" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗN ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Γραφει η scorpio
Τον δρόμο του κοινοβουλευτικού ελέγχου παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου με τη εταιρείαMindwork Business Solution που αναλαμβάνει τη διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων.
STOYRNARASFOTOΣύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας, που διοργανώθηκε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, στις 13-15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton διοργανώθηκε από την εταιρεία Mindwork BusinessSolutions, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, είναι η κυρία Λίνα Νικολοπούλου σύζυγος του κ.Γιάννη Στουρνάρα ενώ ο ίδιος ο υπουργός ήταν επίσημος ομιλητής.  
Ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ζητά να μάθει πόσο κόστισε το εν λόγω συνέδριο και ποιο ποσό εισέπραξε για τις εργασίες της, η εταιρεία Mindwork, αν διενεργήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή πρόκειται περί απευθείας αναθέσεως, ποιες άλλες, διοργανώσεις εκδηλώσεων, για λογαριασμό του δημοσίου, έχει αναλάβει η Mindwork Business Solutions και με ποια ποσά έχει αμειφθεί για κάθε μια από αυτές;
stoyrnarasetairia
Οι συνεδρίες της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας µε την ευγενική χορηγία του συνόλου σχεδόν των πολυεθνικών φαρµακευτικών κολοσσών και των εταιρειών υπηρεσιών Υγείας που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
stoyrnaras1
stoyrnaras2
stoyrnaras3
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Η εταιρία MIND WORKS SOLUTIONS ΕΠΕ δραστηριοποιείται εδώ και καιρό γύρω από το χώρο της υγείας, έχοντας αναλάβει δουλειές για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κ.α συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας μάλιστα το «Forum για την υγεία και τις πολιτικές υγείας»’ το οποίο από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρις σήμερα έχει διοργανώσει 5 συναντήσεις έχοντας σαν χορηγούς μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες. Στην εταιρεία γενική διευθύντρια είναι η κα Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του κύριου Στουρνάρα.
Σύμφωνα όμως με το υπ. 14903 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ της 30ης Δεκεμβρίου του 2009 μέτοχοι της εταιρείας μετά την αγορά μεριδίων είναι η κα. Μυρτώ Στουρνάρα και η κα. Νεφέλη Στουρνάρα.
stoyrnaras4
Εδώ υπάρχει και μια λεπτομέρεια. Σε έναν άλλο διαγωνισμό, στις 13 Ιουλίου με το έγγραφο της Α.Π. 7230, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, απορρίπτει και ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ έναν διαγωνισμό στην εταιρία, λόγω του ότι η επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού διαπίστωσε την ύπαρξη αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης, για αδίκημα σχετικό με την επαγγελματική διαγωγή.
stoyrnaras5
Το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι εάν ο όρος αυτός υπήρχε και στις υπόλοιπες διακηρύξεις….
Βέβαια τα συνέδρια δεν είναι οι μόνες δουλειές που αναλαμβάνει η εταιρεία της οικογένιεας Στουρνάρα. Πρόσφατα ο ΕΟΦ ανέθεσε την «Εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη της πολυφαρμακίας» στην ένωση εταιρειών Mindwork Business Solutions / V+O Communication. Η ανάδοχος θα διαχειριστεί το κονδύλι των 500.000 ευρώ για 2 χρόνια, καταρτίζοντας επικοινωνιακό σχέδιο δράσης και διαφημιστικής προβολής σε πανελλαδικό επίπεδο.
από : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου