" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ἰσλάμ κι᾿Εὐρώπη. Ναί,ὑπάρχει θέμα...

Γαλλία: Ένοπλος ύποπτος φωνάζοντας «Αλλάχ Άκμπαρ» τραυματίζει ηλικιωμένους και ανάπηρους θύματα κατά τη διάρκεια μανιακής συμπεριφοράς

φωτό
Τρεις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μετά από επίθεση από έναν άνδρα ύποπτο που κρατούσε ένα γερμανικό κλειδί και το Κοράνι και φώναζε ισλαμικά συνθήματα, σύμφωνα με αναφορές .


Η μανία εκτυλίχθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου στην Λε Μαν, την πρωτεύουσα του διαμερίσματος Sarthe στη βορειοδυτική Γαλλία.

Ένα ζευγάρι γύρω στα 60 κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι ένας νεαρός τους είχε επιτεθεί στα καλά καθούμενα στο δρόμο.

Είπαν ότι ο ύποπτος τους κυνήγησε μέχρι το σπίτι τους και ανεπιτυχώς προσπάθησε να εισέλθει σ᾿ αυτό με την βία ,όταν το ζευγάρι κατέφυγε μέσα για να διασωθεί.

«Τα θύματα εξήγησαν ότι είχαν μόλις δεχτεί επίθεση και ξυλοδαρμό από έναν άγνωστο που είχε ένα Κοράνι στα χέρια του και ο οποίος φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ" », αναφέρει το Actu 17 .

Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να έπεσε πάνω σε ένα άλλο θύμα, έναν άνδρα που περπατούσε στο δρόμο με πατερίτσες.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε τον ύποπτο να χτυπά το ανάπηρο θύμα με τα ίδια του τα δεκανίκια.

Ο δράστης διέφυγε σε ένα κοντινό κατάστημα όπου οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν πιστόλι για να τον υποτάξουν.

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ένας 27χρονος που αποκαλούσε τον εαυτό του Ισμαήλ.

Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με διάφορα τραύματα, όπως τραύματα στο πρόσωπο, πόνους στον αυχένα και στην περίπτωση του ανάπηρου, σπασμένο χέρι.

Έχει ξεκινήσει έρευνα και οι αρχές ισχυρίζονται ότι τα κίνητρα του υπόπτου «παραμένουν μυστηριώδη».

Η επίθεση έρχεται εν μέσω έντονης συζήτησης για το βίαιο έγκλημα και την παρανομία που συνδέονται με τη μαζική μετανάστευση και τη διάδοση του Ισλάμ στην Γαλλία.

Στρατιωτικοί ηγέτες εκτόξευσαν πολλές εμπρηστικές επιστολές πέρυσι, προειδοποιώντας την κυβέρνηση Μακρόν για επικείμενο «εμφύλιο πόλεμο» εάν δεν ληφθούν ισχυρά μέτρα για να ανακτηθεί ο έλεγχος μιας κοινωνίας που εξελίσσεται σε χάος .

Ἀπό ἐδῶ.

Ἰσλάμ κι᾿Εὐρώπη. Ναί,ὑπάρχει θέμα...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου