" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ἐμβόλια/covid, DNA καί μετανθρωπισμός

 


Ο Τζορτζ Όργουελ είπε «Αν θέλετε μια εικόνα του μέλλοντος, φανταστείτε μια μπότα που σφραγίζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο - για πάντα

Αφού ακούσετε την Δρ Carrie Madej, φανταστείτε ότι είστε ένα φυτό γλάστρας που ποτίζεται για όσο καιρό υπακούτε στην κομμουνιστική επιβολή, ακόμη και αν αφορά τις προσωπικές σας σκέψεις. 

Το 1938, ο γνώστης Illuminati, Chaim Rakovsky, δήλωσε στον ανακριτή του στο NKVD (Λαϊκή ἐπιτροπή ἐσωτερικῶν ὑποθέσεων,βλέπε κάτι σάν τά λαϊκά δικαστήρια τῶν συμμοριτῶν τοῦ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ,πού καθάριζαν κόσμο μέ συνοπτικές διαδικασίες,ἐδῶ) ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως «μηχανή συνολικής δύναμης» χωρίς προηγούμενο στην ιστορία

Στο παρελθόν, λόγω πολλών παραγόντων, «υπήρχε πάντοτε περιθώριο για ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνετε ότι όσοι κυβερνούν ήδη μερικώς τα έθνη και τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, έχουν αξιώσεις για απόλυτη κυριαρχία; Καταλάβετε ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν ακόμη και καταφθάνει. »  ( Τι είναι ο κομμουνισμός;)

Οι εμβολιασμένοι διευκολύνουν την μετάβαση στον μετανθρωπισμό

από τη Neenah Payne

(henrymakow.com)

Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό βίντεο που παρακολουθήσετε ποτέ στη ζωή σας! 

Το δραστικό συστατικό του εμβολίου Moderna που μεταβάλλει το RNA ή το DNA μας ονομάζεται "Luciferase" ( Λουσιφεράση ). Είναι αυτός ο κωδικός για την ανθρωπότητα "Lucifer erase";

Η Δρ Carrie Madej προειδοποιεί ότι οι ενέσεις COVID έχουν δύο σκοπούς:

Να επαναπρογραμματίσουν το DNA μας για να παραχθούν υβρίδια ανθρώπινης τεχνητής νοημοσύνης που είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν.

Να εμφυτεύσει ένα Ψηφιακό Αναγνωριστικό Εμβολίου που θα επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε άτομο.

Υπάρχει μια μάχη που μαίνεται για την ανθρωπότητα. Η Big Tech συνεργάζεται με τη Big Pharma για να εισαγάγει νέες τεχνολογίες στα εμβόλια που θα αλλάξουν το DNA μας και θα μας μετατρέψουν σε υβρίδια. Αυτό θα τερματίσει την ανθρωπότητα, όπως τη γνωρίζουμε, και θα ξεκινήσει η διαδικασία του υπερανθρωπισμού: HUMAN 2.0.

Χρησιμοποιούν εμβόλια για την εισαγωγή ένεσης νανοτεχνολογίας στο σώμα μας και μας συνδέουν με το Ὑπολογιστικό νέφος ( «Μέσα σέ 15 χρόνια θά ἐμφυτευτοῦν στούς ἀνθρωπίνους ἐγκεφάλους νανορομπότς πού θά τούς συνδέουν μέ τό διαδίκτυο ἐπιτρέποντάς τους μία ἐξαιρετικῶς ἐπιταχυνόμενη γνώσιν. Δέκα χρονια ἀργότερα,τό μεγαλύτερο μέρος τῆς διαδικασίας σκέψεων,τοῦ ἀνθρώπου,θά γίνεται διαδικτυακῶς ...Ἡ σκέψις μας τότε θά εἶναι ἕνα ὑβρίδιο βιολογικῆς καί μή βιολογικῆς σκέψεως.Θά μπορούσαμε νά ἐπεκτείνουμε τούς περιορισμούς μας καί νά σκεφτόμαστε στό ὑπολογιστικό νέφος...Πρὄκειται νά βάλουμε πῦλες στό μυαλό μας πρός τό  ὑπολογιστικό νέφος »,σύμφωνα μέ ὅσα ὑποστηρίζει ὁ μελλοντολόγος Ray Kurzweil ...ΕΔΩ και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό θα επιτρέψει σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τεχνολογικούς γίγαντες να μας ελέγχουν χωρίς να το γνωρίζουμε. "

Ενώ ένας όλο και μεγαλύτερος αριθμός επιστημόνων και γιατρών προειδοποιεί για τους κινδύνους των ενέσεων COVID (όπως φαίνεται παρακάτω), η  Δρ Madej είναι μοναδικός εξηγώντας ότι ο πραγματικός σκοπός των εμβολιασμών είναι να μετατραπούν τα ανθρώπινα όντα (Human 1.0) σε μετανθρώπους συνδεδεμένοι με Τεχνητή Νοημοσύνη (Human 2.0) χωρίς να το γνωρίζουν ή χωρίς να έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους. Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο κάθε ατόμου σε επίπεδα που δεν ήταν δυνατόν πριν. Η Δρ Madej εξηγεί ότι βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο στην ανθρώπινη ιστορία σήμερα. Δείχνει ότι πρόκειται για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν πνευματικό πόλεμο του νου, της καρδιάς και της ψυχής. Εξηγεί πώς μπορούμε να κερδίσουμε,εδώ που ἐχουμε φθάσει.

Μakow : 

Με εκπλήσσει αυτή η παρουσίαση. Η Dr. Carrie Madej είναι μια λαμπρή επιστημονική διατύπωση της Ζάν Ντ᾿ Άρκ. Λέει ότι η απάτη covid έχει μια μετανθρωπιστική ατζέντα: να εμβολιάσει την ανθρωπότητα με μια «γονιδιακή θεραπεία» που αλλάζει το DNA μας και μας μετατρέπει σε ρομπότ όπου θα παρακολουθείται κάθε ανάσα μας. 

Δεν φανταζόταν αυτό το συγκλονιστικό σενάριο. Παρακολούθησε πολλά ιατρικά συνέδρια όπου συζητήθηκε αυτή η ατζέντα. Παρουσιάζει βίντεο όπου είναι ανοιχτά αποδεκτό από τρελούς επιστήμονες, ιδιωτικές εταιρείες, το DARPA και τον στρατό των ΗΠΑ που είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή αυτού του εφιάλτη.

Μια τέτοια εταιρεία είναι η «Profusa». 

Next-Generation Biointegrated Sensors by Profusa

Λέει ότι η παραβίαση του ανθρώπινου γονιδιώματος μπορεί να είναι «καταστροφική».

Βρισκόμαστε "σε καίριο σημείο της ανθρώπινης ιστορίας". 

Οι τρελοί επιστήμονες όπως ο Ray Kurzwell ( αὐτόν πού βάλαμε στήν παραπομπή μέ τό ὑπολογιστικό νέφος,πιό πάνω καί πού τόσο πολύ θαυμάζει ὁ Γκέϊτς ) και ο Craig Venter μιλούν για τη μεταφορά της ανθρώπινης συνείδησης σε μηχανές και ανθρώπους που ζουν για πάντα ως ολογράμματα. 

Τα ανθρώπινα όντα ορίζονται από την ψυχική τους σύνδεση με τον Θεό. Αυτή η σύνδεση μας προσδιορίζει την διαφορά μεταξύ του σωστού και του λάθους, του καλού και του κακού, της αλήθειας και του ψεύδους, του όμορφου και του άσχημου. Και αυτή τώρα μας λέει ότι τα εμβόλια εγχέουν συνθετικά DNA νανο-ρομπότ που αναπαράγονται μέσω της «επιμόλυνσης» όπως στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Καταστρέφουν τη σύνδεση του Θεού. Είναι "σατανικοί"

φωτό
Στο μέλλον, το "χρήμα" θα αντικατασταθεί από ένα κρυπτονόμισμα, μια κοινωνική πίστωση βάσει της προσήλωσής σας στην επίσημη εκδοχή. Υποδεικνύει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που θα το κάνει αυτό δυνατό. Η ανάγνωση των σκέψεων θα επιτρέψει την «προβλέψιμη αστυνόμευση». ( Αὐτό ἤδη τό ἔχουμε δῆ,σέ μία σειρά ἀπό τό 2011 ἕως τό 2016,ὑπό τόν τῖτλον : «Person of Interest» . Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν υπερυπολογιστή, με τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος τροφοδοτείται από τα δεδομένα παρακολούθησης από όλον τον κόσμο και με βάση κάποιους αλγόριθμους, μπορεί να εξαγάγει συμπεράσματα για μελλοντικές βίαιες πράξεις...ἐδῶ. Παρεμπιμπτόντως,πολύ καλή σειρά ! )

Μια ευσεβής χριστιανή, λέει ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό με τη σύνδεση με την «ενέργεια της καρδιάς» (αγάπη) που λέει ότι είναι πολύ ισχυρή.

Η ατζέντα είναι να μετατρέψουν τους εμβολιασμένους ανθρώπους σε μαριονέτες τους και να σκοτώσουν τους υπόλοιπους.

henrymakow.com

Περᾶστε ὁπωσδήποτε ἀπό τό θέμα: Οι εμβολιασμένοι διευκολύνουν την μετάβαση στον μετανθρωπισμό ὅπου μπορεῖτε νά παρακολουθήσετε τά ἀνάλογα βίντεο.

Ἐπίσης,παρακολουθεῖστε τἠν συνέντευξιν τῆς δρ. Madej στόν Ἄλεξ Νιούμαν : ἐμβόλια/covid,DNA καί μετανθρωπισμός 

Δρ Madej λέει ὅτι μποροῦμε νά σταματήσουμε αὐτήν την φρικτή ἀτζέντα τώρα ἐάν ἑνωθοῦμε καί ὑπερασπιστούμε τά δικαιώματά μας.

«Εἶναι τό πιό καίριο σημεῖο στήν ἀνθρώπινη ἱστορία»

Εἶναι ἡ Μάχη τῆς Ἀνθρωπότητος μέ τούς σατανάδες τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ ! 

2 σχόλια:

  1. ποια ειναι η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ Q ANON TOY ΒΑΡΩΝΟΥ ΤΟΜΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΟΝ ΤΟΥ 2018...???ΣΑΛΟΥΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν γνωρίζω τόν βαρῶνο Τομστάϊν,τό QANON τό βλέπω κάτι σάν τήν ὀμαδα Ε ( ἐκτόνωσιν τῶν ἀντιδραστικῶν τοῦ Συστήματος καί ἐπανάπαυσιν πώς θά λειτουργήσουν «κάποιοι» γιά λογαριασμό τους...) καί ἀναφορικά μέ τήν ταινία θά ἔλεγα πώς πρὄκειται γιά κάτω τοῦ μετρίου.Μία μίμησις τοῦ «Person of Interest»,κάκιστη,καί μάλιστα πολύ καθυστερημένη ὅταν αὐτά τά εἴχαμε δῇ 7 χρόνια πρίν !
      Ἄμα θέλεις μᾶς δίνεις καί τίς δικές σου ἀπαντήσεις...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἄγγελε !

      Διαγραφή