" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

« Ματωμένο χρῆμα »


 Ο «καλύτερος φίλος» του Ισραήλ ήταν ανέκαθεν οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες υπερηφανεύονται για την άνευ όρων υποστήριξη στο εβραϊκό κράτος ό,τι κι αν γίνει. Ωστόσο, αυτή η υποστήριξη έχει ένα τίμημα - όχι μόνο για τους φορολογούμενους αλλά και για την ακεραιότητα των Αμερικανών πολιτικών που βρίσκονται στην υπηρεσία του Ισραήλ με αντάλλαγμα την υποστήριξή τους.

Οι παρακάτω 10 Αμερικανοί πολιτικοί έχουν πάρει τα περισσότερα χρήματα από το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια για να υποστηρίξουν τη Σιωνιστική ατζέντα:

1) Τζο Μπάιντεν

Ο μακράν ο πιο καλά χρηματοδοτούμενος υποστηρικτής του Ισραήλ, ο Τζο « ο Μεγάλος ...» Μπάιντεν έχει εισπράξει το τεράστιο ποσό των 4.346.264 δολλαρίων, απ᾿ όσο ξέρουμε, από το εβραϊκό κράτος. Από την αρχή, ο Μπάιντεν καυχήθηκε ότι είναι «ένας αδιάλλακτος φίλος του Ισραήλ», ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Γερουσία «έδειξε στο Ισραήλ αδιαμφισβήτητη υποστήριξη, ακόμη και όταν η συμπεριφορά του δίχαζε το κόμμα ».

Ο Μπάιντεν βοήθησε επαίσχυντα να μπλοκάρει μια ειρηνευτική πρόταση το 1998 με την Παλαιστίνη, ενώ εξασφάλισε ποσά ρεκόρ αμερικανικής βοήθειας για το εβραϊκό κράτος. Πιο πρόσφατα, ο Μπάιντεν καυχήθηκε ότι δεν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» που θα μπορούσε ποτέ να περάσει το Ισραήλ, κάτι που θα έκανε το εβραϊκό κράτος να χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Τον Νοέμβριο, ο Μπάιντεν ενέκρινε άλλα 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ για να εξασφαλίσει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στη Γάζα.

2) Robert Menéndez


Αυτός ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε συνεισφορές από το Ισραήλ για την αδιαμφισβήτητη υποστήριξή του στο εβραϊκό κράτος. Μετά την επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου, ο Μενέντες εκφώνησε μια προετοιμασμένη ομιλία στον Μπάιντεν, καλώντας το καθεστώς του να «σταθεί πλάϊ-πλάϊ με το Ισραήλ και τον λαό του», έναν σκοπό στον οποίο ο Μενέντες λέει ότι «είναι αφοσιωμένος… για 31 χρόνια στο Κογκρέσο

3) Mitch McConnell

Αυτός ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός δεινόσαυρος έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε ματωμένο χρῆμα από το Ισραήλ επειδή έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην προώθηση της σιωνιστικής ατζέντας μέσω της αμερικανικής πολιτικής. Στενός φίλος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο ΜακΚόνελ έχει καταδικάσει τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και κάλεσε τις ΗΠΑ να ασκήσουν βέτο σε οποιοδήποτε ψήφισμα του ΟΗΕ που με οποιονδήποτε τρόπο επικρίνει το Ισραήλ.

4) Chuck Schumer


Αυτός ο Δημοκρατικός της Νέας Υόρκης έχει λάβει περισσότερα από 1,725 ​​εκατομμύρια δολάρια από το λόμπι του Ισραήλ, εν μέρει για τον ρόλο που διαδραματίζει στο να κατευθύνει τη δημόσια συζήτηση μακριά από τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ και προς μια υποτιθέμενη αύξηση του «αντισημιτισμού» σε ολόκληρη την Αμερική. για τον πόλεμο στη Γάζα.

5) Steny Hoyer


Ο πρώην αρχηγός της πλειοψηφίας της Βουλής συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αφού κάλεσε το Κογκρέσο να «χρηματοδοτήσει άμεσα και άνευ όρων το Ισραήλ».

6) Τεντ Κρουζ

Αυτός ο Ρεπουμπλικανός του Τέξας έχει λάβει 1,3 εκατομμύρια δολάρια από το λόμπι του Ισραήλ, δηλώνοντας ότι είναι «κρίσιμο» για κάθε Αμερικανό να υποστηρίζει το Ισραήλ «100 τοις εκατό». Ο Κρουζ είναι διαβόητος για την επανάληψη της γραμμής των «ανθρώπινων ασπίδων» για τη Χαμάς, δηλώνοντας ότι το Ισραήλ «έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του» διαπράττοντας γενοκτονία στη Γάζα.

7) Ρον Γουάιντεν

Αυτός ο Δημοκρατικός του Όρεγκον έχει αποδεχτεί σχεδόν 1,28 εκατομμύρια δολάρια από το Ισραήλ, έχοντας συνυποστηρίξει ένα νομοσχέδιο το 2017 για την τιμωρία των Αμερικανών με μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών για συμμετοχή ή ακόμη και απλώς για ενθάρρυνση μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ και των ισραηλινών εποικιστών.

8) Η δωροδοκία του Ντικ Ντάρμπιν

Ο Ντάρμπιν με σχεδόν 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ισραήλ είναι μέρος του λόγου για τον οποίο ο Δημοκρατικός του Ιλινόις ζήτησε άμεση στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ μετά τις 7 Οκτωβρίου, καθώς και τη συνυπογραφή του ψηφίσματος της Γερουσίας που επιβεβαιώνει την υποστήριξη της Ουάσιγκτον στο Ισραήλ. δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

9) Josh Gottheimer


Τα περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια δολάρια που έχει εισπράξει αυτός ο βουλευτής του Νιου Τζέρσεϊ από το Ισραήλ είναι χρήματα που δαπανήθηκαν καλά, δεδομένου ότι ο Gottheimer συγχρηματοδότησε ένα νομοσχέδιο που εξισώνει την αντίθεση στις ενέργειες της ισραηλινής κυβέρνησης με «αντισημιτισμό».

10) Shontel Brown

Κατά τη διάρκεια του διετούς εκλογικού κύκλου το 2020, αυτός ο πολιτικός του Οχάιο συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα υπέρ του Ισραήλ από οποιονδήποτε άλλο πολιτικό σε εθνικό επίπεδο. Ο Μπράουν υποστηρίζει απερίφραστα τις ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα και απορρίπτει την ιδέα ότι το Ισραήλ είναι κράτος απαρτχάιντ.

Ἀπό : wwiii.news


Γιά τούς ἄλλους ἐκ τοῦ Ἐξωτερικοῦ, μαθαίνουμε τά νταραβέρια μέ τό Ἰσραήλ καί τούς σιωνιστές, ὅμως γιά τούς ἡμέτερους πολτικάντηδες ὑπάρχει ἄρα γε ποτέ πιθανότητα νά μάθουμε τό παραμικρό ἐπί τῶν χρηματοδοτήσεών τους ἀπό τούς ἑβραίους ἤ ὄχι ; 


Βεβαίως,ἀναλόγως τοῦ με πόση θέρμη ὑπερασπίζονται τό Ἰσραήλ καί γενικότερα τούς ἑβραίους,τό φανταζόμεθα, ἀλλά νά μήν τό ᾿δοῦμε κι᾿ἐπισήμως ; Ἐδῶ πάντα ὅλα ἐν κρυπτῷ καί παραβύστῳ ; Προφανῶς.

Ὁπότε, ἁπλῶς ὑποθέτουμε ἀπό τίς στάσεις, δηλώσεις καί συμπεριφορές τους... 



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου