" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ευρώ-ηλίθιοι ! ή .... «ΣΥΡΙΖΑ είσαι ... και φαίνεσαι !»



From HEIL GAP ( or mind the GAP )

 

Είτε η Eurostat … ή η ΕΚΤ … ή και οι δύο …. είναι ανίκανοι , ή είναι δυο συνεταίροι που απλώς αποσκοπούν στην εξαπάτηση των ευρωπαϊκών λαών .
Περιμένετε .... Πολλοί ευρωπαίοι πολιτικοί καλλιεργούν την ιδέα ότι το ευρώ είναι κάτι περισσότερο από ένα νόμισμα, ότι αυτό  είναι μια "εικόνα της ενότητας και της ειρήνης. 
Κρατώντας Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ, ευρωκράτες ή καλύτερα οι  « Ευρώ-ηλίθιοι » έχουν αποφύγει επιτυχώς μια αδύναμη δραχμή και τον περαιτέρω υπερπληθωρισμό.
Αντ 'αυτού δημιουργήθηκε με επιτυχία … ο ελληνικός στασιμοπληθωρισμός.
Χα, χα , χα !

................................
 
    «ΣΥΡΙΖΑ είσαι ... και φαίνεσαι !»


 


Χμ , χμ , χμ …. και επειδή τις τελευταίες ήμερες βλέπω στο λιμάνι του Πειραιά κάτι αφίσες που γράφουν ότι " Ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ" … προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε και εμείς «συριζαιοι» … ( μάλλον “πασοκοσυριζαιοι” κατά το ορθότερο όπως έχουν σήμερα τα πράγματα στην Κουμουνδούρου) …. τους ρωτώ λοιπόν από πού αντλούν οι κυρίες και κύριοι «συριζαιοι» το δικαίωμα να με υβρίζουν ….. χαρακτηρίζοντας με ως ΣΥΡΙΖΑΙΟ .

                                              ΤΟ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΟ


Μήπως θεωρούν ότι ομοιάζω με τον @λητήριο βουλευτή τους …. ξέρεται τώρα ….  τον σκηνοθέτη που δηλώνει δημόσια ότι δεν είναι αδελφή …  διότι …. κατά τα λεγόμενα του …. έχει ΓΑ…. την μισή Αθήνα …..
Μόνο που παρέλειψε να ξεστομίσει και το ότι για να είναι κάποιος αδελφή δεν έχει σημασία εάν έχει ΓΑ….  ή όχι  την μισή Αθήνα …. αλλά πόσοι τον έχουν ΓΑ….  αυτόν .

Και όποιος συρίζαιος έχει τις αντιρρήσεις του που αποκαλώ @λητ@ρ@ τον βουλευτή του … 

Χα, χα, χα … Του υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω συριζαιος βουλευτής με τα παραπάνω λεγόμενα του .... αυτοχαρακτηρίστηκε ως @λητης στην συνείδηση του κάθε Έλληνα πολίτη  !

...................................

Και το σπουδαιότερο τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με εσάς τους « συριζαιους » και μας αποκαλείτε ΣΥΡΙΖΑ … όλους εμείς που αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν γουστάρουμε να γίνει δέκα κομμάτια με την τεκτονική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σας , εμείς που αγαπάμε την ιστορία μας και δεν γουστάρουμε να την φαλκιδεύουμε και να την ξεχάσουμε … ώστε να γίνουμε ένα μέρος από το πολυπολιτισμικό χαρμάνι που επαγγέλλεστε , εμείς που αγαπάμε την φυλή μας περισσότερο από τους ξένους .... εν αντιθέσει με εσάς , όλοι εμείς που σεβόμαστε την θρησκεία μας , εμεις που μας φέρνουν αναγούλα η φρικαλεότητες του ΙΣΛΑΜ που εσείς το αγκαλιάζετε και ζητάτε να του φτιάξουμε και τεμένη με το υστέρημα μας , εμάς που μας αρέσει η Ελλάδα μας και δεν νοιώθουμε κανένα κόμπλεξ για την εθνική μας συνείδηση , εμείς που γουστάρουμε την ελευθερία και την δημοκρατία όσο οτιδήποτε άλλο και απεχθανόμαστε τους διορισμένους ευρώ-κανίβαλους επιτρόπους που πρέπει να μας διοικούν στο όνομα του φεντεραλισμού και της αφανούς δικτατορίας της ΕΕ , όλους εμάς δηλαδή  που απεχθάνονται .... και εσάς και την προσήλωση σας στην Ευρώπη των τοκογλύφων..........


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !!! 

         
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου