" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Σιγά-σιγά τό πάει ὁ Φιντελίτο γιά νά κατεβάσῃ τόν στρατό...

 

 Αυτή είναι μία «πανεθνική εξέγερση». Ο δήμαρχος της Οτάβα,Τζέϊμς Γουάτσον, κηρύσσει "Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης" Εν μέσω της "Κατάληψης" από το κονβόϊ φορτηγών

Οι διαδηλωτές συνέχισαν να συγκεντρώνονται και να διαδηλώνουν ενάντια στους περιορισμούς και τις εντολές εμβολίων για τον COVID-19 στην πρωτεύουσα του Καναδά στις 6 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας την επέτειο μιας εβδομάδας από τη λεγόμενη «κατοχή».

    "Βρισκόμαστε στην όγδοη ημέρα αυτής της κατοχής. Η πόλη μας είναι υπό πολιορκία. Αυτό που βλέπουμε είναι μεγαλύτερο από ένα απλό πρόβλημα της πόλης της Οτάβα. Αυτή είναι μια εξέγερση σε εθνικό επίπεδο." 

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβα, Πίτερ Σλόλι, συμφώνησε με την απεικόνισή για την κατάσταση, λέγοντας ότι οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου "ποτέ δεν είχαν σκοπό να αντιμετωπίσουν μια πόλη υπό πολιορκίακαι κατήγγειλε την έλλειψη πόρων - και νομικής εξουσίας - για να διαλύσει τη διαμαρτυρία.

Ποιο μέρος από το  «δεν θα σας αφήσουμε να δηλητηριάσετε τα παιδιά μας και να μας πάρετε την ελευθερία», δεν καταλαβαίνεις; Γα...μένοι κομμουνιστές μασώνοι, καθάρματα  !!! Θέλετε να τερματίσετε την πολιορκία;  Μια πανδημία με ποσοστό θνησιμότητας 0,25% δεν είναι πανδημία. Είναι πρόσχημα για να στερήσει ελευθερίες και να υποδουλώσει έναν ελεύθερο λαό.   Δεκάδες πολιτείες και χώρες αντιμετωπίζουν τον Covid σαν την κοινή γρίπη και τερματίζουν τους περιορισμούς. Ποια είναι η δικαιολογία του Καναδά;

ἀπό :  henrymakowcom

Ὁ ὁμοφυλόφιλος δήμαρχος τῆς Ὀττάβα Τζέϊμς Γουάτσον,μαζύ μέ τόν πρόεδρο τοῦ Καναδᾶ,Καστρντώ σ᾿ἕνα ἀπό τά gay pride πού τόσο ἀγαποῦν νά παρευρίσκονται ! Κυττάξτε πώς χαιρετᾶ μέ τό χεράκι του ὁ Φιντελίτο...  ( φωτό)

Ο Τζέιμς Αλεξάντερ Γουάτσον (γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1961)  είναι ο σημερινός δήμαρχος της πόλης της Οττάβα , Οντάριο , Καναδάς...εξελέγη δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του 2010 . Στη συνέχεια επανεξελέγη στις 27 Οκτωβρίου 2014 και στις 22 Οκτωβρίου 2018 .

Στις 17 Αυγούστου 2019, σε ένα άρθρο στο Ottawa Citizen , ο Watson ανακοίνωσε ότι έβγαινε από την ντουλάπα (ἔκφραση τῶν LGBT πού σημαίνει αὐτοαποκαλύπτομαι ὡς ὁμοφυλόφιλος, γινόμενος ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος δήμαρχος της Οτάβα. Στις 20 Μαρτίου 2021, ο Watson έγινε ο μακροβιότερος δήμαρχος στην ιστορία της πόλης, ξεπερνώντας τον Stanley Lewis που κατείχε το αξίωμα από το 1936-1948...( ἐδῶ)

Καί ἐδῶ,σέ ὁμιλία του στό Παγκόσμιο Οἰκονομικό Φόρουμ,τοῦ Κλάους Σουάμπ,τό 2017...

ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ

Τρεῖς 4ετίες,οἱ Καναδοί ἐκλέγουν τόν Γουάτσον δήμαρχο... Γιά δέ τόν Φιντελίτο,καμμία ντροπή πού σούρνει καί τά παιδάκια του σέ κάτι τέτοια πράγματα. Κρεμάει κολιέ στό ἀγοράκι καί τούς δίνει καί τίς σημαίες/λάβαρα τῶν ὁμοφυλοφίλων ἀνά χείρας ὥστε νά τά κάνῃ ...ὑπερήφανα ὡς αὐριανούς ὀπαδούς τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος... Βρέ ΟΥΣΤ ! 


Ἡ Πελασγική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου