" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κομμούνια,σιχάματα,Α Ρ Χ Ι -Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ! ! !


Προεκλογικό κάλεσμα τῶν ΑΡΧΙ-προδοταραίων κομμουνιῶν τό ὁποῖο δέν ἀρκεῖται μόνον στούς ἑλλαδίτες ἀλλά θέλει (κυρίως,ὡς φαίνεται καί ΔΙΑΚΑΩΣ ...) καί τούς πάσης φύσεως λαθροεισβολεῖς,στήν ἀραβική γλῶσσα ! ! !


Τί λέει σ᾿αὐτό; Πᾶρτε,τούς προδοταραίους -βρωμιάρηδες !

«Στις εκλογές στις 7 Ιούλη κοινό συμφέρον Ελλήνων και μεταναστών είναι να δυναμώσει το ΚΚΕ...Χρειάζεται να είναι πιο δυνατή η δικιά σου φωνή..η μόνη διέξοδος πιο δυνατό εργατικό - λαϊκό κίνημα, που θα οργανώνει την πάλη...Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί δίπλα σου. Βρίσκεται συνειδητά και σταθερά με την πλευρά των μεταναστών και των προσφύγων Βρέθηκε στο πλευρό σου από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη χώρα μας, είτε με χαρτιά είτε χωρίς χαρτιά.
»και διεκδικούμε:
Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα μεταναστόπουλα δεύτερης γενιάς. Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με απλές και δωρεάν διαδικασίες.

Ισότιμα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, για προστασία στην εργασία και στη ζωή, για αντιμετώπιση των φασιστών και των ρατσιστών...Αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και διαβίωσης για τους πρόσφυγες
...Ελληνες και μετανάστες να απομονώσουν κάθε ξενοφοβική, ρατσιστική φωνή. Στην Ελλάδα της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της αντίστασης κατά του φασισμού δεν χωρούν μισαλλόδοξες φωνές... Αυτό αποτελεί την πραγματική απάντηση στον εθνικισμό και στο ρατσισμό
...Οσο πιο ισχυρές είναι οι δυνάμεις του ΚΚΕ παντού, τόσο πιο ισχυρός θα είναι ο εργάτης, Ελληνας και μετανάστης. Γι' αυτό, το συμφέρον των μεταναστών και των προσφύγων είναι να παλέψουν και αυτοί για να γίνει το ΚΚΕ πιο ισχυρό»


Κομμούνια,σιχάματα,Α Ρ Χ Ι -Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ   !  !  ! 


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. << Οι κομμουνισταί βουλευταί εισέρχονται κατ' αρχήν εις τα αστικά Κοινοβούλια δια να κάμουν "επαναστατική δουλειά" και τέτοια δουλειά είναι το να χαλάσουν, να παρεμποδίσουν, άν δυνηθούν, το να γίνη από τους άλλους τίποτε το δημιουργικόν. 

    Το εντός αυτής έργον των είναι κατ' αρχήν α ρ ν η τ ι κ ό ν και δ ι α λ υ τ ι κ ό ν! Αυτό είναι το πρωτεύον έργον των. 

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ, υπερθεματίζουν εις τα αιτήματα τών μαζών, ζητούν περισσότερα από όσα ζητούν αι ίδιαι αι μάζαι, αφ' ενός μέν διά να εξωθήσουν και αυτάς να ζητούν τα περισσότερα, γινόμενοι και αυτοί αρεστοί εις αυτάς δημοκοπούντες, αφ' ετέρου δέ διά να στενοχωρήσουν περισσότερον τας Κυβερνήσεις πού πρόκειται να τα δώσουν, και εκ τρίτου ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΕΡΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!! 

    Αυτό το έργον λοιπόν εισήλθομεν και ημείς τότε να κάμωμεν εις την Δ΄ Συντακτικήν Συνέλευσιν τών Ελλήνων! ΄Αν και ήτο Συνέλευσις 372 πληρεξουσίων, εξ' ών 362 ΄Ελληνες ΚΑΙ 10 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!>> 

    (Βιβλίο "παρασκήνια τού ΚΚΕ", σελ.398,399, τού πρώην γ.γ. και βουλευτού του ΚΚΕ, Ελευθ. Σταυρίδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ......ΟΤΙ ΘΑΡΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΗ,ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΒΡΑΔΙΑΣΤΗ ΜΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΘΑΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ........Η ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.....ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ.....ΖΗΤΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐκεῖ εὐελπιστῶ,ἀγαπητή Βοτιαῖα,νά μᾶς κυνηγήσουν καί στό πέρασμα τῆς Στυγός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πές τα χρυσόστομη!
    Γιά αυτά τα κατακάθια αλλά δυστυχώς ΜΟΝΙΜΟΥΣ πρωταγωνιστές των κατά καιρούς καταστροφών μας, έχει γράψει φοβερά και τρομερά στοιχεία, πληροφορίες και προσωπικά βιώματα ο μακαρίτης ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ρώσος συγγραφέας Αλεξάντερ Σολζενίτσιν.
    Αξίζει κάποιος να αφιερώσει χρόνο, άν είναι φιλομαθής και φιλίστωρ γιά να μάθει τί εστί σοβιετικός κομμουνισμός, αλλά και περί των "πατέρων" αυτής της αρρωστημένης ιδεολογίας.
    Ξέρεις, η παθολογική εμμονή κάθε ...Ζαχαριάδη, κάθε Φλωράκη, κάθε σταλινοταϊσμένου.
    Δεν εντοπίζονται ευκόλως, οπότε τα παραθέτουμε:

    1.https://www.americanrhetoric.com/speeches/alexandersolzhenitsynharvard.htm (Λόγος του συγγραφέως που εκφωνήθηκε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ το 1978).

    2.https://www.docdroid.net/OdYUy5a/200-years-together.pdf#page=2 (Πράγματι δυσεύρετο γιά χρόνια, γιά ευνοήτους λόγους βεβαίως - βεβαίως...)

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ γιά τίς πληροφορίες,ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια.
      Θέλω νά πιστεύω πώς θά φανοῦν χρήσιμες καί γιά πολλούς/ές...

      Εὐελπιστοῦσα,πάντα,σέ μία ἀφύπνισιν !

      Διαγραφή
    2. Τό ὡραῖον εἶναι,πώς δέν τά λέω ἐγώ,ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια,ἀπό μόνοι τους ἀποκαλύπτουν τήν πανοῦκλα τῆς «ψυχῆς» τους...

      Διαγραφή