" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

"Θανατηφόρο πλῆγμα" γιά τήν παγκοσμιοποίησιν ἡ ἐκλογή Τράμπ,λέει τό Χαράρι ...

 Ο παγκοσμιοποιητής εκπρόσωπος του WEF Yuval Harari υπαινίσσεται ότι ο Τραμπ θα εκλεγεί, αλλά μετά τι;


Ήδη έχει ετοιμασθεί μια παγίδα για τον Τραμπ και κατ' επέκταση για όλους τους οπαδούς του

Ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και εκπρόσωπος της παγκοσμιοποίησης Yuval Harari έκανε μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Χαράρι λέει ότι πιστεύει ότι είναι «πολύ πιθανό» ο Τραμπ να εκλεγεί τον Νοέμβριο και ότι ένα τέτοιο περιστατικό θα ήταν το «θανάσιμο χτύπημα» για την παγκοσμιοποίηση.

Αφού είδε αυτό το βίντεο του Γιούβαλ Νόα Χαράρι, του εκπροσώπου του WEF, όπου δηλώνει ότι η επανεκλογή του Προέδρου Τραμπ θα ήταν ένα "θανατηφόρο πλήγμα" για την παγκόσμια τάξη των παγκοσμιοποιητών, έχει πείσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους ότι πρέπει να ψηφίσουν για τον Τραμπ. Οι περισσότεροι από εμάς ανησυχούμε για τις προθέσεις παγκόσμιων οργανώσεων όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη. Η ιδέα ενός "Κομμουνιστικού δυστοπικού υπερ-κράτους" που ελέγχει όλες τις χώρες δεν είναι μια υπερβολική θεωρία συνωμοσίας, όπως αποκαλύπτουν πολλές από τις δημόσιες δηλώσεις τους. Αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις ατζέντες αυτών των οργανώσεων και τις πιθανές επιπτώσεις τους στη ζωή μας. Ας πάρουμε την προειδοποίηση του Χαράρι ως μια ενθάρρυνση να ψηφίσουμε έναν υποψήφιο που θα καταστρέψει τις δυστοπικές προσπάθειες των παγκοσμιοποιητών...( ἐδῶ)

Έχω πει προηγουμένως ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι εγκληματίες του "βαθέος κράτους" που διοικούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσαν να υποδαυλίσουν βίαιη πολιτική αναταραχή, μέχρι και τον Εμφύλιο πόλεμο, θα ήταν να επιτρέψουν στον Τραμπ να «εκλεγεί», αλλά στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τον αμερικανικό στρατό για να τον αποτρέψουν ν᾿ αναλάβει καθήκοντα. Τώρα, ένα συστημικό εταιρικό μέσο ενημέρωσης ανακοινώνει ανοιχτά ένα σχέδιο για να υποστηρίξει τη δεύτερη προσπάθεια του Τραμπ να γίνει πρόεδρος, ότι είναι ήδη σε διαδικασία.

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του  Modernity News που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει προειδοποιήσει ότι εμπιστευτικά στοιχεία του βαθέος κράτους και στοιχεία του στρατού σχεδιάζουν να ανατρέψουν την προεδρία του Τραμπ σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Την Κυριακή,  το NBC News ανέφερε  ότι «ένα δίκτυο ομάδων δημοσίου συμφέροντος που δεν έχουν μεγάλη σύνδεση μεταξύ τους και νομοθέτες» σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν νόμους και άλλες τακτικές για να εμποδίσουν τον Τραμπ να ασκήσει την εξουσία την πρώτη ημέρα της επιστροφής του στο Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτοί οι εγκάθετοι  θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια «για να ματαιώσουν κάθε προσπάθεια επέκτασης της προεδρικής εξουσίας», ακόμη κι αν ο Τραμπ έχει λάβει εντολή να το κάνει από τον αμερικανικό λαό.

Και είναι όλο και πιο ανοιχτοί στα σχέδιά τους.

Το άρθρο του NBC News αναφέρει:

«Όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια είπαν στο NBC News ότι μελετούν τις προηγούμενες ενέργειες του Τραμπ και τις πολιτικές θέσεις του 2024, ώστε να είναι έτοιμοι εάν κερδίσει τον Νοέμβριο. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία για νομική δράση και την αποστολή επιστολών στους διορισμένους από τον Τραμπ, όπου περιγράφονται οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν εάν υπονομεύσουν τους συνταγματικούς κανόνες».

Οι επικριτές λένε ότι το σχέδιο είναι μέρος μιας προσπάθειας να παρακάμψει ο στρατός τη συνταγματική εξουσία του Τραμπ ως προέδρου.

Ο Mike Benz, εκτελεστικός διευθυντής του Foundation for Freedom Online και πρώην στέλεχος του State Department,  δημοσίευσε ένα σχόλιο στο X  που αναφέρει:

«Μην ξεχάσετε ποτέ αυτό το tweet για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτό είναι ένα εγκεκριμένο σχέδιο, εκ των προτέρων, για τον στρατό να μην τηρεί πλέον τη στρατιωτική αλυσίδα διοίκησης. Αυτή είναι στρατιωτική κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα σχέδιο για τον τερματισμό της κυβέρνησης των πολιτών ». Ἀκολουθεῖ ἡ δημοσίευσις τοῦ nbc news πού ἀναφέρθηκε ἀνωτέρῳ ἐδῶ )

Σε άλλη  ανάρτηση στο X , ο σχολιαστής Michael Malice πρότεινε ότι το σχέδιο ισοδυναμούσε με «προδοσία».

Άλλοι συμφώνησαν ότι η πλοκή ήταν μια σαφής ένδειξη ότι το κατεστημένο ήταν έτοιμο να καταφύγει στην προδοσία για να σταματήσει ο Τραμπ να εκπληρώσει κάθε είδους δημοκρατική εντολή.

Ένας άλλος ερωτώμενος επεσήμανε ότι η γυναίκα που πιστώθηκε για την οργάνωση αυτού του σχεδίου, η Mary B. McCord, συντονίζει μια «προσπάθεια να αφαιρεθεί ο Τραμπ από την εξουσία του ως επικεφαλής».

 ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια από το βαθύ κράτος να βάλλει στο στόχαστρο τους Αμερικανούς υποστηρικτές του Τραμπ την ίδια μέρα που ανοίγουν τα Καυκάσια της Αϊόβα και ξεκινά ο εκλογικός κύκλος.

Πιστεύω ότι ο Τραμπ χρησιμοποιείται ως ραδιενεργός αχυράνθρωπος, είτε το γνωρίζει είτε όχι, για να διχάσει περαιτέρω τη χώρα και να διατηρήσει την προσοχή μας στραμμένη στον ιδεολογικό διχασμό αριστερά-δεξιά, αντί στο σημείο όπου θα έπρεπε, στους παγκοσμιοποιητές που εξουσιάζουν μέσῳ του χρήματος , πολιτικούς, στρατιωτικούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, κορυφαίους θρησκευτικούς ηγέτες, μεγάλες εταιρείες και μέσα ενημέρωσης.

Επειδή έχουν ήδη διεισδύσει και κατακτήσει όλους τους παραπάνω θεσμούς, οι παγκοσμιοποιητές στο βαθύ κράτος πιστεύουν ότι τώρα είναι η ώρα να επιτρέψουν σε έναν πολιτικό γνωστό ως «πρώτα η Αμερική» να αναδειχθεί. Εάν γνωρίζετε ότι έχετε ήδη καταλάβει τον έλεγχο της δομής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ, του FBI, της CIA, της NSA και ολόκληρης της ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας, δεν θα ήταν λογικό να επιτρέψετε στον Ντόναλντ Τραμπ να θέσει υποψηφιότητα και ίσως ακόμη και να «νικήσει», με τον τρόπο αυτό από όλο τον αμερικανικό λαό που συμμερίζεται το αντιπαγκοσμιοποιητικό όραμά του; Χωρίς καν να το ξέρει, ο Τραμπ θα οδηγήσει τους οπαδούς του σε σφαγή, όπως έκανε στις 6 Ιανουαρίου.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε τους υποστηρικτές του Τραμπ και να τους χαρακτηρίσετε ως κακούς και βίαιους από το να εμποδίσετε τον Τραμπ να αναλάβει καθήκοντα ή να ασκήσει πλήρως τα καθήκοντα του επικεφαλής; Αυτό θα οδηγήσει τους οπαδούς του σε απογοήτευση, σχεδόν εγγυημένα ότι κάποιοι θα πάρουν τα όπλα και θα σφαγιαστούν σε κάποια μορφή εμφυλίου πολέμου χαμηλού βαθμού. Το δόλωμα ετοιμάζεται. Αυτό θα δώσει επίσης στο βαθύ κράτος το πρόσχημα να συγκεντρώνει τους μη βίαιους υποστηρικτές του Τραμπ, λέγοντας ότι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία και κίνδυνο για τη «δημοκρατία». Θα κατηγορήσουν τους Τραμπέρς για την ίδια αμαρτία που είναι ένοχοι.

Αυτό είναι λοιπόν το συμπέρασμά μου από αυτό το συγκλονιστικό άρθρο του NBC News. Οι παγκοσμιοποιητές κατακτητές στην Ουάσιγκτον οργανώνονται τέλεια, προετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια κρίση κάποιου είδους, που έχει προγραμματιστεί να αυξηθεί καθώς μπαίνουμε πιο βαθιά στην προεκλογική περίοδο. Είναι πάντα πιο εύκολο να διεκδικήσεις δικτατορικές εξουσίες όταν υπάρχει κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» για να αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων και να τους κάνει να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να τους προστατεύσει από τον επικείμενο κίνδυνο. Το κοινό πέφτει στήν παγίδα κάθε φορά.

Μην τους αφήνετε να σας προκαλούν φόβο ή άγχος, καθώς τέτοια συναισθήματα παίζουν στα χέρια τους. Αφήστε αυτές τις αποκαλύψεις να σας κάνουν να προετοιμαστείτε, διανοητικά, σωματικά και πνευματικά, αλλά ποτέ να φοβάστε. Ο Απόστολος Παύλος έγραψε στην πρώτη του επιστολή προς τον Τιμόθεο ότι ο Κύριος δεν μας έδωσε «το πνεύμα του φόβου» αλλά της δύναμης, της αγάπης και του υγιούς νου. Θα μπορούσε να πει «ένα πνεύμα», αλλά είπε «το πνεύμα», που μου λέει ότι μιλούσε για ένα συγκεκριμένο πνεύμα, που προέρχεται από τον εχθρό της ψυχής μας.

Προσευχηθείτε να μην εξαπατηθείτε από όλες τις μηχανορραφίες του κακού που σχεδιάζονται ακόμη και τώρα πίσω από κλειστές πόρτες.

Ἀπό : thetruthseeker.co.uk 


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε ότι ο Τραμπ θα είναι καλύτερος αλλά κρατώντας μικρό καλάθι .

    Μην παραλείπουμε ότι παρουσιάζεται ως σωτήρας κι ότι θα σταματήσει τον πόλεμο, και ας μην ξεχνάμε ότι στην αποκάλυψη γράφει για τον προκάτοχο του αντιχρίστου ότι θα τον επιλέξει η ανθρωπότητα ως σωτήρα.

    Και ας μην βγάλουμε από το κάδρο την Κίνα που υποτίθεται είναι στην αντίπερα όχθη του συστήματος αλλά έχει αντιπροσωπεία στο φόρουμ του Νταβός, δεν ξέρω ποιες άλλες χώρες από τους Μπρικς.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ. Ὅμως καί μόνον πού ἀντιτίθεται κάθε νεοταξίτης, παγκοσμιοποιητής,καμπαλιστής γι᾿αὐτό καί μόνον πρέπει νά ὑποστηριχθῆ.
      Ἀλλά νά τό δοῦμε καί ἐπί τοῦ πραγματικοῦ ; Ἔκανε 4 χρόνια πρόεδρος τῶν ΗΠΑ καί ἐπί τῆς θητείας του ἐκείνης ὄχι μόνον οἱ ΗΠΑ δέν ἐνεπλάκησαν σέ νέους πολέμους,ὄχι μόνον ἔφυγαν ἀπό πολλά μέτωπα πού εἶχαν ἀνοικτά ἀλλά θά ἔλεγα πώς ἡ συμβολή τους σέ θέματα ἀντιπάλων κρατῶν ἦταν θετικότατη.
      Καί βεβαίως γιά τήν ἴδια τήν χώρα ὑπῆρξαν θετικά τόσο στό φλέγον ζήτημα τῆς λαθρομεταναστεύσεως ὅσο καί στήν ἀνάκαμψη τῆς οἰκονομίας καί τήν μείωσιν φόρων, τήν μεγαλύτερη τῆς τελευταίας 40ετίας. ὅπως ἐπίσης καί ἡ μείωσις τῆς ἀνεργίας.
      Ἐπίσης θυμᾶσαι πού ἀπεχώρησε ἀπό τήν συμφωνία τοῦ Παρισιοῦ γιά τό κλίμα ; Χμμ...

      Τέλος πάντων τά θετικά τῆς διακυβερνήσεως Τράμπ εἶναι συντριπτικά πολλά. Σέ κάθε τομέα.

      Ὅσο γιά τό Νταβός σχεδόν ἀπ᾿ὅλες τίς χῶρες πηγαίνουν. Τοὐλάχιστον μέχρι πρό ἐποχῆς πλανδημίας. Μετά ἄρχισαν τά ...ὄργανα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ kyrios !

      Διαγραφή