" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

23 Φεβρουαρίου - Τό κομβόϊ φορτηγῶν ἀπό τίς ΗΠΑ,ξεκινᾶ ἀπό τήν Καλιφόρνια !


Γράφει ὁ  Άλεξ Αλιφέρης

21/2/22

Όπως είπα στις 4 Φεβρουαρίου, το American Trucker Convoy ξεκινά στην Καλιφόρνια.

Το πρώτο κονβόϊ φορτηγών είναι έτοιμη να ξεκινήσει στις 10 π.μ., την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, στο στάδιο Adelanto στην κομητεία San Bernardino κοντά στο Victorville της Καλιφόρνια.

Το δεύτερο κονβόϊ  φορτηγών θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ., με ένα ράλι στο South El Monte της Καλιφόρνια στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Η Νότια Καλιφόρνια, η Νεβάδα και η Αριζόνα έχουν πολλές εταιρείες μεταφοράς φορτηγών όλων των μεγεθών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συνοδείας, 500 έως 1.000 φορτηγά θα συγκεντρωθούν και θα αναχωρήσουν προς τα ανατολικά για το Κίνγκμαν της Αριζόνα. Θα κατευθυνθούν ανατολικά στην Interstate 40 προς το Lupton της Αριζόνα. Στις 25 Φεβρουαρίου, σχεδιάζουν να φτάσουν στο Glenrio του Τέξας. Η δεύτερη συνοδεία φορτηγατζήδων θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου από το Νότιο Ελ Μόντε. (Δείτε άρθρο: εδώ)

Σύμφωνα με τους Epoch Times, ο δικηγόρος Leigh Dundas λέει ότι «το μήνυμα είναι πραγματικά ότι πρέπει να σταματήσει η κατάχρηση εξουσιών έκτακτης ανάγκης που έχουμε δει πολλές πολιτείες και τις ομοσπονδιακές αρχές να εμπλέκονται τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρέπει να τελειώσει, δεν υπάρχει πλέον έκτακτη ανάγκη», είπε ο Ντούντας.

«Επειδή απλώς για να τελειώσουμε μια εντολή εδώ και μια εντολή εκεί, απλώς παίζουμε το χτύπημα ενός τυφλοπόντικα και δεν φτάνουμε στη βασική αιτία του προβλήματος, που είναι οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης που ενεργοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2020. Έτσι αυτά πρέπει να τελειώσουν και πρέπει να επιστρέψουμε σε μια κατάσταση κανονικότητας. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ελευθερία και τη λογοδοσία για οποιουσδήποτε παράγοντες δεν συμπεριφέρονταν καλά σε κυβερνητικό επίπεδο».

Το People's Convoy είναι εμπνευσμένο από τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες Canadian Trucker Convoy σε όλη την Οτάβα, τον Καναδά και τις επαρχίες. Ο Καναδάς μετατράπηκε σε δικτατορία την περασμένη εβδομάδα από τις αντισυνταγματικές εξουσίες έκτακτης ανάγκης του τυράννου Τζάστιν Τριντό. Ωστόσο, οι Καναδοί έχουν αφυπνιστεί στο γεγονός ότι ο Καναδάς είναι πλέον μια δικτατορία. Έχει οδηγήσει σε δωρεές εκατομμυρίων δολαρίων. Και είχε περαιτέρω αποτελέσματα: οι επαρχίες του Καναδά, συμπεριλαμβανομένων της Αλμπέρτα, του Σασκάτσουαν, της Μανιτόμπα, του Οντάριο και του Κεμπέκ, έχουν άρει ή ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να καταργήσουν τις εντολές εμβολιασμού τους κατά του COVID-19.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνοδεία προς το DC.

Πρώτα, κάντε δωρεά με διάφορους τρόπους μέσω της δ/νσης εδώ. Κάποιος μπορεί να κάνει δωρεά μέσω κρυπτονομίσματος (bitcoin/Ethereum), επιταγή μέσω ταχυδρομείου/δωροκάρτας ή πιστωτικής κάρτας.

Δεύτερον, οι Ελληνοαμερικανοί μπορούν να κατευθυνθούν στο DC μόλις η συνοδεία κλείσει ολόκληρη την Ουάσιγκτον DC. Είμαι βέβαιος ότι εκατομμύρια πατριώτες θα κατασκηνώσουν σε όλη την πόλη. Οι οδηγοί φορτηγών θα τιμήσουν νόστιμα σπιτικά ελληνικά γεύματα από τα ελληνικά εστιατόρια της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΝΕΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ, ΜΕΡΥΛΑΝΤ, ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ!

Η ελευθερία θα επικρατήσει της τυραννίας!

Ἐδῶ ὅπου θά βρεῖτε καί τούς ἀνάλογους συνδέσμους. 

Ἀπό : helleniscope.com


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2022/02/blog-post_612.html#comment-form

    Προσωπικά δεν βλέπω αλλη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐάν φθάσουν τά πράγματα ἕως ἐκεῖ,θά γίνῃ ὁ πλανήτης ὁλοκαύτωμα ! Τώρα θά μοῦ πῆς ἔτσι ὅπως ἔχουμε καταντήσει...Ναί,ἀλλά ἡ φῦσις τί μᾶς φταίει;

    Γενικῶς πάντα ήν πληρώνουν ἐκεῖνοι πού δέν φταῖνε !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή