" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Οἱ περιούσιοι,τά γκόϊμ,τά ἐμβόλια καί τά «τρομοκρατικά τοῦβλα» !

Ἔγραψε σέ σχόλιό του στό θέμα  «Ἡ παράνοια τοῦ ἐμβολιασμένου !» ,φῖλος ἀναγνώστης : 

« Εξαιρετικο αρθρο και μπραβο στον συγγραφεα.
Ταιριαζει απολυτα με το: "Η Τεραστια Κοινωνικη Σημασια των Βλακων εν τω Συγχρονω Βιω" του Ευαγγελου Λεμπεση.

Βλεπεις εμας τους "γκογιμ" τα ζωα δηλ. μας θεωρουν τους απολυτα ηλιθιους οι ΜΗ γκογιμ και ως εκ τουτου μπορουν να καταφερουν επι της κεφαλης μας οτι πελεκυ θεωρουν αυτοι (οι ΜΗ γκογιμ) δικαιον.
Οπως π.χ. "αγαπητοι γκογιμ ειστε που ειστε ζωα, καντε το εμβολιο και οτι ηθελε προκυψει και μην ακουσουμε αχνα απο σας γιατι ειστε αντισιμητες.
Εμεις να το πουλησουμε και να κονομησουμε θελουμε. Αν εσεις ψοφησετε ή οχι, ποσως μας ενδιαφερει".

... Ενα προσφατο παραδειγμα των οσων λεω, δηλ. ποσο ηλιθια ζωα μας θεωρουν οι του περιουσιου λαου, ειναι το γεγονος οτι ο ελεεινος εβραιος Γκιλαντ Ερνταν, "πρεσβης του ισραηλ" στο Συμβουλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ, εφερε μαζι του και εδειξε στα μελη του συμβουλιου ενα ....τουβλο, το οποιο τουβλο ονομασε ....."τρομοκρατικο τουβλο". Εξηγησε δε στο συμβουλιο ασφαλειας, το ΤΙ τρομοκρατια μπορει να επιφερει στους ισραηλινους πολιτες αυτο το τουβλο το οποιο εκσφενδονιζουν οι Παλαιστινιοι προς τους εβραιους του ισραηλ. 

Και για ΠΟΙΟ λογο οι Παλαιστινοιοι πετανε τουβλα στους εβραιους; Διοτι οι εβραιοι τους εχουν υποδουλωσει οχι μονο κλεβοντας την πατριδα τους την Παλαιστινη απ το 1946 (πιθανως και πιο πριν) και εχοντας τους σαν ειλωτες, αλλα τους βομβαρδιζουν καθημερινα με πολεμικα αεροπλανα με βομβες λευκου φοσφωρου (εγκλημα κατα της ανθρωπωτητας), τους δολοφονουν με ελευθερους σκοπευτες στα χωραφια, τους γκρεμιζουν τα σπιτια, τους πυροβολουν με αρματα μαχης κι ολα αυτα πληρωμενα απ τους αμερικανους, τους καταξευτιλιζουν την ανθρωπινη υποσταση τους και και και, ολα αυτα ατιμωρητι

Οι συμμαχοι μας ειναι αυτοι, ή μαλλον οι συμμαχοι του Μητσοτακη και του Δενδια και ολου του συναπαντηματος των ελλεινων 301 που φυσικα νοιαζονται για την υγεια μας καιγοντας μας τα καλοκαιρια, πνιγοντας μας και παγωνοντας μας τους χειμωνες αλλα' αααααα! ολα κι ολα! Το "εμβολιο ειναι καλο για την υγεια σου" και θα το κανεις με το ζορι στη σειρα που λεει κι ο Πορτοσαλτας. 

Εδειχνε λοιπον ο "πρεσβης" το τουβλο στους γκογιμ του Συμβουλιου Ασφαλειας του ΟΗΕ και τους εξηγουσε ΠΟΣΟ τρομοκρατικο ειναι κι αλλοι ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ αντι να σηκωθουν και να τον αρπαξουν πεταγωντας τον εξω απ την αιθουσα του συνεδριου καθοντουσαν και τον ακουγαν μετα προσοχης. Αν δεν με πιστευετε ριξτε μια ματια στον παρακατω συνδεσμο.

Η επίδειξη του ισραηλινού διπλωμάτη: ένα παλαιστινιακό «τρομοκρατικό τούβλο»


Σ᾿εὐχαριστοῦμε ἀγαπητέ ἀναγνῶστα. 

Κι᾿ἀπό ἐμένα ἕνα σκίτσο πού ταιριάζει μέ τό θέμα : 

ἀπό ἐδῶ

Καλή νύκτα !  



Ἡ Πελασγική 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητη Πελασγικη σ' ευχαριστω πολυ που εκανες αναρτηση το σχολιο μου.
    Μια αποδειξη ακομα για ημας τους ηλιθιους γκογιμ και για το ποσο μας αγοραζουν και μας πουλανε οι ΜΗ γκογιμ.
    Προχθες ημουν καλεσμενος σε φιλικο* σπιτι για φαγητο και παραλληλα με την χαρα μου να δω και να μιλησω με φιλους κλπ αναγκαστηκα λογω οικοδεσποινας να δω και Σια Κοσιωνη/Μπακογιαννη/Μητσοτακη.
    Το φλεγον θεμα που πουλαει μεχρις ωρας, η δολοφονια του 19χρονου στην Θεσσαλονικη.
    ακουγοντας τους "εδικους" περι ποδοσφαιρικης βιας, αλλα οχι τηλεοπτικης, πολιτικης κλπ, κλπ.
    Αμεσως σκεφτηκα μεγαλοφωνα:
    Ευτυχως που βαλανε ΟΛΟΥΣ τους "εγκληματιες" Χρυσαυγιτες φυλακη γιατι αν ειχαν αφησει εστω και εναν εξω, ποιος θα αντεχε τις νεες Χρυσαυγιαδες.

    Με κοιταξαν περιεργα, τους ευχαριστησα για το υπεροχο φαγητο, τους χαιρετισα κι εφυγα.




    * Ναι αν με ρωτησετε, οι φιλοι μου αν και εξυπνοι και βολεμενοι στα οικονομικα, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ μπουνταλαδες στα υπολοιπα.
    Αλλα ακομα δεν εχουν κανει το εμβολιο. Ενθαρρυντικο αυτο.

    Καλημερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ κύτταξαν περίεργα; Καί γιατί δέν τούς ἔλεγες γιά τό τρομοκρατικό τοῦβλο τῶν Ἰσραηλινῶν; Ἔτσι γιά νά καταλάβουν τί ἐστί πραγματική τρομοκρατία !

      Ὑπό τήν προϋπόθεσιν πάντα πώς θά γνωρίζουν πῶς οἱ ἑβραῖοι ἔκαναν κράτος στήν Παλαιστίνη...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή