" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ...!!! ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...!!!


Σε πορεία διαμαρτυρίας από τη Βουλή των Ελλήνων προς την Ακρόπολη καλεί τους Έλληνες το κίνημα «EGAM» (European Grassroots Antiracist Movement), το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00. 

Μη μου πείτε ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ !!! ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..!!! με άλλα λόγια λογής-λογής ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ανακοίνωση του «EGAM» αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός και ο νεοναζισμός αναπτύσσονται στην Ελλάδα όπως και αλλού στην Ευρώπη, χωρίς ωστόσο οι δημοκρατικές δυνάμεις να κινητοποιούνται δυναμικά και αποφασιστικά. Η ρατσιστική, αντισημιτική και νεοναζιστική ρητορική καθώς και οι πράξεις βίας που πολλαπλασιάζονται στην Ελλάδα απειλούν τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας στην ίδια τη χώρα όπου αυτή γεννήθηκε. Αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως μια "φυσική" και ασήμαντη συνέπεια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, όχι μόνο επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν θεμέλιο για κάθε δημοκρατική κοινωνία, αλλά και επειδή η κρίση δεν είναι κάτι που θα ξεπεραστεί σύντομα». και καταλήγει:

"...Γι' αυτό απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που εμπνέονται από τις αρχές της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ισότητας, καλώντας τους να ενωθούν μαζί μας, για να εκφράσουν την πίστη τους στη δημοκρατία και την απόρριψη του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού...». 
 από : στοχος

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, ενώ την έκκληση υπογράφουν διανοούμενοι( !!!)  και επικεφαλής αντιρατσιστικών οργανώσεων από την Ελλάδα(!!!) καθώς και καθηγητές πανεπιστημίων(...), όπως ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, η Λένα Διβάνη, η Χριστίνα Κουλούρη, η Μαρία Μουμουλίδου, ο Αντώνης Λιάκος, η Φωτεινή Ασημακοπούλου, η Θάλεια Δραγώνα κ.ά.

Με " περίεργο" ρόλο ( ως προς το θέμα Πατρίδα-Έθνος) όλοι τους, έτσι; ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ;!!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου