" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η… ΜΑΪΜΟΥ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ



Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο… πισινός της, λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία, που επαληθεύεται πλήρως στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Που όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο πιο πολύ φαίνεται ο αναρχοκομμουνιστικός εσμός που κουβαλάει στον ώμο του. Ιδού, λοιπόν, με ποιους συναγελάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ:

SKYFTOYLHS«Την ερχόμενη Παρασκευή (14/12) στις 7 το βράδυ, στο Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου. Ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης – εκ των ευρωπαϊστών και ρεαλιστών του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ-, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος και ο Νώντας Σκυφτούλης, εκπρόσωπος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας, θα συζητήσουν περί κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, με αφορμή την κυκλοφορία δύο ανάλογου περιεχομένου βιβλίων (“Υπαρκτός καινούργιος κόσμος”, του Γιώργου Λιερού, και “Εισαγωγή στην κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία”, των Τάκη Νικολόπουλου και Δημήτρη Κοντογιάννη)».

Για όσους δεν ξέρουν, ο… αναρχοπατέρας Νώντας Σκυφτούλης είχε συλληφθεί το 1991 κατηγορούμενος για υπόθεση τρομοκρατίας, έπεσε πάνω όλο το γνωστό προοδευτικαριό και αθωώθηκε και αργότερα, τον καιρό των συλλήψεων του τελευταίου τροχού της αμάξης της 17 Νοέμβρη (Ξηρών, Κουφοντίνα και ΣΙΑ) εμφανιζόταν θρασύτατος στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκθείαζε τη δράση τους.
Έχει σημασία βέβαια και με ποιον συνομιλεί, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Γ. Σταθάκη, «εκ των ευρωπαϊστών και ρεαλιστών του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ», γράφει πολύ κομψά ο «Επενδυτής». Πρόκειται για τον άνθρωπο που όπως αποκάλυψε προσφάτως το «Βήμα», είναι ο προπομπός της επικείμενης επίσκεψης Τσίπρα στην Αμέρικα: «Και μια και ο λόγος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σας πληροφορώ, ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του κάποια στιγμή και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη πάει ο πρώτος συριζαίος εκεί, ο κ. Ι. Σταθάκης, για διαλέξεις σε πανεπιστήμια αλλά και για συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες». Και βέβαια δε μπορεί να είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο αυτός που «προετοιμάζει» την επίσκεψη ενός ξένου πολιτικού στην Αμέρικα. Πρέπει να είναι βαθιά χωμένος στον αμερικανισμό για να γίνει δεκτός από τους γκάνγκστερς του εκεί πολιτικού κατεστημένου!
Λοιπόν, ένας αμερικανοκομμουνιστής κάνει δημοσίως παιχνίδι με τον πιο γνωστό αναρχοπατέρα της χώρας…

από :  ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου