" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Χριστουγεννιάτικη» διαφήμιση κατά των Χριστουγέννων!

Εβραίος και ο πρόεδρος των Αμερικανών Άθεων!

  Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο David Silverman είναι ένας Εβραίος που δηλώνει άθεος και ηγείται του κινήματος των Άθεων στις ΗΠΑ... Το ίδιο συμβαίνει και σε παρόμοια κινήματα αθεϊσμου σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Δείτε εδώ σχετικά με την εβραϊκή καταγωγή του Silverman!

  Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει, όπου θέλει ή να μην πιστεύει. Το να «χτυπιέται», όμως, η οποιαδήποτε πίστη χλευαστικά, παραπέμπει σε σκοταδιστικές μεθόδους, οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους, προκειμένου να φοβούνται να πουν την άποψή τους, μήπως και χαρακτηριστούν από τους ξερόλες του πλανήτη.

Οι Αμερικανοί αθεϊστές, μια… μη κερδοσκοπική οργάνωση ξεσήκωσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναρτώντας γιγαντοαφίσες (με τι λεφτά;) σε διάφορα σημεία της πόλης, καλώντας τον κόσμο να κρατήσει τα «χαρούμενα (merry)» και να αφήσει τον «μύθο, Χριστoύγεννα (Christmas)». Με λίγα λόγια να κρατήσει τον καταναλωτισμό και ν’ αφήσει την ουσία, χωρίς μάλιστα να την ψάξει.

Ο David Silverman πρόεδρος των ΑΑ αναφέρει για την αφίσα ότι ένα μεγάλο μέρος των Χριστιανών μη-πιστών είναι εγκλωβισμένοι στην θρησκεία των οικογενειών τους. Τι γίνεται όμως με τους κατ’ επιλογήν χριστιανούς; Ή αυτοί δεν υπάρχουν;

Και ας πούμε ότι ο Χριστιανισμός, απαγορεύεται ή σβήνεται από παντού, κάτι που πολλοί θα το ήθελαν. Τότε τι; Λύθηκε το παγκόσμιο πρόβλημα; Τερματίζεται η παγκόσμια διαπλοκή; Χορταίνουν τα πεινασμένα παιδάκια απανταχού; Πέφτουν οι φόροι; Σταματούν τα πυρηνικά; Ας σοβαρευτούν μερικοί και ας δουν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, από το να το παίζουν ακτιβιστές…
 
ΠΥΓΜΗ.gr

Πολύ απλά θέλουν την απαγόρευση του Χριστιανισμού (πρώτα ηθικά για να μην αντιδράσει κανείς), για να προχωρήσουν στην Πανθρησκεία, η οποία είναι απαραίτητη για την δημιουργία τεράστιων υπερεθνικών κρατών. Ξεκινάνε με ψυχολογικό πόλεμο του στιλ "όποιος πιστεύει σε αυτά είναι σκοταδιστη΄ς, χαζός, και μελλοντικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ καθότι πιστεύει αυτά που θέλει αυτός, και όχι αυτά που θέλουμε ΕΜΕΙΣ."

Η πίστη ακριβώς γιατί δεν στηρίζεται στην λογική (πεθαίνεις για την Πίστη, αν υπάρχει κανείς που πεθαίνει για την Λογική, να μας τον βρείτε), είναι ανεξέλεγκτη, και μη διαχειρίσημη από μέλλοντες εξουσιαστές, έτσι σκέφτονται με το φτωχό τους το μυαλό ότι πρέπει να πεθάνει. Μην σας φανεί περίεργο αν ποτέ επιτύχουν την καταστροφή των θρησκειών, ότι σειρά μετά θα έχουν οι αγαπημένοι τους "προοδευτικοί Άθεοι", καθότι θα θέλουν να υπάρχει πίστη, αλλά μόνον σε αυτούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 Αναδημοσίευση από : Αντιπληροφόρηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου