" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ἀγγλία, Καναδᾶς καί Αὑστραλία κόντρα στό Ἰσραήλ ;

Μια ισραηλινή σημαία κυματίζει κοντά σε προκατασκευασμένες κατασκευές κατά την κατασκευή ενός νέου φυλακίου, κοντά στον οικισμό Ma'ale Levona στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη στις 25 Ιουνίου 2023

 Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κοινή δήλωση το Σάββατο, οι υπουργοί Εξωτερικών τριών χωρών ( Ἀγγλία,Καναδᾶς, Αὐστραλία) δήλωσαν ότι «ανησυχούν σοβαρά» για την απόφαση του Ισραήλ να προχωρήσει με περισσότερα από 5.700 νέα σπίτια στα κατεχόμενα. Οι οικισμοί θεωρούνται ευρέως παράνομοι.

«Η συνεχιζόμενη επέκταση των οικισμών αποτελεί εμπόδιο για την ειρήνη και επηρεάζει αρνητικά τις προσπάθειες για την επίτευξη λύσης δύο κρατών μέσω διαπραγματεύσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση, καλώντας το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφαση.

Οι υπουργοί δήλωσαν ότι είναι επίσης «βαθιά προβληματισμένοι» από τη συνεχιζόμενη βία στην περιοχή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν σε φονική επίθεση με όπλα δύο Παλαιστινίων σε Ισραηλινούς κοντά στον οικισμό Ελί πληθυσμό 4.613 κατοίκουςΗ διεθνής κοινότητα θεωρεί τους ισραηλινούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη παράνομους βάσει του διεθνούς δικαίου , αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση το αμφισβητεί...)  στη Δυτική Όχθη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα έφηβο αγόρι.

Ταυτόχρονα, η Αυστραλία, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο καταδίκασαν επίσης «την κατακριτέα και συνεχιζόμενη βία από τους εποίκους που στοχεύουν Παλαιστίνιους».

Τον περασμένο μήνα, ως απάντηση στους πυροβολισμούς στο Έλι, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι η χώρα του θα εγκρίνει την κατασκευή 1.000 νέων κατοικιών μόνο σε αυτήν την πόλη.

Αργότερα, οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι σχεδίαζαν άλλες 5.700 νέες μονάδες στη Δυτική Όχθη. Η κίνηση προκάλεσε την καταδίκη από τις ΗΠΑ, με εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να περιγράφει τις νέες κατοικίες ως «εμπόδιο για μια λύση δύο κρατών κατόπιν διαπραγματεύσεων».

Σύμφωνα με την ARIJ , το Ισραήλ κατέσχεσε γη από 3 γειτονικά παλαιστινιακά χωριά για να κατασκευάσει το Ma'ale Levona...Το Ma'ale Levona ιδρύθηκε αρχικά ως φυλάκιο του Nahal . Αργότερα έγινε πολιτικός οικισμός υπό τη δημοτική δικαιοδοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Matte Binyamin . Βρίσκεται στη βόρεια Δυτική Όχθη , στο μπλοκ Shilo.. φιλοξενεί περίπου 120 οικογένειες...(ἐδῶ)

Το Ισραήλ κατέλαβε τη Δυτική Όχθη κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Έξι Ημερών του 1967 και άρχισε να χτίζει νέους οικισμούς στην επικράτεια. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει δηλώσει ότι αυτές οι ενέργειες «δεν έχουν νομική ισχύ» και ότι συνιστούν «κατάφωρη παραβίαση σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο». Ωστόσο, το Ισραήλ αμφισβητεί αυτή τη θέση.

Υπό την κυβέρνηση του Νετανιάχου, το Ισραήλ έχει εντείνει τις προσπάθειες για την επέκταση των εποικισμών, προκαλώντας διεθνή αναταραχή. Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι οι πολιτικές του πρωθυπουργού υπονομεύουν κάθε προσπάθεια επίλυσης της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης δεκαετιών μέσω της ίδρυσης δύο χωριστών κρατών...

Ἀπό : swentr.site/news

Πέρσι τόν Μάϊο,εἴχαμε μία ἀκριβῶς πανομοιότυπη κατάσταση : 


Το Ισραήλ πρόκειται να προωθήσει σχέδια για σχεδόν 4.000 κατοικίες σε ισραηλινούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη την επόμενη εβδομάδα, παρά τη σταθερή αμερικανική αντίθεση στην κατασκευή οικισμών.

Το υπουργείο Άμυνας είπε ότι 2.536 μονάδες πρόκειται να πάρουν πράσινο φως στο τελικό στάδιο σχεδιασμού από την Ανώτερη Υποεπιτροπή Σχεδιασμού της Πολιτικής Διοίκησης στη συνεδρίαση της Πέμπτης, ενώ άλλες 1.452 θα προχωρήσουν σε ένα προγενέστερο στάδιο της διαδικασίας αδειοδότησης γνωστή ως κατάθεση.

...............Η Ουάσιγκτον έχει επανειλημμένα πει ότι οι ισραηλινοί οικισμοί απειλούν μια λύση δύο κρατών στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων

...........«Αυτή η κυβέρνηση δεν διαφέρει από καμία άλλη. Δεν είναι κυβέρνηση αλλαγής. Συνεχίζουν να χτίζουν στη Δυτική Όχθη και καταστρέφουν την πιθανότητα ειρήνης», δήλωσε ο Χαγκίτ Όφρανεπικεφαλής ερευνητής στο Peace Now, συγκρίνοντας την τρέχουσα κυβέρνηση με την προηγούμενη.

«Ὅποιος δέν ἀναγνωρίζει τό δικαίωμα τοῦ Ἰσραήλ νά χτίζῃ στήν Ἰουδαία καί τήν Σαμάρεια δέν εἶναι εὐπρόσδεκτος»

Το Maale Michmas ιδρύθηκε το 1981 και φιλοξενεί περίπου 290 οικογένειες. Ο πληθυσμός στο Maale Michmas αποτελείται από κατοίκους από όλο το θρησκευτικό-σιωνιστικό φάσμα που ζουν μαζί με αρμονία, διαφάνεια και ανεκτικότητα μεταξύ τους.ΤοMaale Michmas καλωσορίζει συνεχώς νέες οικογένειες στην κοινότητα, τόσο νεαρά ζευγάρια εκτός του yishuv όσο και αρκετά ζευγάρια που μεγάλωσαν στο yishuv και επέλεξαν να χτίσουν και εκεί τα δικά τους σπίτια. Υπάρχει μια σειρά από νέους μετανάστες από διαφορετικές χώρες (Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αμερική, Γαλλία και άλλες).Το Michmas βρίσκεται στο δυτικό Binyamin, με θέα τα πανέμορφα τοπία της Ιερουσαλήμ, της Σαμάρειας, της κοιλάδας του Ιορδάνη και ακόμη και της Νεκράς Θάλασσας…( Ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Θά ἀναρωτιόταν κάποιος γιά ποιόν λόγο συνεχίζουν τίς ἐπικρίσεις οἱ χῶρες τῆς Δύσεως,κατά τοῦ Ἰσραήλ ὅταν δέν ἔχει καμμία ἀξία,σημασία,οὐσία καί τελικῶς ἀποτέλεσμα κάτι τέτοιο. Τό Ἲσραήλ συνεχίζει τά σχέδιά του καί μάλιστα φαίνεται νά βγαίνῃ κι᾿ἀπό πάνω ! 

Θά μᾶς κάνετε κουμάντο ; Ἄμ δέ ! 

Πῶς εἶχαν ἀπαντήσει πέρσι ; 

«Ὅποιος δέν ἀναγνωρίζει τό δικαίωμα τοῦ Ἰσραήλ νά χτίζῃ στήν Ἰουδαία καί τήν Σαμάρεια δέν εἶναι εὐπρόσδεκτος»

Καί νά ἦταν μόνον αὐτό ; Ἐδῶ γράφουν στά παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων τους τό Διεθνές Δίκαιον καί δέν κουνιέται φύλλο ! 

Ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς,λές ; 

Μέ ᾿δαὐτους καί ὅπως κρατοῦν ὁλόκληρη τήν ανθρωπότητα ὅλα εἶναι πιθανά. Μέχρι καί οἰ ἀντιδράσεις - ἐπικρίσεις τῶν τριῶν χωρῶν σύν τίς καταδίκες τῶν ΗΠΑ, νά εἶναι ὅλα ἕνα θέατρο. Γιά τό θεαθῆναι. Ὑποκρισία,δῆλα δή ! 

Ὅλα εἶναι πιθανά...


Ἡ Πελασγική

15 σχόλια:

  1. Μου κανει εντυπωση οτι την περασμενη εβδομαδα ...ντε και καλα τρια ρεμαλια πηγαν να στριμωξουν τον Στιγκα των Σπαρτιατων, για ναζι-φασιστες κλπ κλπ https://www.youtube.com/watch?v=PhD6v5wDLVM&t=1s και δεν τους εστειλε στο λεγομενο "κρατος του ισραηλ" να δουνε ιδιοις ομμασι ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΌ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ κι οχι την παραμυθα που μας ταϊζουν τα εβραιοσκυλα και οι παρατρεχαμενοι ρουφιανοι τους απ' το '45 και δωθε.

    Για περισσοτερες πληροφοριες για ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ εδω:
    https://israelpalestinenews.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήν σοῦ κάνει ἐντύπωσιν διότι δέν μπορεῖ ὁ πᾶς εἷς νά ἔχῃ τήν δική σου ὀξύνοια,ἀντιληπτικότητα ἀλλά καί τίς γνώσεις ὥστε νά δώσῃ μία ἔξυπνη ἀπάντησιν πού βασίζεται σέ πραγματικά γεγονότα καί πού θά φέρη σέ δύσκολη θέσιν τόν συνομιλητή.
      Καλό θά ἦταν βεβαίως,ἀλλά δέν...

      Ἀπεναντίας ἐάν ἦτο στήν θέσιν του κάποιος τοῦ ἐπιπέδου τοῦ ηλία Κασιδιάρη,σαφῶς θά ἦταν διαφορετικά.

      Πάντως σέ γενικές γραμμές ὁ κ. Στίγκας εἶναι ἕνας ἀξιόλογος ἄνθρωπος,ὅπως καί ὁ κ. Κατσιβαρδᾶς τόν ὁποῖο ὁμολογῶ ἐκτιμῶ ἰδιαιτέρως !

      Εὐχαριστοῦμε πάντως γιά τήν παραπομπή σχετικῶς μέ τό θέμα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

      Υ.Γ. Πάντως δέν εἶναι και λίγο νά ἔχῃ κανείς ἀπέναντί του ὄντα σάν τόν Τατσόπουλο. Θέλει νά ἔχῃς μεγάααλες ἀντοχές !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Ἔγραψα :
      Πάντως δέν εἶναι και λίγο νά ἔχῃ κανείς ἀπέναντί του ὄντα σάν τόν Τατσόπουλο. Θέλει νά ἔχῃς μεγάααλες ἀντοχές !!!

      Καί συμπληρώνω : Καί νά τόν βλέπῃς μέ τό κατσαπλιάδικο αὐτό μούσι ...!!!

      Διαγραφή
    3. Καλησπερα,

      Ειχα στειλει επιστολη στον κ. Μιχαλολιακο πολυ πριν τον ακουσω στης Χατζηλουλους να ..."αναλαμβανει την πολιτικη ευθυνη" του φονου και ΟΧΙ "δολοφονιας" του τραγουδοποιου/υβριστη/φαντασιοπληκτου στιχουργου για σπερματα, αιματα, φονους και τα μυαλα στα κρασπεδα κλπ κλπ. και του ειχα γραψει:

      -κ. Γ.Γ. της ΧΑ δυο πραγματακια να σου συστησω γιατι βλεποντας σε στα καναλια κατι δεν "ισωνει"

      Πρωτον:
      Αναθεσε στον κ Κασιδιαρη την εκπροσωπηση της ΧΑ διοτι εσυ απλα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ρητορας ΟΥΤΕ ετοιμολογος για να τα φερνεις περα με τους λουστρους της δημοσιογραφιας που εχουν στημενα δοκανα σε ολα τα καναλια για τους ΧΑγιτες.
      Εσυ μπορει να εχεις αλλες ηγετικες ικανοτητες και ΝΑΙ εισαι ο Γ.Γ. αλλα δεν εισαι ρητορας.

      Δευτερον:
      Ο Λαϊκος Συνδεσμος ΧΑ ηταν ΔΙΚΟΣ σου οταν η ΧΑ κυμαινοταν στο 0.50% , τωρα ομως που η ΧΑ μπηκε στην Βουλη και κυμαινεται στο 12% ισως και πιο πανω, ανηκει στον Ελληνικο Λαο.-

      Οσο απαντησαν στο "σχολιανιουζ" αλλο, τοσο απαντησαν και σε μενα.
      Αναφερω το περιστατικο αυτο για να διευκρινισω οτι μεχρι στιγμης παρατηρω ο' τι ΚΑΙ ο κος Στιγκας καλος-χρυσος ανθρωπος αλλα δεν τοχει με τα ΤΒια. Θα πρεπει να αναθεσει την δημοσια αντιμετωπιση των ρουφιανων (γιατι αυτοι δεν ειναι ουτε ιδεολογικοι ουτε πολιτικοι αντιπαλοι, ειναι σχετο ρουφιανοι) στον κο Κατσιβαρδα ΧΘΕΣ!
      Με τον Κατσιβαρδα πιθανως να μαθουν να μιλουν και Ελληνικα οι γλυτσιδες.

      ΥΓ
      Να ευχαριστησω το αγαπητο Ahoy για το ασμα Σπανουδακη το οποιο ομολογω οτι οποτε το ακουω, δακρυζω.

      Παρεπιπτοντως ακουσα τον Εθνικο μας συνθετη πριν χρονια να μιλαει με βδελυγμια για καποιους Θοδωρακηδες, Σαββοπουλους κλπ κομμουνια οι οποιοι (παραφραζω τα λογια του).....σε καποιο συνεδριο μουσικων στο Μεγαρο Μουσικης αν θυμαμαι καλα, του συνεστησαν με περισση ειρωνια να ειναι ....προσεκτικος με την πολιτικη του ιδεολογια, κοινως θα σε αποκλεισουμε απο παντου ναζι φασιστα.

      Διαγραφή
  2. Οφειλόμενη η κάτωθι ειδηση
    Ο 18χρονος Φίλλιπος κατάφερε να πετύχει το «απόλυτο» στις πανελλαδικές εξετάσεις γράφοντας 20 σε όλα τα μαθήματα, και συγκεντρώνοντας 20.000 μόρια, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ.

    https://www.iefimerida.gr/ellada/o-mathitis-poy-termatise-tis-panellinies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στό παιδί.
      Ἀλλά αὐτό δέν ἀλλάζει τό γεγονός πώς τό ἐκπαιδευτικό μας σύστημα εἶναι μία κατάντια στήν κυριολεξία. Ἀπό κάθε πλευρά !
      Διότι δέν μπορεῖ νά σοῦ λέει πώς μέ βάσιν τό 5,6,8 μέ ἄριστα τό 20 περνοῦν οἱ μαθητές στίς Ἀνώτερες καί Ἀνώτατες Σχολές.
      Οὔτε νά βλέπουμε τά Πανεπιστημιακά Ἵδρύματα λές καί πρὄκειται γιά ἐγκαταλελειμένες ἀποθῆκες πού ἔχουν καταληφθεῖ ἀπό ἀναρχοεξτρεμιστοκομμουνισταριά.

      Ὄχι,δέν θά κάνω καμμία ἀφιέρωσιν στήν ἐξαίρεσιν. Καμμία !
      Ὅταν αὐτά τά περιστατικά γίνουν κανόνας,τότε τά ξαναλέμε ( δῆλα δή ὄνειρο θερινῆς νυκτός γιά τά ἑλληνικά δεδομένα...)

      Τά θυμᾶσαι ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2020/11/blog-post_83.html

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/09/blog-post_22.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Προτείνω νά διαβαστεί και τό σχόλιον από κάτω, του χρήστη
      "Επίπεδη Γη Flat Earth Greece"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/alla-kommata/d-natsios-proteine-agogi-tis-agnotitas-sta-sxoleia/

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ μου,τό συγκεκριμένο σχόλιο μᾶλλον ἀτυχές μέ τό θέμα θά τό ἔλεγα.
      Ὁ κ. Νατσιός ἔθεσε ξεκάθαρα τό θέμα περί " ἀγωγῆς ἀγνότητος στά Σχολεῖα" κάτι πού καλλιεργεῖ τόν χαρακτῆρα τὼν παιδιῶν μέσῳ σεβασμοῦ.
      Ἀπό ἐκεῖ καί μετἀ κάθε ἐπιλογή στήν ζωή τῶν παιδιῶν ( ἀγοριῶν καί κοριτσιῶν) ἔχει τίς σωστές βάσεις μιᾶς ὐγιοῦς ζωῆς. Περιττά λοιπόν ὅλα τά ὑπόλοιπα, πού ὀμολογῶ ἔκανα προσπάθεια νά καταλάβω τί θέλει νά πῆ, ὁ σχολιαστής.
      Δέν μπορῶ νά καταλάβω γιατί ἀποφεύγετε τήν Λογική τῆς εὐθείας ὀδοῦ καί ἐπιδιώκετε τόν ἑλικοειδή κατσικόδρομο !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Ώς πατήρ, εκτός των άλλων, κοριτσιών, η μεγαλύτερη 25 ετών ( με 2 μωρά, 4ων καί 2 ετών) ΧΩΡΙΣΜΈΝΗ, η δεύτερη 24ων ετών (με 3 μωρά, 3ών, 1μισυ και 7 ημερών) παντρεμένη με άντρα γεροντότερο του πατρός της, αποπλανηθείσα δηλαδή, που την ενυμφεύφθη "ζόρζόρονά" από φόβο, ποιών αυτόν φιλότιμον, όταν είδε το μάτι του (πατρός της) να γυρίζει σαν τα "φρουτάκια", μπορώ να είπω πως ο σχολιαστής έχει απόλυτο δίκιο, χωρίς να επεισέρχομαι σε λεπτομέρειες. Πάντως αυτές οι περιπτώσεις και ακόμη πιό παραφρενικές, τώρα είναι η πλειονότης. Διάλυσις της Κοινωνίας. Μή χειρότερα κι ο Θεός να μας λυπηθεί.

      Τώρα, για τό Νατσιό... έχει να παίξει πολλή μπάλα και να ιδρώσει και να λασπώσει ούκ ολίγες σώβρακοφανέλες, στο μονίμως λασπωμένο τερραίν του κυνοβουλίου.

      Ώςτόσον, είμαι βέβαιος πως, άν έχει στη διάρκεια της λίγκας τό πλεμόνι (το Πνεύμα) και την ζέση που τον εχαρακτήριζαν ανέκαθεν, δηλαδή έχει Χριστόν, θα έχουμε τρελλά και παλαβά μάτσ, που, το λιγότερο, θα μας καθηλώσουν.

      Μακάρι να 'χουν, όχι μόνον ιδρώτα, μα κι Ευλογημένα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    5. Τί μαγνήτη ἔχεις καί τράβηξες ὅλες τίς περίεργες περιπτώσεις !!!
      Τά καημένα τά κορίτσια ! Και τόσα μωρά καπάκι μέ διαζύγια...!!!

      Κι᾿ὄχι μόνον ὁ Νατσιός. Ἀγῶνα καλόν εὐχόμεθα καί γιά τά τρία ἑλληνικά κόμματα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    6. Απ' την ώρα που τα κρατικά σχολεία έγιναν χασομεράδικα και διαφθορεία και πολεμάς να μάθεις τα παιδιά να Σκέφτονται, έρχονται τα τρισκατάρατα τσάτ και τα φεησμπούκια κλπά σκουπίδια και ρουφάνε ψυχές...
      και το κωλοΐντερνετ, μας ανάγκασε το κωλοκράτος να το βάλουμε στα σπίτια μας για να μπορούμε να υποβάλλουμε φορολογικές δηλώσεις. Ο δούρειος ίππος.

      Το λοιπόν, λέμε "μή χειρότερα", νά υπάρχει Υγεία ζητούμε, ένα ποτήρι νερό, ένα κομμάτι ψωμί κι όλα πάνε καλά, γιατί υπάρχουν καί τρίς χειρότερα και βαδίζεις όπως μπορείς, με καρτερία και ακλόνητη Πίστη στον Χριστό μας.

      Και περνάς μέσ'από τη φωτιά και βγαίνεις δροσερός και μούσκεμα βρεγμένος.

      Διαγραφή
    7. Ο "μαγνήτης" Ευαγγελία, είναι Ο Χριστός. Τελεία και παύλα.

      Δέν ήθελα να επανέλθω,
      όμως η εκτίμησις πρός το πρόσωπό σου με κάνει να θέλω να σού τό ειπώ.
      Να ξέρεις λοιπόν, πως όταν διαλέξεις το στρατόπεδό Του και ταχθείς στα χαρακώματά Του, πλέον οι δοκιμασίες και οι πειρασμοί σού 'ρχονται απανωτά.
      Διαπιστωμένον ξανά καί ξανά.
      Άρα, Ο Χριστός είναι μιά συνεχής ομολογία πίστεως.
      Όποιος δέν το καταλαβαίνει αυτό, η ζωή του είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

      Διαγραφή
    8. «...όταν διαλέξεις το στρατόπεδό Του και ταχθείς στα χαρακώματά Του, πλέον οι δοκιμασίες και οι πειρασμοί σού 'ρχονται απανωτά..» .

      Συμφωνῶ ἀπολύτως .
      Εἶναι, ἔτσι ἀκριβῶς !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Όταν βλέπεις τους γιούφτους να διαπράττουν αδίκημα και πας να τους την πέσεις, αυτοί αρχίζουν να τσακώνονται με βουή, ακόμη και παίζοντας ξύλο μεταξύ των κι αφού "σηκώσουν τον κουρνιαχτό" που μειώνει την ορατότητα και την διάρκρισιν, έχουν πολλές πιθανότητες να την κοπανήσουν.
    Αυτό παλιά το λέγαμε "λακιρντί".
    Αυτό ακριβώς εφαρμόζουν και οι αντίχριστοι σταυρωτήδες, με τούς μπροστινούς, τους τάχα καναδούς, εγγλέζους και λοιπούς διεθνείς κλόουν του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι᾿αὐτό ἀκριβῶς ἔκανα λόγο γιά ὑποκρισία.
      Δέν μᾶς ἀφήνουν καί πολλά περιθώρια νά τούς ἐκλάουμε ἐκ τοῦ σοβαροῦ...

      Εἰλικρινῶς δέν γνώριζα τήν σημασία τῆς συγκεκριμένης λέξεως.

      Καλσπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή