" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ἐμβόλια,μάσκες καί τέστ ὅλα περιέχουν τό τοξικό Γραφένιο

Το τοξικό οξείδιο του γραφενίου φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει τον πληθυσμό με το 5G.

Το πραγματικό βιολογικό όπλο δεν είναι κανένας «ιός», αλλά είναι οι τρόποι εφαρμογής «εμβολίου» γι᾿αυτόν, μαζί με τις μάσκες και τα τέστ, όπως πραγματοποιούνται από την ίδια την κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι είναι ο σωτήρας μας. Ο αφανισμός μας, από αυτή την κυβέρνηση, είναι σ᾿ εφαρμογή.

Είναι το οξείδιο του γραφενίου που προκαλεί αυτό που ψευδώς αναφέρεται ως «Covid-19» ;

από τον Gary D Barnett

(εν συντομία από το henrymakow.com)

Όσον αφορά αυτή τη λεγόμενη «πανδημία», η θέση μου ήταν ότι το SARS-CoV-2 ή το «Covid-19» ήταν μια δικαιολογία… για να ενσταλάξει μεγάλο φόβο στους ανθρώπους, για να οικοδομήσει ένα σύστημα απολύτου ελέγχου των μαζών

Το πραγματικό βιολογικό όπλο είναι προφανές ότι είναι η δηλητηριώδης ένεση που χαρακτηρίζεται εσφαλμένα ως «εμβόλιο Covid» και οι τακτικές και οι εντολές που όχι μόνο κατέστρεψαν την οικονομική δραστηριότητα, αλλά καταστρέφουν ολοκληρωτικά την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων γενικά ... 

Μόλις πρόσφατα, αναφορές που προέρχονται από μια ομάδα γιατρών, επιστημόνων, ερευνητών και καθηγητών από τον ισπανικό οργανισμό, La Quinta Columna, έχουν δηλώσει με έμφαση ότι το εξαιρετικά τοξικό οξείδιο του γραφενίου δεν υπάρχει μόνον στα φιαλίδια «εμβολίων Covid», από τα περισσότερους κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά εμπεριέχεται επίσης σε μάσκες και μέσω των τέστ «Covid». 

Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακές πληροφορίες, και απαντούν σε πολλές ερωτήσεις σχετικά όχι μόνον με τις παρενέργειες που υπάρχουν για πολλούς, αλλά μπορούν επίσης να φανερώσουν περαιτέρω ένα άλλο μέρος αυτής της καταχθόνιας,ύπουλης ατζέντας, που είναι ο αποπληθυσμός.

Κατά τίς δηλώσεις της ομάδος των ερευνητών/επιστημόνων:

Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται και κυκλοφορούν σήμερα περιέχουν οξείδιο γραφενίου. Όχι μόνο αυτές που έχουν ανακληθεί μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται από τα μμε, τα επιχρίσματα που χρησιμοποιούνται τόσο στα τέστ PCR όσο και στα αντιγόνα περιέχουν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου.

Τα εμβόλια COVID σε όλες τις παραλλαγές τους, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson κ.λπ., περιέχουν επίσης σημαντική δόση νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ανάλυσής τους με ηλεκτρονική μικροσκοπία και φασματοσκοπία, μεταξύ άλλων τεχνικών που χρησιμοποιούνται από διάφορα δημόσια πανεπιστήμια στη χώρα μας

Το εμβόλιο κατά της γρίπης περιείχε νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου και τα νέα εμβόλια κατά της γρίπης και τα νέα και υποτιθέμενα ενδορινικά εμβόλια κατά του COVID που ετοιμάζουν περιέχουν επίσης τεράστιες δόσεις νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου. 

Το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα τοξικό που δημιουργεί θρόμβους στον οργανισμό, το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα τοξικό που δημιουργεί πήξη του αίματος. Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αποσυμπιέζοντας την οξειδωτική ισορροπία σε σχέση με τα  αποθέματα γλουτάσης  .

 Εάν η δόση του οξειδίου του γραφενίου αυξάνεται με οποιαδήποτε οδό χορήγησης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επακόλουθη καταιγίδα κυτοκίνης.( τί εἴχαμε γράψη γιά τήν κυτοκίνη,ἐδῶ; Δοκιμασμένη «συνταγή» ! Ξανά διαβᾶστε)

Επίσης, σύμφωνα με αυτήν τη μελέτη, τα επίπεδα του οξειδίου του γραφενίου σε ορισμένα φιαλίδια «εμβολίου» περιείχαν έως και 99% οξείδιο του γραφενίου και σχεδόν τίποτε άλλο. 

Αυτή η τοξίνη μπορεί να προκαλέσει πνευμονία όταν τα νανοσωματίδια εισέρχονται στους πνεύμονες. Το Graphene προκαλεί επίσης μεταλλική γεύση και φλεγμονή των βλεννογόνων που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια γεύσης και οσμής. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές αποκρίσεις μέσα σε έναν οργανισμό ξενιστή και μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στα ερυθρά αιμοσφαίρια

Όταν εναποτίθεται στις περισσότερες επιφάνειες, μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό αγωγό. Αυτό θα οδηγούσε κανείς σε αμφισβήτηση πολλών συμπτωμάτων «Covid» και των πιθανών χρήσεων του οξειδίου του γραφενίου στο λεγόμενο «εμβόλιο Covid-19», καθώς αυτή η ομάδα μελέτης ισχυρίζεται επίσης ότι το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί πράγματι αυτό που περιγράφεται εσφαλμένα ως «Covid». Εάν συμβαίνει αυτό, τότε το «εμβόλιο» είναι πραγματικά το βιολογικό όπλο.

Οι πάρα πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες της απελευθέρωσης οξειδίου του γραφενίου σε ζωντανούς οργανισμούς έχουν μελετηθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά σχεδόν τίποτα για αυτό δεν έχει αναφερθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες, την κυβέρνηση ή τα συστημικά μμε. 

Στην πραγματικότητα, υπήρξε ρητή απαγόρευση οποιασδήποτε χρήσης νανοσωματιδίων στη γρίπη και τα εμβόλια «Covid» από αυτές τις ίδιες πηγές στο παρελθόν. Οι πληροφορίες σε αυτήν την έκθεση είναι συγκλονιστικές, αλλά απαιτείται λίγη προσπάθεια για την κατανόηση του υψηλού κινδύνου χρήσης αυτών των τοξικών νανο-σωματιδίων σε «εμβόλια».

Τα μικροσωματίδια του γραφενίου, και συνεπώς η ένεση του γραφενίου, μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή αναπνευστική ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του πνεύμονα. Μόλις αυτά τα σωματίδια βρίσκονται μέσα στο σώμα και στα κύτταρα, το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει την ικανότητα να απαλλαγεί από αυτά τα θανατηφόρα νανοσωματίδια και γίνονται μόνιμα και μπορούν να προκαλέσουν ακραίες φυσιολογικές βλάβες στο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο.

Βιολογικά όπλα

Τα βιολογικά όπλα μπορούν να εμφανιστούν σε πολλές μορφές, και αυτή είναι η νέα τακτική του πολέμου εναντίον του λαού από αυτήν και άλλες κυβερνήσεις. Ο πανίσχυρος παράγοντας ελέγχου της κοινωνίας και οι διεφθαρμένοι κυβερνητικοί εταίροι του δεν ενδιαφέρονται για εσάς ή τις οικογένειές σας, αλλά μόνο για την εξουσία και τον έλεγχο πάνω σας. 

Το πραγματικό βιολογικό όπλο δεν είναι κανένας «ιός», αλλά είναι οι τρόποι εφαρμογής «εμβολίου» γι᾿αυτόν, μαζί με τις μάσκες και τα τέστ, όπως πραγματοποιούνται από την ίδια την κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι είναι ο σωτήρας μας. Ο αφανισμός μας, από αυτή την κυβέρνηση, είναι σ᾿ εφαρμογή.

Φαίνεται ότι επιδιώκεται ο θάνατος δισεκατομμυρίων ανθρώπων, και μια νέα κοινωνία «αφέντη και σκλάβων» που ελέγχεται από τους τεχνοκράτες σε ένα μετανθρώπινο περιβάλλον είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Σήμερα, η επιστημονική φαντασία έχει γίνει πραγματικότητα!

Gary D Barnett

henrymakowcom

Ἐπίσης διαβάζουμε : 

Τό ἐμβόλιο,τά νανοσωματίδια καί ὁ νοητικός ἔλεγχος

Ὁ ἕτοιμος ἰός,τά ἕτοιμα ἐμβόλια καί ἡ ἕτοιμη «ἐπόμενη ἀνθρωπότης»

Ἔχουν βαλθῇ νά μᾶς ἀποτελειώσουν

Καί τέλος μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς μέ τά ἀποτελέσματα ἐρυενῶν γιά τήν τοξικότηττα τοῦ Γραφενίου,ἀρκετά θέματα,ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. μπολιασμενος θαρθω παλι στην παλια μας γειτονια να σου παιξω μπουζουκακι κι ομορφη διπλοπενια μολις πιανω το μπουζουκι τα δαχτυλα μου ειναι νεκρα παω να σου τραγουδησω μα μου ερχεται στα ξαφνικα μια ζαλαδα πεφτω κατω μες στου δρομου τα νερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄριστα καί πάλιν !

      Ἔ,τώρα πᾶς γιά πτυχίο κατ᾿εὐθείαν !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου καί εἰλικρινῶς σοῦ λέω οἱ στίχοι σοι σου τό πιό ἀποτελεσματικό ἀντίδοτον στήν νοσηρότητα τῶν καιρῶν !

      Διαγραφή
    2. τι να κανω για να μην τρελαθω το ριχνω στην σατυρα

      Διαγραφή
    3. Καί καλά κάνεις γιά νά γελᾷ λίγο καί τό δικό μας χειλάκι.

      Εἶναι πολύ ἐπιτυχημένοι οἱ στίχοι,πραγματικά !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Τι τον έπιασε τον κόσμο με καλή υγεία να κάνει σατανοεμβολιο απορίας άξιον.Μου θυμίζει εκείνο που λέει στις γραφές ότι ο ΘΕΟΣ θα επιτρέψει ενέργεια πλάνης για να κατακρίθουν αυτοί που δεν επίστεψαν την αλήθεια του Ιησού Χριστού αλλά προτίμησαν τις πλάνες .Με δικά μου λόγια δλδ αυτά αν κάτι το είπα στραβά.Ακομα και ρασοφοροι έπεσαν προτίμησαν την γνώμη των επιστημόνων από τον Αγιασμό της Εκκλησίας.Εσπασαν το κοντέρ απιστίας δεχόμενοι να κλείσουν τις Εκκλησίες ακόμα Και την Μεγάλη ημέρα της Κυριακής του ΠΑΣΧΑ, αντί να κηρύξουν την αλήθεια και να μιμηθούν τον τρόπο που χρόνια η Εκκλησία ξεπερνούσε τα άσχημα δλδ προσευχές αγρυπνιες λιτανείες παρακλήσεις κλπ Δεν παραδειγματική καν π.χ από το συμβάν με την χολέρα το 1910 στην Κωνσταντινούπολη όπου έφεραν την ζώνη της Παναγίας από το Άγιο Όρος και την υποδέχθηκε και άγημα τιμητικό του Τουρκικού στρατού και σταμάτησε η χολέρα ταχύτατα.Και πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τοξικότητα τού γραφενίου υπάρχει καί σέ άλλα εμβόλιο, π.χ το εμβόλιο κατά του καρκίνου στήν μήτρα τών κοριτσιών, στο εμβόλιο κατά τού πνευμονιόκοκκου κ.ο.κ.

    Η ποσότητα τού γραφενίου μήπως είναι απειροελάχιστη, ώστε να μην δημιουργεί θέματα υγείας ;;;

    Γενικά τότε δεν πρέπει να κάνουμε κανένα εμβόλιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση είναι κατηγορηματικώς : ΟΧΙ!!! Εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πανδημικής θανατηφόρου λοιμώδους νόσου, όπου εκεί σίγουρα δεν θα εξαιρεθεί κανείς. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του "Εάν θέλω το κάνω"!

      Διαγραφή
    2. Αν δεν γινουν ερευνες , δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποιο εμβολιο το εχει. Για το κλασσικο εμβολιο της γριπης το εχουν αποδειξει ερευνητες οτι περιεχει γραφενιο.
      Κανεις υποχρεουτε ... την επιλογη την εχουν ακομα και οι εργαζομενοι στο συστ.υγειας, εμβολιο+εργασια ή μή-εργασια .Επιλογη ειναι .
      Και αυτό γιατι ο νομος εδω , της ελευθερης βουλησης , ισχυει για ολους.
      καλη δυναμη

      Διαγραφή