" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Τά σατανικά,σιωνιστικά σχέδια πρό τελικῆς εὐθείας ...

φωτό
Ἐπεί δή,ὅπως ὅλα δείχνουν νά βαίνομε ὁλοταχῶς πρός μία Νέα Παγκόσμια Τάξιν,ἕνα εἶδος παγκοσμιοποιήσεως μέ μία ἀρχή/ἐξουσία καί κυρίως μία θρησκεία. Νέα ὅλα αὐτά,γιά τήν ἀνθρωπότητα πού φαίνεται νά βρίσκεται σαστισμένη μέ ὅλα ὅσα συμβαίνουν ἐδῶ καί πλέον τοῦ ἑνός χρόνου,ἐξ αἰτίας τῆς ἀπάτης/covid. Οἰκονομίες κατεστραμμένες,ὑγεία ὑπό τήν ἀπόλυτο ἐξουσία τῶν φαρμακευτικῶν ἑταιρειῶν,πρῶτα στάδια καταστάσεως ἐλλείψεως τροφίμων καί ἐνεργείας ὁδηγοῦν μέ γοργότατους ῥυθμούς σέ μία νέα τάξιν πραγμάτων πού θά ἐπέλθη μέσῳ τῆς ἤδη ἀνακοινωμένης «μεγάλης ἐπανακινήσεως»,ἀπό τούς παγκοσμίους τραπεζίτες ἤ ἀλλιῶς τήν σατανική/καμπαλιστική ἐλίτ. Πῶς ὅμως,ἔφθασε ἡ ἀνθρωπότης ἐδῶ; 

Μᾶς παρέθεσε,ὁ σχολιαστής μας,Εὖ-Στρατιώτης,σέ σχόλιό του,ἐδῶ, ἀποσπάσματα ἀπό μία ἐπιστολή τοῦ Ἄλμπερτ Πάϊκ,τοῦ γνωστοῦ θεοσοφιστή,σατανιστή καί ἀρχι-μασσώνου,πρός τόν Τζουζέπε Ματσίνι ἐπικεφαλής τῆς εὐρωπαϊκῆς μασσωνίας,στίς 15 Αὐγούστου 1871,ὅπου προβλέπει τήν πραγματοποίησιν 3 παγκοσμίων πολέμων.Ὁ Πάϊκ ἦταν ἀναμορφωτής μιᾶς σατανικῆς σέκτας πού πίστευε στόν Ἑωσφόρο,ὑπό τήν ἐπωνυμία «Τάγμα τοῦ Παλλαδίου».

Ἄς ᾿δοῦμε πρῶτα τά ἀποσπάσματα τῆς ἐπιστολῆς αὐτῆς,ὅπως τά παρέθεσε ὁ ἀγαπητός σχολιαστής (συμπληρώνω μόνον περί τοῦ Α΄Π.Π.) 

«Ο Α΄ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού.

Τοῦ ἔχουν καί μνημεῖο στήν Οὐάσινγκτον ! ( ἐδῶ)
''Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς). Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.''

»Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. … Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.

Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία. Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.

Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.» 

Ἡ ἀπάντησίς μου,γιά τά παραπάνω : Ἔτσι ἀκριβῶς,ὅπως σχεδίασαν τόν Α΄,Β΄ ἔχουν σχεδιάση καί τόν Γ΄.Ὁ παγκόσμιος σιωνισμός καί ἡ Μασσωνία σχεδιάζουν κι᾿ἐκτελοῦν γιά νά λάβουν τό ποθητό,γι᾿αὐτούς,ἀποτέλεσμα μέ πάρα πολλά ὠφέλη ! Οἱ παράμετροι,αὐτῶν τῶν σχεδιασμῶν,κανονίζονται ἀναλόγως τοῦ τί ἐπιτάσσουν οἱ καιροί γιά τήν ὁλκλήρωσιν τοῦ σχεδίου τους.(ἐδῶ)

Ἄς πᾶμε νά 'δοῦμε πῶς τά σχεδιάζουν,ποιοί συμμετέχουν,τούς τρόπους καί τίς πρόδρομες καταστάσεις πού ἑτοιμάζουν. 

Ο Albert Pike (1809-1891),ήταν υψηλόβαθμος ελευθεροτέκτονας (33ου βαθμού) του Αρχαίου Σκωτικού Τάγματος και αρχηγός του στην Βόρεια Αμερική. Υπήρξε από του θεωρητικούς του ελευθεροτεκτονισμού με εκτεταμένη βιβλιογραφία. Υπηρέτησε στον Ομοσπονδιακό στρατό κατά τη διάρκεια Αμερικάνικου Εμφύλιου Πολέμου. Το 1866 συνελήφθη με την κατηγορία της προδοσίας και κλείσθηκε στη φυλακή, αλλά δεν δικάσθηκε ποτέ, διότι απελευθερώθηκε ύστερα από προσωπική παρέμβαση του 17ου Αμερικανού προέδρου (1865-1869) Andrew Johnson (1808-1875), επίσης ελευθεροτέκτονα. Η παρέμβαση του Andrew Johnson ήταν ζωτικής σημασίας. Μετά τον φρικτό θάνατο του William Morgan (Ο Morgan ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δημοσιεύσει ένα βιβλίο όπου θ᾿αποκάλυπτε τα μυστικά των μασόνων... Εξαφανίστηκε και πιστεύεται ότι είχε απαχθεί και σκοτωθεί από τους μασόνους της δυτικής Νέας Υόρκης...περισσότερα ἐδῶ, στρατευμένου αντι-μασόνου, το 1826, η δημόσια κατακραυγή είχε αναγκάσει πολλές στοές να κλείσουν στην Αμερική. Ήταν η προσωπική δράση του Albert Pike που αναγέννησε το Μασονισμό, αλλά η δράση του αυτή τον έκανε στόχο της δημόσιας δυσαρέσκειας. Έτσι είναι σίγουρο ότι η βοήθεια του Προέδρου έσωσε όχι μόνο τον κατηγορούμενο, αλλά και το μέλλον της Μασονίας. Προσωπικός του φίλος υπήρξε ο Giuseppe Mazzini, ( 1805-1872,ἰταλός ἐπαναστάτης,μέλος τῶν Carbonari,μασσωνικῆς ὀργανώσεως μέ πολιτική ἀτζέντα καί ἐπαναστατική δρᾶσιν στήν τότε διαμελισμένη Ἰταλία.Ὁ Ματσίνι εἶχε σχέσεις καί μέ τήν Μπλαβάτσκι τῆς Θεοσοφικῆς Ἑταιρείας).
Λέγεται ότι η τοποθέτηση του Albert Pike στην αρχηγεία του Τάγματος στην Αμερική ήταν προσωπική επιλογή του Mazzini. Η αλληλογραφία τους ήταν πλούσια και ενδιαφέρουσα. O Καρδινάλιος του Santiago της Χιλής, Caro y Rodrigez στο βιβλίο του The Mystery of Freemasonry Unveiled, βεβαιώνει ότι είδε στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο, επιστολή του Albert Pike με παραλήπτη τον Mazzini και ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871. Ο συντάκτης της επιστολής ανέπτυσσε στον φίλο του ένα σχέδιο, το οποίο προέβλεπε τη διεξαγωγή τριών Παγκοσμίων Πολέμων. Την επιστολή είδε και αντέγραψε ο William Guy Carr, αξιωματικός του Καναδικού Ναυτικού. Τα σχετικά στο βιβλίο του Satan, Prince of this World. Το Μουσείο αρνείται ότι έχει καταλογογραφημένη τέτοια επιστολή.
 Η Lady Edith Queenborough, μας εξηγεί την αιτία αυτής της αλληλογραφίας. Στις 20 Σεπτεμβρίου του 1870 ο μασόνος στρατηγός Raffaele Cadorna (1815-1897) εισήλθε ως κατακτητής στην Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη, καταλύοντας το Παπικό Κράτος και ολοκληρώνοντας την ενοποίηση της Ιταλίας. Τα σχέδια του Mazzini είχαν ολοκληρωθεί, και τώρα κατέστρωνε καινούργια, μεγαλεπήβολα, για την κατάκτηση του κόσμου και την επικράτηση της Μασονίας, αυτό που σήμερα λέμε «Παγκοσμιοποίηση». Ο ίδιος έλαβε τον τίτλο του Sovereign Chief of Political Action, ενώ ο Albert Pike τον τίτλο του Sovereign Pontiff of Universal Freemasonry, με δογματικές αρμοδιότητες.

O Albert Pike υπήρξε επίσης ο αναμορφωτής του Τάγματος του Παλλαδίου, άλλης μια μυστικής εταιρείας που δρούσε τότε στην Αμερική. Σύμφωνα με την Cyclopaedia of Fraternities,η μυστική αυτή εταιρεία ιδρύθηκε το 1730 στη Γαλλία. Εδράζονταν στο Charleston της Ν. Καρολίνας. Το 1886 αναμορφώθηκε από τον Albert Pike και ενσωματώθηκε στη μασονική οικογένεια με τον τίτλο New and Reformed Palladium. Οι άνδρες του Τάγματος αποτελούσαν την «Αδελφότητα του Οδυσσέα», ενώ γινόταν δεκτές και γυναίκες και αποτελούσαν την «Αδελφότητα της Πηνελόπης». 

Κατά τον δρ Bataille (ψευδώνυμο του Léo Taxil ή αλλιώς Marie Joseph Gabriel Antoine Jogand Pagès, 1854-1907) η αδελφότητα πήρε το όνομά της από το θρυλικό Παλλάδιο των Ναϊτών, γνωστό και ως αγαλματίδιο του Baphomet, το οποίο μετέφερε το 1801 στο Charleston ο Εβραιομασόνος Isaac Hyman Long. Η μαρτυρία του αμφισβητείται καθώς ο ίδιος αποκήρυξε αργότερα το βιβλίο του. Πάντως η μασονική του ιδιότητα του έδινε την δυνατότητα να γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω, και ποιες από τις αποκαλύψεις του ήταν αλήθεια το γνωρίζει ο ίδιος, όπως και τους λόγους που τον ανάγκασαν να αρνηθεί τα όσα έγραψε, όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα.Ο ίδιος ισχυρίσθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Με αυτή του την ομολογία ζημίωσε την αξιοπιστία του ανεπανόρθωτα.


 Φαίνεται, όμως ότι ο Albert Pike είχε πραγματικά στην κατοχή του το αγαλματίδιο του Baphomet. Από την αλληλογραφία του με τον Mazzini μαθαίνουμε για τη σατανιστική τελετή που ο ίδιος συνέθεσε προς τιμήν του, με τίτλο The Supreme Secret Ritual. Η ύπαρξη αυτού του Τάγματος κρατήθηκε μυστική ακόμη και από τους χαμηλόβαθμους μασόνους. Φαίνεται, ότι ήταν ένας εσωτερικός κύκλος με μέλη λίγους υψηλόβαθμος μυημένους. Επίσης την απόφαση για την είσοδο γυναικών στο τάγμα αυτό ο Albert Pike την έλαβε κατόπιν συστάσεων της Blavatsky. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τους λόγους αυτής της μυστικότητας. Τόσο η τελετή που συνέθεσε ο αρχηγός του τάγματος όσο και οι λοιπές τελετές που γίνονταν στις συγκεντρώσεις τους ήταν σατανολατρικές, και αυτό ήταν ένα μυστικό που δεν μπορούσαν να το μοιράζονται πολλά άτομα. Σε θεωρητικό επίπεδο ο Παλλαδισμός ήταν Μανιχαϊκός Νέο-γνωστικισμός, ένα δυϊκό σύστημα που πρέσβευε την ύπαρξη δύο ισοδύναμων θεών, του Εωσφόρου, ως θεού του Καλού και του Φωτός και του Αδωνάι, ως θεού του Κακού και του Σκότους. Με το προσωπείο του Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, ο Εωσφόρος λατρεύεται στις στοές, αλλά την πραγματική αντιστοιχία δεν την γνώριζαν και δεν την γνωρίζουν παρά οι λίγοι υψηλόβαθμοι. 

Η λατρεία του Εωσφόρου και η επίκλησή του στις τελετές του Παλλαδίου, λοιπόν, έπρεπε να διαφυλαχθεί με τη γνωστή μυστικότητα των μασόνων ακόμη και από αυτούς τους ίδιους, όσους δεν είχαν την απαραίτητη μύηση. Υπήρχε, όμως και άλλος λόγος γι' αυτήν την μυστικότητα. Ο εσωτερικός αυτός κύκλος διοικούσε στην πράξη όλες τις στοές. Και αυτό δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει εύκολα αποδεκτό από το σύνολο των μασόνων, οι οποίοι πίστευαν ότι η διοίκηση ανήκε στο Supreme Council of the Northern Jurisdiction.

«House of the Temple»,ὁ οἶκος τῶν 33ου βαθμού μασσώνων τοῦ σκωτικοῦ δόγματος στήν ΟὐάσινγκτονSupreme Council of the Northern Jurisdiction,ἐδῶ)

Τα πράγματα, λοιπόν, δεν είχαν όπως τα πίστευαν οι πολλοί. Ο Albert Pike κατείχε τον τίτλο του Sovereign Pontiff of Lucifer στο τάγμα αυτό και ήταν πρόεδρος του Supreme Dogmatic Directory, αποτελουμένου από 10 ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη. Την ίδια εποχή στην Ρώμη ο Mazzini σχημάτισε το Sovereign Executive Directory of High Masonry και σε συνεργασία με τους Marx και Hengels, την Πρώτη Σοσιαλιστική Διεθνή το 1864

Αυτός εν ολίγοις ήταν ο Albert Pike, ο άνθρωπος που ανέλαβε την «κηδεμονία» της Blavatksy και της θεοσοφικής εταιρείας στην Αμερική, ο άνθρωπος που εισήγαγε την Blavatsky στη μασονία. ..(ἀπό ἐδῶ ὅπου καί οἱ πηγές.)

Καταλάβατε πῶς σχεδιάζουν,πῶς ὁργανώνουν καί πῶς ἐκτελοῦν; Μέ μεγάλη μεθοδικότητα,ἀπόλυτη μυστικότητα,ἀρκετή μπουρδολογία περί «ἀνυψώσεως πνευματικῆς»,«ἀποκαλύωεως μυστικῶν» κ.λπ. παρεμφερῆ πού κάνουν τούς ἀδαεῖς νά γίνονται δοῦλοι τους καί ὑποχείρια στά σχέδιά τους.Πᾶμε νά δοῦμε καί τήν Μπλαβάτσκι καί τήν ...θεοσοφική ἑταιρεία της. 

Ιδρύτρια του κινήματος της θεοσοφίας,ήταν η Helena Petrovna Blavatsky, κόρη του Γερμανοεβραίου Peter von Hahn
. Η οικογένειά της ανήκε στη γερμανική αριστοκρατία, που απελάθηκε το 1784 από τη Βαυαρία κατά το διωγμό των Illuminaty του Adam Weishaupt, εξ ου και η κλίση τους στον αποκρυφισμό. Γεννήθηκε το 1831 στο Yekaterinoslav της τότε Ρωσικής αυτοκρατορίας (σήμερα βρίσκεται στην Ουκρανία). Ως παιδί ήταν ιδιαίτερα εκκεντρική και είχε κλίση στον αποκρυφισμό και τη μαγεία. Παντρεύτηκε μόλις 17 ετών τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Nikifor Vassilievich Blavatsky, για ν' αποκτήσει ελευθερία κινήσεων. Μέσα σε τρεις μήνες τον εγκατέλειψε και πήγε στις Ινδίες
Από το 1848 μέχρι το 1873 που έφθασε στη Νέα Υόρκη ταξίδευε συνέχεια. Ασπάστηκε τον Βουδισμό στη Σρι Λάνκα και έζησε δυο χρόνια στο Θιβέτ. Σταθμός της περιοδίας της υπήρξε και το Λονδίνο, όπου γνωρίσθηκε με τον επίσης Γερμανοεβραίο Karl Marx (Haim Mardochai Kissel), εξόριστο την εποχή εκείνη στην Αγγλία. Εκεί γνωρίστηκε και με τον Ιταλό επαναστάτη Giuseppe Mazzini .
 Η Blavatsky έλαβε μέρος στη μάχη της Mentana (3 Νοεμβρίου 1867) στο πλευρό των δυνάμεων του Garibaldi εναντίον του Παπικού Κράτους. Τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά κι εγκαταλείφθηκε στο πεδίο της μάχης, αλλά κατάφερε να επιζήσει και να μεταβεί στο Παρίσι. Στην «πόλη του φωτός» γνωρίσθηκε με τον Hippolyte Léon Denizard Rivail (1804-1869, γνωστό στον πνευματιστικό κόσμο ως Allan Kardec) και τον Nicolas Camille Flammarion (1842-1925) πρωτοπόρους του γαλλικού πνευματισμού.

Το 1873 κατέφθασε στη Νέα Υόρκη. Το 1874 γνωρίσθηκε με τον δικηγόρο Henry Steel Olcott. Η γνωριμία τους υπήρξε καθοριστική. Τον επόμενο χρόνο ίδρυσαν την Θεοσοφική Εταιρεία σε συνεργασία με τον William Quan Judge και άλλους. Στην σελίδα 66 του Freemasonry Universal, vol. V, Part 2, Autumn Equinox 1929 είναι δημοσιευμένο το δίπλωμά της:


Η απονομή αυτού του διπλώματος έγινε το 1877. Την επόμενη χρονιά η Blavatsky και ο Olcott αναχώρησαν για τις Ινδίες. Στο προάστειο Adyar του Madras εγκατέστησαν την έδρα της θεοσοφικής εταιρείας. Το 1889 γνωρίστηκε με την Annie Besant (1847-1933) τη διάδοχό της στην αρχηγία της εταιρείας. H Blavatsky πέθανε το 1891. Την διαδέχθηκε ο Olcott μέχρι τον θάνατό του το 1907, οπότε και ανέλαβε την αρχηγία η Annie Besant. Ακολούθησαν μια σειρά από σχίσματα, λόγω του ότι δεν αποδέχονταν όλοι τη νέα αρχηγό και τις πρακτικές της. Ο William Quan Judge, συνιδρυτής της εταιρείας ανεξαρτητοποίησε ήδη από το 1895 το αμερικάνικο παρακλάδι, και μετά το θάνατό του το 1896 τον διαδέχθηκε η Katherine Tingley. 
Το 1898 ο Ernest Temple Hargrove ίδρυσε την Theosophical Society of America και ο Robert Crosbie την United Lodge of Theosopists το 1909. Όλοι ισχυρίζονταν ότι ακολουθούσαν τη γραμμή της Blavatsky. Η μεταξύ τους διαμάχη και οι αποκαλύψεις του ενός για τον άλλο είναι άκρως αποκαλυπτικές για τον τσαρλατανισμό και τη σεξουαλική διαστροφή τους. 

Blavatsky-Olcott-Mavalankar (φωτό)

Σοσιαλίστρια, φεμινίστρια και θεοσοφίστρια η Annie Besant εισήλθε στη Μασονία το 1902 στο Παρίσι από τη φίλη της Francesca Arundale. Αμέσως επέστρεψε στο Λονδίνο, όπου ίδρυσε την πρώτη μικτή στοά την Lodge of International Mixed Masonry, Le Droit Humain. Ανέλαβε την προεδρία του θεοσοφικού τμήματος της Ινδίας βοηθούμενη από τον Charles Webster Leadbeater. Τον κράτησε δίπλα της ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για παιδεραστία εναντίον του. Αυτός της σύστησε τον νεαρό τότε Jiddu Krishnamurti. H Besant τον υιοθέτησε και τον ανέθρεψε ως τον μελλοντικό μεσσία της Θεοσοφίας

Είκοσι χρόνια αργότερα ο Krishnamurti αποκήρυξε το ρόλο του μετραίγια. Υπό την αρχηγεία της Besant η εταιρεία του Adyar έκανε στροφή από τον Βουδισμό προς τον Ινδουισμό. Από την Αμερική την κατηγόρησαν ως νέο-θεοσοφίστρια. Το 1915 εισήλθε στο κίνημα η Alice La Trobe Bateman, η οποία μετά το δεύτερο γάμο της με τον Foster Bailey, μασόνο 32ου βαθμού, πήρε το όνομα Alice Ann Bailey (1880-1949). Η διαμάχη της με την Besant είχε ως αποτέλεσμα την εκδίωξη αυτής και του συζύγου της από τη θεοσοφική εταιρεία. Μαζί ίδρυσαν το 1920 την εκδοτική εταιρεία Lucis Trust και το 1923 το Arcane School, ένα αιρετικό τμήμα της θεοσοφίας, που εισήγαγε την έννοια της εποχής του Υδροχόου στο θεοσοφισμό.(ἀπό ἐδῶ ὅπου καί οἱ πηγές.)

Οἱ πιό σύγχρονοι,πού συνἐχισαν ( Ἡ «συνωμοσία τοῦ Ὑδροχόου» ὁ προοιωνισμένος σύγχρονος ἐφιάλτης)  καί συνεχίζουν τό ἐλεεινό ἔργο τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν,οἱ νεο-ἐποχίτες πού ξεπηδοῦν μέσα ἀπό τά ἰνστιτοῦτα Τάβιστοκ,Ῥοκφέλερ κ.λπ. συγγενῶν,κυριολεκτικῶς,ἑβραίων/σιωνιστῶν,τῶν ὁποίων τά σχέδια ...ἐκπληρώνουν τίς «προφητεῖες» τοῦ Πάϊκ,μή παρεκκλίνοντας ἀπό τό ἀρχικό καί,να τό πῶ ἀρχαῖο(;),σχέδιό τους,παρά μόνον μερικῶς,ἀναλόγως τοῦ τί επιτάσσουν οἱ καιροί καί οἱ δικές τους ...ἀνάγκες. 

Α΄Π.Π. Β΄Π.Π. καί ἐν τέλει Γ΄Π.Π. ; Δέν ξέρω.Τό σίγουρο εἶναι πώς καί στούς δύο,ἡ Γερμανία ἔπαιξε ἀπολύτως τόν ῥόλον πού τῆς ἀνετέθη. Σήμερα,πρωτοστατοῦσα καί πάλι ἔχει ἐπιτύχη νά γεμίσῃ τήν Εὐρώπη μέ ἀσιαφρικανούς μουσουλμάνους πού μέ τό πρῶτο «νεῦμα» εἶναι ἔτοιμοι νά πλημμυρίσουν στό αἷμα τήν Εὐρώπη. Ἄλλως τε,δέν εἶναι διόλου τυχαῖον πού παρακολουθοῦμε καθημερινῶς,ἀπό τήν πρώτη στιγμή τοῦ ξεσπάσματος τῆς «πολεμικῆς διαμάχης»  Χαμάς-Ἰσραήλ,νά διοργανώνουν διάφορες διαμαρτυρίες σ᾿ὁλόκληρη τήν εὐρωπαϊκή ἥπειρον.Ἀκόμη καί στήν Ἑλλάδα,ἐννοεῖται.
Ὁ Ἐρντογάν δέν ἔχει πάψη σέ καθημερινή βάσιν,νά θέτῃ πρό τῶν εὐθυνῶν της ( ;!!!) τήν παγκόσμια κοινότητα καί βεβαίως τήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωσιν. Ἕνας χιτλερίσκος πού παίζει τό παιχνίδι τῶν σιώνων καί πιθανῶς εἶναι αὐτός πού ἔχει ἐπιλεγῆ γιά νά ῥίξῃ τήν σπίθα μιᾶς γενικοτέρας φωτιᾶς. Μία φωτιά πού ἐν μέσῳ τῶν ἐπιπτώσεων τῆς  ἀπάτης/covid,θά φέρῃ σ᾿ἀπελπισία τήν ἀνθρωπότητα.Μία ἀπελπισία πού θά τούς κάνῃ νά ἀποδεχθοῦν,ἐν εἴδει «σωτηρίας» τήν Νέα Παγκόσμια Τάξιν τοῦ Ἑωσφόρου καί τόν κομμουνισμό...



Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Κι ύστερα, έχεις τον... περι - απ' αυτόν, να σού λέη για ΕΑΜ Β'- «Υδροχόο» και δεν συμμαζεύεται...
    Κατάλαβες Πελασγική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς,ὅπως τό ἐπισημαίνεις ΕΑΜ Β΄ καί «Ὑδροχόος»,ὅ,τι ἐπιζητεῖ ὁ καμπαλισμός/σιωνισμός.

      Καί νά μᾶς «μαλώνει»,κιόλας, πού δέν πιστεύουμε τόν Τραϊανοῦ ὡς ...ἡγέτη !!!

      Τί νά πῶ !

      Διαγραφή
    2. Μέχρι και την καμπαλίστρια Μαντόνα ακούει...

      Διαγραφή
    3. Ἄ,αὐτή πού κάθε χρόνο,ἀπαραιτήτως ἐπισκέπτεται τήν Σάφεντ,μαζύ μέ τήν κόρη της;

      Μάλιστα...

      Διαγραφή
    4. Περί Σάφεντ ( https://sxolianews.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html)

      Διαγραφή
    5. Η σελίδα δυστυχώς δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    6. Ὑπάρχει καί παρά ὑπάρχει.Ἡ δ/νσις πού σᾶς ἔδωσα ἀνοίγει κανονικότατα.

      Διαγραφή
  2. Ο ΕΑΜ Β και ο Παναγιώτης Τραϊανού δεν πρέπει να είναι πραγματικό πρόσωπο.
    Αν ψάξετε σε τηλεφωνικό κατάλογο δεν θα βρείτε τέτοιο ονοματεπώνυμο.
    Μάλλον πρέπει να σχετίζεται με τον "Ἱανό", το γνωστό βιβλιοπωλείο.
    Εξ ου και Τρα-Ιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό βιβλιοπωλεῖο ΙΑΝΟΣ; Ἔ,ὄχι,δέν νομίζω ! ΠΑρά εἶναι λίμπεραλ,ἀκόμη καί γιά τόν ὑδροχοϊστή Τραϊανοῦ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. Το λινκ περί Σάφεντ δεν λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://sxolianews.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

      Σέ περίπτωσιν πού δέν ἀνοίγει,τότε γράψε πάνω ἀριστερά τοῦ παρόντος ἱστολογίου,στό παραθυράκι τῆς ἀναζητήσεως,τόν τἰτλον :
      Σαφέντ,τό κέντρο τῆς Καμπάλα ἤ ἀλλιῶς : Ἡ πιό ῥατσιστική πόλις τοῦ Ἰσραήλ

      Θά ἀνοίξῃ σίγουρα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή