" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

"Κουρεμένη" η πρώτη λίστα Λαγκάρντ - "Πάνω από 10 ονόματα είχαν σβηστεί!


"ΦΩΤΙΑ" Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Η πραγματική λίστα Λαγκάρντ,τελικά φαίνεται ότι είναι πιο... ενδιαφέρουσα από την λίστα Λαγκάρντ που έχει δημοσιοποιηθεί:
Σύμφωνα με την ιδιαίτερα έντονη και από αξιοπιστη πηγή φημολογία η λίστα που περιφερόνταν εδώ και δυο χρόνια από γραφείο σε γραφείο είχε στο μεσοδιάστημα "κουρευτεί" και η νέα πραγματική λίστα περιλαμβάνει αριθμό ονομάτων που δεν υπήρχαν στην παλιά!
Πληροφορίες κάνουν λόγο για "άνω των 10 καυτών ονομάτων" τα οποία είχαν σβηστεί από την προηγούμενη λίστα στη διαδρομή τους από τον πρώτο παραλήπτη ΥΠΟΙΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέχρι τη στιγμή που ήρθε το θέμα στην επιφάνεια.
Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή της λίστας ήταν Παπακωνσταντίνου, Καπελέρης, Διώτης,Βενιζέλος στο γραφείο του οποίου είχε "ξεχαστεί" επι 1,5 χρόνο.
Στα χέρια της αρμόδιας Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών σχέσεων του Υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται η «λίστα Λαγκάρντ», την οποία και παρέδωσε το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών και διαβιβάστηκε άμεσα στο Γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα.
Η λίστα παρελήφθη από τριμελή ομάδα, η οποία μετέβη στο Παρίσι για το σκοπό αυτό και παραδόθηκε άμεσα στο γραφείο του αρμόδιου Οικονομικού Εισαγγελέα ώστε να υπάρξει αντιπαραβολή της με αυτήν που ήδη κατέχει και περαιτέρω διερεύνησή της όλης υπόθεσης.
Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η φημολογία, τότε αυτό συνιστά βαριές ποινικές ευθύνες, και βέβαια το θέμα θα φτάσει μέχρι την εξεταστική στη βουλή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου