" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

«Ἡ Μυστική Διαθήκη »


 Ο συγγραφέας του The Secret Covenant είναι άγνωστος. Ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του The Secret Covenant έχουν τεθεί και, όπως φαίνεται, οι περισσότεροι το έχουν απορρίψει ως έργο πλήρους μυθοπλασίας, αλλά σε εκείνους που έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση αυτών των πραγμάτων και όταν παρουσιάζονται με γεγονότα, δεν μπορούν να απορρίψουν και να αγνοήσουν την ισχύ αυτού του δαιμονικού μανιφέστο.

Η Μυστική Διαθήκη διέρρευσε στο www.Bankindex.com στις 21 Ιουνίου 2002. Το κείμενο εισήλθε μέσω μιας από τις φόρμες της Bankindex με τον συγγραφέα να αφήνει αποχωρώντας, μια αχρησιμοποίητη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Μυστική Διαθήκη

Μια ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο τεράστια, που θα ξεφύγει από την αντίληψή τους.

Εκείνοι που θα την κατανοήσουν, θα θεωρούνται παράλογοι, παλαβοί.

Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να διακρίνουν την σύνδεση με μας.

Θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι μ᾿αυτό για να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση ζωντανή.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί σταγόνα-σταγόνα, έτσι ώστε να μην στρέψουμε ποτέ τις υποψίες  σ᾿ εμάς. Αυτό θα τους αποτρέψει από το να βλέπουν τις αλλαγές κατά τη στιγμή που συμβαίνουν.

Θα είμαστε πάντα πάνω από το σχετικό με την εμπειρία τους πεδίο, γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου.

Θα συνεργαζόμαστε πάντα μεταξύ μας και θα παραμένουμε δέσμιοι του αίματος και της μυστικότητος.

Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που μιλά.

Θα διατηρούμε τη διάρκεια ζωής τους μικρή και το μυαλό τους αδύναμο ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με ύπουλους τρόπους, έτσι ώστε να μην βλέπουν ποτέ τι συμβαίνει.

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά στα τρόφιμα και το νερό, επίσης στον αέρα.

Θα καλυφθούν με δηλητήριο τα πάντα.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε να βρούμε μια θεραπεία,από τα πολλά μέτωπά μας, αλλά θα τους ταΐσουμε περισσότερο δηλητήριο.

Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα και το στόμα τους. Θα καταστρέψουν το μυαλό και τα αναπαραγωγικά τους συστήματα.

Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννηθούν νεκρά και θα κρύψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα σε όλα όσα τους περιβάλλουν : σε αυτά που πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν.

Είναι αναγκαίο να είμαστε εξαιρετικά έξυπνοι στη κατανομή των δηλητηρίων, για να μην μπορέσουν να το διακρίνουν.

Θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά με διασκεδαστικές εικόνες και μουσική.

Αυτοί που έχουν φιλοδοξίες, θα βοηθήσουν. Θα τους ζητήσουμε να ωθήσουν τα δηλητήρια μας.

Θα δουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στις ταινίες και θα συνηθίσουν σε αυτά και δεν θα γνωρίσουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα.

Όταν γεννούν θα εμβολιάζουμε με δηλητήρια το αίμα των παιδιών τους και θα τους πείθουμε ότι είναι για το καλό τους.

Θα ξεκινήσουμε με αυτά νωρίς, όταν τα μυαλά τους είναι νέα. Θα στοχεύσουμε τα παιδιά τους με αυτά που τα παιδιά αγαπούν περισσότερο, γλυκά πράγματα.

Όταν τα δόντια τους φθαρούν, θα τα γεμίσουμε με μέταλλα που θα καταστρέφουν το μυαλό τους και θα κλέβουν το μέλλον τους.

Όταν η ικανότητά τους για μάθηση θα έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε ένα φάρμακο που θα τους κάνει πιο άρρωστους και θα προκαλέσει άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα φάρμακα.

Θα τους καταστήσουμε υπάκουους και αδύναμους μπροστά μας, με τη δύναμή μας.

Θα γίνουν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρχονται σε μας για βοήθεια, θα τους δίνουμε περισσότερο δηλητήριο.

Θα εστιάσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και τα υλικά αγαθά, έτσι ώστε οι πολλοί να μην μπορέσουν ποτέ να έχουν σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό τους.

Θα τους αποσπούμε με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, έτσι ώστε να μην μπορέσουν ποτέ να γίνουν ένα στην ενότητα του συνόλου.

Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς και θα κάνουν ότι λέμε. Εάν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους για να εφαρμόσουμε την τεχνολογία αλλαγής του μυαλού στη ζωή τους. Θα χρησιμοποιήσουμε τον ΦΟΒΟ ως το όπλο μας.

Θα δημιουργήσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργήσουμε και το πολέμιό της. Θα έχουμε και τις δύο πλευρές.

Θα κρύβουμε πάντα τον στόχο μας αλλά θα υλοποιούμε το σχέδιό μας.

Θα εκτελούν τη δουλειά για εμάς και θα ευημερούμε από το έργο τους.

Οι οικογένειές μας δεν θα αναμειχθούν ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι καθαρό πάντα, για τον σκοπό μας.

Θα τους κάνουμε να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον όταν μας βολεύει.

Θα τους κρατούμε διχασμένους μέσῳ των δογμάτων και των θρησκειών.

Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους επιβάλλουμε τι να σκεφτούν και πώς.

Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και θα τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι καθοδηγούνται απο τους εαυτούς τους.

Θα προκαλέσουμε εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας.

Όταν κάποιος ξεχωρίσει ανάμεσά τους, θα τον βγάζουμε από την μέση είτε γελοιοποιώντας τον είτε σκοτώνοντάς τον, ό, τι μας βολεύει καλύτερα.

Θα τους κάνουμε να ξεσχίζει ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Θα το επιτύχουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχο μας, τον θυμό ως φίλο μας.

Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και ποτέ δεν θα δουν ότι από τις συγκρούσεις τους αναδυόμαστε ως ηγέτες τους. Θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον.

Θα κολυμπήσουν στο αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο χρονικό διάστημα θεωρούμε κατάλληλο. Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας βλέπουν πίσω από αυτό, γιατί δεν μπορούν να μας δουν πίσω από αυτό.

Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους και τους θανάτους τους.

Θα το επαναλάβουμε ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας.

Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό μέσω εικόνων και ήχων. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το επιτύχουμε. Τα εργαλεία θα παρέχονται από την εργασία τους. Θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Θα κρύβουμε πάντα τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε ὀλοι ίσοι. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξέρουν! Δεν πρέπει ποτέ να γνωρίζουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι.

Σταγόνα-σταγόνα θα προωθήσουμε τον στόχο μας.

Θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο επ᾿ αυτών.

Θα τους εξαπατήσουμε να αποδεχτούν νόμους που θα κλέψουν τη μικρή ελευθερία που θα έχουν.

Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρημάτων που θα τους φυλακίζει για πάντα, διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους στο χρέος.

Όταν θα είναι ενωμένοι όλοι μαζί, σαν ομάδα, θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα έχουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης δικά μας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και το συναίσθημά τους υπέρ μας.

Όταν θα σηκωθούν εναντίον μας, θα τους συνθλίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι κατώτεροι ακόμη και από αυτά. Θα είναι αβοήθητοι να κάνουν οτιδήποτε, δεν θα έχουν όπλα.

Θα προσλάβουμε μερικούς από τους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας, θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι κάποιοι από εμάς.

Οι νεοσύλλεκτοι θα αποκαλούνται « μυούμενοι » και θα καθοδηγηθούν για να πιστέψουν ψευδείς τελετές μετάβασης σε υψηλότερες σφαίρες. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστεύουν ότι είναι ένα με εμάς αλλά δεν θα μάθουν ποτέ την αλήθεια.

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν αυτήν την αλήθεια γιατί θα στραφούν εναντίον μας.

Για τη δουλειά τους, θα ανταμειφθούν με γήινα πράγματα και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και ποτέ δεν θα ενωθούν μαζί μας, ποτέ δεν θα λάβουν το φως για να ταξιδέψουν στ᾿ αστέρια.

Δεν θα φτάσουν ποτέ στις ανώτερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του είδους τους θα αποτρέψει τη μετάβαση στη σφαίρα του Διαφωτισμού. Αυτό δεν θα το ξέρουν ποτέ.

Η αλήθεια θα κρύβεται τόσο κοντά, μπροστά στα μάτια τους, που δεν θα μπορέσουν να επικεντρωθούν σε αυτήν μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ω ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, που δεν θα ξέρουν ποτέ ότι είναι δούλοι μας.

Όταν όλα θα έχουν τακτοποιηθεί, η πραγματικότητα που θα τους αξίζει θα είναι αυτή που θα τους έχουμε ετοιμάσει. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους.

Θα ζήσουν με αυταπάτες. Όταν επιτευχθεί ο στόχος μας, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή κυριαρχίας.

Το μυαλό τους θα είναι δέσμιο των πιστεύω τους, των πιστεύω που εμείς έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων.

Αλλά αν ανακαλύψουν ποτέ ότι είναι ίσοι μας, τότε θα χαθούμε. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. Εάν ανακαλύψουν ποτέ ότι ενωμένοι μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση.

Δεν πρέπει ποτέ, να ανακαλύψουν τι έχουμε κάνει, γιατί αν το κάνουν, δεν θα έχουμε μέρος να κρυφτούμε, γιατί θα είναι εύκολο να δούνε ποιοι είμαστε όταν καταρρεύσει η κάλυψή μας .

Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει το ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανείς δεν θα μας δώσει καταφύγιο.

Αυτή είναι η Μυστική Διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της σημερινής και της μελλοντικής μας ζωής, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα ξεπεράσει πολλές γενιές σε διάρκεια ζωής.

Αυτή η Διαθήκη σφραγίζεται με αίμα. Το αίμα μας. Εμείς, αυτοί που ήρθαμε από τον ουρανό στη γη ».

Αυτή την Διαθήκη δεν πρέπει ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ να γίνει γνωστό ότι υπάρχει.

Δεν πρέπει ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ να γραφτεί ή να ειπωθεί γιατί εάν συμβεί, η συνείδητοποίηση ​​που θα προκληθεί θα απελευθερώσει την οργή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ που θα πέσει πάνω μας και θα ριχθούμε στά Τάρταρα από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του ίδιου του απείρου Σύμπαντος.

( Ἀπό :Thetruthseeker.co.uk)

Εἶναι ἀπό τίς ἐλάχιστες φορές κατά τήν ὁποία δέν θά γράψω κανένα σχόλιον ἐπί τοῦ θέματος. Δέν ὑπάρχει γιατί,παρά μόνον ἐπεί δή θέλω τό δικό σας σχόλιο πρῶτον καί ὄχι τό δικό μου.  

Περιμένω λοιπόν.


Ἡ Πελασγική

20 σχόλια:

  1. Μπερδεμένη αλήθεια με στοχευμένα ψέματα μου κάνει.
    "Θα κρύβουμε πάντα τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε ὀλοι ίσοι. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξέρουν! Δεν πρέπει ποτέ να γνωρίζουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι...". Μπούρδες ποιος είπε ότι είμαστε όλοι ίσοι? Η φύση σιχαίνεται την ισότητα. Ο πιο δυνατός επιβιώνει. Θεωρείς εσύ κα. Πελασγική τον εαυτό σου πνευματικά ίσο με αυτούς που τρέφονται από τις ψυχές των ανθρώπων? Ένα τέτοιο κείμενο που πρέπει να μένει επτασφράγιστο "μυστικό" ποτέ δεν βγαίνει στην επιφάνεια από την μια μέρα στην άλλη από τους εξουσιαστές εκτοςτ και αν οι ίδιοι το θέλουν. Εμένα μου κάνει πιο πολύ μανιφέστο για την συγκρότηση της αναμενόμενης παγκόσμιας πολύχρωμης επανάστασης των λαών ενάντια στους πολιτικούς , πριν την έλευση τους παγκόσμιου ηγέτη. Άποψη μου εννοείται. Έτσι εξέλαβα αυτά που διάβασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά ἐκεῖ ἀκριβῶς εἶναι τό ζητούμενο.Ὅπως τό ἔγραψε ὁ σχολιαστής «ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ»,πιό κάτω :

      « Ποτέ δεν λεν ολόκληρη την αλήθεια γιατί αν τα φανερώναν όλα δεν θα πετύχαιναν τους στόχους τους όπως θέλουνε.Πάντα ανακατεύουνε την αλήθεια με το ψέμμα ...»

      Καί ναί,δέν θά διαφωνήσω μαζύ σου.Πολύ πιθανό νά πρὄκειται γιά κάτι τέτοιο.Ἕνα σατανικό μανιφέστο !

      Σίγουρα πάντως,αὐτό πού πραγματικά εἶναι τό πιό ἀξιοπρόσεκτο,εἶναι ὁ χρόνος πού ἐπέλεξαν νά τό κοινοποιήσουν,ὅποιοι κι᾿ἄν ἦσαν αὐτοί.Ἀρχές τῆς νέας χιλιετίας.

      Πόσο ἐντύπωσι μοῦ εἶχε κάνει πώς ἀκριβῶς μετά τό 2000 εἶχαν ἀρχίση ν᾿ἀλλάζουν πράγματα.Σ᾿ὅλους τούς τομεῖς.μά σέ ὅλους λέμε ! ! !

      Καί ἰδού ποῦ βρισκόμαστε σήμερα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γιάννη !

      Διαγραφή
    2. 9/11 νεα υορκη πυρκαγιά και κατάρρευση των πύργων με τηλεμαγνητικο βλήμα απ το εθνικό brookhaven laboratory με όλα τα μασονικά ιχνοστοιχεια αποτυπωμενα ως δακτυλικά αποτυπωματα
      (κι ο Παντελίδης δίπλα απ την στροφή στους 33 εδολοφονηθη)
      9/11 λοιπόν εσαλπισε την νέα τάξη πραγμάτων εβραίων τραπεζιτων
      θα κατάρρευση παταγωδώς με μέγιστες ζημιές στον πλανήτη και στους λαούς, απλά δεν ειν βασισμενη σε Ελληνικά δεδομένα αγάπης δικαίου δημοκρατίας φιλοσοφίας αλλά στο χρημα

      Διαγραφή
  2. Ποτέ δεν λεν ολόκληρη την αλήθεια γιατί αν τα φανερώναν όλα δεν θα πετύχαιναν τους στόχους τους όπως θέλουνε.
    Πάντα ανακατεύουνε την αλήθεια με το ψέμμα (αυτό δηλαδή το ποτέ ποτέ να γίνει γνωστό το κείμενο είναι ψέμμα γελοίο), λένε δηλαδή αλήθειες, δεν γίνεται αλλιώς, διότι δεν μπορούνε να εμφανίσουνε δια μιας τις αλλαγές που θέλουνε θα οδηγούσαν τον κόσμο να ξεσηκωθεί. Του ενσταλάζουν λίγο λίγο από την αλήθεια για να δράσει ως αναισθητικό.
    Πάντοτε τα σχέδιά τους έχουνε κέρδος από πάρα πολλές πλευρές κι όχι από μια δυο. Από την παρούσα πανκοροϊδία για την οποία μιλούν πιστεύω στις πρώτες προτάσεις , κερδίζουν από το κλείσιμο των μικροεπαγγελματιών, από μη απόδοση συντάξεων θανόντων, από τα νανοσωματίδια μεσω των οποίων ανιχνεύουνε την κίνηση του καθενός, από την κατάργηση του ρευστού που θα επιβάλλουνε ίσως στα τέλη της πανκοροϊδίας, από τον ψυχισμό των παιδιών που καταστρέφουνε, από... από.. χίλια άλλα τα βλέπουμε κάθε μέρα τι να γράφω.
    μια ερώτηση τέλος είναι αλήθεια ότι οι ασφαλιστικές δεν τα σκάνε στον ασφαλισμένο σε περίπτωση θανάτου από επιδημία; ή είναι ανάλογα με το συμβόλαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν γνωρίζω τί ἀκριβῶς προβλέπουν οἱ ἀσφαλιστικές μέ τά συμβόλαια ζωῆς σέ σχέσι μέ τήν «πανδημία»,ἀλλά φαντάζομαι πώς θά ἔχουν βρῆ τό «παραθυράκι» ὥστε ν᾿ἀποποιοῦνται τῶν εὐθυνῶν ἀποζημιώσεως λόγῳ ...ἰοῦ.

      Ναί,τό κέρδος εἶναι πάνω ἀπ᾿ὅλα γι᾿αὐτούς.Ὅμως τά τελευταῖα χρόνια,ἰδίως ἀπό τό 2000 καί ἐντεῦθεν (ὅπως ἔγραψα καί στόν Γιάννη25),ἔχω ἀρχίση νά συνδυάζω πολλά πράγματα πού μέ ὁδηγοῦν σέ ...περίεργα συμπεράσματα. Νομίζω πώς τό θέμα μέ ᾿δαύτους δέν εἶναι καθόλου ἁπλό...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. Κατ Λουκα, 12:49.
    Κάποτε {πριν το 2000)γυρνούσε κάποιος με ένα χαρτόνι που έγραφε 2002,ο κόσμος έτσι τον έλεγε, επίσης εντύπωση προκαλεί το συγκρότημα 2002 που ιδρύθηκε την δεκαετία του 70, νομίζω πίσω από αυτές της προφητειες-σχεδιασμους ήταν οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Το 2002 ηταν που έγινε μπροστά σε atm η νομισματική ένωση και ο Σημίτης πανηγύριζε μαζί με τον παπαδημο;,υπήρχε και κάτι άλλο πέρα απο αυτό που φαινόταν στην εικόνα και ηταν σκοτεινό σχέδιο και μάλλον πνευματικό τουλάχιστον εγώ τότε έτσι το είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... να συμπληρώσω πως οι Εβραίοι Τον σταυρωσαν και οι γύφτοι εφτιαξαν τα καρφιά.

      Διαγραφή
    2. Ναί,ἔτσι τήν πρωτοχρονιά τοῦ 2002,ἦταν καί αὐτό τό δυστοπικό μήνυμα,ἀπό τήν ποντικομαμή καί τήν οὐρά της...

      Ὅσο γιά τό συγκρότημα,τί νά σοῦ πῶ,λυπᾶμαι ἀλλά δέν ἄκουγα ἑλληνική μουσική σχεδόν καθόλου,τοὐλάχιστον γιά τήν δεκαετία τοῦ 80 πού ὠς νέοι πηγαίναμε στίς ντίσκο.Ἡ παρέα μας εἴχαμε ἀδυναμία στήν ρὀκ μουσική καί ἀκόμη περισσότερο ἐγώ κόλλημα μέ τούς Pink Floyd.Πολύ κόλλημα,λέμε ! Ἔχω ὅλα τά ἄλμπουμς τους μέχρι καί ὁ Syd Barrett μοῦ ἄρεσε ! Φαντάσου...!

      Τέλος πάντων,τό 2000 ἦταν κάτι σάν ὁρόσημο,λόγῳ ἀλλαγῆς τῆς χιλιετίας.Ποῦ νά φαντασθοῦμε ὅμως ὅλα ὅσα θά μᾶς τύχαιναν...Καί μαζεμένα,βρέ παιδί μου !

      Τί βιώνουμε καί τί μᾶς μέλλει ἀκόμη...Μακάρι νά μπορέσουμε νά τούς ματαιώσουμε τά σχέδια.Μακάρι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ 11:25 μ.μ.,νομίζω πώς τό σχόλιο αύτό πρέπει νά ἀφορᾷ τό ἄλλο θέμα,ἐδῶ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_69.html

      περί τῶν ὁλοκαυτωμάτων ἑβραίων καί γύφτων.

      Καί ἐπεί δή εἶναι πολύ ἐπιτυχές τό σχόλιό σου,μήπως νά τό ἔβαζες καί σ᾿ἐκεῖνο τό θέμα;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. "ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΐΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ".
    ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΤΑ "ΟΎ" ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΥΔΑΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΥΣ.
    "ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ".
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΕΩΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΚΡΕΜ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΑΗΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΔΑ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΡΙΑΛΙΤΥ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
    ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
    ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΡΕΕΙ ΣΕ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ.
    ΧΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ Νο 1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ.
    "ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" (ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) Ο "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.
    ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
    ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ ΦΡΙΤΤΟΥΝ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΧΤΙΣΤΟΝ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ, Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ".
    Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς ετσι
      όπου εβραιος και συμφορα
      όλοι οι καταστροφές στην ιστορία εβραίοι χαζαροι η εβραιοωθουμενα κοροιδα
      στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά εβραιοωθουμενα διποδα
      οι εβραιοχριστιανοι φεριπειν
      γι αυτούς εργαζόμουν έως ότου μυηθηκα στην αλήθεια τους έγραψα κανονικά σταρ#ιδια μου και τους παρατησα και το χρήμα τους και την δόξα τους
      βρωμισα την ψυχή μου δίπλα στα εβραιομασονια
      εκεί που άλλοι θα εγλυφαν εγώ εκλασα κι εφυγα

      Διαγραφή
  5. ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ, Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ"

    Αὐτό καί :

    ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.

    Αὐτό εἶναι τά πιό οὐσιαστικά σημεῖα,γιά ἐμένα,πού γράφεις.Καί βεβαίως συμφωνῶ ἀπολύτως !

    Νά εὐχηθῶ Ε Ι Θ Ε καί μαζύ νά σ᾿εὐχαριστήσω καί πάλι γιά τά πολύ σημαντικά σου σχόλια,ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

    Καλό ξημέρωμα καί τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ νά ἔχῃς ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι σοφοί λεν ότι αυτή η ράτσα έχει αρχαίο Ελληνικό αίμα...
      ετεοΚρητες ξεχασμένοι στην Μεσοποταμίας, λόγω έλλειψης γλωσσικού φαινομένου μεταλλαξαν ως ανθΕλληνες
      ως κι πέρσες αχαιμενιδες εκ του Περσεως
      έτσι κι Κρητες σουμεριοι χαλδαιοι σκυλοεβραιοι

      Διαγραφή
  6. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Pink Floyd, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Pavlov's dog, ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Axis, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ, Σ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ, ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΘΕΑΜΑ, ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ.......

    https://youtu.be/rmlZLnkF0aU
    ΜΕΡΟΣ 1ο.

    https://youtu.be/p89kAp4rzBE
    ΜΕΡΟΣ 2ο.

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουρνᾶς ! Συμφωνῶ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! ! !

      Umma Gumma ! Τό πολύ ἀγαπημένο τοῦ πατέρα μου μαζύ μέ τό dark side of the moon.

      Ἔχω καί τό βίντεο ἀπό τήν Πομπηΐα,dvd.

      Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
    2. Συγκεκριμένα τό ἀγαπημένο κομμάτι,τοῦ πατέρα μου,ἀπό τό ἄλμπουμ ἦταν αὐτό :

      https://www.youtube.com/watch?v=3zuEfmmCA5s

      Διαγραφή
    3. Ρυθμίστε το κέντρο ελεγχου προς την καρδια του Ηλιου.Κι εμενα είναι από τα αγαπημένα μου!!!
      Ποιος ξέρει...ίσος οι φίλοι μας οι .... να γνώριζαν μέσο κάποιας μύησης η μέσο των ψιχοδιλοτικων ουσιών,πως το κεντρικό άστρο μας ίσος είναι ένα είδος αστροπυλης....;)

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    4. Χμμ...

      Καλημέρα ἀγαπητέ ἁπλέ,ἀνώνυμε σχολιαστή !

      Διαγραφή
  7. 2002GR Ο Σιδερένιος Άνθρωπος_2002GR O Siderenios Anthropos.mpg

    https://www.youtube.com/watch?v=TMWwmMu05t4

    Pink Floyd - Syd Barrett / David Gilmour

    https://www.youtube.com/watch?v=tZCpOu7YOrk&t=2593s

    Τα πρωτόκολλα των σοφών της.....θυμήθηκα.

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Eιναι αποκλειστικο δικαιωμα του Κρατους να επιβλεπη την δημιουργιαν και κατευθηνσιν της κοινης γνωμης". Γκεμπελς.

    Εις την περιπτωσιν του Κοβιντ-19 το Κρατος εις την προσπαθεια του να κρατηση την εικονα οτι σκεπτεται για σενα πριν απο σενα (για το καλο σου, βεβαιως, βεβαιως) προστρεχει εις την χρησιν διαφορων εργαλειων. Αρχικα, εφ΄οσον τα ΜΜΕ ειναι δικα του, χρησιμοποιειται η πειθω. Σε δευτερο χρονο ερχεται η soft επιβολη και εαν το αποτελεσμα δεν εναι ακομη το επιθυμητον τοτε αφικνειται ο Χιμλερ και αναλαμβανει το θεμα προσωπικως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή