" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Βρώμικα σιωνιστικά σχέδια : Γενοκτονία,κέρδος καί πολιτικοί πίσω ἀπό τήν ἀπάτη/COVID

Η κοινωνία είναι όμηρος των παγκοσμιοποιημένων προδοτών (οι «ηγεσίες μας», οι αξιωματούχοι υγείας) υπό την πληρωμή των σατανιστών εβραίων τραπεζιτών και των ψυχοπαθών τους μασσώνων που θέλουν να την σφαγιάσουν και να την ελέγξουν.

Ἀπό τόν Patrick O'Carroll
(henrymakow.com)

 Στη Βρετανία σήμερα, η μέση ηλικία ενός θανάτου,σε εθνικό επίπεδο,είναι 82 χρονών, αλλά η μέση ηλικία ενός θανάτου COVID είναι 83 χρονών. 

Και αυτό σημαίνει ότι ο COVID δεν ήταν ποτέ καν πρόβλημα. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι το προσδόκιμο ζωής είναι υψηλότερο για όσους αρρωσταίνουν από COVID και επιλέγουν να ΜΗΝ εμβολιαστούν

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τις αντίστοιχες στατιστικές των ΗΠΑδήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη , η Δρ Jennifer Daniels MD και από τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία δεκάδων άλλων «προηγμένων» χωρών στον κόσμο.

Το 1918-1921, αντιθέτως, η μέση ηλικία του θανάτου της Ισπανικής Γρίπης ήταν 28 χρονών και αυτό ήταν καθ᾿ ολοκληρία άλλο πράγμα επειδή η Ισπανική Γρίπη ήταν μια πραγματική και επιστημονικώς αποδεδειγμένη, πανδημία, ενώ η «πανδημία» COVID, η οποία επιστημονικά δεν επαληθεύεται ως τέτοια, είναι μόνο μια πλάνη, απάτη/πανδημία   

Η ψεύτικη ορολογία «πανδημία» ενσωματώθηκε στο σενάριο, όταν το 2009 η Χειρότερη Οργάνωση Υγείας του ΟΗΕ (Worst Health Organization- WHO) επαναπροσδιόρισε την «πανδημία» για να μπορεῖ να σημαίνει οτιδήποτε αυτή η λέξη, ο ΠΟΥ, θεωρούσε πως είναι «απειλή» κάθε φορά που αυθαίρετα επέλεγε να το αποφασίσει αυτό και όποτε ήθελε να το κάνει. Τι απόλυτη καταστροφή είναιπραγματικά ο Χειρότερος Οργανισμός Υγείας του ΟΗΕ (ΠΟΥ).

Ο καθηγητής Δρ John P.A. Ιωαννίδης του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Santa Clara CA αναφέρει στατιστικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 99,8 % των πασχόντων από COVID που ΔΕΝ έχουν υποβληθεί σε θεραπεία αναρρώνουν. Και αυτό σημαίνει ότι, πέρα ​​από την αξία του καθεστώτος μιας επιστημονικά επαληθευμένης πανδημίας, ο COVID είναι απλώς μια μορφή γρίπης που πρέπει να την αξιολογήσουν οι άνθρωποι με τον φυσιολογικό τρόπο, αλλά επίσης και να επιλέξουν του πώς να το αντιμετωπίσουν χρησιμοποιώντας όλα τα κλασικά μέσα, τα στοιχειώδη όπως Βιταμίνη D, βιταμίνη C, ψευδάργυρος κ.λπ. 

Ο καθηγητής Ιωαννίδης δήλωσε επίσης το εξαιρετικά προφανές. ότι υπάρχουν εκατοντάδες ιατρικοί λόγοι σχετικά με το ότι τα περιοριστικά μέτρα στους υγιείς ανθρώπους συμβάλλουν πραγματικά στους υπερβολικούς θανάτους και γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Μόνον οι θεωρητικοί της συνωμοσίας που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου πιστεύουν ότι η προστασία από ασθένειες μπορεί να προέλθει από ένα εμβόλιο. Στην πραγματικότητα, η μόνη προστασία είναι από ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο αποτοξινώνει, καθαρίζει και προστατεύει με τον φυσιολογικό τρόπο. Με άλλα λόγια, η ανθρώπινη υγεία σπάνια εξαρτάται από το τι βγαίνει από μια σύριγγα, αυτό είναι μόνο η πλύση εγκεφάλου των συστημικών μμε.

Πρόσφατα, η εξαιρετικά οξύνους Catherine Austin Fitts επεσήμανε ότι αυτό που η εξουσιαστική ελίτ και οι υπηρέτες τους των μέσων ενημέρωσης προσπαθούν να χαρακτηρίσουν ως "Deadly Delta Variant" ( θανατηφόρα μετάλλαξη Δ) είναι στην πραγματικότητα ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΒΛΑΒΗ που προκαλείται από το πρώτο τρύπημα της πειραματικής έγχυσης-COVID-Βιο-όπλοECBI , Όχι ένα "Εμβόλιο"). 

Έτσι, ό, τι κι αν κάνετε, ΜΗΝ εξαπατάσθε ώστε να πιστέψετε ότι οποιαδήποτε "Θανατηφόρα Μετάλλαξη Δέλτα" είναι κάτι άλλο εκτός από το αποτέλεσμα του πρώτου τρυπήματος της Πειραματικής έγχυσης (COBID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι εμβόλιο"): επειδή το να πέσεις στην παγίδα και πιστέψεις αυτό το συγκεκριμένο ψέμα των μμε, το οποίο είναι ένα ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ, μπορεί να αποβεί,ακόμα και μοιραίο για σένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Max Igan γνωρίζει πόσο λατρεύει η εξουσιαστική ελίτ να χρησιμοποιεί ειδικές λέξεις/κώδικες για να προσδιορίζει τις ψυχολογικές της επιχειρήσεις. Ένας τετοιος προσδορισμός/ονομασία είναι «the Atom Bomb» (προφέρεται ως «βόμβα του Αδάμ» που σημαίνει η βόμβα του Σατανά για να σκοτώσει τον ΑδάμΑδάμ» με την σημασία ολοκλήρου της ανθρωπότητος). 

Ένας άλλος τέτοιος προσδιορισμός είναι "το αμερικανικό όνειρο" επειδή μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση «ύπνου» μπορούν να το πιστέψουν. Σήμερα, ο Igan επιβεβαιώνει επίσης ότι είναι πολύ ξεκάθαρο ότι το "Deadly Delta Variant" καλείται μετά από το Delta-Wave του βαθύ ύπνου, επειδή μόνον οι άνθρωποι που αποκοιμούνται γρήγορα ενδέχεται να πέσουν στην παγίδα, επειδή πιστεύουν στην απάτη που λέγεται "Θανατηφόρα Μετάλλαξη Δέλτα" .

Ο Δρ Michael Yeadon MD ( *) είναι πρώην στέλεχος της Pfizer που είπε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί μια καλή δικαιολογία πίσω από αυτό που ανέλυσε στον υπάρχοντα σχεδιασμό του Experimental-COVID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι "εμβόλιο"). ( Πειραματικό-COVID-Βιο-όπλο-ένεση)

Με άλλα λόγια, ο Yeadon υπαινίχθηκε σαφώς ότι πίστευε πως υπάρχει γενοκτονική πρόθεση πίσω από το Experimental-COVID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι "εμβόλιο"). Όταν κάποιος λέει "δεν υπάρχει μία καλή δικαιολογία", αυτό συνήθως μεταφράζεται ότι σημαίνει : επιβλαβές,βλαπτικό, δυσμενές, ολέθριο, καταστρεπτικό, θανατηφόρο κ.λπ.

 Με λίγα λόγια, ο Yeadon υπαινίσσεται τη γενοκτονία και τη γενοκτονική πρόθεση εκ μέρους της εξουσιαστικής ελίτ, των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και των συστημικών μμε.

Οι διαδόσεις λένε ότι η εξουσιαστική ελίτ έχει σχεδιάσει ένα «διττό όπλο» για να σκοτώσει περισσότερους "άχρηστους καταναλωτές", το πρώτο μισό αυτού του διττού όπλου είναι 5G και το δεύτερο μισό είναι η πειραματική COVID/βιο-όπλο-ένεση 

Λαμβάνοντάς τα μαζύ, λέγεται ότι σχηματίζουν ένα σύστημα διττόύ όπλου που προορίζεται να αυξήσει τις αιμορραγικές διαταραχές ( ανωμαλίες πήξεως του αίματος), ώστε να σκοτώσει περισσότερους «άχρηστους καταναλωτές». 

Στο "Fullerton Informer" ο ιστότοπος του Joe Imbriano 5GDANGERS.COM , έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό: "Το 5G είναι πόλεμος για το οξυγόνο, το ιώδιο, το σίδηρο, την αιμοσφαιρίνη και τον πόλεμο στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Το 5G θα προκαλέσει ασθένεια που θα κατηγορηθεί για έναν ψεύτικο ιό και εξαναγκασμό εμβολιασμών σε ανθρώπους ". 

Σε πολλά βίντεο εκεί, δίνει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και δηλώνει τις σοβαρές ανησυχίες του σχετικά με, και την απόλυτη απογοήτευσή του για αυτό που τώρα κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Υπάρχει πολύ λίγος ανθρωπισμός σε όλα αυτά
. Φαίνεται ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά γενοκτονία, κέρδος και πολιτικοί. Τα σωστά φάρμακα και η ανθρώπινη μεταχείριση του ανθρωπίνου γένους φαίνεται να έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό

Κάθε ανόητος μπορεί να δει ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σκοτεινό εδώ. Και η γλώσσα του σώματος αυτών των «προφητικών» «ειδημόνων» που ονομάζονται ζεύγος Γκέιτς μας λέει ότι πιθανώς γνωρίζουν κάτι κολοσσιαίο που, δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει.


φωτό
Γιά νά δεῖτε πῶς τό σχέδιό τους προχωρᾷ ὅπως τό ἔχουν σχεδιάση,εἰδικῶς μέ τήν καινούργια ἀπάτη «μετάλλαξη Δ» συνδυᾶστε  αὐτό πού εἶπε ὁ καθηγητής Ἰωαννίδης ; 

...υπάρχουν εκατοντάδες ιατρικοί λόγοι σχετικά με το ότι τα περιοριστικά μέτρα στους υγιείς ανθρώπους συμβάλλουν πραγματικά στους υπερβολικούς θανάτους και γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως. 

Μέ τά νέα μέτρα-περιορισμούς πού θέλουν νά ἐπιβάλλουν,τῇ ἀναγκαίᾳ καί ἄκρως ἀπαραίτητον συμβολή,γιά τήν «ἐγκυρότητα» τοῦ θέματος,τοῦ ΠΟΥ


Ο επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάικ Ράιαν προέτρεψε σήμερα τις χώρες να είναι πάρα πολύ προσεκτικές όταν ξανανοίγουν τις οικονομίες τους μετά τους περιορισμούς της Covid-19 έτσι ώστε «να μην χάσουν τα κέρδη που έκαναν» λόγω μιας πρόωρης άρσης των μέτρων...

Η άρση της καραντίνας και το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού είναι «τοξικό μίγμα»

Καί μέ τήν πρεμοῦρα τους νά ἐμβολιάσουν ὅσο μεγαλύτερο ποσοστό τῆς ανθρωπότητος γίνεται. Εἶχαν πῆ στήν ἀρχή γιά ἕνα 70-75 % , τώρα μέ τήν νέα ἀπάτη τό πῆγαν στό 85 % ! 


«Ο εμβολιασμός θα κάνει τη διαφορά», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν, επισημαίνοντας ότι «όποιος θέλει να κάνει πολλά, είτε να πάει στο γήπεδο είτε σε πάρτι είτε να επισκεφθεί την οικογένειά του, πρέπει να εμβολιαστεί». Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει στη Γερμανία ένα «εμβολιαστικό ρεύμα» και απηύθυνε έκκληση για «προσοχή» ενόψει και του φθινοπώρου.

«Μπορούμε να εμβολιάσουμε το 85% των ενηλίκων ή όχι; Πολλά θα κριθούν από αυτό...
...σύντομα θα έχει επιτευχθεί ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 60 ετών σε ποσοστό 90%, αλλά παραδέχθηκε ότι στις ηλικίες 12-59 «χρειάζεται να γίνει ακόμη διαφήμιση προκειμένου να πετύχουμε επίπεδα εμβολιασμού της τάξης του 85%».

Νομίζω πώς ὅλο καί περισσότερο ξεκαθαρίζει ὁ στόχος τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν σιώνων. Ὅλο καί περισσότεροι,θέλω νά πιστεύω,πώς τό ἀντιλαμβάνονται πλέον. Τό θέμα εἶναι αὐτό θά τούς ἐμποδίσῃ ἀπό τό νά πᾶνε ὡς πρόβατα ἐπί σφαγή καί νά κάνουν τό θανατηφόρο μπόλι; Ἤ, ἡ «θανατηφόρα μετάλλαξη Δ» ἀποδειχθῇ ἕνα ἱσχυρό χαρτί στά χέρια τῶν σατανάδων; 

Θά ᾿δοῦμε...





9 σχόλια:

  1. εμπρος σηκωθειτε να βγουμε στους δρομους με κοβιντ στο αιμα και εμβολια στους ωμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔχεις ταλέντο στήν σάτιρα. Πραγματικό ταλέντο ! Εἶναι χάρισμα !

      Νά εἶσαι καλά,ἀγαπητέ μου !

      Καλησπέρα !

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω ποτε δεν το ειχα υπολογισει οτι καποιες συνθηκες στην ζωη μας,μας βγαζουν κρυφα ταλεντα η ικανοτητες που καποτε ηταν σε ναρκη.

      Διαγραφή
    3. Ἄν πάῃ ἡ ὑπόθεσις ὅπως τήν σχεδιάζουν,οἱ σατανιστές/καμπαλιστές,ἐκεῖ νά δῇς ταλέντα πού θά προκύψουν,γιά τούς περισσοτέρους ἀπό ἐμᾶς,πού οὐδέ κἄν φανταζόμεθα πώς θά μπορούσαμε νά ἔχουμε !

      Καί φυσικά δέν ἐννοῶ καλλιτεχνικά ταλέντα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. https://traianou.gr/2021/07/ο-εμβολιασμός-απελευθερώνει.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπά,τό «ξεκλείδωσε» τό ἱστολόγιό του ὁ Τραϊανοῦ;!

      Τό θέμα δέν μοῦ ἄρεσε.Οὔτε ἡ σύνδεσις με τούς ΝΑΖΙ,οὔτε καί ἐκείνη τῶν ἀνεμβολιάστων μέ τούς ἑβραίους.

      Ἡ ὑπόθεσις εἶναι ξεκάθαρος ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ σέ παγκόσμιο ἐπίπεδον. Οὔτε ἀρίες φυλές (ἀπεναντίας) οὔτε ἔθνη,οὔτε αὐτοκρατορίες !

      Εἶναι προσπάθεια ἐπιβολῆς παγκοσμίου κομμουνισμοῦ.

      Ἀποτυχημένο ἄρθρο τοῦ Ταρϊανοῦ,δυστυχῶς...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή




    2. «Καλῶς ἤρθατε στό 2030. Δέν μοῦ ἀνήκει τίποτε,δέν ἔχω ἰδιωτικότητα καί ἡ ζωή δέν ἦταν ποτέ καλλίτερη» -Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ,Νοέμβριος 2016

      Ἡ «μεγάλη ἐπανεκκίνησις» εἶναι «ξαναζεσταμένος» κομμουνισμός
      https://sxolianews.blogspot.com/2020/12/blog-post_30.html

      Ὁ ἰός εἶναι κομμουνισμός,ὁ covid εἶναι ἡ δικαιολογία ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2020/11/covid.html

      Καί αὐτό ἀφιερωμένο στόν Τραϊανοῦ :

      Ἡ «συνωμοσία τοῦ Ὑδροχόου» ὁ προοιωνισμένος σύγχρονος ἐφιάλτης
      https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/blog-post_5.html

      Καλό ξημέρωμα !

      Διαγραφή
    3. Και μήπως δεν είναι ο ναζισμός και ο κομμουνισμός οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, συντηρούμενα το ένα από το άλλο και δημιουργημένα από αυτούς που είναι γνωστοί... ευρέως;

      Διαγραφή
    4. Τοῦ «ἰδίου νομίσματος»,πού δημιουργήθηκε καί ἀνήκει στόν σιωνιστή,βεβαίως καί εἶναι.Μέ τήν διαφορά πώς τό ἕνα ἀποτελεῖ τόν ἀντίποδα τοῦ ἄλλου.Ἄλλο ἡ κορώνα καί ἄλλο τά γράμματα.

      Καἰ βεβαίως γιά νά προωθήσῃς κάτι πρέπει νά ὑπάρχει τό συγκριτικό μέτρο,συνεπῶς ἀπαραίτητα καί τά δύο ὡς ἐργαλεῖα τῶν ἐξουσιαστῶν.Ἄλλως τε ἡ τακτική τοῦ διαίρει καί βασίλευε αὐτό ἐπιβάλλει.

      Σάν οὐσία τοῦ θέματος ( ὁ ναζισμός) ὅμως πού πραγματεύεται τό ἄρθρο τοῦ Τραϊανοῦ,γι᾿αὐτό πού κρύβει πίσω του ἡ ἀπάτη/covid,εἶναι λανθασμένη.Διότι ἐκ τῶν πραγμάτων ἀποδεικνύεται πώς ἐπιδιώκουν ἀκριβῶς τό ἀντίθετό του,τόν κομμουνισμό.Μέ ὅ,τι πρεσβεύει αὐτός καί πού ἐδῶ καί 20 τοὐλάχιστον χρόνια τό βιώνουμε κυριολεκτικῶς.Σήμερα,μέσῳ τῆς ἀπάτης τοῦ ψευδοϊοῦ καί τῆς ψευδοπανδημίας καί σαφῶς μέσῳ τῶν θανατηφόρων ἐμβολιασμῶν,μπαίνουμε στήν τελική εὐθεία πρός παγκόσμια ἐπιβολή του (τοῦ κομμουνισμοῦ).

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή