" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ἀναβιώνουν μνῆμες Συμμοριτοπολέμου! Παρακρατικοί ἐπιτέθηκαν σέ ἐγκαταστάσεις τοῦ Ἑλληνικοῦ Στρατοῦ καί πυρπόλησαν ὄχημα

Αναβιώνουν μνήμες Συμμοριτοπολέμου! Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού και πυρπόλησαν όχημα

Η ατιμωρησία την οποία βιώνουν συστηματικά οι παρακρατικοί μηχανισμοί του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου» έχει οδηγήσει στην αποθράσυνση τους, γεγονός που αποτελεί ουσιαστικά ηθική αυτουργία στα συνεχή εγκλήματά τους.

Για να μην αποπροσανατολιζόμαστε: Η ηθική αυτή αυτουργία βαραίνει βεβαίως τον Σύριζα, επί των ημερών του οποίου οι «αναρχικοί» έχουν κάνει μέχρι και ένοπλη πορεία στα Εξάρχεια, βαραίνει όμως και τη Νέα Δημοκρατία, η οποία στους αναρχικούς είδε το ένοπλο τμήμα της σκευωρίας της κατά της Χρυσής Αυγής και τους άφησε ακόμα πιο ανεξέλεγκτους από τότε που, πάλι επί Νέας Δημοκρατίας, έκαιγαν ολόκληρη την Αθήνα, κατ’ εντολή των αμερικανών.

Πάμε τώρα στην είδηση, που δεν είναι άλλη από την εισβολή «αναρχικής» παρακρατικής ομάδας σε στρατόπεδο των Αθηνών και την πυρπόληση ενός στρατιωτικού τζίπ. Αυτό ακόμα εν καιρώ ειρήνης συνιστά δολιοφθορά, πράξη που συναινεί στα συμφέροντα των εχθρών της χώρας και επιβουλεύεται της εθνικής μας ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι οι εν λόγω παρακρατικοί θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο χώρο του Άλσους Χωροφυλακής, εκεί «που είχε εκτελεστεί ο κομμουνιστής αγωνιστής Νίκος Μπελογιάννης τον Μάρτη του 1952», όπως σημειώνει η προκήρυξη που αναρτήθηκε στο γνωστό διαδικτυακό χώρο των παρακρατικών και κάνει λόγο για «σαμποτάζ» ενάντια στους φύλακες των συνόρων και μιλά για όπλισμένους «ντόπιους και μετανάστες».

Η Δικαιοσύνη θα πρέπει, σε πλήρη δυσαρμονία με την κυβέρνηση των μπολσεβίκων (γαλάζιων ή ροζ), να αντιμετωπίσει αυτή την παρακρατική συμμορία, οι κινήσεις της οποίας έχουν αρχίσει και φέρνουν επικίνδυνα στο νου τον Συμμοριτοπόλεμο, με επιθέσεις σε στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις, εκτελέσεις αντιφρονούντων και αγαστή συνεργασία με τον υπόκοσμο και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Και κάτι άλλο, που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό και πρέπει να προκαλέσει κινητοποίηση των αρχών. Πέραν του Συμμοριτοπολέμου, η Αριστερά μόνο σε μία ακόμα περίπτωση τόλμησε επίθεση εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων: επί ημερών 17 Νοέμβρη.

Σε κάθε περίπτωση οι φρουροί του Έθνους πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς και δολιοφθορείς με τα όσα προβλέπονται από τα καθήκοντα του Σκοπού.

Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου