχέση της Μεγάλης Βρετανίας με την ΕΕ.»



Κατηφείς οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης ακούνε τα ατράνταχτα επιχειρήματα των ευρωπαίων πατριωτών και εθνικιστών, κοιτώντας το ρολόι για το πότε θα τελειώσει επιτέλους η πιο άβολη συνεδρίαση όλων των εποχών. Ας μην επαναπαύονται πάντως... Τα χειρότερα, για αυτούς, και τα καλύτερα, για τους Λαούς της Ευρώπης, έπονται. Η ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει.


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου