" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ἡ Ε.Ε. σχεδίαζε τό πιστοποιητικό ἐμβολιασμοῦ 20 μῆνες πρίν τόν COVID-19 ! Σύμπτωσις;

Η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» - το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης - δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού,στις 26 Απριλίου 2018. Ενταγμένη σε ένα έγγραφο που ασχολείται με την « Ενισχυμένη Συνεργασία κατά των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό», η πρόταση ουσιαστικά αγνοήθηκε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Ἀπό τόν Paul Anthony Taylor

Λέγοντας στον κόσμο ότι τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού» θα απαιτούνται για όλα τα διεθνή ταξίδια στο μέλλον, και σε πολλές χώρες ακόμη και για είσοδο σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, θέατρα, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, δίνεται η εντύπωση πως το μέτρο είναι άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας του κοροναϊού. Στην Ευρώπη, ωστόσο όπου υπάρχουν οι 8 από τις 10 κορυφαίες χώρες εξαγωγής φαρμακευτικών προϊόντων , ο προγραμματισμός για πιστοποιητικό εμβολιασμού ξεκίνησε τουλάχιστον 20 μήνες πριν από την έναρξη της επιδημίας COVID-19. Προφανώς, η πανδημία πρόσφερε στους Ευρωπαίους πολιτικούς τη «δικαιολογία» που χρειάζονταν για να εισαγάγουν την ιδέα.

Η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» - το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης - δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού,στις 26 Απριλίου 2018. Ενταγμένη σε ένα έγγραφο που ασχολείται με την « Ενισχυμένη Συνεργασία κατά των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό», η πρόταση ουσιαστικά αγνοήθηκε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα έγγραφο, οδηγός/χάρτης, που εκδόθηκε στις αρχές του 2019 έθεσε στη συνέχεια συγκεκριμένα σχέδια για την εφαρμογή της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η κύρια δράση που αναφέρεται στον οδηγό/χάρτη ήταν η «εξέταση της σκοπιμότητας δημιουργίας κοινής κάρτας / πιστοποιητικό εμβολιασμού» για τους ευρωπαίους πολίτες που είναι «συμβατή με ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών ανοσοποίησης και αναγνωρίζεται για διασυνοριακή χρήση» Το σχέδιο είχε ως στόχο την έκδοση νομοθετικής πρότασης στην Ευρώπη έως το 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο οδηγός/χάρτης χρησιμοποιεί διάφορους όρους που, ενώ είναι σχετικά ασυνήθιστοι στις περισσότερες χώρες πριν από την πανδημία, έκτοτε ακούγονται καθημερινά στα συστημικά μμε. Ίσως το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι «διστακτικότητα εμβολίων». Η υποστήριξη των ευρωπαϊκών χωρών για την «αντιμετώπιση της διστακτικότητας των εμβολίων» αναφέρεται στο έγγραφο ως ένα από τα βασικά σημεία δράσης.

Η πιθανότητα εμφάνισης πανδημιών και «απροσδόκητων εστιών» αναφέρεται επίσης στον οδηγό/χάρτη. Ενδεικτικά, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην υποστήριξη της έγκρισης «καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων απειλών για την υγεία». Αναφέροντας ότι η «βιομηχανία παραγωγής εμβολίων» διαδραματίζει «βασικό ρόλο» στην επίτευξη των στόχων που περιγράφονται στο έγγραφο, ο οδηγός/χάρτης παραθέτει «βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας της ΕΕ» και αποθήκευση εμβολίων σε περαιτέρω σημεία δράσης που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Προς ενίσχυση των «υπαρχουσών συνεργασιών» και «συνεργασία με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες», ο οδηγός/χάρτης αναφέρεται επίσης σε μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής για τον εμβολιασμό που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Μια προσεκτική εξέταση των συμμετεχόντων και το αντικείμενο αυτής της συνάντησης αποκαλύπτει.

Η σύνοδος κορυφής για τον εμβολιασμό του 2019


Χωρίς καμμία αναφορά από τα περισσότερα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 μια « Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού » στις Βρυξέλλες. Διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις 3 μήνες πριν ξεκινήσει το ξέσπασμα του κοροναϊού. Ενδεικτικό είναι πως, αυτό ήταν επίσης μόλις 36 ημέρες πριν από την πλέον διάσημη άσκηση προσομοίωσης εστίας κοροναϊού , που υποστηρίχθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Nanette Cocero
Μια εκδήλωση μόνο με πρόσκληση, οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής εμβολιασμού περιελάμβαναν πολιτικούς ηγέτες, εκπροσώπους υψηλού επιπέδου από τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς οργανισμούς, υπουργεία υγείας, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, τον ιδιωτικό τομέα και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η σύνοδος δομήθηκε γύρω από τρία στρογγυλά τραπέζια με τίτλο «In Vaccines We Trust» ( Ἐμπιστευόμαστε τά ἐμβόλια), «The Magic Of Science»( Ἡ μαγεία τῆς Ἐπιστήμης) και «Vaccines Protecting Everyone, Everywhere»( Τά ἐμβόλια προστατεύουν ὁποιονδήποτε,ὁπουδήποτε). Στα αξιοσημείωτα μέλη της επιτροπής για αυτά τα στρογγυλά τραπέζια περιλαμβάνονται η Nanette Cocero, Παγκόσμιος Πρόεδρος της Pfizer Vaccines. Ο Δρ Seth Berkley, Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI, η Global Vaccine Alliance - ένας οργανισμός που έχει λάβει τεράστια ποσά χρηματοδότησης από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. και Joe Cerrell, Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates για την Παγκόσμια Πολιτική και την Υπεράσπιση.

Ο σχεδιασμός πανδημίας έγινε, αποδεδειγμένα, σε αυτήν τη σύνοδο κορυφής. Τα βασικά έγγραφα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες περιελάμβαναν αναφορές σχετικά με τον « σχεδιασμό ετοιμότητας για πανδημία γρίπης », « Μια άσκηση πανδημικής γρίπης για την Ευρωπαϊκή Ένωση », « Σχεδιασμός ετοιμότητας για πανδημία γρίπης των πτηνών και γρίπη », « Προετοιμασία της πανδημικής γρίπης και σχεδιασμός αντίδρασης », « Προς επάρκεια Εμβόλια πανδημικής γρίπης στην ΕΕ » και « Σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα ευρωπαϊκά εμβόλια πανδημικής γρίπης ». Σε όλα αυτά τα έγγραφα, τονίζεται επανειλημμένα ο στόχος της ενίσχυσης της συνεργασίας με τη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και το μήνυμα ότι μια παγκόσμια πανδημία ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Πιστοποιητικά εμβολίων: ποιος πραγματικά ωφελείται;

Ποιος επωφελείται πραγματικά από τα πιστοποιητικά εμβολίων; Σίγουρα δεν είναι απλοί άνθρωποι, για τους οποίους η κοινή χρήση αρχείων υγείας και άλλων προσωπικών δεδομένων θα μπορούσε σύντομα να καταστεί υποχρεωτική απλώς και μόνο για να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή. Αντ 'αυτού, ο κύριος επωφελούμενος θα είναι η πολυεθνική φαρμακευτική βιομηχανία. Με τις παγκόσμιες πωλήσεις φαρμάκων και εμβολίων να έχουν ήδη φθάσει τα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι επενδυτές τους τρίβουν τα χέρια τους με την προοπτική να καταστούν υποχρεωτικά τα πιστοποιητικά εμβολίων παγκοσμίως.

Η συνολική αγορά εμβολίων COVID-19 προβλέπεται να ανέρχεται σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη μετά τη φορολόγησή τους. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί κατά των μεταλλάξεων του κοροναϊού θα μπορούσαν να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς ακόμη περισσότερο

Εκτός εάν αντισταθούμε στο πιστοποιητικό εμβολιασμού και αντί γι᾿αυτό να «vote for reason» (εγκρίνουμε για κάποιο λόγο),αλλιώς οι κατασκευαστές φαρμάκων και εμβολίων θα μπορούν να αναγκάζουν τον κόσμο σε μακροχρόνια οικονομική και πολιτική εξάρτηση. Ο επείγων στόχος μας πρέπει επομένως να είναι να αντικαταστήσουμε την άπληστη φαρμακευτική « επιχείρηση -ασθένεια » με ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασισμένο σε πραγματικά προληπτικές προσεγγίσεις . Η αποδοχή της φαρμακευτικής βιομηχανίας ως εναλλακτικής λύσης, είναι απλώς αδιανόητη.

Ἀπό : globalresearch

Βεβαίως καί δέν εἶναι σύμπτωσις,ὁ σχεδιασμός τῆς Ε.Ε. γιά τά πιστοποιητικά ἐμβολιασμοῦ.Ὅπως,ἐννοεῖται ὁ Κούλης πού κατά περίεργον τρόπον βγῆκε πρῶτος νά τό προτείνῃ,γιά νά μήν τό περάσουν σ᾿ἐκείνη τήν φάσιν ( !!!),δέν πρωτοτύπησε. Θά ἦταν μᾶλλον θαῦμα νά εἶχε συλληφθῆ  κάποια τέτοια ...πρωτοποριακή «ἰδέα» ἀπό τόν ἐγχώριο πολιτικάντικο γόνο ! Καί πιστεύουμε πώς δέν εἶναι σύμπτωσις ὁ σχεδιασμός αὐτός,ἀφοῦ ἀποδεικνύεται ὄχι ἀπό ἕνα,οὔτε δύο ἀλλά πολλά περισσότερα στοιχεῖα/δηλώσεις διαφόρων «ἐγκεφάλων»,τοὐλάχιστον ἀπό τά μέσα τῆς δεκαετίας ᾿70 μέχρι σήμερα.(ἐδῶ). «Ἐγκεφάλων» καί «εἰδημόνων» ἀναλυτῶν πού ἐργάζονται γιά τό «καλό τῆς άνθρωπότητος». Μεταφράζοντάς το,στό ἀπολύτως σωστό «γιά τό κακό τῆς ἀνθρωπότητος,γιά τόν ἀφανισμό της» βλέπουμε πίσω ἀπ᾿ὅλους αὐτούς,τούς πραγματικούς ἐνόχους πού δέν εἶναι ἄλλοι ἀπό τούς γνωστούς σατανιστές/καμπαλιστές σιωνιστές. Καί βεβαίως ἐπεί δή τό χούϊ δέν κόβεται,μαζύ μέ τό κέρδος ἀπό τόν σχεδιασμό τοῦ ἀφανισμοῦ τῆς ἀνθρωπότητος δέν θά μποροῦσαν παρά νά ἔχουν καί τό ἄλλο σύνηθες κέρδος :τό χρῆμα ! 

Ἡ ἀπόλυτη κακία,τό ἄμετρο μῖσος γιά τόν ἄνθρωπον βρίσκεται πίσω ἀπό τούς διαβόλους αὐτούς.Τά βδελύγματα,τά γεννήματα ἐχιδνῶν,ὁ καταραμένος ὄφις στόν ἀέναο ἀγῶνα του κατά τοῦ Δημιουργοῦ,καταστρέφοντας τό τέλειον δημιούργημά Του ! Σιχάματα...


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Νατασα Σ./Σαρωνιδα29 Απριλίου 2021 στις 2:50 μ.μ.

    Εγω θυμαμαι κατι αλλο που συνεβει ενα χρονο πριν μας στειλουν τον ....ιον.
    Το τεραστιο ταξιδιωτικο/τουριστικο γραφειο Thomas Cook "πτωχευσε" το 2019.
    Ετσι ξαφνικα....
    Μεχρι στιγμης, ουδεις εχει συνδυασει αυτην την "πτωχευση" με καποια πιθανη "γνωσιν εκ των προτερων εντος της εταιρειας" σχετικα με τον επερχομενον ιον.

    Ουδεις σχολιασε δημοσιως αυτην την ...πτωχευσην η οποια παρεσυρε την τουριστικην βιομηχανια τουλαχιστον στην Ελλαδα στην αβυσσον της χρεοκοπιας.

    Λετε οι ιδιοκτητες της Thomas Cook να ειχαν απορρητες πληροφοριες περι του ιου, απ' τον ιδιον τον Γιαχβε τους;
    Απλα μια σκεψη κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν,ἀγαπητή μου Νατάσα,ἐδῶ καί 3 ἡμέρες παρακολουθῶ μία σειρά Νότιο-Κορεάτικη,ὅπου τό σενάριο τῆς ὑποθέσεως ἔχει νά κάνῃ μέ χρονοταξιδιῶτες.Ἐκεῖ λοιπόν σέ κάποιο σημεῖο γίνεται ἀναφορά γιά ἐκείνους πού ἔρχονται ἀπό τό μέλλον καί ἐκμεταλεύονται τίς γνώσεις τοῦ παρελθόντος κυρίως σέ τυχερά παιχνίδια.Ἕνας ἐκ τῶν πρωταγωνιστῶν τῆς ὑποθέσεως ὄχι ἁπλῶς τό ἐκμεταλεύτηκε στό ἔπακρον,ἀλλά ἐν συνεχείᾳ διείσδυσε στό χρηματιστήριο καί τά ὁμόλαγα ἐπιχειρήσεων μ᾿ἀποτέλεσμα νά γίνῃ μία πολύ μεγάλη οἰκονομική δύναμις.Καί ὅλο αὐτό ἐκμεταλευόμενος τήν ἐπίθεσιν τῆς 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

      Καί μιά καί ὅλους αὐτούς πού μᾶς ἐξουσιάζουν δέν τούς ἔχω καί γιά πολύ ξυπνιούς,λές ἡ περίπτωσις γνώσεως χρονοταξιδιῶν νά εἶναι μία λογική ἐξήγησις...; !

      Μία ὑπόθεσις,στήν σκέψιν πού ἔκανες.Τραβηγμένη;Ποιός ξέρει...

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Νατάσα !

      Καλήν Ἀνάστασιν καί Καλή Λαμπρή !

      Διαγραφή
    2. Ἄ,ἡ σειρά λέγεται «Σίσυφος».Τό δέ ὄνομα αὐτοῦ πού ἔγινε οἰκονομική δύναμι,«Σ».Ἑλληνικό σίγμα,ὅπως καί τόν ἀποκαλοῦν,ὁ Σίγμα.
      Καί εἶναι ἡ δεύτερη μέ ἑλληνικό τῖτλον,πού βλέπω τελευταίως.Ἡ προηγούμενη λεγόταν «Καιρός» KAIROS. Καί,σύμπτωσις (;) καί αὐτή εἶχε νά κάνη μέ χρονο-ταξείδι !

      Αὐτό πού ἔχω καταλάβη μέ τούς νοτιοκορεάτες,εἶναι πώς δείχνουν ἕνα ἰδιαίτερο ἐνδιαφέρον γιά τήν Ἑλλάδα.Μία σειρά πού εἶδα πέρσι,εἶχε γυρίσματα στό Ναύπλιον καί τήν Κυπαρισσία.

      Διαγραφή
    3. Ἐπίσης τό ναί,τό προφέρουν ναί ὅπως ἀκριβῶς καί στά ἑλληνικά.Τό ἴδιο καί τό ἀντίο.Καί τό ταξί ἀκριβῶς ὅπως τό προφέρουε ἐμεῖς μέ τόν ἴδιο τονισμό.Καί ἀκούγονται μάλιστα,στήν προφορά τους καί τά σύμφωνα πού συνθέτουν τό -ξ (-κ -σ ).

      Εἶναι καί ἄλλες λέξεις,ἁπλῶς τώρα δέν τίς θυμᾶμαι.Πρέπει νά τίς σημειώνω τήν ὥρα πού παρακολουθῶ.

      Διαγραφή
    4. Και η ΤUI επισης (τουριστικος κολοσσος ωσαυτως) πτωχευσε ασχετως αν διεσωθει(εντελως παρανομα) απο την Γερμανικη κυβερνηση.Και εκτοτε υπολειτουργει.

      Διαγραφή
    5. Πχ μαρκα αυτ/των Daewoo "kalos" !! Πριν 40 χρονια στην Λιβυη η παραπανω εταιρεια εκτελουσε το φαραωνικο οσο και λογικο ομως εργο του μεγαλου ποταμου του Συνταγματαρχη Κανταφι.Ηταν πολυ φιλικοι με μας τους Ελληνες και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο. Θεωρητικα οι Κορεατες ειναι ο σκληρος πυρηνας της κιτρινης φυλης και υποτιθεται οτι ειναι οι original Σινες. Ομως σε μας τοτε ηταν φιλικοι και ανθρωπινοι!!

      Διαγραφή
    6. Πάντως οἱ Κορεάτες,ἱστορικῶς,ἔχουν περάση τά πάνδεινα ἀπό τούς Κινέζους.Καί τούς Γιαπωνέζους βεβαίως,ἀλλά μᾶλλον στά σύγχρονα χρόνια (τέλος 19ου-ἀρχές 20ου αἰ.)

      Το Βασίλειο της Κορέας συγκροτήθηκε ως κυρίαρχη οντότητα το 935 μ.Χ., μετά τη συνένωση τριών βασιλείων που είχαν προηγουμένως αναπτυχθεί στην κορεατική χερσόνησο, από τους χρόνους της ελληνιστικής περιόδου.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

      Ἐπίσης πολύ σημαντικό ἡ γραφή τῆς Κορεατικῆς γλώσσης δέν ἔχει καμμία σχέσιν μέ τήν κινεζική.Βεβαίως πρίν καί κατά τήν διάρκεια τῆς ἐποχῆς Τζοσεόν, οἱ ἄρχουσες τάξεις ἔγραφαν στήν κινεζική,πιστεύω περισσότερο ἐπεί δή εἶχαν ὑποστῆ τήν κινεζική δυνάστευσιν ( πολιτισμική-θρησκευτική).Ὅμως ταυτοχρόνως ἀνεπτύχθη καί ἡ διαφοροποίησις τῆς κορεατικῆς γραφῆς ἡ ὁποία καί καθιερώθηκε.
      Δέν εἶναι τυχαῖον πού οἱ Κορεάτες ἔχουν δεχθῆ τόν Χριστιανισμό σέ πολύ μεγάλο βαθμό.Σχεδόν ὁ μισός πληθυσμός της εἶναι Χριστιανοί.Ὅπως ἐπίσης καί ὁ Κομφουκισμός τῶν Κινέζων τελικῶς δέν ἐπέτυχε τήν καθιέρωσίν του στήν Κορέα.Ὁ Βουδδισμός ἀποτελεῖ θρησκεία τοῦ 50% τῶν Κορεατῶν.μέ τό ἐξῆς παράξενο στήν ἴδια οἰκογένεια μπορεῖ νά ὑφίστανται καί Χριστιανοί καί βουδδιστές! Πολλές φορές γάμοι γίνονται μέ διπλές τελετές.
      Ἐπίσης ἔχουν μεγάλη ἀγάπη γιά τά Χριστούγεννα !

      Μέ ἄλλα λόγια,αὐτό πού ὑποστηρίζεις:Θεωρητικα οι Κορεατες ειναι ο σκληρος πυρηνας της κιτρινης φυλης και υποτιθεται οτι ειναι οι original Σινες
      δέν νομίζω πώς ἰσχύει.Καί χαρακτηριστικότατο εἶναι πώς ἀπό πλευρᾶς χρώματος εἶναι πολύ περισσότερο πρός τό λευκό.Ἐπίσης τά μάτια τους εἶναι πολύ πιό μεγάλα ἀπό τῶν κινέζων/σινῶν.

      Γενικῶς,ὅσο πιό πολύ τούς βλέπεις τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις τίς μεγάλες διαφορές μέ τούς Κινέζους.

      Καλήν Ἀνάστασιν καί Καλή Λαμπρή,ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
    7. Νατασα Σ./Σαρωνιδα30 Απριλίου 2021 στις 5:20 μ.μ.

      Την σημερινη εποχη που ζουμε ΤΙΠΟΤΕ δεν ειναι "τραβηγμενο ή συμπτωσις" καλη μου Πελασγικη.

      Απλα, σημαντικα γεγονοτα τα απορριπτουμε με τον ωχαδερφισμο μας ή και τα θεωρουμε συνομωσιες, αλλιως μας θεωρουν γραφικους ή βλαμμενους.
      Ενω "αλλοι" δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω και εχουν καλο μνημονικο.
      π.χ. η τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 οπως αναφερεις και τα "Put Options"* στο χρηματιστηριο της ΝΥ, καραμπινατη αποδειξη οτι "καποιοι" ειχαν εκ των προτερων πληροφοριες για την επερχομενη τρομοκρατια με τις αεροπειρατιες της συγκεκριμενης αεροπορικης εταιρειας, American Airlines.
      Πρεπει δε να τονισω οτι οι ..."καποιοι" ή "οι αλλοι" δεν κανουν τιποτε διεθνως χωρις να συμβουλευτουν πρωτα την αντιδραση της παγκοσμιας κοινης γνωμης απ τους ψυχιατρους και ψυχολογους τους που εργαζονται για τον ισραηλινο στρατο.


      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ


      *A put option is a contract that allows an investor the right but not the obligation to sell shares of an underlying security at a certain price at a certain time.
      https://www.thestreet.com/investing/options/what-is-a-put-option-14826777

      Διαγραφή
  2. Καλη Ανασταση επισης!!!! Ευχομαι τα καλυτερα για την πατριδα και τον κοσμο ολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/
    .

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα…!!!

    Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.
    .
    Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών -------- ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ
    https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ……………………………………………………

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΛΛΊΑΣΗ ΨΥΧΗΣ,
    ΥΓΕΙΆ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ.
    ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή