" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ἐδῶ δέν ἀγγίζουμε,μιλᾶνε τά ἀναρχο-κομμούνια by syriza...



Θύμα επίθεσης στην ΑΣΟΕΕ: Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν, η αστυνομία καθυστέρησε 2 ώρες

Ὁ λόγος ; Ἐπεί δή κατέγραφε τό παρεμπόριον !

Τί δέν καταλαβαίνετε,ἀγαπητοί;


Ἀλλά θά σᾶς βάλω μία ἀκόμη σκέψιν :

Ποιός εἶναι ὁ νέος Δήμαρχος Ἀθηνῶν; Ὁ υἱός Ντόρας. Τί ἔχει ἐξαγγείλει γιά τό ἱστορικό κέντρο τῶν Ἀθηνῶν ; Ποιός θά εἶναι αὔριο ὁ Πρωθυπουργός τῆς ἑλλαδικῆς; Τί ἔχει ἐξαγγείλει γιά τό Πανεπιστημιακό ἄσυλον;

Διαβᾶστε,περί τῶν ἐρωτημάτων ΕΔΩ:

Μήνυμα μέ συγκεκριμένους ἀποδέκτες...



Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Ιουνίου 2019 στις 3:11 π.μ.

    Γρηγορείτε αδέλφια μου

    διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί Έλληνες .

    Χριστιανοί ! Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.

    Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει.

    Γένοιτο


    Αθηναι, 15/6/2019


    Αδέλφια μου, Έλληνες, χριστιανοί.


    Ευλογία Κυρίου!

    Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

    συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη,

    ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα

    στην Παναγία την Ελευθερωτρια στο βοτανικό, στην ιερά οδό 114,

    εξω από τη σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου

    (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήση το ισλαμικό τέμενος).

    Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγραφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω.

    Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνου όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου.

    Παρά τις επίμονες νομικες προσπάθειες μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανώτερα κυβερνητική αρχή επέμενε δια την κράτηση του.


    Γρηγορείτε αδέλφια μου διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί


    και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα όσια μας


    αυτοί που καίνε την σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλισσονται με αυτήν.


    Ο αδελφός μας σήμερα το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, θα το περάσει στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας


    επειδή ετολμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό σύμβολο του πανίερου Σταυρού.


    Από το κρατητήριο, φεύγοντας, ο αδελφός μας κρατούμενος μάς είπε θαρραλέα: συνεχιστε τον αγώνα!


    Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί,


    Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.


    Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας


    υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε στον ίδιο ακριβώς χώρο

    τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερωτριας.


    Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει.


    Γένοιτο.


    Αθηναι, 15/6/2019


    Αικατερίνη Κ. Παντελίδου

    Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16 / 6 / 2019

      Προς την Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας


      ΘΈΜΑ : Συλλήψεις Ορθοδόξων έξω από το Μουσουλμανικό Τέμενος του Βοτανικού.

      Διά του παρόντος εκφράζω την αγανάκτηση μου, ως Ορθόδοξος και Έλλην, καθόλα νόμιμος φορολογούμενος πολίτης για τις χτεσινές συλλήψεις στο Βοτανικό από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, εις βάρος Ορθοδόξων που θέλησαν να διαμαρτύρονται για την εκχώρηση Ελληνικής Γης, σε Μουσουλμάνους προκειμένου να την μετατρέψουν σε τόπο προσευχής του Ισλάμ.

      Θα σας θυμίσω πως οι Αγιοι Εθνομαρτυρες, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μιαούλης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, και όλοι εκείνοι που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας, δεν επιτρέπουν την παραμικρή εκχώρηση Γης, σε κανέναν από τους πρώην κατακτητές. Το αίμα τους, οι αγώνες τους, οι θυσίες τους, ήταν το αιώνιο βούλευμα, η αιώνια διαθήκη, να είναι η Ελλάδα, ακέραια, ελεύθερη και αμιγώς Ελληνική. Η διαθήκη του αίματος τους, δεν επιτρέπει σε εμάς, ούτε κατά την ελάχιστη απόκλιση από το να την κρατήσουμε Ελληνική, και η φωνή τους θα αντηχεί και θα ελέγχει αιώνια στους προδότες.

      Οι συνάδελφοι μου άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που τάχθηκαν λόγω της προκλητικότητας του Ερντογαν να υπηρετούν στα σύνορα, στο Ανατολικό Αιγαίο, ετοιμοπόλεμο, πανέτοιμοι να θυσιαστούν για την Πατρίδα μας, δεν αφήνει άλλη ερμηνεία και παραδοχή, παρά την εύνοια όλου του γένους των Ελλήνων, ως μια γροθιά, σε κάθε μετερίζι να προασπιίζεται την Ελλάδα, απ άκρη σε άκρη.

      Άρα είναι εντελώς ασυμβίβαστο σήμερα, όπου η προκλητικότητα του Ερντογαν χτυπάει στα κόκκινα, εσείς οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να συλλαμβάνετε Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που επιθυμούν, όπως και οι ένοπλες δυνάμεις, με ένα στόμα με μία καρδιά, την Ελλάδα ακέραια, αμιγώς Ελληνική.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..

      Κύριοι, κλείνοντας τούτο το σύντομο έκτακτο περιστατικό, και επειδή και εγώ θέλω την Ελλάδα ορθόδοξη, αμιγώς Ελληνική και ελεύθερη, είμαι έτοιμος καθόλα να με συλλάβεται και να με οδηγήσετε συγκατηγορούμενο με τους αδελφούς Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που αντιστέκονται στις αντίχριστης υφής σκοτεινές εντολές στην Ελλάδα.

      Μετά λύπης για την κατάντια μας


      Μαρίνος Ριτσούδης

      Πρώην Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού.

      http://scripta---manent.blogspot.com/2019/06/blog-post_461.html

      Διαγραφή
  2. Αυτο που γινεται εδω και χρονια στα Εξαρχεια στην Αθηνα, αλλα και παντου στην Ελλαδα οπως και στην Θεσσαλονικη ειναι ενδεικτικο της επιλεκτικης ανοχης των αρχων (κυβερνηση,εισαγγελεις,αστυνομια,πρυτανεις, δημος κλπ).Μια χουφτα εγκληματιων τυπου ΑΝΤΙΦΑ, τυπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ κλπ(κομμουνιστοχουλιγκανων κατ εμε-ορντιναντσες της ΝΤΠ του μεγαλου κεφαλαιου και του Σορος) κατελαβαν ουσιαστικα τμηματα των πολεων και των πανεπιστημιων ιδιως και απο εκει διακτινιζονται παρανομουντες παντου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.Το προστατευομενο απο αυτους εντελως παρανομο εμποριο των μικροπολιτων στα ΑΕΙ οπως στην ΑΣΟΕΕ εν προκειμενω ειναι εμπροσθοφυλακη και παρακολουθημα των εγκληματικων αυτων πολιτικων οργανωσεων.Πολλα τετοια φαινομενα εγκληματικης δρασης(καταστροφες δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας,ξυλοδαρμοι,χτισιματα,αποκλεισμους δρομων,μολοτωφ κλπ κλπ) βλεπουμε διασπαρτα στην χωρα.Στην Θεσσαλονικη με κεντρα την ΥΦΑΝΕΤ,το ΑΠΘ,την λεγομενη καταληψη libertatia κλπ εχουν καταλυσει καθε μα καθε εννοια νομιμοτητας και στην ουσια λειτουργουν ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.Το κρατος αλλα και ο τυπος οχι μονο τους υποθαλπει αλλα δεν αναζητησε ποτε αποζημιωσεις απο τους βανδαλισμους που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ γινονται!ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ???οταν κυριως ειναι γνωστοι οι δραστες??Ειναι οφθαλμοφανες οτι οι παραπανω εγκληματικες συμπεριφορες αναπτυχθηκαν με την ΑΝΟΧΗ αρχικα και εν συνεχεια ΥΠΟΘΑΛΨΗ των αρχων.Και την συστρατευση του τυπου!Οσο θλιβερο και αν ακουγεται!! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (συνηθως γοννοι της καλοθρεμενης κρατικοδιαιτης και ενιοτε παρανοικης ΕΛΙΤ) μπορουν να συλληφθουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ και να προσαχθουν στην δικαιοσυνη ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Πραγμα που βεβαια δεν συμβαινει γιατι οπως προειπα υπαρχει οχι μονο ανοχη αλλα και υποθαλψη.Επισης υπαρχει απολυτα εξιχνιασιμη οικονομικη-λογιστικη υποστηριξη απο αδιαφανεις πορους(παγκοσμια ΑΝΤΙFA,INDYMEDIA, Σορρος,ΜΚΟ,κλπ).Ως πολιτης πιστευω οτι οι Αρχες θα πρεπει να ελεγθουν για το αδικημα της Κακουργηματικης Απιστιας.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ τους παρανομους να βιαιοπραγουν να σπαζουν και να ρημαζουν την περιουσια του λαου(τους φορους δηλαδη της ελευθερης οικονομιας μη γελιομαστε!) να απειλουν, να βριζουν τους διερχομενους και να παρανομουν τοσο καιρο???Πως και γιατι γινεται αυτο????Οταν ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν συμβαινει κατι τετοιο σαυτη την εκταση??Οταν δεν κανουν τιποτα μηπως δεν εχουν και λογους υπηρεσιακης υπαρξεως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριολεκτικῶς «διακτινίζονται»,Θαλῆ !

      Πάντως,κατά τήν ἄποψίν μου,μεγάλη εὐθύνη γιά τήν συνεχῆ παραβατική λειτουργία τους,τήν ἔχουν καί οἱ πολίτες πού ἀδιακόπως γίνονται τά θύματά τους καί κυρίως οἱ καταστηματάρχες τῶν συγκεκριμένων περιοχῶν δράσεως τῶν ὅντων αὐτῶν. Θά μποροῦσαν νά ἑνωθοῦν,νά φτιάξουν ὁμάδα καταλλήλως ἐξοπλισμένη καί στήν ἑπόμενη ἐμφάνισίν τους μέ κυκλωτική κίνησιν νά τούς μαζέψουν,πῦξ λάξ.

      Ἄν κάθονται καί περιμένουν,μέσῳ μηνύσεων κατά ...ἀγνώστων,νά περιμένουν ἀπό τό κράτος,σωθήκανε ! ! !

      Διαγραφή
  3. Εαν μπορουσαν οι Ελληνες να συγκρινουν σε τι κατασταση ευρισκονταν τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και τα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1970 στην Παγκοσμια καταταξη και κανουν την συγκριση με το τωρα 2019 θα ΑΠΕΛΠΙΣΤΟΥΝ..ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΤ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ..ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...Ευχαριστω.Κα Ευαγγελια ριξτε μια ματια στα πανεπιστημια της Τουρκιας με τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,σε τι κατασταση ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ Ἄγγελε. Θά τό κυττάξω.

      Ὅσον ἀφορᾷ τό θέμα μέ τήν πανεπιστημιακή ἐκπαίδευσιν,θά σοῦ ξαναθυμίσω τί εἶχε πεῖ,μία πρακτοράτζα :
      Edmund Keeley,έχει παντρευτεί Ελληνίδα και ορθώς κατάλαβε ότι το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα ήτανε ό,τι είναι ο Στρατός στην Τουρκία: θεματοφύλακας της διατήρησης της Έθνικής Ιδέας. Έτσι συνέλαβε το σχέδιο να διαλύσει το Ελληνικό Πανεπιστημιακό σύστημα και ειδικώς το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Φιλοσοφική Σχολή του οποίου, χάρη σε μορφές όπως ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος, είχε, από το πρώτο μισό ήδη του 19ου αιώνα, αναδειχθεί σε πεδίο σφυρηλάτησης της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων.Συνεργός του σε αυτό το ‘σχέδιο’ υπήρξε ο Θεόδωρος Κουλουμπής (σκέτος Θοδωρής κατά τους φίλους του), που σήμερα είναι ομότιμος καθηγητής του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών-διαβᾶστε :ΕΛΙΑΜΕΠ https://sxolianews.blogspot.com/2012/11/12345.html

      Διαγραφή
  4. /74/7/11 /11
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ


    Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο ( διαβάστε τον νόμο με σχόλια εδώ ) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.

    Κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ούτε οι "υπερπατριώτες" του ΛΑ.Ο.Σ. που ψήφησαν το μνημόνιο 1, ούτε φυσικά οι όψιμοι εθνοσωτήρες αριστερίζουσας ιδεοληψίας, τύπου Σεισάχθειας ή Σπίθας ακόμα και ο λαλίστατος οικονομολόγος Καζάκης που γυροφέρνει τους αγανακτισμένους πολίτες.


    Λεφτά υπάρχουν αρκεί να ακολουθήσουμε εθνική πολιτική και όχι πολυπολιτισμική made in U.S.A., κύριοι της αριστεράς αλλά και της δεξιάς. Η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, η πολιτική των ανοικτών συνόρων και οι χρηματοδοτήσεις των Μ.Κ.Ο. αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες βούλιαξαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της παγκοσμιοποίησης. Προμελετημένο σχέδιο που οι πάντες σιωπούν. Η Δανία εξοικονόμησε 6,7 δις αλλάζοντας μεταναστευτική πολιτική εμείς γιατί δεν το κάνουμε αλλά προτιμάμε να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα αντί να αλλάξουμε μεταναστευτική πολιτική; Να σας πούμε γιατί. Διότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί τους αμερικανούς και τους εβραίους τραπεζίτες και όχι τους έλληνες. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε Περιοδικά και εφημερίδες αλλά οι πάντες κωφεύουν.


    • Α1 Σάββατο 21 Ιουνίου 2011 2 δις σε επιδόματα ανεργίας σε αλλοδαπούς. 736 ευρώ σύνταξη με ένα χρόνο ασφάλιση
    • Α1 5ης Μαΐου 2007 5,5δις φεύγουν προς Αλβανία. Περισσότερα από 15 εκ. ευρώ την ημέρα τα τελευταία 7 χρόνια.
    • ΑΥΡΙΑΝΗ Πέμπτη 23 Ιουνίου 250.000 αλλοδαποί έπαιρναν παράνομες συντάξεις 700 ευρώ = 2δις ετησίως
    • 31 δις το παρεμπόριο (καθημερινή 30 Ιουνίου 2011) ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κάνει λόγο για 20 δις. Σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, την οποία φέρνει στο φως η «PRESS Time» μιλάει για 25 δις
    • 150 εκατομμύρια ευρώ η επιβάρυνση του ΕΣΥ από αλλοδαπούς που είχαν δωρεάν νοσηλευτική περίθαλψη. Δηλώσεις του υπουργού Υγείας Λομβέρδου στον ΣΚΑΙ
    • 75% επιδότηση από το κράτος εάν απασχολείς αλλοδαπούς εργαζομένους. (ΑΥΡΙΑΝΗ 26/03/09) Δηλ. εάν έχουν 1000 ευρώ μισθό μικτά τα 750 τα αναλαμβάνει το κράτος και τα 250 ο εργοδότης. Άρα 1.150.000 αλλοδαποί του ΙΚΑ x 750 σημαίνει 12 δις ετησίως
    • 350 εκατ. επιστροφή φόρου από παράνομους μισθούς από την εφορία (περιοδικό Επίκαιρα 19/5/2011)
    • 4,5 εκατ. σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών (περιοδικό Επίκαιρα: 03/02/2011)
    Το ποσό των περίπου τεσσεράμισι εκατομμυρίων ευρώ αναλύεται ανά νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ως εξής:
    - Ν.Α. Έβρου: 1.799.111,28
    - Ν.Α. Σάμου: 1.180.308,65
    - Ν.Α. Λέσβου: 751.582,37
    - Ν.Α. Χίου: 308.959,01
    - Ν.Α. Δωδεκανήσου: 303.653,99
    - Ν.Α. Εύβοιας: 113.163,03
    - Ν.Α. Κυκλάδων: 14.832,49
    - Ν.Α. Μαγνησίας: 13.292,22
    - Ν.Α. Χανίων: 10.949,96
    - Ν.Α. Μεσσηνίας: 2.178,00
    - Ν.Α. Φθιώτιδας: 1.170,16
    - Ν.Δ. Πειραιά: 750,88


    ΣΥΝΟΨΙΣ

    ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
    2 δις για επιδόματα
    2 δις για συντάξεις
    12 δις για επιδοτήσεις εργοδοτών
    150 εκατ. Νοσήλεια
    4,5 εκατ. έξοδα υποδοχής & φιλοξενίας αλλοδαπών
    350 εκατ. επιστροφή φόρου
    --------------------
    14.504.500.000 τα έξοδα του κράτους


    ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
    30 δις παρεμπόριο
    5,5 δις προς Αλβανία
    5,5 δις προς άλλες χώρες
    ----------------------
    41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα


    ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
    Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών

    Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!

    Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
    Το άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε
    Ζήτω η Ελλάς
    Αναρτήθηκε από ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟ
    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/2011/07/50-50.html

    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/


    ΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΙΙ , ΙΙΙ ,

    ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ 4/7/11

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ,

    ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ......

    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ,

    ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ............

    ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .................

    ΟΥΑΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΛΕΟΣ ...............

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ,δέν ξέρω ποιούς ἐννοεῖς χάνους,ἀλλά γιά ἐμένα ὁ μόνος καί ἀπόλυτος χάνος εἶναι ὁ ἐλλαδικός λαός.Αὐτός,γιά ἕνα ξεροκόμματο,γιά νά νομίζῃ πώς αὐτό σημαίνει περνῶ καλά,γιά νά φαντάζεται πώς μέ ἔνα 100εὐρω στήν τσέπη μπορεῖ νά ἀπολαμβανει βόλτες,ἐκδρομοῦλες καί χασκογελώντας,ἐν μέσῳ ψευδαισθήσεως εὐδαιμονίας,τρώγοντας στό παγκάκι ἕνα σουβλάκι σημαίνει καλή ζωή καί ἀνάπτυξι τῆς χώρας του,αὐτός ὁ λαός εἶναι ἄξιος τῆς μαῦρης καί τρισάθλιας μοῖρας του ! Αὐτός ὁ λαός δλινει τό δικαίωμα στόν κάθε ἀνθέλληνα καί ἀρχι-προδόταρο πολιτικάντη νά ξεπουλᾶ τήν χώρα,νά τήν .εχει καταστήσῃ προτεκτορᾶτο τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν καί τέλος δίδει τό δικαίωμα μαζύ μέ αὐτήν νά χαθῇ καί ὁ ἴδιος !

      Ἄξιοι,ἄξιοι μιᾶς τέτοιας μοῖρας ὅλοι αὐτοί πού ...καμαρώνουν γιά τά ...περασμένα μεγαλεῖα πού οὔτε κάν νά τά διηγηθοῦν ξέρουν,πόσῳ δέ νά κλάψουν γι᾿αὒτά...

      Φαντάζομαι πώς :ναί,σ᾿αὐτούς ἀπευθύνεσαι μέ τό χάνοι !

      Πέρνα κι᾿ἂπό ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2019/06/blog-post_18.html

      Διαγραφή
  6. ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ..........

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ......

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ !

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ,ἀγαπητέ !

      Ναί,σίγουρα εἶναι πολλά αὐτά πού μποροῦμε νά γράψουμε,νά ποῦμε,νά ἀναλύσουμε.Τό θέμα εἶναι σέ ποιούς νά τά ἀπευθύνουμε;

      Δυστυχῶς σ᾿ἐλαχίστους,μέ ἄλλα λόγια πάντα μεταξύ μας,οἱ λίγοι,οἱ ἐλάχιστοι (σέ ποσότητα ὄχι ποιότητα...).

      Δέν πειράζει,μ᾿ἀρέσει πολύ τό :Πολλοί οἱ κλητοί,ὀλίγοι οἱ ἐκλεκτοί...

      Σ᾿εὐχαριστῶ !

      Διαγραφή