" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στήν Λέσχη Bilderberg γιά νά πάρῃ τίς εὐλογίες του παγκοσμίου ἀνθελληνικοῦ κατεστημένου,ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης




Στο κέντρο λήψεως αποφάσεων του παγκόσμιου κατεστημένου θα βρεθεί από 9 έως 12 Ιουνίου για... προσκύνημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πάει στη Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με 130 συμμετέχοντες, προκειμένου να λάβει το χρίσμα από το παγκόσμιο ανθελληνικό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης ως επόμενος πρωθυπουργός της ελλαδικής αποικίας.

Στην ίδια συνάντηση, προφανώς για να δώσουν τις μνημονιακές ευλογίες τους στον Κυριάκο, προκειμένου να «ξεκάνει» τους Έλληνες, θα είναι η Κριστίν Λαγκάρν και το δίδυμο Σόιμπλε - Μέρκελ.
 


Στην συνάντηση αυτή, βεβαίως, πέραν της «ορκομωσίας» του Κυριάκου θα συζητηθούν και εξαιρετικά σημαντικά θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις, τις οποίες ο κόσμος θα δει να εφαρμόζονται απευθείας, αφού ως γνωστόν δεν επιτρέπονται δημοσιογράφοι ή πρακτικά σε αυτές της συνωμοτικές συναντήσεις.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Λέσχης (και είναι η μοναδική πληροφορία που θα δοθεί), θα συζητηθεί το θέμα της Ρωσίας, δηλαδή η πανωλεθρία των αμερικανοσιωνιστών στα μέτωπα Ουκρανίας και Συρίας, η γεωπολιτική της ενέργειας και των αγωγών και το λεγόμενο «προσφυγικό», στα πλαίσια της συζητήσεως για την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον μετασχηματισμό της σε μία πιο παγκοσμιοποιημένη ακόμα κοινωνία.


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου