" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ... ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ!

«Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα στη “Βίλα Αμαλία” μετά από μακρά σειρά ετών, κατ’ εκτέλεση των προβλεπομένων από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τη ρητή εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το μήνυμα μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας. Και τα χιλιάδες μπουκάλια για την παρασκευή βομβών “μολότοφ” και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη “Βίλα Αμαλία” αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένα εργαστήρι o ανομίας».

Σε ερώτηση επίσης δημοσιογράφου για το εάν θα συνεχιστούν σε άλλες καταλήψεις ανάλογες επιχειρήσεις, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απάντησε:

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει μία υποχρέωση από το Σύνταγμα και τους νόμους. Και το ξαναλέω, έχει την εντολή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει το αυτονόητο. Να αποκαταστήσει τη νομιμότητα οπουδήποτε και εάν αυτή παραβιάζεται. Δεν λέω ότι έχει ένα εύκολο έργο, δεν λέω ότι αύριο θα γίνουν θαύματα. Αλλά αυτή είναι η εντολή, αυτό είναι το πλαίσιο και αυτό είναι το έργο που θα πραγματοποιηθεί».από : ΣΤΟΧΟΣ


Τα σύνεργα των αναρχοαριστερών που βρέθηκαν στη Βίλα Αμαλίας!!


Ειπώθηκε από τους συλληφθέντες (μεταξύ των οποίων και 2 αλλοδαποί) ότι τα κρατούσαν για........συλλεκτικούς λόγους!!!!!!
διαβάστε αναλυτικά:

Στο εσωτερικό του κτηρίου εντοπίστηκαν περίπου.....
  • 1.500 άδειες φιάλες μπίρας,
  •  ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό,
  •  αντιασφυξιογόνες μάσκες,
  •  κροτίδες μεγάλου μεγέθους,
  •  ένα πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια,
  •  σφεντόνες,
  •  μεταλλικά σφαιρίδια και μικροποσότητες κάνναβης.
από : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου