" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Γκούλαγκ Καναδᾶ ἤδη ὑπάρχουν !

Ο  Mel Bruchet ήταν ένας από τους τρεις γιατρούς που αποκάλυψε περιπτώσεις νεκρών γεννήσεων από πλήρως εμβολιασμένες γυναίκες, στο νοσοκομείο Vancouver's Lion's Gate ( μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς,έδῶ)

Από τον Marc Trozzi MD-

" Τον περασμένο μήνα, ο Δρ. Μελ Μπρουσέ ήταν στο σπίτι του στο Βανκούβερ με τον Δρ Daniel Nagase και τον Dr Charles Hoffe. Τέσσερα περιπολικά αυτοκίνητα και οκτώ αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Dr Bruchet. Στον φιλήσυχο και έντιμο Dr Bruchet πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Lionsgate.

Σε ένα ακόμη διεστραμμένο κεφάλαιο της εγκληματικής ατζέντας Covid, μετά από αρκετές ώρες με χειροπέδες, αυτός ο ευφυής, ειρηνικός ογδοντάχρονος γιατρός αφού υπεβλήθη σε λήψη ναρκωτικών στη συνέχεια οδηγήθηκε βίαια σε ψυχιατρική πτέρυγα

Εκεί του στερήθηκαν τα βασικά του δικαιώματα, όπως η τηλεφωνική επικοινωνία. Ναρκώθηκε με αντιψυχωσικά φάρμακα. Αυτά τα αντιψυχωσικά αντενδείκνυνται σε ηλικιωμένους επειδή τους προκαλούν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια. Είχε δύο μίνι εγκεφαλικά (ΤΙΑ) και υποβλήθηκε σε ακροάσεις ψυχικής υγείας που ήταν δικαστήρια μαϊμού που προσπαθούσαν να επικεντρωθούν στις σκέψεις του για τα «εμβόλια κατά του Covid». Αν και οι σκέψεις του βασίζονταν σε καλά τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα, το ίδρυμα τις χαρακτήρισε «παραληρητικές ιδέες» : στοιχεία της «άνοιας ή ψύχωσής» του...

Γράφει ο Χένρυ Μακόου 

...Αυτή η ιστορία μου θύμισε τρεις δικηγόρους του Βανκούβερ που σύρθηκαν εκτός αιθούσης του δικαστηρίου, ναρκώθηκαν, τους αφερέθηκε η άδεια επαγγέλματος και περιορίστηκαν σε ψυχιατρείο όταν προσπάθησαν να αποκαλύψουν ένα κύκλωμα ελίτ παιδεραστών το 1994. Η ιστορία τους είναι παρακάτω.

Κάτω από μια επιφανειακή ισχύ Νόμου, διοικούμαστε από ένα μυστικό δίκτυο προδοτών, παιδεραστών, σατανιστών και εγκληματιών, που μεταμφιέζονται σε εξέχοντες δικηγόρους και δικαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες και αρχηγούς αστυνομίας.

Συχνά είναι μασσώνοι που αντλούν τη δύναμή τους από το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών με έδρα το Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιδιώκει να επιβάλει την τυραννία του με το πρόσχημα της «παγκόσμιας κυβέρνησης».

Αν δεν με πιστεύετε, πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ τα ονόματα Renate Andres-Auger,  (αριστερά) Jack Cram και Bruce Clark. Είναι δικηγόροι από το Βανκούβερ που σύρθηκαν εκτός αιθούσης του δικαστηρίου, ναρκώθηκαν, τους αφερέθηκε η άδεια επαγγέλματος και περιορίστηκαν σε ψυχιατρείο όταν προσπάθησαν να αποκαλύψουν ένα κύκλωμα ελίτ παιδεραστών στη δεκαετία του 1990.

Το πανέμορφο Βανκούβερ BC, τοποθεσία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010, περιγράφηκε από το Christian Science Monitor  το 1997 ως «ένας παράδεισος παιδεραστών», ένα μέρος γνωστό για το «διαβόητο εμπόριο σεξ» με διεθνή φήμη «ως μια πόλη όπου είναι εύκολο. να βρω ένα παιδί για σεξ». Το 1999, η UNESCO ανακήρυξε το Βανκούβερ ένα από τα τρία κορυφαία κέντρα στον κόσμο για σεξουαλική εμπορία, παιδική πορνογραφία και παιδεραστία λόγω της «ύποπτης δικαστικής προστασίας για τους παραβάτες σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών».

Το 1994, η Renate Andres-Auger, μια ιθαγενής δικηγόρος και ανύπαντρη μητέρα έξι κοριτσιών, διαπίστωσε παρατυπίες σε μια υπόθεση διεκδίκησης γης που ήταν πολύ καταδικαστικές για τη δικαστική διαδικασία. Κατηγόρησε επίσης ορισμένους δικαστές και δικηγόρους για εγκληματική συνωμοσία για βοήθεια και προστασία παιδεραστών. Αυτή και ο δικός της δικηγόρος Jack Cram παρουσίασαν στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και μαρτυριών ότι δύο δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχαν εμπλακεί σε παιδεραστία και χρησιμοποιούσαν το γραφείο τους για να προστατεύσουν άλλους παιδεραστές. Ονόμασε το διάσημο "Vancouver Club" ως κέντρο αυτού του κυκλώματος παιδεραστών. (Kevin Annett, Hidden From History: The Canadian Holocaust, σελ. 147-150)

Ο δικαστής διέταξε την απομάκρυνση της Auger από το δικαστήριο. «Οι σερίφηδες έσυραν την Andres-Auger έξω από το δικαστήριο και μπορούσες να την ακούσεις να κατεβαίνει τις σκάλες πίσω από τον πάγκο του δικαστή». Τότε ο δικαστής διέταξε τους σερίφηδες να απομακρύνουν τον δικηγόρο της Τζακ Κραμ. Η αστυνομία κλήθηκε να καθαρίσει την αίθουσα από περίπου 80 υποστηρικτές. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου , αυτό συνέβη όταν ο Cram έβγαλε την αιτία στο κοινό:

φωτό του Τζάκ Κράμ στο ράντσο του

«Ένα βράδυ περίπου στις 23:30, αφού τελείωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, ο κ. Κραμ επέστρεφε σπίτι, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και ενώ περπατούσε προς την πολυκατοικία του, πέντε αστυνομικοί βγήκαν από τους θάμνους και πήδηξαν πάνω του.Τον έβαλαν μέσα σ᾿ένα χωρίς σήμανση φορτηγό και του " έκαναν μια ένεση γεμάτη με κάτι" και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου του Βανκούβερ -- ως ασθενής "χωρίς πληροφορίες".

" Όταν η επιτροπή ανακάλυψε πού βρισκόταν ο κύριος Κραμ, έπρεπε να πάνε στο Prince George, περίπου 800 χλμ. μακριά, για να βρουν έναν δικηγόρο που θα κατέθεσε έντυπο habeas-corpus ( νομικό ἔγγραφο γιά τό ἄν ἔγινε νόμιμη ἤ ὄχι σύλληψη ) για να απελευθερώσει τον κ. Κραμ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ καθώς ο κ. Κραμ, απροσδόκητα, απελευθερώθηκε μετά από κράτηση 7 ημερών.

«Ο κ. Κραμ πήγε κατευθείαν από την ψυχιατρική πτέρυγα σε μια συνεδρίαση της επιτροπής που βρισκόταν σε εξέλιξη την ίδια στιγμή. Ήταν ακόμα υπό την επίδραση των φαρμάκων που του είχαν χορηγηθεί μέχρι περίπου δύο ώρες πριν από την αποφυλάκισή του. Αλλά ήταν σε θέση να εξηγήσει όλα όσα είχαν συμβεί. Ήταν δύο από τους στενότερους συνεργάτες του, ένας εκ των οποίων ήταν αυτός που τον κακολόγησε στην τηλεόραση, που υπέγραψαν έγγραφα για να δεσμεύσουν τον κ. Κραμ.

"Μετά από μια δίκη, το δικαστήριο του αφαίρεσε την άδεια άσκησης του επαγγέλματός του, για ένα χρόνο και του επέβαλε πρόστιμο 10.000 δολαρίων. Ήταν χρεοκοπημένος και ανεπάγγελτος. Ο Κραμ μετακόμισε στο ράντσο του στο Πρίνστον, μια κοινότητα περίπου 280 χλμ ανατολικά του Βανκούβερ.

«Σύμφωνα με τον δικαστή Γκιμπς, κάνοντας την πρόσφατη κρίση του για την έφεση του Δρ. Κλαρκ, είπε «μετά που ο [κ Κραμ] έλαβε θεραπεία για την ψυχική του ασθένεια με παρανοϊκές παραισθήσεις, στη συνέχεια εγκατέλειψε όλες τις δικαστικές υποθέσεις που είχε ξεκινήσει στην παραληρηματική φάση του» και μία από τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην δικηγορία μετά από ένα χρόνο ήταν να συνεχίσει να λαμβάνει ψυχιατρική θεραπεία για εκείνη τη χρονιά. Ο κύριος Κραμ θα μπορούσε να είχε φυλακιστεί για τρεις μήνες, αν δεν λάμβανε τη θεραπεία ή αν αδυνατούσε να πληρώσει το πρόστιμο».

(Έντ Τζόν δικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση)
Η Renate Andres-Auger  πέθανε τον Απρίλιο του 2016. Ο αξιωματούχος του Law Society of BC James Taylor, ο οποίος απέκρουσε τους Andres-Auger και Cram, έγινε δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του BC και εξέδωσε διαταγή το 2002 κατά της αναφοράς των κατηγοριών παιδεραστίας.


Ο Εντ Τζον, ένας ντόπιος ιθαγενής επικεφαλής του Φυλετικού Συμβουλίου Carrier-Sekani  , που κατηγορήθηκε για χρήση τακτικών της Μαφίας και διεύθυνσης κυκλωμάτων κοκαΐνης και παιδικής πορνείας, ( εκκρεμεί εις βάρος του δίκη για σεξουαλική παρενόχληση )  χρίστηκε Υπουργός Υπηρεσιών Παιδιού και Οικογένειας στην επαρχιακή κυβέρνηση του NDP (σοσιαλιστικό κόμμα Καναδᾶ) το 2000. Η διαταγή κάλυπτε επίσης οποιαδήποτε αναφορά σε αυτές τις κατηγορίες.

henrymakow.com


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, όταν διαβάζω τέτοια στο τέλος δεν ξέρω αν έκανα καλά που τα διάβασα,αλλά μου θύμισε και την υπόθεση της κ.Μαργαριτη που υπηρετούσε ως πρόεδρος ή εισαγγελέας στο δικαστήριο των Γρεβενών και κατήγγειλε τα τέρατα που συνέβαιναν εκεί από τους δικαστικούς και τους υπολοίπους συναδέλφους της και τελικά την έβγαλαν τρελή,που να βρίσκεται άραγε η καημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ὑπόθεσις σχεδόν ἴδια ! Ἐκείνη διώχθηκε ἀπό τό δικαστκό σῶμα μέ ὁμόφωνη ἀπόφαση τῶν δικαστικῶν καί βεβαίως μέ τήν ἐπιβεβαίωση τοῦ κράτους ἐν συνεχείᾳ. Θυμᾶσαι τίς ἀπεργίες πείνας πού ἔκανε,ἐπί Καραμανλῆ ; Τώρα πού ἔχει καταλήξει κανείς δέν γνωρίζει.

      Καί τέλος,ὅταν διαβάζεις τά ἐλληνικά Hoaxes νά τήν κατηγοροῦν καί νά στηρίζουν τούς δικαστές καί τό κράτος,καταλαβαίνεις...

      Προφανῶς δέν ἐνδιαφέρθηκε κανείς γι᾿αὐτή τήν γυναῖκα.

      Ἐλπίζω κι᾿εὔχομαι νά μήν ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή