" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project



Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων - γεμάτη με θεϊκές στήλες φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό - για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).

Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που "δικαιολογεί" τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν.


Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τρέξιμο σε υπερ-υπολογιστές για τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν - το πόσο  ισχυροί είναι- κβαντικοί υπολογιστές - θα τροφοδοτούν σύνολα δεδομένων που είναι αδιανόητο ακόμη και να υπολογίσουμε ή να ταξινομήσουμε - αλλά ο νέος ψευδής θεός θα φαίνεται "θεϊκός" - έτσι η κατασκευασμένη σατανική αντιστροφή ολοκληρώνεται.

Το 5G θα δώσει σε όλους καρκίνο, θα κάνει οποιαδήποτε έρευνα. Δεν αφορά τη ταχύτητα μεταδόσεως του Διαδικτύου. Ισχυρές δέσμες ακτινοβολίας προσαρμοσμένες απευθείας σε εσάς - τον γείτονά σας - σε όλους. Μαζικός έλεγχος πληθυσμού, κατασκοπεία και προπαγάνδα χρησιμοποιεί το 5G skynet που θα αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους. ( ἐδῶ)

Ο όρος «ψυχο-τρομοκρατία» επινοήθηκε από τον Ρώσο συγγραφέα Ν. Anisimov του Κέντρου Αντιψυχοτρόπων της Μόσχας. Σύμφωνα με τον Anisimov, τα ψυχοτρόπα όπλα είναι εκείνα που ενεργούν για να «αφαιρέσουν ένα μέρος των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου.Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται σε έναν υπολογιστή, ο οποίος τις τροποποιεί στο απαιτούμενο επίπεδο για όσους πρέπει να ελέγξουν τον άνθρωπο και οι τροποποιημένες πληροφορίες εισάγονται ξανά στον εγκέφαλο. Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια στο μυαλό για να προκαλέσουν ψευδαισθήσεις, ασθένεια, μεταλλάξεις στα ανθρώπινα κύτταρα, «ζομπιοποίηση» ή ακόμα και θάνατο. Στο οπλοστάσιο περιλαμβάνονται γεννήτριες VHF, ακτίνες Χ, υπέρηχοι και ραδιοκύματα. Ο Στρατηγός του ρωσικού στρατού, Ι. Τσερνίσεφ, γράφοντας στο στρατιωτικό περιοδικό Orienteer τον Φεβρουάριο του 1997, ισχυρίστηκε ότι τα «ψυχο» όπλα βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Μια ψυχοτρόπος γεννήτρια, η οποία παράγει μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή ικανή να σταλεί μέσω τηλεφωνικών γραμμών, τηλεόρασης, ραδιοφωνικών δικτύων, σωλήνων τροφοδοσίας και λαμπτήρων πυρακτώσεως ( λάμπες).

Μια αυτόνομη γεννήτρια, μια συσκευή που λειτουργεί στη ζώνη 10-150 Hertz, η οποία στη ζώνη 10-20 Hertz σχηματίζει μια υπερηχητική ταλάντωση που είναι καταστροφική για όλα τα ζωντανά πλάσματα.(ἐδῶ)

Ο Serge Monast και ένας άλλος δημοσιογράφος, που και οι δύο ερευνούσαν το Project Blue Beam, πέθαναν από «καρδιακή προσβολή» εντός μίας εβδομάδας, ο ένας απ᾿ τον άλλον, αν και κανένας δεν είχε ιστορικό καρδιακών παθήσεων.

Ο Serge ήταν στον Καναδά. Ο άλλος καναδός δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ιρλανδία. Πριν από το θάνατό του, η καναδική κυβέρνηση απήγαγε την κόρη του Σεργκέ σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει να συνεχίσει την έρευνά του για το Project Blue Beam. Η κόρη του δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι ψευδο-καρδιακές προσβολές είναι μία από τις φερόμενες μεθόδους θανάτου που προκαλούνται από το Project Blue Beam 

...είναι ένα πραγματικό σατανικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Για τι;

Να καταργήσει όλες τις χριστιανικές παραδοσιακές θρησκείες προκειμένου να τις αντικαταστήσει με μια παγκόσμια θρησκεία βασισμένη στη λατρεία του ανθρώπου. Να καταργήσει όλα τα έθνη και την εθνική υπερηφάνεια προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ταυτότητα και μια παγκόσμια υπερηφάνεια.

Να καταργήσει την οικογένεια όπως είναι γνωστή μέχρι σήμερα, προκειμένου να την αντικαταστήσει με άτομα που εργάζονται για τη δόξα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Να καταστρέψει κάθε ατομική καλλιτεχνική και επιστημονική δημιουργικότητα για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μιας νοοτροπίας.

Και αυτό το είδος δήλωσης πολέμου από τα Ηνωμένα Έθνη είναι για την εφαρμογή μιας καθολικής, υποχρεωτικής ένταξης στα Ηνωμένα Έθνη, για την ενίσχυση του ΟΗΕ από μια πολυ-στρατιωτική και πολυ-αστυνομική δύναμη, μια παγκόσμια υπηρεσία δικαιοσύνης μέσω του ΟΗΕ με ένα διεθνές δικαστήριο, μια παγκόσμια νέα εμπορική συμφωνία για όλα τα έθνη, το τέλος του ψυχρού πολέμου και των τοπικών πολέμων όπως είναι σήμερα, και την υποχρέωση για ειρήνη καταργώντας όλα τα εθνικά και κρατικά συντάγματα.

Επίσης, μια νέα παγκόσμια θρησκεία και μια νέα κουλτούρα για όλους τους ανθρώπους.

Αν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε το σχέδιο Blue Beam Project της NASA, πρέπει να επιστρέψουμε στο «ξημέρωμα της εποχής του Υδροχόου». Θυμάστε αυτό το τραγούδι; Αυτό το τραγούδι έλεγε, «Όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στο έβδομο οίκο και ο Δίαςθα ευθυγραμμιστεί με τον Άρη, τότε η ειρήνη θα καθοδηγήσει τον πλανήτη μας και η αγάπη θα οδηγήσει τα αστέρια».


«Ἀρμονία καί κατανόησις,συμπάθεια καί ἄφθονη ἐμπιστοσύνη,ὄχι πιά ψεύδη καί χλευασμός Χρυσή ζωή μέ ὀνειρεμένα ὁράματα.Ἡ Ἀποκάλυψις τοῦ μαγικοῦ κρυστάλλου καί ἡ πραγματική ἀπελευθέρωσις τοῦ νοῦ.Ὑδροχόος,Ὑδροχόος...Αὐτή εἶναι ἡ αὐγή τῆς ἐποχῆς τοῦ Ὑδροχόου...»

Αυτό σχετίζεται με το έτος 1982 που ήταν, τότε, το άνοιγμα για τη συνωμοσία της εποχής του Υδροχόου, λίγο πριν από την εφαρμογή της νέας παγκόσμιας τάξης, που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει κάποτε το 1983.

Για να επιτευχθεί αυτό το σχέδιο, η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει τους εθνικούς νόμους για να διασφαλίσει ότι οι χριστιανικές πεποιθήσεις και σύμβολα - όπως ο σταυρός, για παράδειγμα, θα καταστούν παράνομες και παραβατικές. Οι θρησκευτικές αργίες και οι τελετές θα αντικατασταθούν με γιορτές νέας εποχής σε όλο τον κόσμο.

Η εξάλειψη και η πλήρης καταστροφή όλων των μυστικών εταιρειών και των μυστικών αδελφοτήτων, των στοών και των ιερών, τα οποία θεωρούν ως τις σοβαρότερες απειλές για την επιβίωσή τους μετά την εφαρμογή μιας παγκόσμιας θρησκείας και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Η νέα παγκόσμια τάξη σχεδιάζει επίσης την κατάργηση όλων των εθνικών νομισμάτων και τη μεταφορά εμπορίου σε ηλεκτρονικά μετρητά μέσω διαδικτύου υψηλής ταχύτητος.  .....

...Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ.

Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης. ( Σημ.Πελασγ. Θυμηθεῖτε λίγο αὐτό κι᾿αὐτό)

φωτό

Γνωρίζουμε ήδη, για παράδειγμα, ότι ο καθένας θα πρέπει να ορκιστεί στον Λούσιφερ για να περάσει αυτή η γέφυρα στη νέα εποχή. Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτή τη μύηση θα σταλούν σε εγκαταστάσεις κράτησης όπου θα χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες, γνωστές ως ταξινόμηση ουράνιων τόξων των νέων κρατουμένων.

1. Η ταξινόμηση των χριστιανικών παιδιών, όπως έχει προγραμματιστεί, πρέπει να γίνεται ως ανθρώπινη θυσία όπου, στο πλαίσιο των τελετών μαύρης μαγείας, θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια ή να κρατηθούν ως σεξουαλικοί σκλάβοι.

2. Ταξινόμηση των κρατουμένων που θα χρησιμοποιηθούν σε ιατρικά πειράματα όπου θα δοκιμάζονται φάρμακα και νέες τεχνολογίες σε ανθρώπους

3. Ταξινόμηση υγιών κρατουμένων για το Διεθνές Κέντρο Δωρεάς Οργάνων όπου τα ζωτικά όργανα θα αφαιρεθούν ένα προς ένα, ενώ διατηρούνται ζωντανά με μηχανικές συσκευές.

4. Ταξινόμηση όλων των υγιών «υπογείως εργαζομένων». Η νέα παγκόσμια τάξη είναι βασικά μια παγκόσμια δικτατορία που βασίζεται στη θρησκεία Luciferian μια δικτατορία με την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Προκειμένου να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, τα στρατόπεδα και η δουλεία θα κρυφτούν υπόγεια σε τεράστιες αποικίες που χτίζονται καθώς γράφουμε αυτήν την έκθεση.

5. Ταξινόμηση των «Αβέβαιων κρατουμένων». Στο διεθνές κέντρο «επανεκπαίδευσης», οι πολιτικοί και θρησκευτικοί κρατούμενοι θα επανεκπαιδεύονται (με οποιοδήποτε μέσο απαιτείται) έτσι ώστε να μπορούν να μετανοήσουν σε διεθνή τηλεοπτικά προγράμματα και να δοξάσουν τις αρετές της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης προς όφελος όλης της ανθρωπότητας .

6. Ταξινόμηση του Διεθνούς Κέντρου Εκτέλεσης. Αρκετά σαφές!

7. Ταξινόμηση επτά. Περιμένουμε ακόμα τις λεπτομέρειες της έβδομης ταξινόμησης, και περιμένουμε την επαλήθευση των χρωμάτων που θα αποδοθούν σε αυτές τις ταξινομήσεις των κρατουμένων, αλλά αυτή είναι η βασική ατζέντα εκείνων που έχουν σχεδιάσει τον νέο κόσμο του «παραδείσου» του μέλλοντος.

...........

 ...το σχέδιο Blue Beam Project της NASA

περιλαμβάνει μια γιγαντιαία «διαστημική παράσταση» με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους, προβολή λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπου κάθε μια λαμβάνει μια διαφορετική εικόνα σύμφωνα με την κυρίαρχη εθνική θρησκευτική πίστη...Υπάρχουν δύο διαφορετικές πτυχές του δεύτερου βήματος. Το πρώτο είναι το «διαστημικό σόου». Από πού προέρχεται το διαστημικό σόου; Η διαστημική εκπομπή, οι ολογραφικές εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε μια προσομοίωση του τέλους κατά την οποία όλα τα έθνη θα δείξουν σκηνές που θα είναι η εκπλήρωση αυτού που επιθυμούν να επαληθεύσουν τις προφητείες και τα εχθρικά γεγονότα....Το αποτέλεσμα αυτών των εκδηλωμένων εκδηλώσεων θα είναι να δείξουμε στον κόσμο τον νέο «Χριστό», το νέο μεσσία, Matraia (Μαϊτρέγια), για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας. Αρκετή αλήθεια θα βρεθεί σε έναν ανυποψίαστο κόσμο για να τους συνδέσει στο ψέμα. "Ακόμα και οι πιο μορφωμένοι θα εξαπατηθούν."

Το τρίτο βήμα στο σχέδιο NASA Blue Beam ονομάζεται Τηλεπαθητική Ηλεκτρονική Αμφίδρομη Επικοινωνία...είναι συνετό να εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούνται η τηλεόραση, η διαφήμιση, η σύγχρονη εκπαίδευση και διάφοροι τύποι κοινωνικής πίεσης για τον χειρισμό αυτών των ορίων. «Οι πληροφορίες για τέτοιου είδους τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ θα μπορούσαν να θεωρηθούν απο κάποιους,γελοίες, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην άποψη τους για την πραγματικότητα. Αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι επίπεδος. "

Τώρα, αυτό σημαίνει πολλά, γιατί εάν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατή αυτή η τεχνολογία ή ότι είναι επιστημονική φαντασία, αυτοί οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο, γιατί τη νύχτα που αυτά τα χιλιάδες αστέρια θα λάμψουν από το διάστημα, κατά τη διάρκεια της νύχτας που ο νέος μεσσίας θα παρουσιαστεί στον κόσμο, δεν θα είναι προετοιμασμένοι και δεν θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για να σωθούν από αυτό το είδος της τεχνολογίας. Δεν πιστεύουν και δεν θα έχουν τον χρόνο για να προετοιμαστούν.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε ανθρώπους που πείθονται από τον Σατανά να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει, οπότε δεν έχουν καμία άμυνα εναντίον του.

...Πολλοί άνθρωποι ρωτούν πότε πρόκειται να συμβεί αυτό και πώς θα επιτύχουν τα οράματα της νύχτας των χιλιάδων αστεριών και τα γεγονότα που θα δείχνουν τις ημέρες που θα ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές που έχουμε λάβει, πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει με κάποιο είδος παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής....Για να αποφευχθεί κάθε είδους ανεξαρτησία, η νέα παγκόσμια τάξη έχει ήδη εμφυτεύσει μικροτσίπ σε άγρια ​​ζώα, πουλιά, ψάρια κ.λπ. Γιατί; Θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη δεν θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν ή να ψαρεύουν οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν προσπαθήσουν, θα εντοπιστούν και θα εντοπιστούν από δορυφόρους, θα κυνηγηθούν και θα φυλακιστούν ή θανατωθούν.

Η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει ήδη τους νόμους όλων των εθνών για να εξαρτάται ο καθένας από έναν μόνο εφοδιασμό σε τρόφιμα και βιταμίνες...Ο στόχος μιας δικτατορίας είναι να ελέγχει όλους, παντού στον πλανήτη, ανελέητα και χωρίς εξαίρεση.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα τεχνολογία που εισάγεται παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εντοπίζει και να ελέγχει τους ανθρώπους παντού. Αυτή η τεχνολογία κατασκευάζεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό και για να αρνηθείς να δεις και να αναγνωρίσεις αυτόν τον σκοπό, που είναι να υποδουλώσει ολόκληρους τους πληθυσμούς του κόσμου, είναι να αρνηθείς την εμφάνιση του Αντίχριστου και την ίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης θρησκείας και κυβέρνησης.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε, αν δεν μπορείτε να μάθετε, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε, τότε εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα υποκύψετε στις πυρκαγιές των κρεματόριων που έχουν χτιστεί σε κάθε πολιτεία και σε κάθε μεγάλη πόλη της γης, που έχουν κατασκευαστεί για να σας αντιμετωπίσουν.

Κανείς δεν είναι ασφαλής σε ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος!

( περισσότερα καί λεπτομερέστατα,ἐδῶ)

Ἀπό τόν L.C. Vincent 

 (for henrymakow.com)

Ὁ  Δρ Wernher von Braun,ἦταν ὁ ἐπικεφαλής τοῦ προγράμματος τῶν πυραύλων τῶν ναζί καί μεταφέρθηκε στίς ΗΠΑ μετά τόν πόλεμο,ἐπεί δή ἡ κυβέρνησις θεώρησε τήν γνώση καί τεχνογνωσία του πολύ ζωτικῆς σημασίας γιά νά πέσῃ σέ ἐχθρικά χέρια.

Ὁ  Δρ Wernher von Braun ἔφερε μαζύ του πληθώρα πληροφοριῶν ἀπό ἄλλους κορυφαίους ναζί ἐπιστήμονες,ὅπως τοῦ ἀφεντικοῦ του Στρατηγοῦ τῶν SS,Hans Kammler.Ὁ Von Braun ἐργαζόταν μυστικά πάνω σέ προωθούμενα ὀχήματα ἀντι-βαρύτητος. Ὅταν ὁ Μπράουν ἦρθε σέ πρόσβασιν μέ τα μυστικά προγράμματα τῆς NASA,ἄρχισε νά βλέπῃ τήν «μεγάλη εἰκόνα» σχετικῶς μέ τούς πραγματικούς στόχους τοῦ ἀμερικανικοῦ διαστημικοῦ προγράμματος καί πῶς τό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα τό χειριζόταν συμφώνως μέ μία μυστική,κρυφή ἀτζέντα.

Δρ Carol Rosin,ἦταν στέλεχος τῆς βιομηχανίας,ὅταν γνώρισε πρώτη φορά τόν Μπράουν τόν Φεβρουάριο τοῦ 1974.Ἦταν τότε πού τρία χρόνια πρό τοῦ θανάτου του (1977),ὁ Μπράουν ἀποκάλυψε στήν Ῥόσιν τήν κρυφή ἀτζέντα τῆς NASA.

Προσκαλώντας την στό γραφεῖο του,ὁ Μπράουν ἐξέπληξε τήν Ῥόσιν ἐξηγώντας πώς ὅλα κατεδείκνυαν ἕναν μονόδρομο πρός πλανητικό ἔλεγχο κάτω ἀπό μία τυραννική παγκόσμια κυβέρνησιν.

Συμφώνως μέ τά ὅσα εἶπε ἡ Δρ Rosin ( http://www.youtube. Com / watch? V = CaTgOSHbBEI ),ὁ φόν Μπράουν τῆς ἔκανε μία πολύ μεγάλη ἀποκάλυψι : Εἶπε ὅτι μία μυστική πολυεθνική ἐξουσία,ἡ ὁποία ἤδη ὑφίσταται,θά προσπαθήσῃ νά πάρῃ μονίμως τόν ἔλεγχο τοῦ πλανήτου,μέσῳ μιᾶς ἀπάτης ἐξωγήϊνης ἐισβολῆς. 

Τά διαστημικά ὅπλα,σύμφωνα μέ ὅσα εἶπε ὁ Μπράουν,τά ὁποῖα αργότερα θά ἦταν γνωστά ὡς πρόγραμμα «Star Wars»,θά ἔπρεπε νά προωθηθοῦν ὡς «ἀσπίδα» ἐνάντια στά ῥωσσικά σχέδια.Στήν συνέχεια ὡς ἄμυνα κατά τῶν «ἀδιστάκτων/τρομοκρατικῶν» ἐθνῶν καί ἐν συνεχείᾳ ὡς προστασία ἀπό ἀστεροειδεῖς καί μετεωρίτες. Τέλος θά παρουσιαστοῦν ὡς προστατευτικά μέτρα ἔναντι μιᾶς ἐξωγήϊνης ἀπειλῆς. Ἐννοεῖται πώς ὅλες αὐτές οἱ λογικές θά ἦσαν ἁπλῶς ψέματα,ὅπως εἶπε ὁ Μπράουν.Διότι αὐτά τά ὅπλα θά ἦσαν ἄχρηστα ἀπέναντι στίς πυρηνικές βόμβες πού ἦσαν διαθέσιμες ἀκόμη καί τό 1974,ὅπως καί τά χημικά,ἰογενῆ,βακτηριακά καί βιολογικά τρομοκρατικά ὅπλα. 

Τό πιό σημαντικό πού εἶπε ὁ φόν Μπράουν στήν Ῥόσιν ἦταν πώς ἤδη ὑπῆρχε ἡ τεχνολογία κατασκευῆςὀχημάτων ἀντι-βαρύτητος καί πλήρη συστήματα μεταφορῶν πού δέν ἀπαιτοῦσαν αὐτό πού λέμε ὁρυκτά καύσιμα. Ἀντ᾿αὐτῶν χρησιμοποιοῦνταν ἐνεργειακές ἀκτῖνες ἐξαλείφοντας κάθε ῥύπανσιν.

Ἐπιπτώσεις 

'Εάν ἡ τεχνολογία διαστημικῶν ὅπλων δέν ἀναπτύσσεται γιά τήν προστασία τῶν ΗΠΑ καί τῶν συμμάχων της,γιά ποιόν λόγον ἀναπτύσσονται; Θά μποροῦσαν τέτοια ὅπλα,νά ἐπιλέγουν καί ἐξαλείφουν,εἴτε πρὄκειται γιά κράτη εἴτε γιά μεμονωμένες ὁμάδες πού εἶναι ἀντίθετες μέ τήν ἐπερχόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξιν ; 

Μία ἄλλη πιθανότητα εἶναι ὅτι μπορεῖ τέτοια ὅπλα,πού βασίζονται στήν διαστημική τεχνολογία,νά ἀποτελέσουν μέρος τῆς ψευδαισθήσεως «καπνός καί καθρέπτες»,πού ἔχει σχεδιαστῆ γιά χρήσιν στό πρόγραμμα « Blue Beam»,μέ τήν προβλεπομένη ἀπάτη ἐξωγήϊνης εἰσβολῆς. 

Σύμφωνα μέ τόν Δρ. Steven Greer,τόν ἐπικεφαλής τοῦ «προγράμματος ἀποκάλυψης» : «...τό ἐνδεχὀμενο ὅτι ὑπάρχει μία σκιώδης,παρακυβερνητική καί διακρατική ὀντότητα πού ἔχει κρατήση τό μυστικό τῶν UFO καί σχεδιάζει μία ἐξαπάτησιν πού θά ἐπισκιάσῃ τά γεγονότα τῆς 9ης Σεπτεμβρίου...Αὐτό εἶναι ἔνα σενάριο πού ἔχουν ἀρχίση ν᾿ἀποκαλύπτουν ὅλο καί περισσότερα ἄτομα τοῦ βαθέως κράτους...» 

Ὁ Δρ Greer γράφει:«Ἀπό τό 1992,ἔχω ᾿δῆ αὐτό τό σενάριο νά μοῦ ἀποκαλύπτεται,ἀπό τοὐλάχιστον δώδεκα ἄτομα,σέ πολύ καίρια πόστα τοποθετημένοι.Φυσικά ἀρχικῶς τό βρῆκα ἀστεῖο,σκεφτόμενος πώς αὐτό ἦταν πολύ παράλογο καί ὑπερβολικό...καί κάποιοι ἄλλοι μοῦ εἶπαν πώς αὐτά ἔμοιαζαν καταπληκτικά μέ UFO,ἀλλά εἶναι κατασκευασμένα καί ὑπό ἀπόλυτο ἔλεγχο τοῦ πολύ μυστικοπαθοῦς προγράμματος «μαῦρο»,εἶχαν χρησιμοποιηθῆ γιά τήν προσομοίωσιν /ἀπάτη ,ἐκδηλώσεων πού ἐμφανίζονται ὡς ἐξωγήϊνοι,συμπεριλαμβανομένων μερικῶν ἀπαγωγῶν καί ἀκρωτηριασμῶν βοοειδῶν,γιά νά σπείρουν τούς πρώτους σπόρους πολιτισμικοῦ φόβου σχετικῶς μέ τούς ἐξωγήϊνους. Καί πώς σέ κάποιο σημεῖο,μετά τήν παγκόσμια τρομοκράτησιν,θά ἐκδηλώνονταν γεγονότα πού θά χρησιμοποιοῦσαν τά πλέον ἀποκαλυφθέντα  Alien Reproduction Vehicle (ARVs, ἤ UFOs ἀντίστροφης μηχανικῆς πού κατασκευάστηκαν ἀπό ἀνθρώπους μελετώντας τήν πραγματική ἐξωγήϊνη τεχνολογία) γιά νά ἐξαπατήσουν μέ μία ἐπίθεσι στήν Γῆ.» 

Ὁ στόχος αὐτῆς τῆς ἀπάτης ἐξωγήϊνης εἰσβολῆς ἦταν ἁπλός :Δημιουργῆστε ἕναν κοινό ἐχθρό καί ὡθῆστε ὅλα τά ἔθνη νά ὑποταχθοῦν σέ μία Παγκόσμια Κυβέρνησιν. Καί μέ τά λόγια τοῦ Greer: «...γιά νά δικαιολογηθοῦν καί τελικῶς νά δαπανηθοῦν τρισεκατομμύρια σέ διαστημικά ὅπλα...ἑνώνοντας ἔτσι τόν κόσμο μέ τό αἴσθημα τοῦ φόβου,στόν μιλιταρισμό καί τόν πόλεμο»

Ἰσχυρίζεται ἐπίσης,ὁ Greer,ὅτι οἱ ταινίες τοῦ Χόλυγουντ ἔχουν σπείρη σκοπίμως τόν φόβο γιά τούς ἐξωγήϊνους :« ...αὐτή ἡ νοητική προσαρμογή τοῦ νά φοβᾶται ὁ ἄνθρωπος τούς ἐξωγήϊνους, ἔχει ἐνισχυθῆ ὑπούλως γιά δεκαετίες,στό πλαίσιο μιᾶς προετοιμασίας γιά μελλοντικές ἐξαπατήσεις...Τό σχέδιο εἶναι,τελικῶς,νά δημιουργηθῇ ἕνας νέος,ἐκτός πλανήτου,ἐχθρός.. »

Στήν πιθανότητα ἑνός,ἐκτός πλανήτου, διαστημικοῦ στόλου,δόθηκε ἀκόμη μεγαλύτερη ἀξιοπιστία ὅταν ἕνας νεαρός σκωτσέζος χάκερ,ὁ Gary McKinnon,μπῆκε στούς ὑπολογιστές τοῦ Πενταγώνου καί ἀποκάλυψε πώς οἱ ΗΠΑ διαθέτουν διαστημικό στόλο πού ἐκτελεῖ ἀποστολές.Ἀνέφερε ὀνόματα διαστημοπλοίων,τοῦ πληρώματός τους καί τῶν ἀποστολῶν τους.

Αὐτό ἐξόργισε τόσο τό Πεντάγωνο ὥστε ζἠτησε ἀπό τό Ἡνωμένο Βασίλειο τήν ἔκδοσίν του γιά νά δικαστῆ στίς ΗΠΑ,μέ τήν κατηγορία τῆς διαδικτυακῆς πειρατείας ἡ ὁποία μπορεῖ νά τοῦ ἐπέφερε ἕως καί ἰσόβια.Σίγουρα αὐτός εἶναι ἕνας τρόπος γιά νά κλείσετε γιά πάντα,τό στόμα κάποιου,ὅταν οἱ ἀποκαλύψεις ἀπαγορευμένων πληροφοριῶν ἐνοχλοῦν...

Συμπέρασμα 

Τώρα πού γνωρίζουμε τά σχέδια τῶν Illuminati,μποροῦμε νά ἑτοιμαζόμαστε γιά τήν μεγαλύτερη ἐξαπάτησιν στήν ἀνθρώπινη ἱστορία,προϊδεάζοντας καί τούς γύρω μας ὥστε ν᾿ἀποφασίσουμε πώς θά μπορούσαμε νά ἀντιμετωπίσουμε ἕνα φανερό σενάριο εἰσβολῆς ἐξωγήϊνων...

L.C. Vincent 

Άπό τήν σελίδα τοῦ henrymakow.com ( 26 Μαΐου 2010).

Ἡ ἀπάτη τοῦ Blue beam εἶναι ἕνας πραγματικός κίνδυνος

«Ἐνῷ ἡ Ἀποκάλυψις κάνει λόγον γιά τήν Νέα Χιλιετία,τήν Ἕλευσιν τοῦ Χριστοῦ,τούς Ἐκλεκτούς καί περιγράφει ἀκόμη καί μέ λεπτομέρειες τό Διαστημόπλοιο,τό πρόγραμμα Bluebeam προσπαθεῖ νά μιμηθῇ τήν ἀλήθεια μέ ἀπίθανα ψεύδη καί αὐταπάτες,πού εἶναι παράλληλα μέ τήν ἀληθεια,ἀλλά δέν εἶναι ἡ Ἀλήθεια»

ἀπό τήν Debra Siddons

(henrymakow.com)

Ἡ ἀνησυχία μου γιά τό Project Bluebeam,αὐξήθηκε ὅταν εἶδα ἔνα προβαλλόμενο ὁλόγραμμα στόν οὐρανό ( μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς,ἐδῶ)

Ποιός,ἀκόμη καί ὁ πιό ἀνόητος θα μποροῦσε ν᾿ἀρνηθῇ ὅτι ἡ ἑπόμενη φάσις τοῦ Γ.Π.Π. δέν ἐπέκειται ;Ὁ ὁποῖος θά κάνῃ,ὅλους τούς μέχρι σήμερα πολέμους νά φαίνονται σάν μία ἁπλή ἄσκηση ! 

Γιά τήν σατανική ἐλίτ,πού μᾶς ὑποδουλώνει πραγματοποιώντας τήν ἀτζέντα της,σταγόνα-σταγόνα. Ἡ μέθοδος τῆς σταγόνας εἶναι ἕνα κρίσιμο μέρος τῶν σχεδίων της,ἕως ὅτου οἱ ἄνθρωποι βουτηχθοῦν στό αἷμα. 

Οἱ ἄνθρωποι ἀναφέρονται ὡς πρόβατα ( πού εἶναι ἕνας πολύ ὑποτιμητικός ὅρος),goyim,βοοειδῆ ἤ ἄχρηστοι καταναλωτές κ.λπ. Καί αὐτό πού πραγματικῶς ἀποτελοῦν γι᾿αὐτούς ( T.H.E.M.) οἱ ἄνθρωποι εἶναι μία θυσία γιά τόν ἀφέντη τους πού εἶναι ὁ διάβολος. T.H.E.M. = The Hierarchy Enslaving Mankind ( Ἡ Ἱεραρχία πού σκλαβώνει τήν ἀνθρωπότητα)

Τό Project Bluebeam,σχετίζεται ἄμεσα μέ τόν ἐρχομό τοῦ ἀντιχρίστου καί τῆς περί αὐτοῦ κρίσεως καί ἀναταραχῆς πού σχεδιάζονται νά κάνουν πραγματικότητα,ὅπου συμπεριλαμβάνεται τό ψέμα : Ἀρπαγή. 

Οἱ Χριστιανοί πιστεύουν στό ὅτι θ᾿ἀρπαχθοῦν,ἄν καί δέν ὑπάρχει κάποια βιβλική ἀπόδειξις ἐκτός ἀπό μερικές ἐρμηνεῖες τῆς ἐκκλησίας.Εἶναι γνωστό πώς οἱ σατανιστές ἔχουν διεισδύση στήν ἐκκλησία.Εἶναι ψέμα πώς τό Project Bluebeam βασίζεται : στόν ἐρχομό τοῦ σωτῆρα τους (πού κάθε ἄλλο παρά σωτῆρας εἶναι ) γιά νά φέρῃ τούς ἀνθρώπους στήν «νέα χιλιετία».

Ἐνῷ ἡ Ἀποκάλυψις κάνει λόγον γιά τήν Νέα Χιλιετία,τήν Ἔλευσιν τοῦ Χριστοῦ,τούς Ἐκλεκτούς καί περιγράφει ἀκόμη καί λεπτομερῶς τό Διαστημόπλοιο,τό Project Bluebeam προσπαθεῖ νά μιμηθῇ τήν ἀλήθεια μέ ἀπίθανα ψέματα καί αὐταπάτες πού ἔρχονται σέ παραλληλισμό μέ τήν ἀλήθεια,ἀλλά δέν εἶναι ἡ Ἀλήθεια.

Ταυτοχρόνως,ἡ ἀνθρωπότητα ἔρχεται ἀντιμέτωπη μέ δαιμονικές δυνάμεις πού μπερδεύουν τόν νοῦ τῶν ἀνθρώπων,ἔτσι ἕνα μεγάλο ποσοστό αὐτῶν βρίσκεται ἐν συγχύσει διατηρώντας τους σέ κατάστασιν ἀπελπισίας.Αὐτή ἡ κατάστασις μπορεῖ νά εἶναι τό ἀποφασιστικό σημεῖο πρός τήν Ἀληθινή Ἐλπίδα ἤ τήν ψεύτικη ἐλπίδα. Καί μπορεῖτε νά στοιχηματίσετε πώς ἡ σατανική ἐλίτ σχεδιάζει κάτι παράλληλο πρός τό «Ἀληθινό Γεγονός» πού νά φαίνεται ἀληθινό στούς ἀπελπισμένους/ἀπεγνωσμένους ἀνθρώπους ,ἀλλά δέν εἶναι. Μαγικά κόλπα τῆς ψευδαισθήσεως καί τοῦ ψέματος.

Αὐτό μέ κάνει ν᾿ἀνησυχῶ,σχετικῶς μέ τό  Project Bluebeam,ἐπεί δή ἕνα προβαλλόμενο ὁλόγραμμα στόν οὐρανό μπορεῖ νά «φαίνεται πραγματικό». Τί ἄλλο θά μποροῦσε νά σκεφθῇ κάποιος βλέποντας μία εἰκόνα νά καλύπτῃ ἔνα μεγάλο μέρος τοῦ οὐρανοῦ κι᾿ἐνῷ ἔχει ἄγνοια σχετικῶς μέ τήν τεχνολογία  τοῦ Project Bluebeam πού ὅπως ἀναφέρεται ξεγελᾷ μεγάλο μέρος τοῦ κοινοῦ; 

Τό κίνημα τῆς ἀλήθειας ἀναφέρεται γιά κάποια ἄλλα ἄτομα πού εἶναι ἐν ὑπνώσει καί βρίσκονται σέ τόσο χαμηλό ἐπίπεδο ἀφυπνίσεως πού τά κάνει εὐάλωτα στήν σατανική ἐξαπάτησιν,ἀλλά τό κίνημα τῆς ἀλήθειας βρίσκεται σέ διαφορετικά στάδια ἀφυπνίσεως. Ἐάν ἕνα ἄτομο δέν μπορεῖ νά διακρίνῃ τό καλό καί τό κακό,τότε πῶς μπορεῖ νά περιμένῃ νά τοῦ ἐπιτραπῇ ἡ εἰσοδος στήν Νέα Χιλιετία καί τήν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ ( μαζύ μέ τόν Χριστό) ; 

Ἀπό :henrymakowcom


6 σχόλια:

  1. Ο BREZINSKI ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.ΚΑΙ ΠΩΣ Η ``ΕΛΙΤ``ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ) ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο DR.ROBERT O BECKER ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ``THE BODY ELECTRIC`` ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΩΝΕΣ `Η ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.ΑΡΑ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ, Η BLUE BEAM ``ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ``ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΥΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ``ΗΣΥΧΑ``ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς ὑπάρχουν πάνω ἀπό 40 χρόνια καί τά χρησιμοποιοῦν.Ἐμένα πάντα μοῦ ἔκανε ἐντύπωσιν πού ὁ κόσμος,ἐδῶ στήν Ἑλλάδα,πηγαίνει καί ψηφίζει γιά τήν ἐξουσία,πάντα,αὐτούς πού 4 χρόνια πρίν εἶχε ἀπορρίψη ἀπό αὐτήν ! Πῶς γίνεται αὐτό; !!!

      Ὅπως λ.χ. ἐχθές πού ἔγινα μάρτυρας ἑνός περιστατικοῦ,παρόμοιας συμπεριφορᾶς,ἀνεξήγητης !
      Βρέθηκα κάπου ὅπου ἕνας κύριος παρακολουθοῦσε τηλεόραση ἀκούγοντας τόν Ἀλιέξι στήν βουλή νά τά βάζῃ μέ κάποιον τύπο Γεραπετρίτη ( ἐπικρατείας τῆς νουδου,ἄν θυμᾶμαι καλά...) καί λέει :Μπράβο Τσίπρα,καλά τοῦ τἄπες !

      Γύρισα καί τόν ἐρώτησα :Συγγνώμη,τόν Τσίπρα δέν τόν βρίζατε πρό 2ετίας γιά τήν προδοσία τῆς Μακεδονίας; Δέν στήσατε γλέντι πού ἔχασε τίς ἐκλογές;

      Τί ἀπάντησε; «Ἄλλο τό ἕνα κι᾿ἄλλο τό ἄλλο.Ἐδῶ μία χαρά τά εἶπε» !

      Ναί,ἔτσι ἀκριβῶς καί τότε,λέγατε γιά τόν «Μακεδονομάχο» προεκλογικό Κούλη :Μπράβο Μητσοτάκη !

      Συνεπῶς νομίζω,πώς εἴτε κάτι δέν πάει καλά στά μυαλά τοῦ κόσμου ( φυσικῶς ἤ ...ὑπέρ-φυσικῶς) εἴτε δέν ὑπάρχει καθόλου μυαλό ! Τούς τό ἔχουν «κάψη» ! Ἄλλη ἐξήγησις δέν ὑπαρχει...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀννίκερι !

      Διαγραφή
  2. Τρία κόκκινα σύννεφα θα κάνουν τον γύρο του πλανήτη κι όταν σταθούν πάνω στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης θα εξαφανιστούν
    Ενα ακόμα κατακόκκινο σύννεφο θα σταθεί πάνω στην πλατεία Ομονοίας και φεύγοντας θα βρέξει αίμα
    Οργανωμένες ομάδες θα απαγάγουν τα παρθένα κορίτσια σας
    Πώς
    Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ένας από τους αόρατους ασκητές του Αγίου Ορους που πήρε εντολή Θεού να βγει στον κόσμο
    Εχει ο διάβολος τα ταχυδακτυλουργικά του, αλλά ο Θεός προκειμένου να μετανοήσουν πια οι άνθρωποι μέσω του φόβου, θα κάνει τα δικά Του σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λές εδώ, αδελφέ, τα είχε πεί ο άγιος Γέροντας;

      Διαγραφή
  3. > 1821 - Αυγουστίνος Καντιώτης

    > https://www.youtube.com/watch?v=0BE37igWL4g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή οι Ελληνες και στους θεούς
    μιλάνε όρθιοι, νομίζω είναι απλό:
    Το ολλογραμμα δεν θα σου απαντήσει
    αλλα Ο Θεός ή οι θεοί μας, ναι.
    Ας είμαστε προσεκτικοί, διοτι με
    τους σπόρους της αμφιβολλίας μέσα
    μας, ανοίγουμε "διοδους" που μας
    οδηγούν στην προβατοποιηση.

    ΑΔΗΣ
    seegreek2.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή