" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Στόν Καναδᾶ : Ἀπόλυτος Κομμουνισμός !


 Ο Φιντελίτο επικαλείται τον στρατιωτικό νόμο ως απάντηση στους ανθρώπους που απαιτούν ελευθερία ( ἐδῶ κι᾿ἐδῶ)

Ακολουθώντας τα βήματα του Φιντέλ,

o Τριντό θα ενημέρωσε τους πρωθυπουργούς της επαρχίας για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Νόμο Έκτακτης Ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης τη Δευτέρα το πρωί, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του πριν από την ανακοίνωση. Η Canadian Broadcasting Corp. ανέφερε πρώτη την είδηση. Ο νόμος παρέχει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση έκτακτες εξουσίες, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να απαγορεύει τα ταξίδια από ή εντός οποιασδήποτε καθορισμένης περιοχής και να επιτάσσει περιουσία που κρίνει απαραίτητη για τη διαχείριση της κατάστασης.

Ο νόμος επιτρέπει επίσης στην κυβέρνηση να διατάξει την παροχή «ουσιωδών υπηρεσιών» από οποιοδήποτε άτομο και να επιβάλει έκτακτα πρόστιμα ή φυλάκιση για παραβίαση εντολών. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από τότε που τέθηκε σε ισχύ το 1988 και προορίζεται για μια «επείγουσα και κρίσιμη κατάσταση, προσωρινής φύσης, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, την υγεία ή την ασφάλεια των Καναδών», σύμφωνα με κυβερνητικό σημείωμα. 

Απόλυτος κομμουνισμός

Ο Τριντό δεσμεύεται να παγώσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών 

ἐδῶ

---------

Στον Καναδά, οι τράπεζες μπορούν τώρα να παγώσουν/αναστείλουν οποιονδήποτε λογαριασμό χωρίς δικαστική απόφαση...

Ἀπό : henrymakow.com



4 σχόλια:

  1. "Ο απόλυτος κομμουνισμός!"

    Αντε πες το αυτό στους πατριωτικούς ιστοτόπους που μάχονται την "ακροδεξιά - φασιστική - ναζιστική" παγκοσμιοποίηση
    και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τις απαντήσεις τους.
    Χάσαμε τουλάχιστον δέκα χρόνια σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με τους αριστερο-παοσκους-κουμουνιτσές πατριώτες.
    Τώρα είναι αργά. Ο παγκόσμιος κουμουνισμός προελαύνει και όποιος τολμήσει να αντισταθεί φασίστας εχθρός του λαού και στην πυρά με συνοπτικές διαδικασίες όπως όλοι οι δεξιοί που αντιστάθηκαν στον επελαύνοντα απο το 1920 ΠΕΡΊΠΟΥ(ΕΠΟΧΉ ΜΠΕΝ ΣΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΈΠΕΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ παγκόσμιος κομμουνισμός ἦταν στό ἰλλουμινίτικο σχέδιο ἀπό τήν πρώτη ἐπιτυχία του στήν λεγόμενη «γαλλική ἐπανάσταση». Πρόβα τζενεράλε ὴταν καί τούς κάθησε ὅπως ἀκριβῶς τό ἤθελαν !

      Τί ψάχνουμε τώρα ; Τίποτα περισσότερο ἀπό ἀλληλοφαγωμάρα γιά τό ποιός εἶναι «πατριώτης» ὁ δεξιός ἤ ὁ ἀριστερός; Χά ! λές καί θά μποροῦσε νά ὑπάρξει περίπτωσις ενας διεθνιστής νά ὑποστηρίξῃ τήν χώρα του πού δέν τήν βλέπει τίποτα περισσότερο ἀπό μία ...καταγωγή.

      Τώρα,θά λουστοῦμε τόν κομμουνισμό καί τήν βαριά του μπότα στό πρόσωπό μας...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Ποια ειναι η πραγματικη καταγωγή τού Κάστρο; Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεννημένος στο Μπιράν του Οριέντε , γιος ενός πλούσιου Ισπανού αγρότη...λέει τό βίκιπαίδεια. Νά ἀναρωτηθῶ μήπως ἦταν Σεφαραδίτης ὁ πατήρ του;Μπορεῖ...
      Τί ν᾿ἀσχοληθοῦμε μ΄'.αὐτόν ; Μᾶς ἀρκεῖ ὁ ἐξώγαμος Φιντελίτο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή