" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ἰσραήλ Ἀβραάμ Μπουρλᾶ

 

Ο CEO της Pfizer, Albert Bourla, κρύβει μια οικογενειακή ρίζα αιώνων, κληρονομιά που συνδέεται με τον βρετανικό σιωνισμό και μιας κοινωνίας πιστής στο καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Η εταιρεία των Προσκυνητών  (Η Pilgrims Society , που ιδρύθηκε στις 16 Ιουλίου 1902 [1] από τον Sir Harry Brittain KBE CMG, είναι μια βρετανοαμερικανική κοινωνία που ιδρύθηκε, σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού διπλωμάτη Joseph Choate , «για την προώθηση της καλής θέλησης, της καλής συντροφικότητας και της αιώνιας ειρήνης. μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας». ἐδῶΤο πραγματικό του όνομα είναι Israel-Abraham Burla, σύμφωνα με τούς The Times of Israel  ( φωτό)

Η οικογένεια των Σεφαραδιτών ραβίνων Burla είναι σχεδόν βασιλική οικογένεια στην Παλαιστίνη από το 1700. Συνωμότησαν με τους τραπεζίτες Rothschild, Churchills και το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων στα μέσα του 1800 για να κάνουν το Ισραήλ μια βρετανική αποικία μεταμφιεσμένη σε εβραϊκό κράτος.

Ο Σιωνισμός ήταν ένα εξ ολοκλήρου βρετανικό δημιούργημα. Οι ραβίνοι Burla έγραφαν συχνά  για μια αναδιοργανωμένη Σιών (Eretz Israel), έτσι οι Βρετανοί Rothschild χρηματοδότησαν κάθε είδους εξελίξεις στην Παλαιστίνη με την προϋπόθεση ότι οι Βρετανοί ήταν υπεύθυνοι.

Οι ραβίνοι Burla στην Ιερουσαλήμ δεν έκρυψαν την προθυμία τους να πουν «ναι, ναι, ναι» στις επιστολές των Churchill-Montefiore (Rothschild) που ξεκινούσαν στις  14 Ιουνίου 1841. (  Την ημέρα αυτή στην εβραϊκή ιστορία, 14 Ιουνίου 1841, ο Βρετανός συνταγματάρχης Τσαρλς Χένρι Τσόρτσιλ έγραψε μια επιστολή στον Σερ Μόουζες Μοντεφιόρε υποστηρίζοντας τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Ο Montefiore, ήταν Βρετανός τραπεζίτης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων και φιλάνθρωπος, που ίδρυσε το πρώτο New Yishuv, Mishkenot Sha'ananim το 1860, τον πρώτο εβραϊκό οικισμό έξω από τα τείχη της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ. Ο Τσόρτσιλ υπηρέτησε ως Βρετανός πρόξενος στην Οθωμανική Συρία, που περιλάμβανε την Παλαιστίνη, το σημερινό Ισραήλ. Ο Τσόρτσιλ, ένας ευαγγελικός προτεστάντης και πρόγονος του μελλοντικού πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ, ήταν ένας από τους πρώτους που πρότεινε την πολιτική ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη.   ..διαβᾶστε ὁλόκληρο τό σχετικό ἱστορικό θέμα,ἐδῶ

Για τη συνεργασία αυτή, τα εμπορικά συμφέροντα των Rothschild που υποσχέθηκαν οι Burlas επωφελούνται μέχρι σήμερα. Εάν αμφιβάλλετε, απλώς διερευνήστε το Genie Oil and Gas που ανήκει στους Jacob Rothschild, Bill Richardson, Rupert Murdoch, Dick Cheney, Mary Landrieu, Larry Summers, Jim Woolsey (πρώην διευθυντής της CIA).

Την δουλοπρέπεια των Μπουρλά στους Ρότσιλντ, ο κόσμος πληρώνει ακριβά μέσω του φαρμακείου Pfizer του σημερινού αγαπημένου τους γιου, Ισραήλ-Αβραάμ Μπούρλα (γνωστός και ως Albert Burla).

Το φαρμακείο Pfizer έχει ένα παράλληλο σύνολο αλληλένδετων σχέσεων με τη βρετανική, τη γερμανική και την αυστριακή αριστοκρατία. Πράγματι, ο Charles Pfizer (1824-1906) γεννήθηκε στην ίδια περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας με  τον Klaus Schwab  και τον πατέρα του Eugen Schwab (Ράβενσμπουργκ), συνεργάτη των Ναζί της Escher Wyss & Co. ( Μπορεῖτε νά διαβάσετε περισσότερα γιά τόν πατέρα Σβάμπ καί τήν ἑταιρεία Escher Wyss & Co καί τήν βοήθεια πού ἔδωσαν στούς ναζί,ΕΔΩ )

Ο Schwab και ο Escher Wyss ήταν επίσης σύμμαχοι με Βρετανούς και Αμερικανούς πυρηνικούς προδότες στο OSS (Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, ο πρόδρομος της CIA, που ελέγχεται από την ίδρυσή του το 1946 από τη βρετανική MI6 ). 

Τό οἰκογενειακό δένδρο τοῦ Ἄντονι  Φάουτσι . Ἀπό ἐδῶ ὅπου ὑπάρχουν ἐνεργοί σύνδεσμοι πάνω στήν φωτό.

Στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μόλις 100 μίλια νότια της γενέτειράς του Charles Pfizer,  ο  προπάππος του Anthony Fauci, Raget Abys (1790-1861) ήταν ο Γραμματέας Πολέμου στη νέα ελβετική δημοκρατία που βοήθησε να ιδρυθεί, μαζί με την ίδρυση του ETH (Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Technology) (που παρακολούθησε ο Schwab), Credit Suisse και Swiss Life.

Το έμβλημα της οικογένειας «Abys» του Fauci,από την πλευρά της μητέρας του,είναι ένα μακάβριο  φίδι με κορώνα στο κεφάλι,που τρώει ένα παιδί και κρατά δύο κουβάδες χρυσό. (Να θυμίσουμε πώς ἀνάλογη ἀπεικόνισι ἔχει ὡς σῆμα της ἡ αὐτοκινητοβιομηχανία Ἄλφα Ρομέο. Τά εἴχαμε γράψει,ΕΔΩ.Διαβᾶστε καί θά βρεῖτε περίεργες ὁμοιότητες. Πραγματικά περίεργες ! )

 Πράγματι,  στις 4 Σεπτεμβρίου 1618 , το ορυχείο Abys τάλκ στο Plurss (τώρα Piuro της Ιταλίας) κατέρρευσε και κατέστρεψε περίπου 2.500 ψυχές αμέσως . (  Διαβάζετε σχετικῶς ἐδῶ)Η οικογένεια Abys είχε ήδη μετακομίσει βόρεια στο Chur της Ελβετίας, κοντά στο Νταβός (κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab) όταν η καταστροφική χιονοστιβάδα 9-11 επιπέδων πυροδοτήθηκε από την αμέλειά τους. Πουλούσαν ταλκ ως λιπαντικό και για προσθήκη σε φάρμακα, που πλέον είναι γνωστό ότι είναι καρκινογόνο.

Στο Ισραήλ, οι Rothschild που ως γνωστόν επηρεάζουν την πολιτική του The Weizmann Institute of Science που ιδρύθηκε το 1934. Ο  Jacob Rothschild  υπηρετεί επί του παρόντος στο διεθνές διοικητικό συμβούλιο, όπως οι Rothschild από την ίδρυσή τους.

Ο ιδρυτής Chaim A. Weizmann υπηρέτησε ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού και αργότερα ως ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ.

Η βιοτεχνολογική έρευνα του Weizmann συνδέεται με το The Wellcome Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο (π.χ. Ινστιτούτο Pirbright, Merial Animal Hospital, Gates Foundation, NIH, DARPA, UKRI), τον Π.Ο.Υ. του ΟΗΕ και πολλούς Βρετανούς επιστήμονες που υπηρετούν στο διοικητικό συμβούλιο του Weizmann, μεταξύ των οποίων κάτοχοι Νόμπελ βιοχημικοί Sir Ernst Boris Chain και Baron Florey, μικροβιολόγος Sir Alexander Fleming.

Συγκλονιστικά, το 1972, ο βαρόνος Victor Rothschild, ο οποίος μόλις είχε παρουσιάσει την Έκθεση Rothschild (1971) στο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστώντας την εμφάνιση μιας νέας ώθησης της βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, επένδυσε σχεδόν μόνος του σε 20% βρετανικές και 80% αμερικανικές εταιρείες.

Χρηματοδότησε τον βιολόγο Νόμπελ Σίδνεϊ Μπρένερ για να αρχίσει να κάνει πειράματα DNA σε όλο το Ισραήλ λόγω της περίεργης δομής του εβραϊκού πληθυσμού»).

Μετά την Έκθεσή του, ο Victor Rothschild ίδρυσε τις νέες του εταιρείες βιοτεχνολογίαςBiotechnology Investments Limited (BIL) (UK)  και International Biotechnology Trust (IBT) PLC) (τώρα διευθύνεται από την Rothschild Asset Management)...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Διευθύνοντος Συμβούλου της PFIZER ALBERT BOURLA
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer [Άλμπερτ Μπούρλα] χαιρετίζει τον «εμμονικό» Νετανιάχου που τηλεφώνησε 30 φορές για να υπογράψει συμφωνία για το εμβόλιο. The Times of Israel (ἐδῶ) .

«ΜΠΟΥΡΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΝΟΜΑ. Η «ΜΠΟΥΡΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Γονείς του ήταν ο  Μόις και η Σάρα Μπουρλά . Είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του χάθηκε στο Άουσβιτς μετά τη σύλληψη 50.000 Σεφαραδιτών Εβραίων στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας. ( Γιά τήν οἰκογένεια ῥαββίνων Μπουρλᾶ,στήν Ἱερουσαλήμ,διαβάστε ἐδῶ)

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΩΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Είπε ότι ο πατέρας του Μόις και ο θείος του Αβραάμ διέφυγαν από τη συγκέντρωση και κατέφυγαν στην Αθήνα, δωροδόκησαν τον τοπικό αρχηγό της αστυνομίας για ψεύτικα χριστιανικά ονόματα Μανώλης και Βασίλης αντίστοιχα και απέφυγαν τη σύλληψη δουλεύοντας πλήρους απασχόλησης για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα για τον υπόλοιπο Άξονα. κατοχή.

Όπως ήταν φανερό, ο Μπουρλά έμεινε σιωπηλός για το τι έκαναν ο Μόις και ο Αβραάμ ή για το πώς διέφυγαν από το να εντοπιστούν. Η Wikipedia κάνει τα πάντα για να μας πει ότι η εγκατάσταση εισαγωγής τροφίμων στην οποία εργάζονταν ποτέ δεν βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αυτό θυμίζει ένα παρόμοιο «γεγονός» σχετικά με το τι η μονάδα κατασκευής πυρηνικών στροβίλων Escher Wyss του Klaus Schwab διέφυγε από τις βόμβες των Συμμάχων φαινομενικά λόγω επέμβασης του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Η μικτή επιτροπή αρωγής προέκυψε στην Ελλάδα για να πιέσει τόν Βρεττανικό Σιωνισμό. Η βοήθεια σε τρόφιμα ήταν ένα προπέτασμα καπνού

Αυτό που είναι γνωστό για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα από το 1942-44 ήταν ότι μια θυγατρική επιχείρηση εισαγωγής τροφίμων, το Joint Relief Commission (JRC), εμφανίστηκε ως «κράτος εν κράτει» και ελεγχόταν από τον Ερυθρό Σταυρό, Επιμελητήριο Commerce και British Pilgrims Society.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανάστημα της οικογένειας Burla στην Ιερουσαλήμ - ουσιαστικά ραβινική βασιλεία - και δεδομένων των βρετανικών σιωνιστικών σχεδίων για την Παλαιστίνη των οποίων οι ιδρυτές περιλαμβάνουν τη ραβινική οικογένεια Burla - είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Mois και ο Abraham Burla ήταν αγγελιαφόροι μεταξύ του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Αθηνών και Ζυρίχης και οι ηγέτες της οικογένειας Burla της Ιερουσαλήμ.

ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΗΜΑΤΑ SCHWAB ΚΑΙ FAUCI (ABYS).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Martin Bodmar ήταν αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (1940-71). Ο Μπόντμαρ βοήθησε στο συντονισμό του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου του οποίου το μέλος της οικογένειας Ροκφέλερ, Winthrop W. Aldrich, ετοιμαζόταν να ηγηθεί στο τέλος του πολέμου.

Ο Aldrich ήταν επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Chase Bank και βασικός οργανωτής του Σχεδίου Μάρσαλ και της υποστήριξής του για τη βρετανοσιωνιστική διχοτόμηση της Παλαιστίνης, καθώς και για την ίδρυση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετία ( BIS Περί τῆς ὁποίας ἔχουμε ἀναφερθεῖ παλαιότερα,ἐδῶ). Η JP Morgan και η Chase Bank ήταν γνωστό ότι είχαν αναληφθεί από το καρτέλ Rothschild.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Συγκεκριμένα, ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, 1971), έζησε στο κάστρο Bodmar ενώ φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο στο προάστιο Au της Ζυρίχης.

Νωρίτερα, το 1917,  ο Βλαντιμίρ Λένιν  ζούσε κοντά στο ETH ( Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Technology) και στην πανεπιστημιούπολη κατασκευής Esher Wyss στη Ζυρίχη, αφού πέρασε μια δεκαετία εκπαιδευμένος στον μπολσεβικισμό-κομμουνισμό από την Εταιρεία Προσκυνητών στο Λονδίνο, λίγο πριν σταλεί στο Λένινγκραντ για να ανατρέψει τον χριστιανό Τσάρο Νικόλαο Β' και στη συνέχεια σφαγιαστεί. όλη η οικογένεια του Τσάρου και κάποιοι υπηρέτες στις 19 Ιουλίου 1918.,, ( Διαβᾶστε ὁλόκληρη τήν ἐνδιαφέρουσα καί ἀποκαλυπτική ἔρευνα,ΕΔΩ )  


Πῶς εἴπατε ; Ναί,ναί ὅπως πάντα βλέπουμε τούς ἄρρηκτους δεσμούς πού τούς ἑνώνουν. Δεσμούς μέ πολύ βάθος χρόνου ἐξ οὖ καί ἡ ἐξουσιαστική τους δύναμις. Ἤ ἀλλιῶς τό «βαθέως κράτος» ...

Νομίζω πώς ὅσα καί νά μᾶς ἀποκαλυφθοῦν πλέον,δέν θά μᾶς κάνουν καθόλου ἐντύπωσιν. Ἕνα μόνον πού πρέπει νά ἑστιάσουμε : τήν ἐμμονή τους γιά ἀπόλυτη κυριαρχία ἀπό τήν φύσιν,τόν πλανήτη μέχρι τόν ἄνθρωπο. Καί ὅλο αὐτό σκεφτεῖτε το σάν ἕνα οἰκογενειακό ὄνειρο σέ μία πλανητική ἰδιοκτησία καθότι ...περιούσιοι.Ἄλλως τε τούς τό ἔχει ὑποσχεθεῖ ὁ Γιαχβέ...


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Εχουμε σοκαριστει. Εμαθα για εσας απο τον Πλοιαρχο Ζώη που ουσιαστικά μας εισαγει στις εκπομπες του στην συνωμοσια. Όλα αυτα δεν θα ηταν δυνατο να τα ξεραμε πριν 30 χρονια και εσεις μας τα εχετε ετοιμα στο πιατο. Δεν ξερουμε τι να υποθεσουμε. Καθομαστε ολη η οικογενεια και ακουμε Χατζαρα και Ζωη καθε απογευμα και μετα κάνουμε βουτιες στις αποκαλυψεις σας. Εσεις ο κοκκινος ουρανος και ο Θεοδοτος μας εχετε ανοιξει τα ματια. Αρχιζουμε και ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥς. πΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Καλη δυναμη και να προσεχετε. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Ζωης και ο Χατζαρας καποια στιγμη θα κινδυνευσουν. Τουλαχιστον εσεις να προσεχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀγαπητέ μου,ξέρεις πόσα ἱστολόγια καί σελίδες ὑπάρχουν μέ τέτοια θέματα,ἔρευνας; Ἀρκετά ἐν Ἑλλάδι,ἀλλά πληθώρα στό ἐξωτερικό.Ἰδίως τίς ΗΠΑ.Ἀλλοίμονο ἄν ὅλοι αὐτοί οἱ ἄνθρωποι κινδύνευαν ἐπεί δή ἁπλῶς δημοσιοποιοῦνν θέματα ἔρευνας,δῆλα δή ἀληθινά περιστατικά ἤ γεγονότα !!!

    ἘΝ τῷ μεταξύ ἔχε ὑπ᾿ὅψιν σου πώς αὐτά πού ἔρχονται στό φῶς δέν τά ἔκρυψαν ποτέ,οἱ ἐξουσιαστές.Καί ξέρεις γιατί ;Διοτι ἄν τά ἔκρυβαν καί μέ κάποιο τρόπο μετά δημοσιοποιούντο θά ἔπρεπε μετά νά ὑπερασπιστοῦν τούς ἑαυτούς τους καί ὅσα περισσότερα θά ἔλεγαν γι᾿αὐτό τόσο πιό υποπτοι θά γίνονταν στά μάτια τοῦ κόσμου.Τώρα ἁπλῶς τό ἀφήνουν νά περνᾶ.Πόσοι,λές ἐσὐ,νά ἀσχολοῦνται μέ ἀποκαλύψεις ; Πόσοι κάθονται νλα διαβάσουν ἀνάλογα θέματα;Πόσοι μεταφέρουν αὐτά πού μαθαίνουν καί πιό πέρα σ᾿ἄλλους ἀνθρώπους γιά νά τούς παρακινήσουν νά ψαχτοῦν;

    Νομίζω τίς ἀπαντήσεις τίς ἔχεις.Ὁπότε ἀντιλαμβάνεσαι γιατί εἴμαστε ἔτσι ὅπως εἴμαστε καί κυρίως γιατί χειραγωγούμεθα μέ αὐτό τόν τρόπο ἀπό τούς ἐξουσιαστές μας.
    Καί τό χείριστο; Ἐγκρίνουμε αὐτή τήν συμπεριφορά κάθε 4 χρόνια,ἐπιβραβεύοντάς τους μέ τό βουλευτιλίκι καί ὄχι μόνον !

    Νά εἶσαι καλά ἀγαπητέ,ἐσύ καί ἡ οἰκογένειά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή