" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ἕνα Ὀργουελικό μέλλον....


Οδηγούμαστε δεμένοι χειροπόδαρα σε ένα Οργουελικό μέλλον.

Η Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών σκοπεύει να απαγορεύσει όλες τις μη βιώσιμες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένων των αρδευομένων καλλιεργειών, την εκτροφή ζώων, των κατοικίδιων ζώων, της ελεύθερης κυκλοφορίας, των ιδιωτικών αυτοκινήτων, των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ταξιδιών.

Σκοπεύουν να απαγορεύσουν την κατοχή όλων των ιδιωτικών περιουσιών, καθώς αυτό οδηγεί σε συσσώρευση πλούτου και προωθεί την ανισότητα.  

από την Teresa Tannahill

(απόσπασμα από henrymakow.com)

Αν καθίσετε και διαβάσετε όλες και τις 351 σελίδες του Agenda 21, καθώς και τα βοηθητικά του έγγραφα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για πλήρη έλεγχο και απογραφή όλων των πραγμάτων στον πλανήτη . Ζώα, ορυκτά και λαχανικά. Συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. 

Ο ιός θα είναι ένα μέσο για το σκοπό αυτό. Ο Bill Gates έχει ήδη δηλώσει ότι οι πρώτες ύλες είναι κατοχυρωμένες, προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν θα είναι προς δημόσια κατανάλωσιν. Προβλέψαμε πέρυσι ότι το εμβόλιο σχεδόν σίγουρα δεν θα παρέχει ανοσοποίηση έναντι οποιουδήποτε κοροναϊού. Δεν υπήρξε ποτέ επιτυχές εμβόλιο για κοροναϊό. Είναι πολύ ανεξέλεγκτοι, που σημαίνει  ότι μεταλλάσσονται εύκολα. 

Τώρα μάθαμε ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τον λήπτη να κολλήσει τον ιό ή να τον μεταδώσει. Μειώνουν μόνο τα συμπτώματα. Τα περισσότερα από τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια με την παραδοσιακή έννοια της λέξης. Είναι γονιδιακή θεραπεία ...

Ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός ανέρχεται στα 8 δισεκατομμύρια. Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χωρίς έγγραφα σε αυτόν τον πλανήτη. Και ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται τελικά στα 11 δισεκατομμύρια, περίπου...

Το 2009, ο Μπόρις Τζόνσον ( σημ. Πελασγ. περί Μπόρις ἐδῶ γιά τόν πατέρα του ἐδῶ) δημοσίευσε ένα άρθρο στην Telegraph, δηλώνοντας την ανησυχία του για την έκρηξη του παγκοσμίου πληθυσμού. Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον, έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία και έγγραφα για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Εκδίδει επίσης βιβλία για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τις πανδημίες

Και εδώ είναι ο Στάνλεϊ Τζόνσον το 2012, με τα δικά του λόγια, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να μειωθεί ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου σε 10 ή 15 εκατομμύρια μέχρι το 2025.  

Όπως αναφέρθηκε, η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 είναι το επόμενο σημαντικό ορόσημο της Ατζέντας 21.   Οι απαιτούμενες αλλαγές είναι τεράστιες. Ωστόσο, τα βλέπουμε γύρω μας. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές έχουν επιταχυνθεί από την πανδημία. 

Τα μέτρα που «λαμβάνουν» για να «προστατεύσουν» από τον ιό είναι σχεδόν ίδια με πολλούς από τους δηλωμένους στόχους της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ και της Ατζέντας 2030. 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

... Ενώ έχουμε κρατηθεί σε κατ 'οίκον περιορισμό, έκλεισαν τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ορυκτών καυσίμων, τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου, τις πετρελαιοπηγές, τα ορυχεία άνθρακα, πεζοδρόμησαν τα κέντρα των πόλεων, περιορίζοντας την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, ανάγκασαν τους αγρότες να θανατώσουν τα «εκπέμποντα αέρια θερμοκηπίου» ζώα τους και ν᾿αφήσουν τις «μη βιώσιμες χωρίς άρδευση» καλλιέργειές τους να σαπίσουν

Σχεδόν σ᾿όλες τις μεγάλες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έγιναν μόνιμες αλλαγές στη διάταξη των δρόμων για να επιτρέπουν κοινωνικές αποστάσεις. Πεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομοι. Μονοδρομήσεις. Οι πόλεις γίνονται πολύ εχθρικές προς τ᾿ αυτοκίνητα. Η Γλασκώβη έχασε το ένα τρίτο των θέσεων στάθμευσης σε μία νύχτα

Χρήση των δεδομένων της Google για παρακολούθηση κοινωνικής απόστασης
Google «κυκλοφορία κοινωνικής απόστασης». Εάν υπάρχει εμβόλιο, γιατί αυτές οι αλλαγές είναι μόνιμες; 

Για να ανακεφαλαιώσουμε, μπορούμε να αναμένουμε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, αρνητικά επιτόκια, σύστημα κοινωνικής πίστωσης, μαζική παρακολούθηση, υποχρεωτικά εμβόλια, ID2020, τεχνητή νοημοσύνη, περιορισμός της κυκλοφορίας, πιστοποιητικά υγείας, διανομή τροφίμων και ενέργειας, δήμευση ιδιωτικής ιδιοκτησίας, απαγόρευση ιδιωτικών αυτοκινήτων/οχημάτων και φορολογικό σακάτεμα. Τελικά;  Αποληθυσμός και επαναφορά της άγριας φύσης του πλανήτη. Αρκετοί από τους κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν ότι τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν τελικά για τον αποπληθυσμό.

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ LOCKDOWN 

Εν τω μεταξύ, οι εντολές για μάσκες, τα κλειδώματα και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα κάνουν τη ζωή μας αφόρητη μέχρι να υποκύψουμε στον εμβολιασμό. Μελετώ τη γεωπολιτική από το 2008 και παρακολουθώ τις μεθοδεύσεις του WEC ( Σημ. Πελασγ.WEC:World Energy Council/ Παγκόσμιο Ἐνεργειακό Συμβούλιο. Δεῖτε τό κύριο θέμα στήν ἀρχική σελίδα του : Ἐξανθρωπισμένη Ἐνέργεια)  και του ΟΗΕ από τον Ιανουάριο. 

Οδηγούμαστε δεμένοι χειροπόδαρα σε μια δυστοπική τεχνοκρατία. Ένα Οργουελικό μέλλον. Πάντα φαινόταν πως θα συμβεί, συμβαίνει πιο γρήγορα από ό, τι φανταζόμουν. Μπορώ μόνο να συμπεράνω ότι η τεχνολογία που απαιτείτο για την εφαρμογή της ήταν τελικά έτοιμη. 

Υπαινίσσονται ακόμη και τον υπερανθρωπισμό και την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση». Αυτά τα θέματα καλύπτονται στα βίντεο και τη βιβλιογραφία του Great Reset. Ζούμε ένα αναθεματισμένο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας

Είμαστε πραγματικά σε μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος καθοδηγείται από έναν μεγαλομανή τρελό, τον Klaus Schwab, που έχει στην διάθεσή του την απόλυτη εξουσιοδότηση των Ηνωμένων Εθνών. 

Αυτό δεν είναι πιθανολογία, είναι γεγονός. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν τον ιό. Ο ιός ήταν η δικαιολογία για τους αποκλεισμούς. Ολόκληρος ο σκοπός των μέτρων είναι να καταστρέψουν την οικονομία μας και να αφαιρέσουν τις ελευθερίες μας. Για να μας αναγκάσουν να κάνουμε αυτά τα πειραματικά εμβόλια. 

Εφαρμόζουν μια σκληρή Ατζέντα 21, μια "Μεγάλη Επαναφορά" με το σύνθημα "Build Back Better" . Όσοι επιβιώσουν από τον μαζικό εμβολιασμό θα ζήσουν σε έναν Οργουελικό εφιάλτη σαν αυτόν της κομμουνιστικής Κίνας

henrymakow.com


Ἡ Πελασγική 

15 σχόλια:

  1. ''Ἕνα Ὀργουελικό μέλλον.... '' ή αλλοιώς, ή αποθέωση τού μυστηρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=gWd6_jIT3EM

    Σκοτεινό κομμάτι, σέ περίεργους καιρούς.

    Γιά τά όσα ζωφερά ζούμε....περιμένοντας τήν λύτρωση, τήν προσωπική, ή τήν συνολική.
    Σάς αφιερώνω τό κομμάτι, σέ εσάς καί στόν αδερφό καί φίλο ΔΙΗΝΕΚΗ, όπως καί σάς ευχαριστώ πού μέ φιλοξενείτε στό ''σπίτι'' σας.

    ΧΡΙCTΌC ANΈCTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !

      Πώ-πώ ! Τί θρίλερ ! ! !

      Ἄς ἐλπίσουμε νά μήν βιώσουμε τέτοιες καταστάσεις.Ἤδη,στό φ/β ὑπάρχουν ἀρκετοί πού λένε πώς παρατηροῦν ἀλλαγές σέ ἄτομα πού εχουν ἐμβολιαστῆ.Κάνουν λόγο γιά νευρικότητα,ἐπιθετικότητα καί φαινομενικῶς μοιάζουν ταλαιπωρημένοι,γερασμένοι ...

      Τί νά πῶ; Δέν ξέρω !

      Τό σίγουρο εἶναι πώς τό μέλλον τῆς ἀνθρωπότητος γίνεται ὅλο καί πιό ...σκοτεινό...!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
    2. Ἄ,καί ἐπίσης γιά τήν φιλοξενία πού ἀναφέρεις,νά ξέρῃς πώς ἡ πόρτα μας θά εἶναι πάντα ἀνοιχτή γιά τούς καλούς ἀνθρώπους.

      Διαγραφή
    3. ΧΡΙCΤΟC ΑΝΕCΤΗ !
      Τις ευχές μου σε όλους και όλες.
      «Ευ - Στρατιώτα», άσε τις ευχαριστίες. Δεν χρειάζονται.
      Η «Πελασγική» νά 'ναι μόνο καλά, να ανεβάζη ωραίες αναρτήσεις.
      ======================================
      Εθνική αφύπνιση κι η Παναγιά μαζί μας!
      Αγρίεψαν τα πράγματα και δεν έχουμε δη ακόμη τίποτε...

      Διαγραφή
    4. Ἀγαπητοί μου εἶναι αὐτό πού λένε :ὅλα τἄχαμε αὐτό μᾶς ἔλειπε !
      Τοὐτἐστιν ὡς πρός τήν περίπτωσίν μου,μαζύ μέ τά ἀναβοσβήσματα τῆς ὀθόνης ἦρθε καί τό πρόβλημα τοῦ φορτιστή ! Κινέζικα πράματα,τί νά περιμένεις ! Δέν ἔπιανε ὁ φορτιστής,ἔσβησε τό λάπ-τοπ καί εἶδα κι᾿ἔπαθα νά τόν ἐνεργοποιήσω ὥστε νά ξεκινήσῃ τήν φόρτισιν ! Ἐδῶ καί 2 ὥρες περίμενα !

      Ἡ ἀποθέωσις; Ἐχθές χάλασε ὁ ὑπολογιστής τοῦ ἄνδρα μου (σβήνει στά 10΄ λειτουργίας)καί χρησιμοποιεῖ τό ἐφεδρικό Dell μου. Ὁπότε, καταλαβαίνετε...

      Συνεπῶς,ἡ μόνη μας ἐπαφή,μέσῳ τοῦ διαδικτύου,πόσο ἐξαρτᾶται ἀπό τούς σατανάδες;! ! !

      Καί ὅπως λέει καί ὁ ἀδελφός μου : «διαβολικά πράματα» !

      Χριστός Ἀνέστη,ἀγαπητοί μου !

      Ὁ Θεός εἶναι μαζύ μας.Δέν μᾶς ἀφήνει ἔτσι...

      Διαγραφή
    5. Χριστός Ανέστη!
      Έτη πολλά για όλη την οικογένειά σου.

      Εύχομαι να αποκατασταθή η τεχνική υγεία στα μηχανήματα σου, για να δυνάμεθα να σε αναγιγνώσκωμε και να σχολιάζωμε δεόντως.

      Ο Dell εβραίος, του οποίου η εμπορική πολιτική εστηρίζετο στην απ΄ ευθείας πώλησι στον τελικό καταναλωτή. Όχι πλέον τώρα.
      Σε ποιον Εβραίο ανήκει η Oracle;

      Μέτων

      Διαγραφή
    6. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !

      Εὐχαριστῶ γιά τίς εὐχές,ἀντεύχομαι.

      Ὅσο γιά τά μηχανήματα,ἄστα νά πᾶνε ! Ἀπό ἐχθές τό βράδυ πάει καλά ὁ φορτιστής.Ὅμως τό πρόβλημα ὑφίσταται.Ἀπαραίτητος ἡ ἀποκατάστασίς του,δυστυχῶς...

      Ὁ πύργος τοῦ ὑπολογιστή τοῦ συζύγου,πῆγε σήμερα στόν τεχνικό.Ἄν τε νά ᾿δοῦμε τί θά μᾶς ζητήσῃ κι᾿αὐτός...

      Τό Dell ὅμως,τό φουκαριάρικο,ἔστω κι᾿ἀσθμαίνοντας καλά πάει.Θέλει κι᾿αὐτό καθάρισμα.Τοῦ ἔχω καί ἀδυναμία ἐπεί δή ἔχει τά windows7.

      Θά ᾿δοῦμε τί θά γίνῃ,μέ τό κινέζικο καί τά ἀναβοσβήσματα τῆς ὀθόνης.

      ἘΝ πᾶσῃ περιπτώσει,ὅλο καί κάπως γίνεται ἡ δουλειά μας.

      Ναί,παντοῦ καί σ᾿ὅλα πίσω οἱ ἑβραῖοι,ἐννοεῖται !

      Καλό μεσημέρι ἀγαπητέ Μέτονα !

      Διαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη! Πολλά ευχαριστούμε δια το άρθρον αξίζετε συγχαρητήρια. Κάποιες δεκαετίες πιο πριν υπήρχε μια εκπομπή "Απίστευτα κι όμως αληθινά" εις την ελληνόφωνον τηβή πριν αύτη εξελιχθεί εις την ρουφιανοχαβούζαν την σημερινήν. Αναρωτιέμαι πόσο θα ήτο χρήσιμος σήμερα αύτη, εάν βέβαια δεν ήταν δοσμένη η γραμμή να μην παρουσιάζει τίποτε αποκαλυπτικό δια το μέλλον παρά μόνον αποβλάκωσην με ολίγο από τσόντα.
    Θα θέσω τώρα και κάτι άσχετον φαινομενικώς. Εδώ και κάποια χρόνια έχουν καταφάει τα ελληνικά βουνά με έξοδα εκατομμυρίων για να εγκαταστήσωσι τους συγχρόνους πίθους των Δαναΐδων που αποκαλούνται αναιμογεννήτριες (όποιος έχει φαιά κύτταρα εγκεφάλου μπορεί να κατανοήσει ότι αύτη είναι η αρμόζουσα ορθογραφία). Δεν παράγουν τίποτε είναι γνωστόν. Ερώτημα α μήπως (δεν) γνωρίζουν την προφητεία του Πατρο-Κοσμά ευλογημένα βουνά πόσες ψυχές θα σώσετε και τα κάνουν προσπελάσιμα με αυτούς τους τερατοδρόμους για τα σώματα καταστολής όταν θα κάνουν διωγμούς των Ορθοδόξων Χριστιανών; ερώτημα βου μήπως δεν εγκαταστήθηκαν για να παράγουν υποήχους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο διαολικό για να καταφθείρωσι την υγεία των ανθρώπων; ερώτημα γου μήπως δεν είναι προορισμένα μαζί με άλλους μηχανισμούς να υποστηρίξωσι το δίκτυο χαρπ επηρεασμού των καιρικών φαινομένων; ερώτημα δου με τα νανοστοιχεία με τα οποία γέμισαν τα κεφαλάκια του κοσμάκη σου λέει τεστ ο άλλος δεν είναι εντοπίσιμοι όλοι όσοι έχουν φουλάρει τον εγκέφαλό τους με δαύτα; θυμηθείτε τα παλούκια που χώνουν μέχρι να φτάσουν εγκέφαλο οι νοσοκόμες νόσον κομίζουσαι άμα κουβαλάς λίγο μέταλλο στην κεφάλα θα φαίνεσαι μέχρι και την νύχτα με θερμοκάμερα μήπως οι πυλώνες αυτοί του διαόλου έχουν κάτι να κάνουν; Δεν περιμένω απάντησιν γνώμη μου είναι ότι αυτά θα απαντηθώσι με την παρέλευσιν 20 30ετών . Και πάλι πολλά ευχαριστώ καλόν αγώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !

      Ἀπό τίς ἀρχές τῆς δεκαετίας τοῦ 2000,εἶχαν ξεκινήση,σχεδόν σ᾿ὁλόκληρη τήν Ἑλλάδα,ἀλλά καί στό Ναύπλιον ( 1999) ἡ ...διαμορφώσεις τῶν δρόμων καί οἱ πεζοδρομήσεις. Συγκεκριμένως ὁ κεντρικός δρόμος τοῦ Ναυπλίου,ἡ ὁδός Ἄργους,ὑπέστη τέτοια ...διαμόρφωσιν πού ἔγινε σχεδόν παράδρομος ἀπό λεωφόρος πού ἦταν. Ὅταν στὀ δημοτικό συ,βούλιο ὅπου εἶχαν πάει διαμαρτυρώμενοι οἱ καταστηματάρχες τῆς συγκεκριμένης ὀδοῦ γιά τό κλείσιμό της ( 9 μῆνες διήρκησε τό ...ἔργο τῆς ...ἀναπλάσεως),ἡ αἰτιολογία ἦταν πώς μέσῳ αὐτῆς τῆς διαμορφώσεως θά ἀποφεύγονταν στό μέλλον τά δυστυχήματα ἀφοῦ ἡ στενότης τοῦ δρόμου δέν θά ἐπέτρεπε μεγάλες ταχὐτητες.
      Τό ἀποτέλεσμα ἦταν πεζοδρόμια «γήπεδα» καί κυρίως λόγῳ τῆς στενότητος τοῦ δρόμου τά αὐτοκίνητα νά μήν μποροῦν νά σταθμεύσουν γιά τήν ἐξυπηρέτησίν τους ἀπό τά παρακείμενα καταστήματα.Τό ἑπόμενο ἐξ αὐτοῦ;Σχεδόν τό 80% τῶν καταστημάτων( 30ετίας ) ἔκλεισαν και στήν θέσιν τους ἄνοιξαν καταστήματα κυρίως ἐνδύσεως καί ὑποδήσεως τά ὁποῖα δέν εἶχαν ζωή περισσότερη ἀπό 3-5 χρόνια.
      Στήν Ἄργους,πλέον τά καταστήματα εἶναι πάντα καινούργια,χωρίς νά μπορῆ κανένα τους νά ῥιζώσῃ.

      Τότε εἶχε πῆ κάποια καταστηματάρχης (ἀπό τίς παλαιότερες στήν συγκεκριμένη ὀδό) : Αὐτό δέν εἶναι ἔργο ἀναπλάσεως ἀλλά ἔργο καταστροφῆς. Βγῆκε ἀληθινή...

      Πῶς γράφει ἡ συγγραφεύς τοῦ θέματος; « Πάντα φαινόταν πως θα συμβεί, συμβαίνει πιο γρήγορα από ό, τι φανταζόμουν. Μπορώ μόνο να συμπεράνω ότι η τεχνολογία που απαιτείτο για την εφαρμογή της ήταν τελικά έτοιμη. »

      Ἔτσι,τά σχέδιά τους ἦταν ἕτοιμα καί τά ἐφάρμοζαν πλέον τῆς 20ετίας !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. "Κυβερνησις" Μπαϊντεν.
    https://pbs.twimg.com/media/EsPWNZXXYAEw3YV.jpg

    Εμ πως να μην εχουμε ενα Οργουελικο μελλον?
    Αυτοι μας το κατασκευαζουν!


    Καλησπερα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ἀνέστη !

      Κυβέρνησις σατανιστῶν-καμπαλιστῶν/σιωνιστῶν καί μέ τήν βοῦλα!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τό πλέον σίγουρον !

      Χριστός Ἀνέστη !

      Διαγραφή
    2. Το ποτηρι το γεματο..μια μονο σταγονα επιπλεον το ..ξεχειλιζει.
      Υπαρχει ηττοπαθεια μεγαλη..Ειναι διαχυτη στα λογια..
      Μια μοιρολατρεια.
      Δεν ειναι αυτη σταση ζωης..
      Ειναι φοβος ζωης.

      Διαγραφή
    3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !

      Εἶναι φόβος ὅταν διαπιστώνεις τήν πραγματικότητα;Ὄχι,διαπίστωσις εἶναι κι᾿ἀπό ἐκεῖ καί πέρα λαμβάνεις τά μέτρα σου,ὅσο κι᾿ὅπου μπορεῖς.
      Ἄν ὅμως δέν κυττάξῃς τό πρόβλημα κατάματα πῶς θ᾿ἀναλάβῃς τίς ἀνάλογες ἐνέργειες πρός ἀντιμετώπίσίν του;

      Μή μέ ἐρωτήσεις ποιές μπορεῖ νά εἶναι αὐτές,ὄμως τό πλέον σίγουρο πού μπορῶ νά σοῦ ᾿πῶ εἶναι πώς ἄν ὁ περισσότερος κόσμος δέν ἀντιδράσῃ τότε ἡ κάθε μία ξεχωριστή ἀντίδρασις θά εἶναι ὡς μή γενόμενη...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή