" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Οἱ χριστιανοί, σ᾿ ὅλο τόν κόσμο, ἔχουν ἐπιτέλους ἕναν σημαντικό πολιτικό ἡγέτη πού ἀγωνίζεται γι᾿ αὐτούς !

«Η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι δικαίωμα δεύτερης κατηγορίας», είπε. «Δεν είναι μια ελευθερία που ακολουθεί άλλες ή μπορεί ακόμη και να παραμεριστεί προς όφελος νέων, λεγόμενων ελευθεριών ή δικαιωμάτων».

Η θρησκευτική ελευθερία είναι φυσικό δικαίωμα και προηγείται κάθε νομικής διατύπωσης γιατί είναι γραμμένη στην καρδιά του ανθρώπου...

... οι χριστιανοί όχι μόνο στη Δύση αλλά σε όλο τον κόσμο έχουν επιτέλους έναν σημαντικό πολιτικό ηγέτη που αγωνίζεται για αυτούς.

 Καθώς η παγκοσμιοποιητικἠ ατζέντα LGBT συνεχίζει την επιθετική της εκστρατεία για τη σταδιακή διάβρωση της θρησκευτικής ελευθερίας στη Δύση, οι Χριστιανοί μπορεί τελικά να είχαν βρει έναν πρωταθλητή σε έναν Ευρωπαίο ηγέτη.

Αυτή η ηγέτης είναι η συντηρητική πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni, η οποία, σύμφωνα με το Breitbart , πρόσφατα έβαλε φωτιά τα Ηνωμένα Έθνη για την προώθηση επιθετικών σκοπών LGBT.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Victor Madrigal-Borloz απευθύνθηκε στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ λέγοντας ότι σε περιπτώσεις όπου η θρησκευτική ελευθερία έρχεται σε σύγκρουση με τα δικαιώματα των LGBT, τότε η θρησκευτική ελευθερία πρέπει να υποχωρήσει, λέγοντας ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις που έρχονται σε σύγκρουση με την ατζέντα LGBT είναι «πέρα από το πεδίο της ελευθερίας θρησκείας ή πεποιθήσεων».

(Ο Madrigal-Borloz είναι ο «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου».)

Ουσιαστικά, τα Ηνωμένα Έθνη λένε ότι η ατζέντα LGBT είναι πιο σημαντική από την ελευθερία των Χριστιανών να ασκούν τη θρησκεία τους, μια πολύ ανησυχητική δήλωση με οποιοδήποτε μέτρο.

(φωτό ἀριστερά, ἀπό ἐδῶ ὅπου τό βίντεο μέ τό μήνυμα τῆς Ἰταλίδος Πρωθυπουργοῦ  σχετικῶς μέ τήν ἔκθεσιν γιά τήν θρησκευτική ἐλευθερία)

Ευτυχώς για τους Χριστιανούς, η Giorgia Meloni δεν έχει τίποτα από αυτά και έχει διαμαρτυρηθεί έντονα στον ΟΗΕ για αυτή την κραυγαλέα απειλή κατά της θρησκευτικής ελευθερίας.

«Η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι δικαίωμα δεύτερης κατηγορίας», είπε. «Δεν είναι μια ελευθερία που ακολουθεί άλλες ή μπορεί ακόμη και να παραμεριστεί προς όφελος νέων, λεγόμενων ελευθεριών ή δικαιωμάτων».

Η Μελόνι επανέλαβε: «Η θρησκευτική ελευθερία είναι φυσικό δικαίωμα και προηγείται κάθε νομικής διατύπωσης γιατί είναι γραμμένη στην καρδιά του ανθρώπου».

Από την εκλογική της νίκη τον Σεπτέμβριο του 2022, η Τζόρτζια Μελόνι έχει γίνει η αντάρτισσα του διεθνούς συντηρητικής πολιτικής και σύμβολο ελπίδας για πολλούς, καθώς προσπαθούν να ανατρέψουν την αριστερή παγκοσμιοποίηση.

Η Μελόνι έκανε τις παραδοσιακές αξίες ακρογωνιαίο λίθο της προεκλογικής της εκστρατείας και έκτοτε έχει κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, δείχνοντας ότι είναι κάποια που είναι πραγματικά πρόθυμη να αγωνιστεί για τις χριστιανικές αξίες.

Μία από τις κύριες προτεραιότητές της είναι να σταθεί σταθερά ενάντια στην ατζέντα των LGBT. Ίσως ο μεγαλύτερος τρόπος με τον οποίο το έχει καταφέρει αυτό, σύμφωνα με το Politico , είναι να απωθήσει τη χρήση της παρένθετης μητρότητας ή την «ενοικίαση μήτρας» για να κάνουν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια.

Εν τω μεταξύ, αντί να ακολουθήσει την αντιχριστιανική ατζέντα του ΟΗΕ, η Μελόνι ακολουθεί την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση, δείχνοντας γνήσιο ενδιαφέρον για τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο που διώκονται για την πίστη τους.

Κατά την ίδια ομιλία στην οποία αποδοκίμασε τον ΟΗΕ, δεσμεύτηκε επίσης ότι η ιταλική κυβέρνηση θα δώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξει τους διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.

Εν ολίγοις, οι χριστιανοί όχι μόνο στη Δύση αλλά σε όλο τον κόσμο έχουν επιτέλους έναν σημαντικό πολιτικό ηγέτη που αγωνίζεται για αυτούς.

Ενώ άλλα δυτικά έθνη αγνοούν τα δεινά των διωκόμενων Χριστιανών και εμπλέκονται σε απαίσιες πράξεις για λογαριασμό του λόμπι LGBT που απειλούν τη θρησκευτική ελευθερία, η Μελόνι λαμβάνει μέτρα για να προασπίσει τα δικαιώματα των Χριστιανών στην Ιταλία.

Η Δύση χρειάζεται περισσότερους ηγέτες όπως ο Meloni, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να υπερασπιστούν τις χριστιανικές αξίες ενόψει των επιθέσεων από το LGBT κίνημα.

Αυτό μπορεί να είναι ακόμη ένα σημάδι ότι η παλίρροια στον πολιτισμικό πόλεμο αλλάζει τελικά.

Ἀπό : westernjournal.com

Ἐμεῖς ἐδῶ ὅμως,πού ὡς ...προοδευτική κοινωνία εἴμαστε πιό ὥριμη καί ἕτοιμη : 


«Ο γάμος των ομόφυλων θα γίνει πράξη κάποια στιγμή και είναι μέρος της στρατηγικής μας», δήλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης. «Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη», πρόσθεσε.

..............

Η μη κυβερνητική οργάνωση-ομπρέλα με έδρα τις Βρυξέλλες συγκρίνει 49 χώρες ως προς το νομικό και πολιτικό τους πλαίσιο για τα άτομα LBGTI, από 0% έως 100%. Με βαθμολογία 57% στην τελευταία της έκθεση, αυξημένη κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η Ελλάδα ξεπέρασε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.

...η πρόοδος σε άλλα ζητήματα ήταν αποσπασματική μέχρι που ο Μητσοτάκης ανέβηκε στην εξουσία το 2019, σημειώνει το Bloomberg.

( ἀπό ἐδῶ

Ὁ καθείς ὑπερασπίζεται τίς ἀξίες πού τόν χαρακτηρίζουν.Ἐν προκειμένῳ χαρακτηρίζεται,μέσῳ τῶν  πολιτικῶν τῶν ἐξουσιαστῶν μας,μία ὁλόκληρη χώρα. Ἔτσι Ἑλλάς ἡ χώρα  τῆς προστασίας τῶν LBGT+++++. Ποιά θρησκεία ; 

Πιό νεοταξίτες,δέν... !!! 


Ἡ Πελασγική

19 σχόλια:

  1. ο κακό είναι πως και οι σταυροφόροι που λεηλάτησαν το βυζάντιο θεωρητικώς κινούνταν από χριστιανικά αισθήματα,όμως έπραταν αντιθέτως κατ'ουσίαν σε εκείνη την φάση τουλάχιστον....οι εκτιμήσεις γίνονται στο τέλος του κάθε ''έργου''...μην ξεχνάτε πως και οι βασανιστές ουστάτσι στην ναζιστική κροατία του β παγκόσμιου,αγιοποιηθέντα μεταπολεμικώς καρδινάλιο είχαν ως μέντορα....δεν είναι πάντα όπως φαίνονται τα πράγματα,το καλύτερο ''ποτό'' θέλει ωρίμανση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί μᾶλλον στήν περίπτωσιν τῆς Ἱστορίας τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας, τό ξεχάσαμε τό "ποτό" αὐτό στήν ὑπόγεια κάβα. Καιρός νά τό φέρουμε στήν ἐπιφάνεια καί νά τό ἀνοίξουμε. Θά ἔχῃ τήν πιό ὑπέροχη γεῦσιν γιά τόν Ἑλληνισμό !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. ο κακό είναι πως και οι σταυροφόροι που λεηλάτησαν το βυζάντιο θεωρητικώς κινούνταν από χριστιανικά αισθήματα,όμως έπραταν αντιθέτως κατ'ουσίαν σε εκείνη την φάση τουλάχιστον
      Δεν ξέρετε τι σημαίνει ιδεολόγος αιρετικός

      Διαγραφή
    3. '' το κακό είναι πως και οι σταυροφόροι που λεηλάτησαν το βυζάντιο θεωρητικώς κινούνταν από χριστιανικά αισθήματα,όμως έπραταν αντιθέτως κατ'ουσίαν σε εκείνη την φάση τουλάχιστον''

      Σε ολες τις φάσεις οι αιρετικοί τα ιδια εκαναν.
      Ξερεις γιατί;;;
      Επειδή ο αιρετικός απο ιδεολογία και αμετανοησία οπως ο γέροντας τους ο διάβολος, αγεται και φέρεται ομοίως.
      Οι εικονομάχοι ( ορθόδοξοι που επεσαν σε πλάνη ) να δεις τι βασανιστήρια στους ορθοδόξους, η να πούμε για τον αγιο Μαξιμο τον ομολογητή του οποιου οι ορθόδοξοι που επεσαν στην πλάνη του μονοθελητισμού ( μονοφυσίτες under cover ) του εκοψαν το χερι για να μην γράφει και την γλώσσα για να μην θεολογεί ορθά ( τρισμέγιστος θεολόγος γάρ )

      Οι Παπικοί Ουστάτσι εσφξαν καπου 700.000 Σερβους
      Ειπαμε...αιρετικός σημαίνει διαστροφή του νού.
      Φασισταριό ρε παιδί μου για να τελειώνουμε, αυτο ειναι ο αιρετικός
      Η θα ερθεις μαζι μας η θα σε σκοτώσουμε
      βλ. κομμουνιστες κλπ κλπ
      ''Διαστροφή του νού''

      Διαγραφή
    4. Παρέλειψα να γραψω οτι οι Ουστάτσι εσφαξαν τους Σερβους επειδη δεν εγιναν παπικοί και παρεμειναν ορθοδοξοι.

      Διαγραφή
    5. Πάρα πολύ σωστά. Οἱ Ὀρθόδοξοι ἦσαν ὁ στόχος.

      Ἔγιναν τρομερά πράγμτα στήν Σερβία ἀπό τούς Οὐστάζε - Οὐνίτες :

      Οι Ουνίτες Παπικοί, λοιπόν, οι λεγόμενοι Ούστασι, τον Απρίλιο του 1941, ύστερα από την κατάληψη της Γιουγκοσλαβίας από τους Γερμανοϊταλούς, έδρασαν όπως το ήθελαν.
      Όλοι οι Ορθόδοξοι ιερείς της περιοχής συλλαμβάνονται, δένονται με σύρματα σε πρόχειρους σταυρούς και ύστερα εκτελούνται κυρίως με λιθοβολισμό. Κατόπιν καλούν τους Ορθοδόξους λαϊκούς να γίνουν καθολικοί, γιατί αλλιώς όλοι τους θα θανατωθούν. Τότε 800.000, από παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου μέχρι και γέροντες, δίνουν μία και μόνη απάντηση: «Όχι. Θέλομεν να αποθάνωμεν με την Ορθόδοξο πίστιν των προγόνων μας». Τότε δίνεται το σύνθημα της γενικής σφαγής. Οκτακόσιες χιλιάδες Ορθόδοξοι θανατώνονται ύστερα από πολλά βασανιστήρια.
      Πέθαναν αλλά δεν προσκύνησαν τον Πάπα. Αιωνία η μνήμη των 800.000 αυτών μαρτύρων της Ορθοδοξίας!
      ( https://www.impantokratoros.gr/unia-douriosipos.el.aspx )

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ρε τον αληταρά τον αρχιπροδόταρο, που μπροστά του οι κομμουνιστήρες είναι
    φλογεροί πατριδόφιλοι. Πώς αντέχει να ζεί μ' αυτό το άγος ρε, το κρέας;
    Ρε, μήπως είναι κι αυτός κρυφοκομμούναρος;
    Σκουλήκι όρθιον, λαρδί ημίρευστον, βρωμάει καί ζέχνει, αιώνιον Αίσχος καί Ξεφτίλα!

    Π.Καμμένος: «Έστησαν παγίδα στον Τσίπρα για να υπογράψει την Συμφωνία των Πρεσπών – Του έταξαν το Νόμπελ Ειρήνης»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/p-kammenos-estisan-pagida-ston-tsipra-gia-na-ypograpsei-tin-symfonia-ton-prespon-tou-etaksan-to-nompel-eirinis/
    ΑΡΈ ΟΎΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πῶς τό εἶπες ;
      « Ρε, μήπως είναι κι αυτός κρυφοκομμούναρος;»

      Λές ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2016/05/blog-post_10.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Καί γιατί πετάχτηκε ἀπό τήν ἀφάνεια ; Θυμήθηκε τήν περίοδο πού τό γλεντοῦσαν μαζύ καί σοῦ λέει,μ᾿ἔχει ἀνἀγκη τώρα στά δύσκολα,ὁ σύντροφος Ἀλιεξέϊ ἄς δώσουμε μία χεῖρα βοηθείας ὥστε ν᾿ἀπαλύνουμε τήν προδοσία.
      Ἄ βρέ κατακαμμένε,μιά ζωή βλακεῖες !

      Μήν ἀσχολεῖστε μαζύ του,δέν ἀξίζει οὔτε μιᾶς ἀράδας.

      Διαγραφή
  3. Σχετικα με την εβραϊκη ή οχι καταγωγη του Ευγενιου. Σημερινη φωτο απο εισβολή της FSB στην επαυλη του:
    https://t.me/the_Right_People/19758
    Πολυ Ορθοδοξος για εβραιος δεν νομιζετε;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ............Αυτή η ηγετης είναι η συντηρητική πρωθυπουργός της Ιταλιας Giorgia Meloni, η οποια, συμφωνα με το Breitbart , προσφατα εβαλε φωτια τα Ηνωμενα Εθνη για την προωθηση επιθετικων σκοπων LGBT..................

    Αντε παλι!
    Κατι τετοιες αναρτησεις κανεις για την Giorgia Melo και ακουμε τα ......εξ αμαξης απ' την ....μπατριωτικη κομμουνιλα!!!!!!

    Κι αν θυμηθουμε τον συχωρεμενο τον Τζιμαρα επι τη ευκαιρια του συνεχους βομβαρδισμου των υποδουλων Παλαιστινιων απ τα ....θυματα των Ναζι που ο Χιτλερ ντε, τους εβαζε στους φουρνους, ενω αυτοι δεν χρειαζονται φουρνους γιατι καινε ζωντανα (με βομβες φωσφορου) τα νεα παιδια της Παλαιστινης και τους αρπαζουν τα ζωτικα τους οργανα απ τα ζεστα ακομα κορμια τους για να τα μοσχοπουλησουν στις αγορες των πλουσιων παιδεραστων της δυσης για μεταμοσχευσεις.

    "Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι".

    "Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

    σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίσω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

    Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην Γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
    Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγαμοι «γελάκια» φιδάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶδες τί σ᾿ἔκανα νά θυμηθῇς ; !

      Τζίμυ Πανούσης – Δούρειος Ηχος της 5/1/2009
      https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=250325&cid=122

      Ὅσα καλά θά κάνῃ ἡ ΜΕΛΟΝΙ καί κάθε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ,ἐμεῖς θά τά λέμε,θά τά γράφουμε καί θά ἐλπίζουμε πώς ἔτσι κάποια μέρα θά μπορέσουμε νά ποῦμε πώς δέν πῆγαν στράφι οἱ ἀγῶνες μας.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΡΈΣΤΑ ΜΟΥ
      ΤΤ600

      Διαγραφή
  5. Προχθες 4 Ιουλιου, αι ΗΠΑ εορτασαν την ....ανεξαρτησια τους απ' τους ....εγγλεζους
    Εστειλα λοιπον συγχαρητηριο ε-μεϊλ στην πρεσβεια της Αθηνας, γραφοντας:


    Εξοχωτατε κ. Τζουτσουνη

    Συγχαρητηρια για την ανεξαρτησια σας απ' τους εγγλεζους.
    Απ' τους εβραιους και τους παγκοσμιους τρομοκρατες του γισραελ, ΠΟΤΕ θα κηρυξετε την ανεξαρτησια σας; και ΠΟΤΕ θα ξετιναξετε αυτες τις βρωμερες βδελλες που σας/μας πινουν το αιμα με καλαμακι μερα-νυχτα απο πανω σας;


    Μετα .....τιμης
    Χρονια πολλα χοντρε

    .........................................

    Καλημερα σε ολους

    ΥΓ
    Λετε να μου απαντησει ευχαριστωντας με, ο κος Τζουτσουνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη, θα σού 'χε απαντήσει o λιπώδης ιστός, έν ριπή οφθαλμού,
      εάν το ε-μέιλ σου ανέδιδε την οσμήν μιάς Japanese A5 Wagyu Tomahawk ...
      Τώρα, το τί θα σου απαντούσε.....
      TT600

      Διαγραφή
    2. Μέσα Μαΐου τοῦ 2022,ἀνέλαβε τήν θέσιν στήν Ἀμερικανική Πρεσβεία ἐν Ἀθἠναις. Στίς 26 Μαΐου ἐπεσκέφθη τό ἑβραϊκό μουσεῖο στήν Θεσσαλονίκη. Ἡ πρώτη του ἐπίσημος ἐκδήλωσις, ὅπως ὁ Τσούνης ἐπέλεξε, ἦταν νά βρίσκεται ἀνἀμεσα στους ἑβραίους.

      ...ο Τσούνις σημείωσε ότι «συγκινήθηκε από την επίσκεψή μου στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Σαλτιέλ για να μάθει περισσότερα για το εβραϊκό παρελθόν της Θεσσαλονίκης και τα σχέδια για το Μουσείο Ολοκαυτώματος της Ελλάδας, μια υπενθύμιση για όλες μας τις χαμένες ζωές και την ανάγκη μας να σταθούμε ενωμένοι ενάντια στον αντισημιτισμό».
      https://greekcitytimes.com/2022/05/26/us-ambassador-george-tsunis-visits-jewish-museum-in-thessaloniki/

      Τί εἴπαμε τόν ἐρώτησες ;

      Υ.Γ. Οἱ ἄλλες προτιμήσεις του εἶναι τά γκέϊ πράϊντ....

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    3. Ἀκόμη μία ...τρυφερή στιγμή τοῦ ἀμερικανοῦ πρέσβη μέ τόν πρόεδρο τοῦ ΚΙΣ, λίγους μήνες μετά.

      Shana Tova! Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσω την εβραϊκή Πρωτοχρονιά από τον φίλο μου Ντέιβιντ Σαλτιέλ στη Θεσσαλονίκη. Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας καθώς καταπολεμούμε τη μάστιγα του αντισημιτισμού και υποστηρίζουμε τη ζωντανή εβραϊκή κουλτούρα της Ελλάδας. Χαρούμενη Ρος Χασάνα!
      https://twitter.com/USAmbassadorGR/status/1574120336890765312

      Ποῦ νά φανταστῆ καλλίτερες στιγμές ! Ἀλλοίμονον... !

      Διαγραφή
    4. Υπαρχουν για το βοδι και καλιτερες στιγμες.
      Ας πουμε γουρνοπουλα στα καρβουνα..
      Το μονο εμποδιο ειναι οτι οι "φιλοι του" οι εβραιοι δεν τρωνε χοιρινο δημοσιως, αλλα και παλι αυτοι το βαφτιζουν ψαρι και το χλαπακιαζουν μεσα στην "αμερικανικη" πρεσβεια..

      Διαγραφή