" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ!!! (Περίμενε να σε σώσει ο Alexis νεοελληνάκο...


Απεργία από χθες στον «105.5 Στο Κόκκινο», το ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.  
Την κήρυξε η ΕΤΕΡ και θα είναι τετραήμερη, μέχρι και την Τετάρτη. Ιδού τι γράφει στην ανακοίνωσή της η ένωση των τεχνικών του ραδιοφώνου: 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού 105.5 Στο Κόκκινο αποφάσισε την κήρυξη 4ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 7η ώρα του Σαββάτου 8ης Δεκεμβρίου  μέχρι  και την 6η ώρα της Τετάρτης 12ης Δεκεμβρίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού».
 

Εν τω μεταξύ χθες συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ Δημήτρης Καμαρινόπουλος μετά από μήνυση εναντίον του. Κινήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία.

Αλλά και αυτός ο Σύριζα; Είναι δυνατόν να κάνει τόσο αγώνα και να αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού του σταθμού;  Δεν είναι σχήμα οξύμωρο;


http://www.e-tetradio.gr/ar8188el_apergiakaiston1055stonkokkino.html
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/12/alexis_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου