" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Πόσο κοντά εἶναι οἱ ΗΠΑ νά ἔχουν Κομμουνιστή Πρόεδρο;

 Χειρότερα από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ: Το ιστορικό της Κάμαλα Χάρις

φωτό


Ἀπό τόν Geoffrey B. Higginbotham,

Ἀπόστρατος Ὑποστράτηγος USMC (Σῶμα Πεζοναυτῶν ΗΠΑ)

" Από τότε που εξελέγη ο Μπάιντεν, οι Σοσιαλιστές, οι Μαρξιστές και οι Κομμουνιστές που ελέγχουν την Καμάλα Χάρις σχεδιάζουν να θεσπίσουν διατάξεις της 25ης τροπολογίας, προκειμένου να απομακρύνουν τον Τζο Μπάιντεν από το αξίωμα, έτσι ώστε η Χάρις να μπορέσει να γίνει η πρώτη Κομμουνίστρια Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. "

........Ο πατέρας της Καμάλα Χάρις ήταν δεδηλωμένος μαρξιστής καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Και οι δύο γονείς της Χάρις ήταν δραστηριοποιημένοι στην Αφρο-αμερικανική Ένωση με έδρα το Μπέρκλεϋ. Ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα ήταν οι ήρωες της Αφρο-αμερικανικής Ένωσης.

Μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο, η Χάρις επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια έγινε ερωμένη του 60χρονου παντρεμένου Προέδρου της Συνέλευσης της Καλιφόρνιας, Willie Brown

Ο Brown εξελέγη Δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο και υποστήριξε έντονα τη μαρξιστική πολιτική φιλοσοφία της Χάρις. ( Η διοίκηση του Μπράουν περιλάμβανε περισσότερους Ασιατο-αμερικανούς, γυναίκες, Λατίνους, ομοφυλόφιλους και Αφρο-αμερικανούς από τις διοικήσεις των προκατόχων του...ἐδῶ) Καθοδήγησε την πολιτική άνοδο της Χάρις στην πολιτική της Καλιφόρνια, οδηγώντας στην εκλογή της ως Γενική Εισαγγελέας της Καλιφόρνια. 

Σήμερα, ο Willie Brown θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους φίλους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στην Περιοχή του Σαν Φρανσίσκο στον κόλπο ...

Η αδελφή της Καμάλα Χάρις,Μάγια Χάρις ήταν φοιτήτρια-ακτιβίστρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Ήταν στενά συνδεδεμένη με τον Steve Phillips (μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς μ᾿αὐτόν,ἐδῶ.), έναν από τους κορυφαίους μαρξιστές-λενινιστές στην πανεπιστημιούπολη και με μακροχρόνια συνεργασία με το League of Revolutionary Struggle, μια φιλο-κινεζική κομμουνιστική ομάδα.

Ο Φίλιπς παντρεύτηκε στην αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων,οικογένεια Sandler, της Golden West Savings and Loan,την Σούζαν Στάντλερ (Γιά τήν πλουσιοκόρη τῆς ἑβραϊκῆς ἐκ Λιθουανίας οἰκογένεια Στάντλερ,μπορεῖτε νά διαβάσετε,ἐδῶ,ὅπου καί ὑπάρχει μία φωτό της. Εἶναι λευκή,ὁ Φίλιπς νέγρος,ἀλλά κι᾿ὅπως φαίνεται ἀπό τήν φωτό,τό ἕνα της μάτι ἀλληθωρίζει....) . 

Χρηματοδότησε πολλές αριστερές πολιτικές εκστρατείες και η εγγραφή ψηφοφόρων οδήγησε στις νότιες και νοτιοδυτικές πολιτείες, προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, να νικήσει τη Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα στο κόμμα του. Ο Phillips υπήρξε σημαντικός χρηματοοικονομικός χορηγός για τις πολιτικές εκστρατείες της Kamala Harris σε διάφορα εκλογικά γραφεία της Καλιφόρνια.

Ο σύζυγος της Χάρις, (((Doug Emhoff))) ( Ἐβραῖος) εργάζεται για τη δικηγορική εταιρεία DLA Piper, η οποία "διαθέτει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην Κομμουνιστική Κίνα με περισσότερους από 140 δικηγόρους αφιερωμένους στον κλάδο της"  Επενδυτικές Υπηρεσίες της Κομμουνιστικής Κίνας  "

.....Εάν το FBI έκανε μια βασική έρευνα για την Καμάλα Χάρις, δεν θα είχε περάσει ποτέ, λόγω των 40 χρόνων στενών δεσμών της με τους μαρξιστές, τους κομμουνιστές, τους μαοϊκούς και την κομμουνιστική Κίνα .

 Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κομμουνιστικής Κίνας (ΛΔΚ), με 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους, κυβερνάται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) 90 εκατομμυρίων μελών, το οποίο συνεργάζεται με τη Ρωσία για να καταστρέψει τη Συνταγματική Δημοκρατία των ΗΠΑ για πάνω από 70 χρόνια.

Το Κ.Κ.Κ. λειτουργεί ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών μέσω του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας. Το Κ.Κ.Κ. λειτουργεί επίσης ένα τεράστιο δίκτυο πληροφοριών στις ΗΠΑ. Αποτελείται, όχι μόνο από πράκτορες πληροφοριών που εργάζονται για το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας, αλλά αποτελείται επίσης από μυριάδες αξιωματούχους επιχειρήσεων και βιομηχανίας, κινεζικές επιστημονικές ενώσεις και 370.000 Κινέζους φοιτητές που φοιτούν σήμερα σε αμερικανικά πανεπιστήμια. Λειτουργεί επίσης τα κέντρα συγκέντρωσης και συλλογής πληροφοριών του Ινστιτούτου Κομφουκίου στις ΗΠΑ σε 67 πανεπιστημιουπόλεις και σε 17 δημοτικές σχολές K-12 ( ἔκφρασις γιά τό σύνολο τῆς ὑποχρεωτικῆς ἐκπαιδεύσεως στίς ΗΠΑ. Πρωτοβάθμια καί δευτεροβάθμια ἐκπαίδευσις 6+6 χρόνια ). Τα Κέντρα Κομφούκιου στελεχώνονται από Κομμουνιστές Κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Ο γιος του Τζο, ο Hunter Biden, είναι το σημείο επαφής για την ανάπτυξη των υπεράκτιων οικογενειακών επιχειρήσεων Biden στην Ουκρανία, τη Ρωσία, την Κομμουνιστική Κίνα, το Ιράκ, το Ιράν κ.λπ. Στον Χάντερ Μπάϊντεν δόθηκε ένα δάνειο 5 εκατομ. δολ. χωρίς προσφυγή ( δῆλα δή χωρίς ἐπιβάρυνση καταγραφῆς περιουσιακοῦ στοιχείου,σέ περίπτωση μή ἀποπληρωμῆς δέν χάνει τίποτα...)για να δημιουργήσει μια εταιρική σχέση με τη ΛΔΚ . Το δάνειο στη συνέχεια παραγράφηκε από την Κομμουνιστική Κίνα για ένα δολάριο.

Στον Hunter Biden δόθηκε 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια για το Biden Family Business, για να αγοράσει στρατηγικά συμφέροντα σε εταιρείες του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος των ΗΠΑ, των οποίων οι τεχνολογίες θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την αμυντική βιομηχανία της Κομμουνιστικής Κίνας. Ο Hunter Biden έλαβε επίσης εντολή να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο των αμερικανικών εταιρειών που ασχολούνται με την προμήθεια ορυκτών σπάνιων γαιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Hunter έλαβε επίσης 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τη σύζυγο του Δημάρχου της Μόσχας για κάποιο προσεκτικά κρυμμένο λόγο.

........


Ο Joe Biden βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της άνοιας και θα συνεχίσει να μειώνεται η εγκεφαλική του συναίσθηση. δεν θα μπορέσει ποτέ να συμπληρώσει μια τετραετή θητεία
...

....η Καμάλα Χάρις θα ηγηθεί της προσπάθειας για τον διορισμό πολύ επικίνδυνων αντι-Αμερικανών Αριστερών, Κομμουνιστών, Σοσιαλιστών και Μαρξιστών για να καλύψουν εξαιρετικά ευαίσθητες θέσεις στη Γραφειοκρατία του βαθέως κράτους της Ουάσινγκτον...

...η Καμάλα Χάρις είναι μια πολύ σοβαρή απειλή Εθνικής Ασφάλειας για την ίδια την επιβίωση της Συνταγματικής Δημοκρατίας των ΗΠΑ.

 Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε πολύ περισσότερες βασικές πληροφορίες για την Καμάλα Χάρις από αυτές που παρουσιάσαμε εδώ, και είχε δίκιο όταν κατηγόρησε την Καμάλα Χάρις ότι ήταν κομμουνιστής ανατροπέας.

Ἀπό τήν σελίδα τοῦ Henry Makow 

( ἐπιλογή κυριοτέρων σημείων τοῦ θέματος -κατά τήν κρίσιν μας-)


Πελασγική)

11 σχόλια:

 1. Δε ξερω γιατι δε δημοσιευτε τα σχολια μου απο τη στιγμη που δε προσβαλω κανεναν σχολιαστη αλλα ουτε και εσας Πελασγικη.Δε πειραζει,να ειστε καλα.Απλα δε θα ξαναεπισκεφθω το μπλογκ σας.Καλο υπολοιπο καλοκαιριου να εχετε.Να σας εχει ο Θεος καλα.Ιππολυτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δικά σου σχόλια πού δέν ἔχω ἀναρτήσει; Δέν νομίζω πώς ἔχει συμβεῖ κάτι τέτοιο,εἰδικῶς γιά δικά σου σχόλια.Ἀποκλείεται !

   Μήπως δέν ἔχει ἔρθει ; Μπορεῖς νά θυμηθῇς περί τίνος ἐπρόκειτο;

   Πάντως,εἰδικῶς τά δικά σου σχόλια,δέν μοῦ ἔχουν δημιουργήσει ποτέ κάποιο θέμα.

   Νά ξέρεις μάλιστα πώς κανένα σχόλιο δέν τό πετῶ στό καλάθι.Ἄν ἀποφύγω νά τά δημοσιεύσω τά κρατῶ στ᾿ἀνεπιθύμητα. Ἐκεῖ λοιπόν,δικό σου σχόλιο δέν ὑπάρχει.Ἔστω κι᾿ἀπό λάθος.

   Νομίζω πώς θά ἔχετε καταλάβη ὅτι δέν ὑποτιμῶ κανέναν σας,ἀπεναντίας ἐκτιμῶ τά μάλα τόν κόπο πού κάνετε νά σχολιάζετε.

   Καλησπέρα ἀγαπητή μου Ἰππολύτη !

   Διαγραφή
 2. Αγαπητή Πελασγική,
  αυτό είναι το νόημα της Δημοκρατίας όμως ...

  Η Καμάλα ΔΕΝ κρύβεται.
  Είναι γνωστή και η ίδια και οι απόψεις της.

  Επίσης ήταν γνωστή και η τοποθέτησή της εκ των προτέρων.
  Αντιπρόεδρος.

  Γνωστή ήταν (και φαινόταν) και η κατάσταση του Μπάιντεν.

  Γνωστό και το αποτέλεσμα, αν δεν "μπορεί" ο Πρόεδρος τον "αλλάζει" ο/η Αντιπρόεδρος.

  Τίποτα δεν ήταν κρυφό.
  Αυτά όλα ήταν γνωστά από την αρχή και μάλιστα είχαν επισημανθεί εγκαίρως.

  Ο Αμερικανικός λαός όμως (όπου η πλειοψηφία είναι λευκοί) αυτό ήθελε.
  Δεν ήθελε τον Τραμπ.

  Τι να κάνουμε τώρα ;
  Να καταργήσουμε και τις εκλογές για να μην βγαίνουν οι κομμουνιστές ;

  Και εδώ που δεν βγαίνουν οι κομμουνιστές, πάλι αυτοί κυβερνούν.
  Πάντα κυβερνά αυτός "που πρέπει", όλα τα άλλα είναι θεωρίες.

  Είναι γνωστά τα πράγματα, ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο.
  Από τους άλλους να μην περιμένει τίποτα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιά ...δημοκρατία ;

   Ποιές ...ἐκλογές;

   Ἐσύ,δέν ἔμαθες τίποτα γιά τήν τεραστίων διαστάσεων καί πρωτοφανή ΝΟΘΕΙΑ,πού ἔγινε στίς τελευταῖες ἐκλογές στίς ΗΠΑ;

   Ὅσο γιά τό ποιόν τῆς Χάρρις,πόσοι νομίζεις καί ἀπό τούς Ἀμερικανούς,τό γνωρίζουν;

   Ὅπως στά δικά μας,μέ τά κομμούνια τοῦ τσυριζα. Πόσοι,νομίζεις ἀπό ἐκείνους πού τούς ψήφισαν γνώριζαν ἐπ᾿ἀκριβῶς τί ἦταν οὐσιαστικῶς;

   Τέλος πάντων,ἄς μήν συζητοῦμε τά εὐνόητα καί αὐτά πού ἐδῶ καί δεκαετίες ζοῦμε εἴτε λέγονται «ἐκλογές» εἴτε λέγονται ὑποκριτές πολιτικάντηδες...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος (εκ πεποιθήσεως)26 Ιουλίου 2021 - 5:53 μ.μ.

  Αγαπητή Πελασγική, σε περίπτωση φυγής (καθ' οιονδήποτε τρόπο) του Μπαϊντεν και προεδροποίησης της Καμάλα, ποιος θα γίνει αντιπρόεδρος και Νο2;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μέ μία γρήγορη ματιά πού ἔριξα,εἶδα πώς δέν ὑπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ἄτομο πού θά λάβῃ αὐτομάτως τήν θέσιν τῆς ἀντιπροεδρίας τῆς κυβερνήσεως.Βάσει τῆς 25ης τροπολογίας ἡ θέσις ἀναπληρώνεται ἀπό πρόσωπο τό ὁποῖο ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ὁ πρόεδρος ( στήν περίπτωσίν μας ἡ Χάρρις ἐφ᾿ὅσον ἀναλάβει χρέη προέδρου) καί τίθεται σέ ψηφοφορία ὅπου πρέπει νά λάβῃ τήν πλειοψηφία καί τῶν δύο σωμάτων τοῦ Κογκρέσου.

   Σχετικῶς,ἐδῶ : https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/08/20/fact-check-if-vp-becomes-president-house-speaker-doesnt-move-vp/3399838001/

   Τώρα ὅσον ἀφορᾷ τά ὀνόματα πού ἔχουν ἀκουστεῖ εἶναι τῆς κυβερνήτου τοῦ Μίτσιγκαν Gretchen-Ἐσθήρ Whitmer (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BD_%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%AF%CF%84%CE%BC%CE%B5%CF%81 ) ,

   ἀλλά καί τῆς ἀναπληρωτοῦ Κυβερνήτη τῆς Καλιφόρνια Ἐλένης Κουναλάκη (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7).

   Ἡ ἐν λόγῳ ἑλληνίς τῇ καταγωγῇ ( τό γένος Τσακόπουλου), εἶναι παντρεμένη μέ τόν δημοσιογράφο Μάρκο Κουναλάκη μέ καταγωγἠ ἀπό Κρήτη τοῦ ὁποίου ὁ πατήρ Ἀντώνιος ἦταν ἀντάρτης καί συναγωνιστής τοῦ Κωνσταντίου Μητσοτάκη,ὅπως μᾶς πληροφορεῖ τό βίκιπαίδεια ὅπου διαβάζουμε γιά τήν πλούσια ἀκαδημαϊκή ( ; ἤ πολιτική ) καριέρα του,κυρίως μέ τήν ὑποστήριξιν Ὀμπάμα ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82)
   Ἐπίσης ἄξιον ἀπορίας,τά ὀνόματα πού ἔχει δώσει τό ζεῦγος Κουναλάκη στούς δύο υἱούς του :Νέο καί Ἐον !!! ;;;

   Κάποια συγγένεια μέ τόν μακαρίτη Πέτρο Κουναλάκη τοῦ ΚΚΕ ἐσ. καί μετά Συνασπισμοῦ,πιθανῶς καί νά ὑπάρχει.Οἱ πληροφορίες περί τοῦ βιογραφικοῦ του ἐλάχιστες...

   Ἀκούγεται καί τό ὄνομα τῆς Πελόζι.Δέν νομίζω ὅμως ν᾿ἀφήσῃ τήν θέσιν της ὡς πρόεδρος τῆς Βουλῆς.

   Τώρα,ἄν ὑπάρχει καί κάποιο ἄλλο πρόσωπο ὑποψήφιο γιά τήν ἀντιπροεδρία (ἄν ἡ Χάρρις γίνει πρόεδρος) μπορεῖς νά μᾶς τό πεῖς,ἀγαπητέ.

   Καλησπέρα !

   Διαγραφή
  2. Τήν πληροφορία γιά τήν κυβερνήτη τοῦ Μίτσιγκαν,Ἐσθήρ Γουἀϊτμερ,μᾶς τήν ἔδωσε ὁ σχολιαστής μας Ahoy,ἐδῶ :

   https://sxolianews.blogspot.com/2021/07/blog-post_25.html?showComment=1627298310870#c9223079225448739160

   Διαγραφή
 4. Να ευθυμήσουμε λιγάκι;
  ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ
  https://www.youtube.com/watch?v=-sIpO5r7xwM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναί,εἶναι τό ἀγαπημένο τους σλόγκαν,τελευταίως...

   Γιατί ἄρα γε; Μέ 93,8% θετική γνώμη γιά τόν Κούλη,πού μᾶς λένε στίς δημοσκοπήσεις τους,εἶναι ν᾿ἀπορῂ κανείς !

   Καλησπέρα ἀγαπητέ !

   Διαγραφή
 5. Και οι Σάντλερ και οι Όσερ εκ της συζύγου πλούσιοι Εβραίοι χρηματοδοτούν
  τα « ανθρώπινα δικαιώματα» και « πολιτικά δικαιώματα».
  Της Σούζαν πάντως ο σύζυγος Φίλιπς, μιγάς όχι τόσον νέγρος, όπως και ο εξ Ιαμαϊκής πατήρ της Καμάλα.
  Ο αριθμός 370.000 Κινέζοι φοιτηταί εξωφρνικός και άκρως επικίνδυνος.
  Το 1880 δια νόμου απηγορεύθη η μετανάστευσις Κινέζων στις ΗΠΑ.

  Μέτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστές οἱ πληροφορίες,ἀγαπητέ Μέτονα. Ἄ καί πολύ ...φιλάνθρωποι,ἔτσι;

   Οἱ Σίνες,οὔτως ἤ ἄλλως ΠΑΝΤΑ ἄκρως ἐπικίνδυνοι ...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

   Διαγραφή